- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Banyo aynası da olur agdbsbshagahaEvde foto çekilecek tek bir alan yok aşkım bütün aynaların önü eşya yığılıher yer rezillik toz toprak evet hala hala hala yerleşemedik biz
Çocuk doğduktan sonra bitecek sanırım haha bu kadar uzun süreceğini asla tahmin etmiyordum
Anladım canım yani yenidoğan yerine 0-3 fazla alayım diye düşündüm bende en az 8-10 takım yeter sanırım.3-6 ayları 2 aylıkken gıymeye başlar
1-3 / 0-3 ekleme yap bıraz ıkı üç takım , cıtcıtlı body alt üst takım olarak da al yıne
Bende cuma gıbı yıkayacağım neyden ne kadar var hıcbır fıkrım yok sadece cok fazla kıyafet oldugunu bılıyorum
Ikı bebe rahat buyur 3 u zorlar resmen suan elımdekıler o kadar cok geldı kı arkadaşlarımın bebelerinden
30 gün dediler en başta zaten , 24 ünde sıparıs vermısım ay sonu çıkar kargoya dedıler nakış tamamlanmış dedılerSağol canıme konuştun mu ne zaman gelecek baya oldu sanki
Benimle tam beş takım var yeni doğan yani beş tanesinin içinde iki tanesi tulum 3-4 tane sıfır üç ay alsam yeter diye düşünüyorum görümcelerim yollayacağız dediler ama bilemiyorum onların da bebekleri var belki de yollayamazlar güvensem mi güvenmesem mi ona çok kararsız kaldımYani yenidoğan 8 takım 0-3 ay kaç takım yani 4-5 takım yenidoğan yeter dediler hep 0-3 de giyer dediler bende o yüzden yenidoğan çok almadım
Fotoğraf gelmedi değil mi bitmiş hali30 gün dediler en başta zaten , 24 ünde sıparıs vermısım ay sonu çıkar kargoya dedıler nakış tamamlanmış dedıler
Yeter yeter kuzum sık yıkanıyor zaten devamlı elının altında yıka dur yapıyorsunAnladım canım yani yenidoğan yerine 0-3 fazla alayım diye düşündüm bende en az 8-10 takım yeter sanırım
Sağol kuzum
Yaanohut yutmuş solucan ne yahu hayal ettim bir an yüzüm benimde aynı o hamilelik yüzünün bana olacağını düşünmüyorum
Yok gelmedı daha onu atın barı dedımFotoğraf gelmedi değil mi bitmiş hali
Cok guzel olmusKızlar bizimde kapı süsümüz geldiinşAllah sağlıkla zamanında doğar miniğim
Benım yenıdogan adı altında hıc takımım yokBenimle tam beş takım var yeni doğan yani beş tanesinin içinde iki tanesi tulum 3-4 tane sıfır üç ay alsam yeter diye düşünüyorum görümcelerim yollayacağız dediler ama bilemiyorum onların da bebekleri var belki de yollayamazlar güvensem mi güvenmesem mi ona çok kararsız kaldım
İsimli takım ne zaman sıparıs verdın benımkıde bu gıdısle kargo falan derken eylul basını bulacak kadın yazdımı cevap ne zaman hazır edecekmiş neyın yoğunluğuD dra21 Kapı süsü çok güzel olmuş canım
Papatyamaviss kız benim bebekler de daha gelmedi isimli takım da bakalım oğlan doğduktan sonra gelecek heralde
Orası da dolu kız eşim boya kutusu ve bilumum başka malzeme doldurmuş önünü hep elimizi yüzümüzü zor yıkıyoruzBanyo aynası da olur agdbsbshagahaevı baştan yap fln mı cekıyorsunuz bebegım duvar falan da kıraydınız tlcdekı ev yenıleme vıdeoları aklıma geldı bıan
Valla bende aldım ama 0-3 pek almamışım az var biraz ekledim sepete onları alırım bugünBenimle tam beş takım var yeni doğan yani beş tanesinin içinde iki tanesi tulum 3-4 tane sıfır üç ay alsam yeter diye düşünüyorum görümcelerim yollayacağız dediler ama bilemiyorum onların da bebekleri var belki de yollayamazlar güvensem mi güvenmesem mi ona çok kararsız kaldım
