2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet fenaa şişkinlik yapıyor hırsızlar da kendini aştı. Annemlerin kilere girip babaannesinden kalma bakırları falan çaldı bunu anlıyorum ama kadının ev yapımı salçalarını falan da çalmışlar. Anadolu hırsızı market salçası sevmiyor

İyisiniz ya canım çok.sukur hemen toparlanirsiniz bir şey olmaz düzensiz sancidan çok geçmiş olsun enfeksiyondan olmuştur agrin

Nasıl yaaa aklım almıyor kız ben varya zeytinyağları kurukayısılar armutlar içinde ancaaaaa ki çıkıyorum maşallah ne diyem
Kızlar bizimde kapı süsümüz geldi inşAllah sağlıkla zamanında doğar miniğim
ay çok güzel bayıldıııımmmmm çok şükür yetişti
Ah canım geçmiş olsun çok şükür iyisiniz ciğer geliştirici topiği olduk resmen me kadar çok vurulduk o iğneyi sen de eklendin şimdi. Olsun buna da şükür diyelim.
Ya hastaneden çıkarken giyersem diye 1 tane koydum ben

Kızzz öyle deme mersin de ev yapımı salçanın bidonuna 1000 TL diyorlar

Evet bende gelemeden doğurucam diye düşünmüştüm

Kuzum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşacaksın buradaki birkaç arkadaş ve benim de sancım çıkmıştı daha sonra taburcu olduk

Ben de gaza bastım ki görme eksik ne varsa halledeyim diye ama işte sanki ikimizde 38 i göreceğiz öyle hissediyorum
Beni de öyle hisset beni deee Ben gaza basmış halimle halı ve perdeyi bugün sipariş ettim ama doğum çantasını resmen bitirdim 2 3 şey kaldı

Şey benim olan ıkı elbısem var zaten dondurup duruyorum ahah mınık topçuk gayet guzel duruyor
Benim de 3-4 tane elbisem var ama sağolsun bir arkadaşım verdi 1 tane elbise 1 tane gömlek biri de hamiş pantolonu verdi sürekli giyiyorum kendim kendime hiç bir şey almadım 1 elbise 1 tayt 1 pijama takımı öyle geçti valla anca oğlana çalışıyorum

Papatyamaviss Satilucky ikinizde muhteşem görünüyorsunuz
Kesinlikle masallahhhhh çok güzeller çok
1HANIM Teşekkürler kızlar hepimiz sonlara doğru gidiyoruz burda artık süt geldi yok bebeğim dönmeye başladı ateşi çıktı dişi çıktı bunları konuşacağımız günler gelecek hayırlısı ile inşallah Artık çok heyecanlanmaya başladım nasıl doğacak kime benzeyecek huyu suyu nasıl olacak valla yavaştan heyecan sarmaya başladı beni

Ben de gaza bastım ki görme eksik ne varsa halledeyim diye ama işte sanki ikimizde 38 i göreceğiz öyle hissediyorum
Yaaa gerçekten mi benim daha valizim hazır değil evim üçüncü katta merdivenle çıkılıyor asansör yok doktor bu süreçte merdiven çıkma dedi kaldı öyle iyi olursan cumartesi gibi gidip hazırlamak istiyorum annemle

Bende de durumlar tam olarak bu 2 tshirt Bi biker tayt aldım kızımdan kalma hamile kot şort vardı döndüre döndüre onları giyiyorum. Ev de zaten saldım çayıra mevlam kayıra hesabı

Bende de durumlar tam olarak bu 2 tshirt Bi biker tayt aldım kızımdan kalma hamile kot şort vardı döndüre döndüre onları giyiyorum. Ev de zaten saldım çayıra mevlam kayıra hesabı
Ay benımde arkadasım verdı oğlumdan da vardı ama ben yaz sıcakları gelınce pantolonları gıyememeye basladım elbıse ile gezıyorum hep onlarda hamıle ıcın degıl sonrasında da gyılecek türden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…