- 6 Temmuz 2022
- 2.072
- 5.037
- 108
- 30
Bu hafta sonu hallolmazsa ben de yıkayıp ütüleyip bir hurca koymayı düşünüyorum kuzum. Eşim diyor sen dolabı yerleştirmekle uğraşmazsın otur yanıma şunu şuraya bunu buraya koy de ben koyarım sen yorulma :dBen yıkayıp temiz bir çarşafa sarmıştım canım sende öyle yapabilirsin dolabı halledene kadar kafandan çıkar en azından o iş , hallolur üzme kendini hiç
Aslında normalde asla kendimi üzeceğim sıkacağım bir şey değil. Ama bebiş için bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor ya sinirim bozuluyor :d halledeceğiz bir şekilde çok sağol canım benim <3Yaa tüh ama moralini bozmaya değmez bence hallolur hepsi, belki kasılmalar ondan olmuştur. Sen kendinş ve bebeni üzmeMaşallah kuzucuğa da
Geçmiş olsun canım benim bundan sonra nstye gireceğiz bir sonraki randevudan yarım saat önce bana da nst randevusu verdiler. Bir tane yüksek çıkmasını önemli görmüyorlar düzensiz ve daha sonra düşükse korkma ama bana da bundan sonra istirahat et demişti çok ayakta kalınca kasıklarım taş gibi oluyor sanki. Dolabı da halledersiniz kuzum bunun için üzme kendiniKızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.
Bu arada güya ben de bebemin eşyalarını yıkayıp dolabına kaldıracaktım, hastane çantamı hazırlayacaktım. Ama noldu...
Dolabı ikeadan almıştık. Eşim ve arkadaşı dolabı yaparken parçalarını yerde yapıp havaya dikeceklerdi. Yanlış yerden kaldırmışlar ve büyün vidaların olduğu kısımlar kırılmış.. Çocuğun odası berbat bir halde.. Düzeltebilecek bir usta arayışındayız.. Düzelmezse yeniden gövde almak zorundayız.
Sinirlerim bozuldu ağladım saatlerce ama olan oldu işte.. Bu hafta sonu halledebilirsek inşallah başlayacağım ben de..
Bence o kasılma değil kuzum bebişin pozisyon değiştirdiği için karnını gerdirmesi gibi bir şeyGeçmiş olsun, ben de bunu merak ediyorum. Benimki sabahtan beri rahat durmadı hele az önce yan döndü galiba baya kasıldı kaldı göbeğim, hiç böyle olmamıştı. Galiba hep aynı pozisyonda olmaktan sıkıldı ama acaba kasılma böyle bi şey mi onu da merak ettim. Geçen de çok hareket etti diye acile gitmiştim yine gitmek istemiyorum
Sorma aslında çok da dikkat ederim öyle şeylere inanıyorum. Seviyorum o ayakları girdiğimde hem de ne minnoşlarDoğru söylüyorsun canım evrene ne mesaj gönderdiğimiz çok önemliderler ya bir şeyi 40 kere söylersen olur diye gerçekten öyle
Bu arada allahım o minnoş ayaklar ne öyle çıvdırdım
Ayy gerçekten ben gezmeyi seviyorum ya arkadaşlarım da diyor senin bebek aşırı aşırı huysuz olmazsa 1 hafta sonra dışarda başlarsın gezmeye diye slingi mi aldım köpüşle sabah yürüyüş yapsam bile bana bebeğime köpeğime hepimize iyi gelir dönüşte de bir kahve içip eve geçsek misBenim de başı aşağıda ama seninle tamamen aynı hissediyorum kuzum. Arada kıçını sola deviriyor sonra tekrar sağa geçiyor. Eller hep yüzünde sağolsun yumruklamıyor
Canım benim gözün aydın daha da güzel haberlerini alacağız inşallah. Kavuşmaya az kaldııı
Yay olmak çok güzel değil miiii :d
Ben de yayım ve bebek planlarken ilk söylediğim şeydi, büyük konuşmayayım ama ben aman çocuk var bir yere gidemem diyip eve tıkılan annelerden olmayacağım. Ben nereye bebişim oraya gezip dururuz
Çok sağol kuzucumm. :)
İshal belki hayal ama tuvalete çıkmak çok da hayal değilmiş ya. Ben her gün süt içiyorum arada sıkıcı olmasın diye içine meyve ceviz falan atıp blenderdan geçirip içiyorum sütü. Evde kuru incir vardı geçen onu koyup karıştırıp içtim o gün tuvalete rahat çıktım. Ertesi gün arkadaşıma gitmiştim, kefir muz yaptı blenderda. O gün de tuvalete çıktım. Sonraki gün gene incir süt yaptım inanmazsın o gün de tuvalete çıktımHamileliğim boyunca hiç 3 gün üst üste tuvalete çıkmamıştım ben şok. şiddetle incir süt tavsiye ediyorum....
