2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşim benden de heyecanlı Bi doğsa da koklasam diyor minik ayaklar eller diye heyecanlanıyor ki çokta sevgisini ilgisini belli etmeyi seven biri değil kime benzeyecek diye düşünemiyorum doğunca kv kp ayyynnıı babası diye başlayacaklar çünkü sanki benim bebekliğimi görmüş gibi yorumlar havada uçacak

Ay benımde arkadasım verdı oğlumdan da vardı ama ben yaz sıcakları gelınce pantolonları gıyememeye basladım elbıse ile gezıyorum hep onlarda hamıle ıcın degıl sonrasında da gyılecek türden
Çok elbise insanı değilim bende bi tane var elbise ama 5 6 aylıkken giyebiliyordum şimdi göbeğim ve totom yukarı çektiği için dışarda giyemiyorum

Kuzum bir tane ben de alayım dedim aslında yanıma dediğin gibi çıkarken giymeye ama kuzenim çıkarken de dependle çıkarsın depend takmayıp iç çamaşırı ile çıkacaksan da yanına mutlaka lohusa pedi ya da normal adet pedi al yine kanama gelebiliyor sonraki günler de direk çamaşırla çıkamazsın dedi
Normal ped alacağım çamaşır alırsam yanıma kanama durumuma göre bakarım

Beni de öyle hisset beni deee Ben gaza basmış halimle halı ve perdeyi bugün sipariş ettim ama doğum çantasını resmen bitirdim 2 3 şey kaldı
Oh oh maşallah ben de perde almam lazım aslında ama şu an çok acil ol açığı için bekletiyorum bakalım tamam seni de 38+ larda hissediyorum
Ayy canım hazırlasan iyi olur bence de. Ya da eşin gidip alıp getirsin annenin evine orda hazırlayın olmaz mı çünkü 1 günde bitmiyor. Yika kurut ütüle topla planla yerleştir derken sürüyor yani.
Yaaa eşlerimiz de yazık heyecanla bekliyorlar benim ki de öyle uffff o boş lafları çok duyacağız da açıkçası babasına benzemesi sorun değil ama onlar söylemesin

Aynen canım hem normal ped de almak lazım. Ya hiç giymedim ya depend acaba rahatsız eder mi diye nolur nolmaz diye alıyorum açıkçası. Baktım konforlu depend ile takılırım

Aynen canım hem normal ped de almak lazım. Ya hiç giymedim ya depend acaba rahatsız eder mi diye nolur nolmaz diye alıyorum açıkçası. Baktım konforlu depend ile takılırım
Rahat diyorlar canım ama sadece mesela arkada bazen pot duruyormuş o yüzden sabahlık mutlaka olsun yanında pijama eşofman gibi şeyler arkadan pot yapıyor dediler eşofmanla çıkacaksan ve depend olacaksa uzun hırka atarsın üzerine dedi kuzenim
Allahtan bir mani engel sürpriz olmaz da eğer planladığım gibi kendi doktorumda planladığım hastanede doğum yaparsam dışarıyla çok işim olmayacak zaten odanın olduğu kattan direk asansörle otoparka inip evimize gideceğiz pek kimse görmeyecek yani çok da takılmıyorum oraya

Kızlar lütfen bana kızmayın olur mu :') ben tek çocuğum ablam yengem olmadı arkadaşlarım sezeryan oldu yani sorabileceğim kimsem yok eltim de bana sorma hatırlamak istemiyorum diyor :') ben bazen panik oluyorum acaba nasıl normal doğum yapacağım diye Allah bilir tabi ki nasip olursa normal , bazen izliyorum YouTubede tiktokcu kızlar bile yaptı sen de yaparsın be Merve diyorum bazen de nefesim daralıyor siz nasıl üstesinden geliyorsunuz bu durumun adet görürken çok sancılı görürdüm acile giderdim kusma ile şimdi ama korkuyorum elimde değil bir de doktordan çekiniyorum acaba kibar konuşur mu beni üzer mi doğumda daha çok diye çok üzgünüm sizi rahatsız etmek istemem evham ya da stres konusunda ama çok çaresizim sizden de başka destek alabileceğim bilen kişiler yok

