- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Evet fenaa şişkinlik yapıyorAyy o arıtıcı suyundan ne çektim beebizim binaya hırsız girdi kabloları kesti 1 hafta 10 gün annemde kaldık tadilat su kesintisi vs.. Annemde arıtıcı vardı 4 gün içtim karnım davul gibi şişiyor sertleşiyor (20li haftaların başıydı) anlayana kadar da 2 gün geçti neyden olduğunu çözemedik yemek yemeyi bıraktım resmen sonra eşime hazır su aldırdım 1 gün sonra normale döndü
İyisiniz ya canım çok.sukur hemen toparlanirsiniz bir şey olmaz düzensiz sancidan çok geçmiş olsun enfeksiyondan olmuştur agrin1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Kesinlikle masallahhhhh çok güzeller çok
Nasıl yaaa aklım almıyor kız ben varya zeytinyağları kurukayısılar armutlar içinde ancaaaaa ki çıkıyorumKuzum yiyip içmekle alakalı olduğunu kesinlikle sanmıyorum iddia ediyorum bu grupta benden çok ekmek yiyen yokturinanmayacaksın ama bence beni demir ilacı ishal yapıyor. 2 gün almayı unuttum normale döndüm böylelikle fark ettim. Artık 2 3 günde bir alıyorum multivitaminin içinde de var diye.
Kızlar bizimde kapı süsümüz geldiinşAllah sağlıkla zamanında doğar miniğim
Ah canım geçmiş olsun çok şükür iyisiniz1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Ya hastaneden çıkarken giyersem diye 1 tane koydum benDepend üzerine bir şeye gerek yokmuş canım ben yine hastane çantama koyarım iç çamaşırı ne olur ne olmaz ama gerek yok diyorlar ben de giymem sanırım onlar zaten iç çamaşırı gibi oluyor sanırım
Kızzz öyle deme mersin de ev yapımı salçanın bidonuna 1000 TL diyorlarEvet fenaa şişkinlik yapıyorhırsızlar da kendini aştı. Annemlerin kilere girip babaannesinden kalma bakırları falan çaldı bunu anlıyorum ama kadının ev yapımı salçalarını falan da çalmışlar. Anadolu hırsızı market salçası sevmiyor
Evet bende gelemeden doğurucam diye düşünmüştümNasıl yaaa aklım almıyor kız ben varya zeytinyağları kurukayısılar armutlar içinde ancaaaaa ki çıkıyorummaşallah ne diyem
ay çok güzel bayıldıııımmmmm çok şükür yetişti
Ah canım geçmiş olsun çok şükür iyisinizciğer geliştirici topiği olduk resmen me kadar çok vurulduk o iğneyi sen de eklendin şimdi. Olsun buna da şükür diyelim.
Ya hastaneden çıkarken giyersem diye 1 tane koydum ben
Kuzum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşacaksın buradaki birkaç arkadaş ve benim de sancım çıkmıştı daha sonra taburcu olduk1HANIM Kolostrofobi D dra21 ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Ben de gaza bastım ki görme eksik ne varsa halledeyim diyeEvet bende gelemeden doğurucam diye düşünmüştüm
Maşallah artık yeni kariyer hedefim salçacı olmakKızzz öyle deme mersin de ev yapımı salçanın bidonuna 1000 TL diyorlar
Beni de öyle hisset beni deeeBen de gaza bastım ki görme eksik ne varsa halledeyim diyeama işte sanki ikimizde 38 i göreceğiz öyle hissediyorum
Benim de 3-4 tane elbisem var ama sağolsun bir arkadaşım verdi 1 tane elbise 1 tane gömlek biri de hamiş pantolonu verdi sürekli giyiyorumŞey benim olan ıkı elbısem var zaten dondurup duruyorum ahahmınık topçuk gayet guzel duruyor
Yaaa gerçekten miBen de gaza bastım ki görme eksik ne varsa halledeyim diyeama işte sanki ikimizde 38 i göreceğiz öyle hissediyorum
Henüz bende yıkayıp ütüleme işine geçmedim kaynım gittikten sonra başlayacam kontrolde erken doğum riski görünmüyor dedi ama herşeyi başta bilmek lazımOf benıde heyecan basıyor artık annemler hsonu gelcek ama herseyı yapasım var çıkarıp yıkayıp falan
Bende de durumlar tam olarak bu 2 tshirt Bi biker tayt aldım kızımdan kalma hamile kot şort vardı döndüre döndüre onları giyiyorum. Ev de zaten saldım çayıra mevlam kayıra hesabıBenim de 3-4 tane elbisem var ama sağolsun bir arkadaşım verdi 1 tane elbise 1 tane gömlek biri de hamiş pantolonu verdi sürekli giyiyorumkendim kendime hiç bir şey almadım 1 elbise 1 tayt 1 pijama takımı öyle geçti valla anca oğlana çalışıyorum
Ay benımde arkadasım verdı oğlumdan da vardı ama ben yaz sıcakları gelınce pantolonları gıyememeye basladım elbıse ile gezıyorum hepBende de durumlar tam olarak bu 2 tshirt Bi biker tayt aldım kızımdan kalma hamile kot şort vardı döndüre döndüre onları giyiyorum. Ev de zaten saldım çayıra mevlam kayıra hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?