Kuzum çok güzel olmuş güle güle kullan, sağlıkla gelsin Aslanımız :)
Ay benim eşim koç ben yay. Nasıl da anlattıkların biz.
Kuzu çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekler bebişin, yakında sağlıkla çıkarsınız.
Aşk olsun burada hepimiz birbirimizden destek alıyoruz kim neden kızsın ki :))
Doğum korkusu çok çok normal, ben de devamlı ayy ben nasıl doğurucam diyip duruyorum. O kadar çok söylemişim ki eşim de geçen şey diyor, biz nasıl doğurcaz
Adeti sancılı görmekle doğum sancılarını aşırı hissetmek arasında bir bağlantı yok diyolar. Çok sancılı adet olup kolay doğum yapan hikayeler okumuştum burada. Her doğum kendine özel. Biz korksak da korkmasak da bir şekilde bu çocuklar içimizden çıkacak. İçimizde tutma gibi bir lüksümüz yok. O yüzden kavuşma anına odaklanmak bizim için süreci daha kolaylaştıracak. Günün sonunda minicik bir bedeni göğsüne koyacaklar. Dünyanın enn güzel kokan bedenini
Yaaa parmaklara bakSorma aslında çok da dikkat ederim öyle şeylere inanıyorum. Seviyorum o ayakları girdiğimde hem de ne minnoşlar
Bende pazartesi günü çalışabilir raporu alacağım devletteki doktora gideceğim kendi doktorum devletten alabilirsin dedi devletteki de o gün nst çekeriz muayeneden sonra bir sorun yoksa veririm dedi bakalım inşallah alırımKızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.
Bu arada güya ben de bebemin eşyalarını yıkayıp dolabına kaldıracaktım, hastane çantamı hazırlayacaktım. Ama noldu...
Dolabı ikeadan almıştık. Eşim ve arkadaşı dolabı yaparken parçalarını yerde yapıp havaya dikeceklerdi. Yanlış yerden kaldırmışlar ve büyün vidaların olduğu kısımlar kırılmış.. Çocuğun odası berbat bir halde.. Düzeltebilecek bir usta arayışındayız.. Düzelmezse yeniden gövde almak zorundayız.
Sinirlerim bozuldu ağladım saatlerce ama olan oldu işte.. Bu hafta sonu halledebilirsek inşallah başlayacağım ben de..
İyi olmanıza sevindim canım umarım sıpalar zamanını bekler aceleci davranmazlarŞuan hastaneden geldim iyiyim kasilmalar arada olur dedi doktor bakmadi gelisimi iyi dedi kilosu 2 olmus çok hareketli bas asagi donmus rahat durmuyor ki
Ay gerçekten değil glb ama canımı acıttıGeçmiş olsun canım benim bundan sonra nstye gireceğiz bir sonraki randevudan yarım saat önce bana da nst randevusu verdiler. Bir tane yüksek çıkmasını önemli görmüyorlar düzensiz ve daha sonra düşükse korkma ama bana da bundan sonra istirahat et demişti çok ayakta kalınca kasıklarım taş gibi oluyor sanki. Dolabı da halledersiniz kuzum bunun için üzme kendini
Bence o kasılma değil kuzum bebişin pozisyon değiştirdiği için karnını gerdirmesi gibi bir şey
Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın sağlıklaKızlar bizimde kapı süsümüz geldiinşAllah sağlıkla zamanında doğar miniğim
Çok geçmiş olsun.Allahbsifa verdin, çabucak toparlayin1HANIM Kolostrofobi D dra21 @ebru_can_ebru Etiketleyemedigim diğer kızlar canlar sancim çıktı baya ama düzenli degilmis bebek çok küçük dediler ciğer gelistirici vurdular.Enfeksiyon kapmisim bulantı da ordanmis hastahamedeyim kendime gelemedim yazamadım size merakta bıraktım kusura bakmayın canimlar
Başına gelene üzüldüm canım ama olan olmuş artık sıkma canını geri düzeltemeyeceğin bişey için moralini bozma yeni gövde alınır olmazsa.. Maşallah bebişe de ne güzel gelişiyor annesiKızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.