Amaaan ıcım sıstı sen anlatırken neyse artık yapcak hıcbısey yok elbet bıtecek ve cok guzel olacak böyle düşünOrası da dolu kız eşim boya kutusu ve bilumum başka malzeme doldurmuş önünü hep elimizi yüzümüzü zor yıkıyoruz
İş uzadı kuzum gözümüze batan yerler çıktı sonradan eşim taktı buraları da yapacağım diye boya badana işi devam ediyor bu yüzden
Bir de inan odayı başka odaya taşımak duvar kırmaktan betermiş ben iki sene önce banyo kırdırdım sıfırdan banyo yeniledim yemin ediyorum bu kadar berbat olmadı bu kadar karışmadı ev
Sadece banyo kullanım dışıydı bir de malzeme taşıdıkları için koridor
Şu an evimde düzenli tek bir oda yok mutfakta bile saçma eşyalar var
Ben de bıraktım artık el atmayı ağrım çok oluyor diye eşim babasıyla tek uğraşıyor her gün arpa boyu yol ancak alıyorlar bir de babannenin durumu var işte arada hastaneye gidip geliyorlar eşimin kendi işleri de var tüm bunlardan vakit kalacak da eve bakacak derken iki ay geçtiiki ay daha geçerse doğacak bebek zaten gelip o yapar artık hay yapacağınız işe tüküreyim dokuz aydır içerideyim ne yaptınız ben yokken diye
Ben alırken zaten 4-5 Eylül başı kargolanacak demişlerdi site çok yoğundu temmuzda aldım zaten ama alırken de Eylül için sipariş açmışlardı düşünİsimli takım ne zaman sıparıs verdın benımkıde bu gıdısle kargo falan derken eylul basını bulacak kadın yazdımı cevap ne zaman hazır edecekmiş neyın yoğunluğu
Senın hangı sayfa bunu bıle bıle kabul ettıkBen alırken zaten 4-5 Eylül başı kargolanacak demişlerdi site çok yoğundu temmuzda aldım zaten ama alırken de Eylül için sipariş açmışlardı düşünyani bi 20 günü var
Doğru onu atsınlar bariYok gelmedı daha onu atın barı dedım
Sağol canımCok guzel olmus
Sağol canım gelince sende yolla bizeD dra21 Kapı süsü çok güzel olmuş canım
Papatyamaviss kız benim bebekler de daha gelmedi isimli takım da bakalım oğlan doğduktan sonra gelecek heralde
Ay bol bol daha ne bayılırımBenım yenıdogan adı altında hıc takımım yok0-1 ay bır takım bu yenıdogan sayılır bak
0-3 ay ıkı takım hastane çıkışı olarak 5 li set yani üç tane var , oğlumdan yenıdogan var bıtane ama lekesı cıkacak gıbı degıl kalanların hepısı 3 ay 1-3 ay 2-4 ay 3-6 ay
Extra takım harıcı patıklı alt don tonla 3 aya kadar olan kısım ıcın zıbın falan gırla
Ben işin içinden nasıl cıkıcam bılmıyorum
Nerden alıyorsun 0-3 takımları benimde yanıbaşımda ebebek civil var onlara güvendim bendeValla bende aldım ama 0-3 pek almamışım az var biraz ekledim sepete onları alırım bugün
Ya yetmezse sonra da alırım diyorum 3-4 günde geliyor zaten ya da avmye gider alırım ne olacak biraz olsun da yetmezse takviye her türlü alınır
Senin şeydi dimi betülün hediyeleri sayfasıydı bende yazmıştım onlara çok uzak bir tarih almıştımBen alırken zaten 4-5 Eylül başı kargolanacak demişlerdi site çok yoğundu temmuzda aldım zaten ama alırken de Eylül için sipariş açmışlardı düşünyani bi 20 günü var
Bende lcwaikiki hm karışık attım sepete hm leri 2-4 alacağım daha uzun süre giysin diyeDoğru onu atsınlar bari
Sağol canım
Sağol canım gelince sende yolla bize
Ay bol bol daha ne bayılırımseni biraz uğraştırcak ama olsun
Nerden alıyorsun 0-3 takımları benimde yanıbaşımda ebebek civil var onlara güvendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?