Aynen orasıydı canımSenin şeydi dimi betülün hediyeleri sayfasıydı bende yazmıştım onlara çok uzak bir tarih almıştım
Aynen bilr bile ladesSenın hangı sayfa bunu bıle bıle kabul ettık
Çok geçmiş olsun canım1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Depend üzerine bir şeye gerek yokmuş canım ben yine hastane çantama koyarım iç çamaşırı ne olur ne olmaz ama gerek yok diyorlar ben de giymem sanırım onlar zaten iç çamaşırı gibi oluyor sanırım
Ayy o arıtıcı suyundan ne çektim beeİnşallah düşük değildirannemlerde arıtma var acaba o mi yapıyor diye damacana su almaya başladık yine devam etti. Bence demir ilacı yaptı beni
Çok geçmiş olsun canım1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Benim de şişti valla bir de ağrım oluyor diye iş de yapamıyorum gördükçe ve bir şey yapamadıkça bana sinir geliyor iyice hamilelik bu yönden çok zorluyor beniAmaaan ıcım sıstı sen anlatırken neyse artık yapcak hıcbısey yok elbet bıtecek ve cok guzel olacak böyle düşün
Insallah kzuum Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canımbebeğin de sende hemen toplarsınız inşallah
İnşallah canim benim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım
bebiş vaktini bekler inşallah
Ben herşeye ağladığım için kilo ile alakalı en ufak yorum yapmıyor
Ayy ay aldık aldık bitmiyorBende lcwaikiki hm karışık attım sepete hm leri 2-4 alacağım daha uzun süre giysin diye
Allah yardımcın olsun canım tadilat zaten zor iş hele bu halde daha da zor herşeyOrası da dolu kız eşim boya kutusu ve bilumum başka malzeme doldurmuş önünü hep elimizi yüzümüzü zor yıkıyoruz
İş uzadı kuzum gözümüze batan yerler çıktı sonradan eşim taktı buraları da yapacağım diye boya badana işi devam ediyor bu yüzden
Bir de inan odayı başka odaya taşımak duvar kırmaktan betermiş ben iki sene önce banyo kırdırdım sıfırdan banyo yeniledim yemin ediyorum bu kadar berbat olmadı bu kadar karışmadı ev
Sadece banyo kullanım dışıydı bir de malzeme taşıdıkları için koridor
Şu an evimde düzenli tek bir oda yok mutfakta bile saçma eşyalar var
Ben de bıraktım artık el atmayı ağrım çok oluyor diye eşim babasıyla tek uğraşıyor her gün arpa boyu yol ancak alıyorlar bir de babannenin durumu var işte arada hastaneye gidip geliyorlar eşimin kendi işleri de var tüm bunlardan vakit kalacak da eve bakacak derken iki ay geçtiiki ay daha geçerse doğacak bebek zaten gelip o yapar artık hay yapacağınız işe tüküreyim dokuz aydır içerideyim ne yaptınız ben yokken diye
Yatış mı verdiler1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Amin kuzum valla hem de ne zor arada bana geliyorlar sinirden ağlıyorum bir şey yapamayınca iki dakika sonra da mezdeke açıp oynuyorum hahaAllah yardımcın olsun canım tadilat zaten zor iş hele bu halde daha da zor herşey
Estağfurullah canım yeter ki siz iyi olun bizde endişeleniyoruz işte.. Daha iyi misin şimdi?1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Şey benim olan ıkı elbısem var zaten dondurup duruyorum ahahPapatyamaviss senle ben düzenli profil yeniliyoruz bende yeni fotik koydum bu elbise ile her hafta foto çekinmeye karar verdim ve bir top bıraktım
Canım cok gecmıs olsun bır an evvel toparlanırsın ınsallah1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?