Niye kızalım canım çok normal
Açıkçası ben hamileliği o kadar sevmedim ki doğum bana şu an cennet gibi geliyor sağlıkla ve zamanında doğurayım da kurtulayımdan başka bir şey düşünemiyorum bu yüzden doğumdan korkamıyorum da
Sadece kavuşma anı odaklıyım. Ağrılar sızılar kaygılar bitecek kollarımda gözümün önünde olacak bunun için de doğumsa doğum Bearhug yaparsın sen koçum benim diyorum
Çok zorlu bir yol olabilir çok kolay da olabilir Allah biliyor orasını ama şöyle düşün en berbat acı bile olsa bitecek senle kalmayacak geçecek çocuğunu kucağına alınca pambık gibi olacaksın o rahatlama anını düşün değmez mi? Bence değer

Bende hem depend hem normal ped koyacağım kilot da koyarım o yüzden
Dediğin gibi çıkarken rahat kıyafet hırka felan rahat olur

Eşim de şey diyor Sarper Deniz oğlum doğ da seni seveyim bi ama erken doğma vaktinde sağlıklı doğsun tamam mı?
Benim eşime benzer mi bilemedim rüyalarımda hep sarışın renkli gözlü sarı saçlı erkek çocuğum oluyordu eşim Esmer koyu kahverengi göz rengi bilmiyorum ama benzeyedebilir

Al benden de o kadar yoksa kocam gayette yakışıklı filinta gibi adam kocam da kocam canım kocam hele lohusa psikolojisi ile iyi bişey söyleseler de kötü algılanıyor size neee diyesi geliyor insanın

Korkagin teki miyim neyim amiin inşallah sağlıklı doğumlarimiz olur . Dinledikçe izledikçe okudukça daha mı kötü oldu benim için anlamadım cahillik gerçekten mutluluk mu

Canım bebeğin eşyaları yıkandı ütülendi benim bir tek biberon falan onlar yıkanmadı birde hazırlması kaldı valizin

Çok doğal canım korkmakta stres yapmakta hepsi doğal.. Bearhug dediği gibi bu yolun nasıl olacağını Allah biliyor biz sadece bu süreci yaşıyoruz ama kimsenin hikayesini de dinleme onun kötü geçti zor doğum oldu diye seninki öyle olacak değil sen psikolojik olarak bunu düşünüp çok yıpranırsın herkesin doğum hikayesi kendine özel seninki de öyle olacak.. Ama sürekli kendini motive et bebeğini kucağına aldığın zamanı düşün rahat Bi doğum geçirdiğini hayal et evrene güzel mesajlar yolla enerjiye inanıyorum.. Bilinmezlik de iyi değil ama kötü hikayeler dinlemektense kendin doğumunu hayal et daha iyi bence yani en azından benim düşüncem bu yönde

Valla benimki kara yağız delikanlı kızım ikimizin kırması gibi yarı yarıya bugday tenli gözler çekik, burun küçük, gamzeli biraz da cadı

Allah binlerce kez razı olsun çok teşekkür ederim. Gün içerisinde giremesem bile en son uyumadan muhakkak buraya girip okuyup öyle yatıyorum sanki dostum akrabam gibisiniz hayatımda öyle yer edinmişsiniz :) Rabbim herbirinize sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin

Ayy bi de o pot durması mı varmış yaaaffff. Uzun birşeyler mutlaka almalı o halde
Al benden de o kadar yoksa kocam gayette yakışıklı filinta gibi adam kocam da kocam canım kocam hele lohusa psikolojisi ile iyi bişey söyleseler de kötü algılanıyor size neee diyesi geliyor insanın
Katılıyorum benim kızım olacak ya yine de bana benzemesini tercih ediyorum çaktırma Allahım inşallah bana benzer amin eşim bir erkek olarak iyi
Canım bebeğin eşyaları yıkandı ütülendi benim bir tek biberon falan onlar yıkanmadı birde hazırlması kaldı valizin
Ooo süper o zaman canım kalanlar da yapılır elbet ama merdiven çıkmak yasak diyorsun riske atma derim. Sağlığından önemli değil canım

Amin canım hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin Rabbim senden de razı olsun buradaki herkes bir şekilde bir diğerinin hayatına dokunuyor en ufak kurduğu cümle iyi geliyor morali düzeliyor insanın.. Her birimiz farklı şehirlerdeyiz ama bu platform öyle bi kolaylık ki sanki yan yana oturup konuşuyor gibi dertlerimizi bölüyoruz birbirimize dualar ediyoruz kenetleniyoruz..

Canım o korku o kadar doğal ki. Benim ablamda var kuzenlerimde var ama onların sözleri de kesmiyor yani ama şu var ki geçecek bitecek bir an sadece bir an olarak kalacak. Bence çok izleme doğum videosu falan ben hiç izlemedim şimdiye kadar. Etkilenirim biliyorum o yüzden izlemiyorum yani. Bismillah deyip girip çıkarız yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…