2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar

Çok geçmiş olsun canımbebeğin de sende hemen toplarsınız inşallah

Depend üzerine bir şeye gerek yokmuş canım ben yine hastane çantama koyarım iç çamaşırı ne olur ne olmaz ama gerek yok diyorlar ben de giymem sanırım onlar zaten iç çamaşırı gibi oluyor sanırım

İnşallah düşük değildir annemlerde arıtma var acaba o mi yapıyor diye damacana su almaya başladık yine devam etti. Bence demir ilacı yaptı beni
Ayy o arıtıcı suyundan ne çektim bee bizim binaya hırsız girdi kabloları kesti 1 hafta 10 gün annemde kaldık tadilat su kesintisi vs.. Annemde arıtıcı vardı 4 gün içtim karnım davul gibi şişiyor sertleşiyor (20li haftaların başıydı) anlayana kadar da 2 gün geçti neyden olduğunu çözemedik yemek yemeyi bıraktım resmen sonra eşime hazır su aldırdım 1 gün sonra normale döndü

Amaaan ıcım sıstı sen anlatırken neyse artık yapcak hıcbısey yok elbet bıtecek ve cok guzel olacak böyle düşün
Benim de şişti valla bir de ağrım oluyor diye iş de yapamıyorum gördükçe ve bir şey yapamadıkça bana sinir geliyor iyice hamilelik bu yönden çok zorluyor beni bedenimin içinde artık hiç rahat değilim bir de bizim grupta bebişler aceleci çıktı arada panik atak geliyor belim kasığım ağrıyınca diyorum sancım var da ben mi anlamıyorum normal hamilelik ağrısı sanıyorum acaba diyorum
Bebek daha doğmadan ben kafaya huniyi takacağım az kaldı

Bearhug senin eşin yine insaflıymış. Benimki bir hafta yemiş ama tuvalete gitmemiş gibi diyo bana
Ben herşeye ağladığım için kilo ile alakalı en ufak yorum yapmıyor kıyafetlerime olmuyorum kıyafetim yok diye ağladım gidelim alalım dedi bende doğuma şurada 2 ay kaldı ne gerek var dedim nasıl istersen dedi polemiğe girmiyor adam benle ağlayınca susturmayı zor oluyor diyor

Bearhug senin eşin yine insaflıymış. Benimki bir hafta yemiş ama tuvalete gitmemiş gibi diyo bana
hahah şu erkekler ya
Allah’ın hesabından sual olunmaz ama merak ediyorum dün eşime de dedim ya sende kocaman alan var karnın göğsün amik ovası gibi geniş şu çocuk sende olsa gram hissetmeyeceksin belki varlığını çocuk da rahat edecek mesela ama Allah kadınlara vermiş bunu baktığında kocamın yarısı kadar bile alanım yok benim çocuğu taşıyacak ama işte keşke deniz atı olsaydık da çocuğu bunlar doğursaydı aman be

Allah yardımcın olsun canım tadilat zaten zor iş hele bu halde daha da zor herşey

Yatış mı verdiler çok geçmiş olsun canım durdu mu sancıların

Allah yardımcın olsun canım tadilat zaten zor iş hele bu halde daha da zor herşey
Amin kuzum valla hem de ne zor arada bana geliyorlar sinirden ağlıyorum bir şey yapamayınca iki dakika sonra da mezdeke açıp oynuyorum haha
Hamilelik kafası da efsane bişi

Estağfurullah canım yeter ki siz iyi olun bizde endişeleniyoruz işte.. Daha iyi misin şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…