2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben yıkayıp temiz bir çarşafa sarmıştım canım sende öyle yapabilirsin dolabı halledene kadar kafandan çıkar en azından o iş , hallolur üzme kendini hiç
Bu hafta sonu hallolmazsa ben de yıkayıp ütüleyip bir hurca koymayı düşünüyorum kuzum. Eşim diyor sen dolabı yerleştirmekle uğraşmazsın otur yanıma şunu şuraya bunu buraya koy de ben koyarım sen yorulma :d
Yaa tüh ama moralini bozmaya değmez bence hallolur hepsi, belki kasılmalar ondan olmuştur. Sen kendinş ve bebeni üzme Maşallah kuzucuğa da
Aslında normalde asla kendimi üzeceğim sıkacağım bir şey değil. Ama bebiş için bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor ya sinirim bozuluyor :d halledeceğiz bir şekilde çok sağol canım benim <3

Geçmiş olsun canım benim bundan sonra nstye gireceğiz bir sonraki randevudan yarım saat önce bana da nst randevusu verdiler. Bir tane yüksek çıkmasını önemli görmüyorlar düzensiz ve daha sonra düşükse korkma ama bana da bundan sonra istirahat et demişti çok ayakta kalınca kasıklarım taş gibi oluyor sanki. Dolabı da halledersiniz kuzum bunun için üzme kendini

Bence o kasılma değil kuzum bebişin pozisyon değiştirdiği için karnını gerdirmesi gibi bir şey

Doğru söylüyorsun canım evrene ne mesaj gönderdiğimiz çok önemli derler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diye gerçekten öyle
Bu arada allahım o minnoş ayaklar ne öyle çıvdırdım
Sorma aslında çok da dikkat ederim öyle şeylere inanıyorum. Seviyorum o ayakları girdiğimde hem de ne minnoşlar

Ayy gerçekten ben gezmeyi seviyorum ya arkadaşlarım da diyor senin bebek aşırı aşırı huysuz olmazsa 1 hafta sonra dışarda başlarsın gezmeye diye slingi mi aldım köpüşle sabah yürüyüş yapsam bile bana bebeğime köpeğime hepimize iyi gelir dönüşte de bir kahve içip eve geçsek mis
Benim regl dönemim aşırı ağrılı geçerdi parol fayda etmez postant fort alırdım o da kesmedi 4 saatte bir ağrı kesici alırdım dönüşümlü olarak.Ağrı geçmezse aşırı mide bulantım olur kusardım felan, sanki kuyruk sokumuma bıçak saplayıp saplayıp çıkarıyorlarmış gibi bir ağrı hissederdim ay kabus gibiydi ya dediğin gibiyse doğum sancım yabancı gelmeyecek desene

Bende pazartesi günü çalışabilir raporu alacağım devletteki doktora gideceğim kendi doktorum devletten alabilirsin dedi devletteki de o gün nst çekeriz muayeneden sonra bir sorun yoksa veririm dedi bakalım inşallah alırım
Canım eşyaları yıkayıp ütüle hurca veya çarşafa felan sar.Biz de doğum zamanı taşınma ile çakışıyor bende yıkadım ütüleyip hurca koyacağım çantamı da hazırlayacağım bir kaç gün içinde sonra da doğum çantasına koyarım artık

Ay gerçekten değil glb ama canımı acıttı Alışkın değilim bu kadar harekete benimki biraz tembel, bugün huysuzlandı. Yürüyüş yapmadım evdeydim sıkıldı mı ne

Kızlar bizimde kapı süsümüz geldi inşAllah sağlıkla zamanında doğar miniğim
Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın sağlıkla
Çok geçmiş olsun.Allahbsifa verdin, çabucak toparlayin