Allahım ne kadar tatlı maşAllah sana Kuzey AtaYicez yicez bi elime gelsin ben neler yapıcam onlara
aa bana nst için randevu verilmedi yarım saat öncesi iyiymiş aslında. Bir sonrakine ben de öyle talep edeyim böylece sonuç göstermek için beklememe gerek kalmazz.Geçmiş olsun canım benim bundan sonra nstye gireceğiz bir sonraki randevudan yarım saat önce bana da nst randevusu verdiler. Bir tane yüksek çıkmasını önemli görmüyorlar düzensiz ve daha sonra düşükse korkma ama bana da bundan sonra istirahat et demişti çok ayakta kalınca kasıklarım taş gibi oluyor sanki. Dolabı da halledersiniz kuzum bunun için üzme kendini
Bence o kasılma değil kuzum bebişin pozisyon değiştirdiği için karnını gerdirmesi gibi bir şey
Ay bi an hayal ettim sizi köpüş, slinge sarılmış bebiş yürüyüştesiniz ne hoşş. İnşallah bebişlerimiz sakin olur da fellik fellik gezebilirizAyy gerçekten ben gezmeyi seviyorum ya arkadaşlarım da diyor senin bebek aşırı aşırı huysuz olmazsa 1 hafta sonra dışarda başlarsın gezmeye diye slingi mi aldım köpüşle sabah yürüyüş yapsam bile bana bebeğime köpeğime hepimize iyi gelir dönüşte de bir kahve içip eve geçsek mis
Benim regl dönemim aşırı ağrılı geçerdi parol fayda etmez postant fort alırdım o da kesmedi 4 saatte bir ağrı kesici alırdım dönüşümlü olarak.Ağrı geçmezse aşırı mide bulantım olur kusardım felan, sanki kuyruk sokumuma bıçak saplayıp saplayıp çıkarıyorlarmış gibi bir ağrı hissederdim ay kabus gibiydi yadediğin gibiyse doğum sancım yabancı gelmeyecek desene
Süt incir yapayım yaaa ondan kolay ne var deneyelimBenim de başı aşağıda ama seninle tamamen aynı hissediyorum kuzum. Arada kıçını sola deviriyor sonra tekrar sağa geçiyor. Eller hep yüzünde sağolsun yumruklamıyor
Canım benim gözün aydın daha da güzel haberlerini alacağız inşallah. Kavuşmaya az kaldııı
Ben de yayım ve bebek planlarken ilk söylediğim şeydi, büyük konuşmayayım ama ben aman çocuk var bir yere gidemem diyip eve tıkılan annelerden olmayacağım. Ben nereye bebişim oraya gezip dururuz
İshal belki hayal ama tuvalete çıkmak çok da hayal değilmiş ya. Ben her gün süt içiyorum arada sıkıcı olmasın diye içine meyve ceviz falan atıp blenderdan geçirip içiyorum sütü. Evde kuru incir vardı geçen onu koyup karıştırıp içtim o gün tuvalete rahat çıktım. Ertesi gün arkadaşıma gitmiştim, kefir muz yaptı blenderda. O gün de tuvalete çıktım. Sonraki gün gene incir süt yaptım inanmazsın o gün de tuvalete çıktımHamileliğim boyunca hiç 3 gün üst üste tuvalete çıkmamıştım ben şok. şiddetle incir süt tavsiye ediyorum....
Kuzu çok geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekler bebişin, yakında sağlıkla çıkarsınız.
