2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam . Ne kadar kilo aldınız bugüne kadar ??
32+5 im 12 kilo almışım . Doktor dikkat et dedi
Sizde durumlar nedir ??
30+6 yim ben de senin gibiyim en son on kilo almıştım iki haftadır tartilmadim boyum 168/170 doktorum normal boyun var çok kilolu değilsin dedi belki moral bozmamak içindir

Ben doktora gidiyorum kızlar.
Ev çok sıcaktı terden dolayı mı bilmiyorum ama iç çamaşırım anormal derecede ıslanmış tere de pek benzemiyor. Bu şekilde içim içimi yiyecek baya popoma kadar ıslak belirli bir hat şeklinde ıslaklık lekesi var çamaşırda
Doktorum oradaymış şansıma gel hemen dedi umarım boşa telaş yapıyorumdur
Dua edin

Ben de bugün 33+0 12 kilo aldım 63 ile başladım şu an 74-75 arası gidip geliyorum. Bana da 2 kilo hakkın kaldı dedi doktorum
Demek benim de öyle
Rabbim korusun güzel haberlerle gel inşallah

Git muayene ol bakalım canım inşallah bir şey yoktur Bizi de haberdar et

Ne dedi kuzu

İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarım sizinle

Karnımdan ölçüldü canım inşallah benim de yukarı çıkar. Allah'ın izniyle. Bana da takip önerdi bakalım iki haftaya tekrar gidecem
Vajinal ölçülmesi daha doğru sonuçlar veriyor belki doğum yaklaştığında doktor vajinal ölçümü yapar ve kesinleştirir ilk başlarda bana sakıncalı demişti doktorum inşAllah yukarı çıkar canım stres yapma

Muayene oldun mu inşAllah terdir

Selam bende 32+0 bugün tartıldım toplam 9 kilo almışım Doktorum bana kilomu hiç sormuyor tartmıyor çok önemsemiyor anlamadım, 50 kilo ile gebe kaldım normal kiloda kaldığım için olabilir bilmiyorum
Ben de 50 kg ile gebe kaldım 9 kg almışım

Son düzenleme:
Selam bende 32+0 bugün tartıldım toplam 9 kilo almışım Doktorum bana kilomu hiç sormuyor tartmıyor çok önemsemiyor anlamadım, 50 kilo ile gebe kaldım normal kiloda kaldığım için olabilir bilmiyorum
Benim doktorda öyle, ne soruyor ne tartiyor.48 kilo ile hamile kaldım , 56 kilo oldum. 31. Haftaya geçiş yapacağız pazartesi.

Benim de senin tarihlediğin gibi akıntım doktoruma söyledim ultrasonda bakıyor gayet iyi suyu diyor anlamadım bende

Masallah pasaya

Önemli bişey yoktur umarım , güzel haberlerle gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…