2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım kendi tecrübemi anlatayım bata birkaç gün varken tüm ovu testlerim aşırı koyu çıktı ama gebelik testleri negatif çıkıyordu tam bat günü sabah gebelik de pozitif çıktı ve bebişim erkek açıkçası ovu testinde beklenmedik bata yakın pikin az da olsa gebelikle alakalı olduğuna inanıyorum ama cinsiyetle alakalı olduğunu zannetmiyorum

Nette de baktım epidural ile sezeryan olan oluyormuş.. İkisinin farkını iyice araştırayım o zaman ben.. kızlar epiduralle sezeryan olan varsa deneyim paylaşabilir mi?
Benim önceki 2 doğumum da epidural sezeryandı. ilkinde hiçbir sıkıntı yaşamadım, 2. de 3 4 gün kadar baş ağrım oldu. onun dışında yine rahat geçirdim şükür. 3. doğumu da bu şekilde düşünüyorum kısmetse.

Anladım canım yani benim bildiğim zaten her şey yolunda giden bir normal eylemini öyle hemen sezeryana çevirmiyorlar bi sıkıntı olması lazım

Ay inşallah canım benim çok sağol ,cansın Valla öyle oldu kendi seçti erkenden gelmeyi, demek bildiği varmış

Spinal aneztezi ile farkı var mı peki? Epidural sezeryan daha rahat oluyor diye okudum.

2 gün yatış öngörülüyor o zamn ağrı sızı için epidural ile tercih etmek daha iyi olacak gibi.. yatarken o katatrel rahatsız etmiyor mu peki?

Benim ilkinde ovu testi silikti ya orda bi kafam takıldı ya

Anladım canım yani benim bildiğim zaten her şey yolunda giden bir normal eylemini öyle hemen sezeryana çevirmiyorlar bi sıkıntı olması lazım
Aynen kuzucum o yuzden ıcım rahat benımde elimden geleni fazlasıyla yaptım bende doktorum da , önemli olan sağlıkla gelmesi

2 gün yatış öngörülüyor o zamn ağrı sızı için epidural ile tercih etmek daha iyi olacak gibi.. yatarken o katatrel rahatsız etmiyor mu peki?
Bı fıkrım yok canım derı altında mınık bısey sonucta arkadasım ben rahat ettım demıstı agrım geldıkce basıyorum düğmeye oh demıstı ama ben spınal de de hastane surecınde zorlanmadım devamlı agrı kesıcı yapıldığı ıcın artı bes bın vermeye gerek varmı bılemem o yuzden birde uyusmama durumu daha cok oluyor epıduralde ıste

Canım gözün aydın sağlıcakla biran önce kucağına alırsın inşallah bütün mesajları gözlerim dolu dolu okudum. Çok şükür ikiniz de iyisiniz, beklemek zor ama kolaylıkla geçecek inşallah

Ovv uyusmama ihtimali.. Allah korusun canım doktor ile karar vermek en mantıklısı olacak o zaman.. her hastane de yokmuş sanırım..

Ay nasil bildin bukadar bilgiyi

Ayy o ne öyle bana direk öyle demiyorlarda işte alttan alttan neden kilo almıyormuş bu çocuk bilmem ne ben daha ne yapayım sanki ben istemiyorum

Bence herkesle paylasma ya
Suan varya hic kimseyle bise paylasmiyorum yakinlarim haric onlarda annem gelinlerimiz. Her kafadan bi ses cikiyo herkes herseyi biliyo havasinda
Soran olunca hersey yolunda 2 ay kaldi diyorum detaya girmiyorum hic
Öylede geçen hastanede yattım ya herkes kilosunu soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…