Başına gelene üzüldüm canım ama olan olmuş artık sıkma canını geri düzeltemeyeceğin bişey için moralini bozma yeni gövde alınır olmazsa.. Maşallah bebişe de ne güzel gelişiyor annesi

aa bana nst için randevu verilmedi yarım saat öncesi iyiymiş aslında. Bir sonrakine ben de öyle talep edeyim böylece sonuç göstermek için beklememe gerek kalmazz.
Çıkan sancıdan korkmadım. Bi taneden bir şey olmaz diye Dolap da geç olsun güç olmasın napalım. :)
Ay bi an hayal ettim sizi köpüş, slinge sarılmış bebiş yürüyüştesiniz ne hoşş. İnşallah bebişlerimiz sakin olur da fellik fellik gezebiliriz
Valla aşırı regl ağrısı çekip doğum sancısını çok anlamayanları okudum. Onların yalancısıyım İnnşallah onlardan oluruz çok amiiiinnn

Süt incir yapayım yaaa ondan kolay ne var deneyelim dolabın başına gelenlere de üzüldüm canım ama olsun sağlık olsun diyelim. Yıka katla bi hurca falan koy çarşafa sar
Aaaa uyku yapıyor heeee hiç farketmemiştim ben de tüp bebek zamanı iğnesini kullanmıştım ayyy ne fenaydı o öyle

Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın sağlıkla

Çok geçmiş olsun.Allahbsifa verdin, çabucak toparlayin
Sağol canım amin
Usgde benziyordu gerçekten burnu dudakları felan ama belli de olmaz detaylıdan sonra güzel net görüntü alamadık ki
Ben hala bana benzetiyorum babasınada benzesin istiyorum herhalde ondan bana benziyor
Şuan hastaneden geldim iyiyim kasilmalar arada olur dedi doktor bakmadi gelisimi iyi dedi kilosu 2 olmus çok hareketli bas asagi donmus rahat durmuyor ki
MaşAllah bebişe daha iyi olmana sevindim ayağım iyi değil mi

Canım bol dinlen yorma kendini eşyalarını yıka ütüle temiz bir çarşaf ya da hurçu yıka ona koy ben öyle yaptım. Benimde dolabım hala gelmedi sıkıntı oldu biliyorsun bekliyorum yapacak bir şey yok napalım aksilikler işte

Sağol canım benim

Ay hadi bakalım inşallah her şey sıkıntısız çıkar da alırsın raporunu kuzum.
Eğer bu hafta sonu dolap hallolacak gibi olmazsa öyle yapacağım canım. En azından sadece yerleştirmesi kalır. Doğum çantasını da hazırlar aradan çıkarırım. Her şeyi aldım galiba ya. Depend almadım sadece hastane veriyorsa gerek yok diye düşünüyorum. Lohusa pedi alırım belki. 24 Ağustosta hastanenin gebelik eğitimi var oraya gideceğim orada öğrenirim verip vermediklerini falan.
Başına gelene üzüldüm canım ama olan olmuş artık sıkma canını geri düzeltemeyeceğin bişey için moralini bozma yeni gövde alınır olmazsa.. Maşallah bebişe de ne güzel gelişiyor annesi
Doğru söylüyosun kuzum ama hamile kafası işte ağlayacak sızlanacak yer arıyoruz sanki :)) sinirim geçti daha iyiyim halledeceğiz bir şekilde. <3

kuru inciri önce biraz sıcak suda beklet kuzum blenderda daha kolay parçalanıyor. Dene bakalım inşallah işe yarar <3
Öyle yapacağım gibi görünüyor bakalım.

Ay o değil de sen dolap gelmedi diye yazdığında sana diyodum üzülme, mobilya bu aksilik olur illaki bilmem ne. Bizimkiler sağlam gövdeyi kırdı iyi mi

Popom kevgire dönmüştü, sonlara doğru şişmemiş yer bulamıyorduk iğne yapicak. Çok şükür o da geride kaldı.

Ay gerçekten değil glb ama canımı acıttı Alışkın değilim bu kadar harekete benimki biraz tembel, bugün huysuzlandı. Yürüyüş yapmadım evdeydim sıkıldı mı ne
Benim de bazı hareketleri canımı acıtıyor artık sanki böyle batma gibi ama hazırlıksız yakalanırsam resmen zıplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…