Canım kendi tecrübemi anlatayım bata birkaç gün varken tüm ovu testlerim aşırı koyu çıktı ama gebelik testleri negatif çıkıyordu tam bat günü sabah gebelik de pozitif çıktı ve bebişim erkekMerhaba, tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum
Bat’a 3 günüm var gebelik testim pozitif. Merakımdan ovu testi de yapayım dedim pik günü gibi çift çizgi çıktı, sorum şu ki oğlumda da battan 1 gün önce pozitif gördüğümde ovu yapmıştım ama silik çıkmıştı o aynı markaydı o zaman da. Oğlumun betası da iyi çıkmıştı düşük de değildi yani.
Bu farklılık cinsiyetten olabilir mi acaba
Benim önceki 2 doğumum da epidural sezeryandı. ilkinde hiçbir sıkıntı yaşamadım, 2. de 3 4 gün kadar baş ağrım oldu. onun dışında yine rahat geçirdim şükür. 3. doğumu da bu şekilde düşünüyorum kısmetse.Nette de baktım epidural ile sezeryan olan oluyormuş.. İkisinin farkını iyice araştırayım o zaman ben.. kızlar epiduralle sezeryan olan varsa deneyim paylaşabilir mi?
Anladım canım yani benim bildiğim zaten her şey yolunda giden bir normal eylemini öyle hemen sezeryana çevirmiyorlar bi sıkıntı olması lazımAşkım ben komple su bosalmasıyla gıttım , su bosaldıgı zaman enfeksıyon rıskı artıyor atatlyada da dedıklerı gıbı, doktorum bana ılk geldıgımde su komple bosaldıgı ıcın rısklı durumu var ama 16-18 saate kadar beklerız sonrası bebek ıcın rısklı olur demıstı 13 saat bekledım ben zaten susuz kalmasınında ılerlememsınde rolü buyuk kordon dolanması artı susuzluk , kalp atışı dusuklugu de en basından beri olunca sunıyle de destekleyemedıler suyum gelmeden gelısseydı olaylar doktora gıttıgımde 5 cm açıklık var derdı yanı cunku agrım cok tolere edılebılırdı sez ınmeden once acı hıssetmeye yenı baslamıstım
Ay inşallah canım benim çok sağol ,cansınyükseleni Yay canım
Maşallah haritası harika
Çok güzel bir günde ve saatte doğmuş resmen seçmişoğluşun çok çalışkan başarılı ve zengin bir çocuk olacak gibi görünüyor
Çok yüksek ihtimalle ya yurtdışında yaşayacak ya da çok seyahat edecek yurt dışına işi gereği falan
Spinal aneztezi ile farkı var mı peki? Epidural sezeryan daha rahat oluyor diye okudum.Benim önceki 2 doğumum da epidural sezeryandı. ilkinde hiçbir sıkıntı yaşamadım, 2. de 3 4 gün kadar baş ağrım oldu. onun dışında yine rahat geçirdim şükür. 3. doğumu da bu şekilde düşünüyorum kısmetse.
2 gün yatış öngörülüyor o zamn ağrı sızı için epidural ile tercih etmek daha iyi olacak gibi.. yatarken o katatrel rahatsız etmiyor mu peki?Ben sana soyleyım epıdrualde belinde katater takılı kalıyor hastaneden çıkana kadar sancın oldukça bır düğme var basıyorsun ve sana agrı kesıcı verıyor boylelıkle ağrını mınımılıze etmıs oluyorsun , spınal de de sadece ıgne ıle uyuşturuluyorsun sonrasında agrı kesıcı belırlı aralıklarla baldırdan yada serumdan yapılıyor bu durum yanı , ben spınal oldum hastaneden çıkana kadar hep ıgne yaptılar sıkıntım olmadı eve ılk gıttıgım gun ah bıtane vereydiler su ıgneden dıye ağlanmıştım
Benim ilkinde ovu testi silikti ya orda bi kafam takıldı yaCanım kendi tecrübemi anlatayım bata birkaç gün varken tüm ovu testlerim aşırı koyu çıktı ama gebelik testleri negatif çıkıyordu tam bat günü sabah gebelik de pozitif çıktı ve bebişim erkekaçıkçası ovu testinde beklenmedik bata yakın pikin az da olsa gebelikle alakalı olduğuna inanıyorum ama cinsiyetle alakalı olduğunu zannetmiyorum
Aynen kuzucum o yuzden ıcım rahat benımde elimden geleni fazlasıyla yaptım bende doktorum da , önemli olan sağlıkla gelmesiAnladım canım yani benim bildiğim zaten her şey yolunda giden bir normal eylemini öyle hemen sezeryana çevirmiyorlar bi sıkıntı olması lazım
Bı fıkrım yok canım derı altında mınık bısey sonucta arkadasım ben rahat ettım demıstı agrım geldıkce basıyorum düğmeye oh demıstı ama ben spınal de de hastane surecınde zorlanmadım devamlı agrı kesıcı yapıldığı ıcın artı bes bın vermeye gerek varmı bılemem o yuzden birde uyusmama durumu daha cok oluyor epıduralde ıste2 gün yatış öngörülüyor o zamn ağrı sızı için epidural ile tercih etmek daha iyi olacak gibi.. yatarken o katatrel rahatsız etmiyor mu peki?