Doğum korkusu çok çok normal, ben de devamlı ayy ben nasıl doğurucam diyip duruyorum. O kadar çok söylemişim ki eşim de geçen şey diyor, biz nasıl doğurcaz
Adeti sancılı görmekle doğum sancılarını aşırı hissetmek arasında bir bağlantı yok diyolar. Çok sancılı adet olup kolay doğum yapan hikayeler okumuştum burada. Her doğum kendine özel. Biz korksak da korkmasak da bir şekilde bu çocuklar içimizden çıkacak. İçimizde tutma gibi bir lüksümüz yok. O yüzden kavuşma anına odaklanmak bizim için süreci daha kolaylaştıracak. Günün sonunda minicik bir bedeni göğsüne koyacaklar. Dünyanın enn güzel kokan bedenini
Aaaa uyku yapıyor heeee hiç farketmemiştimFitili gece yatarken koyuyorum, aslında uyku da getiriyor biraz, o yönden iyi. İkiz hamilelikte o uzunluk paldır küldür bı anda dusebiliyormus o yüzden ben en baştan beri hep kullandım. İlk haftalarda iğne olarak da kullanmıştım ayrıca.O çok zorlamıştı. Çok yakan bir iğneydi
Sağol canım aminÇok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın sağlıkla
Çok geçmiş olsun.Allahbsifa verdin, çabucak toparlayin
Ben hala bana benzetiyorumUsgde benziyordu gerçekten burnu dudakları felan ama belli de olmaz detaylıdan sonra güzel net görüntü alamadık ki
MaşAllah bebişe daha iyi olmana sevindim ayağım iyi değil miŞuan hastaneden geldim iyiyim kasilmalar arada olur dedi doktor bakmadi gelisimi iyi dedi kilosu 2 olmus çok hareketli bas asagi donmus rahat durmuyor ki
Canım bol dinlen yorma kendini eşyalarını yıka ütüle temiz bir çarşaf ya da hurçu yıka ona koy ben öyle yaptım. Benimde dolabım hala gelmedi sıkıntı oldu biliyorsun bekliyorum yapacak bir şey yok napalım aksilikler işteKızlar bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. 1 haftada 150 gr almış bebem :d 1955 gr, 43 cm olmuş. Dün karnımın çok sert olduğunu zorlandığımı söyleyince nstye girmemi istedi. 1 adet yüksek sancım çıktı, kalanı düzensiz düşük sancılardı. Doktor kendini yorma dinlenerek devam et bundan sonra dedi. Bundan sonra her randevuda nst olacak dedi, 2 hafta sonraya randevu verdi.
Sağol canım benimBenim de başı aşağıda ama seninle tamamen aynı hissediyorum kuzum. Arada kıçını sola deviriyor sonra tekrar sağa geçiyor. Eller hep yüzünde sağolsun yumruklamıyor
Ay hadi bakalım inşallah her şey sıkıntısız çıkar da alırsın raporunu kuzum.Bende pazartesi günü çalışabilir raporu alacağım devletteki doktora gideceğim kendi doktorum devletten alabilirsin dedi devletteki de o gün nst çekeriz muayeneden sonra bir sorun yoksa veririm dedi bakalım inşallah alırım
Canım eşyaları yıkayıp ütüle hurca veya çarşafa felan sar.Biz de doğum zamanı taşınma ile çakışıyor bende yıkadım ütüleyip hurca koyacağım çantamı da hazırlayacağım bir kaç gün içinde sonra da doğum çantasına koyarım artık
Doğru söylüyosun kuzum ama hamile kafası işte ağlayacak sızlanacak yer arıyoruz sanki :)) sinirim geçti daha iyiyim halledeceğiz bir şekilde. <3Başına gelene üzüldüm canım ama olan olmuş artık sıkma canını geri düzeltemeyeceğin bişey için moralini bozma yeni gövde alınır olmazsa.. Maşallah bebişe de ne güzel gelişiyor annesi
kuru inciri önce biraz sıcak suda beklet kuzum blenderda daha kolay parçalanıyor. Dene bakalım inşallah işe yarar <3Süt incir yapayım yaaa ondan kolay ne var deneyelimdolabın başına gelenlere de üzüldüm canım ama olsun sağlık olsun diyelim. Yıka katla bi hurca falan koy çarşafa sar
Aaaa uyku yapıyor heeee hiç farketmemiştimben de tüp bebek zamanı iğnesini kullanmıştım ayyy ne fenaydı o öyle
Öyle yapacağım gibi görünüyor bakalım.Canım bol dinlen yorma kendini eşyalarını yıka ütüle temiz bir çarşaf ya da hurçu yıka ona koy ben öyle yaptım. Benimde dolabım hala gelmedi sıkıntı oldu biliyorsun bekliyorum yapacak bir şey yok napalım aksilikler işte
Popom kevgire dönmüştü, sonlara doğru şişmemiş yer bulamıyorduk iğne yapicak. Çok şükür o da geride kaldı.Süt incir yapayım yaaa ondan kolay ne var deneyelimdolabın başına gelenlere de üzüldüm canım ama olsun sağlık olsun diyelim. Yıka katla bi hurca falan koy çarşafa sar
Aaaa uyku yapıyor heeee hiç farketmemiştimben de tüp bebek zamanı iğnesini kullanmıştım ayyy ne fenaydı o öyle
Benim de bazı hareketleri canımı acıtıyor artık sanki böyle batma gibi ama hazırlıksız yakalanırsam resmen zıplıyorumAy gerçekten değil glb ama canımı acıttıAlışkın değilim bu kadar harekete benimki biraz tembel, bugün huysuzlandı. Yürüyüş yapmadım evdeydim sıkıldı mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?