Aynen bende doğum için keskin doğrularım yok sağlıkla gelsin de nasıl olursa öyle olsunAynen kuzucum o yuzden ıcım rahat benımde elimden geleni fazlasıyla yaptım bende doktorum da , önemli olan sağlıkla gelmesi
Canım gözün aydın sağlıcakla biran önce kucağına alırsın inşallah bütün mesajları gözlerim dolu dolu okudum. Çok şükür ikiniz de iyisiniz, beklemek zor ama kolaylıkla geçecek inşallahOğlum annesine kıyamadığından erken gelmiş o zaman ☺ Az önce sabah ezanında dua ederken döküldü benimde gözyaşları, çok bile durdumKarnımda görmüyorken beklemek bu kadar zor gelmiyordu şimdi görüş saatini bekliyorum özlüyorum. Bir şeylere dayanacağız mecbur , sağlıklı olsun da özleyim ne kadar gerekiyorsa kalsın benim kucağıma sağlıkla gelsin. Geçecek hepsi azı kaldı artık bak ne zaman gelecekleri bile belli olmuyor Sonra gülümseyerek hatırlayacağız bu günleri Allah hepimizin yavrularına sağlık versin
Ovv uyusmama ihtimali.. Allah korusun canımBı fıkrım yok canım derı altında mınık bısey sonucta arkadasım ben rahat ettım demıstı agrım geldıkce basıyorum düğmeye oh demıstı ama ben spınal de de hastane surecınde zorlanmadım devamlı agrı kesıcı yapıldığı ıcın artı bes bın vermeye gerek varmı bılemem o yuzden birde uyusmama durumu daha cok oluyor epıduralde ıste
Rabbim sağlıkla gönlünüze göre versin inşallah diyeyimBenim ilkinde ovu testi silikti ya orda bi kafam takıldı ya
Bence kaburgalara baski yapiyorNeden canım sıcak havadan mı acaba ya da artık kaburgana baskı arttı diye mi?
Olabilir canım benimkinin de baş aşağıda popo yukarıda o da sıkıştırıyor beniBence kaburgalara baski yapiyor
Ay nasil bildin bukadar bilgiyiyükseleni Yay canım
Maşallah haritası harika
Çok güzel bir günde ve saatte doğmuş resmen seçmişoğluşun çok çalışkan başarılı ve zengin bir çocuk olacak gibi görünüyor
Çok yüksek ihtimalle ya yurtdışında yaşayacak ya da çok seyahat edecek yurt dışına işi gereği falan
atatalya bende ni denk gelemiyorum paşanın resmine.aenin profil resmine basıncamı çıkıyor.Bak sen görmemiştin oğluşumu teyzesiSeninki de aşağı yukarı bu kadar işte
Ayy o ne öyle bana direk öyle demiyorlarda işte alttan alttan neden kilo almıyormuş bu çocuk bilmem ne ben daha ne yapayım sanki ben istemiyorumBana kaynanam gecen dedıkı noldu bunda da mı kıloları sadece kendıne alıyorsun bebegı beslemiyorsun dedıbende pardon da ne demek ıstıyorsun dıye çıkıştım 1.5 kılo olmus nerdeyse ne ıstıyorsun daha dedim sınır bozuyormu bozuyor ama takılma
Öylede geçen hastanede yattım ya herkes kilosunu soruyorBence herkesle paylasma ya
Suan varya hic kimseyle bise paylasmiyorum yakinlarim haric onlarda annem gelinlerimiz. Her kafadan bi ses cikiyo herkes herseyi biliyo havasinda
Soran olunca hersey yolunda 2 ay kaldi diyorum detaya girmiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?