2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canim ne yaptin var mi bir sikinti ? Su degildjr diye dusunuyorum ama.

Benim de senin tarihlediğin gibi akıntım doktoruma söyledim ultrasonda bakıyor gayet iyi suyu diyor anlamadım bende
Sen 2 haftada bir gidiyorsun dimi zaten? Hani sık gidiyorsun Allah korusun suyla ilgili aksi bi durum olsa da farkedilir hemen canım

İnşallah sıkıntı yoktur canım. Haberdar et bizi

Tabi güzel bir şey Ya ama yenidoğan zaten ilk zamanlar ha bire emzirmek lazım diye uyuyamayacağız ki önemli olan sonrası inşallah devam eder diyorum
Şimdi sağma yapıyorum 3 saatte bi sağ dediler gece 2 kere sağma mesaisi var. Gözler yarı kapalı sağıyorum. Bi de alarm çalıyor bazen kapatıp uyuyorum farkında olmadan Bebişim gelince öyle bi ihtimal yok ama şu uyuklama kısmı korkutmuyor değil beni. Sanırım eşimi de uyandırırım korkarım emzirirken uyurum diye.

Git muayene ol bakalım canım inşallah bir şey yoktur Bizi de haberdar et

İnşallah güzel haberler alırsın canım dualarım sizinle

Muayene oldun mu inşAllah terdir

Önemli bişey yoktur umarım , güzel haberlerle gel.

Canim ne yaptin var mi bir sikinti ? Su degildjr diye dusunuyorum ama.

İnşallah sıkıntı yoktur canım. Haberdar et bizi

Geldim kızlar.
Amnisure mudur nedir bir test varmış onu yaptı hemen çok şükür temiz çıktı
Ayrıca alttan muayene etti amnisure için örnek alırken be alttan muayene yaparken öldüm öldüm dirildim niye o kadar can acıtıyor bilmiyorum ona dayanamadım nasıl normal doğuracağım diyorum şu an
Biz 7 Aydır aydır ilişki bile yaşamıyoruz korkumuzdan ama alttan muayeneden kaçamadım
Gitmeysedim de kendimi yiyecektim korkudan çünkü çamaşır ıpıslak olmuştu su gibi
Birkaç gündür su gibi akıntı yoğun var önce medikalcilerde eczanelerde amnisure pedi aradım ama bulamadım. Bugün de bir anda böyle olunca doktora haber verdim işte o da riske atmayalım gel hemen bakayım dedi.
Bu dönemlerde olur artık bu gebelik akıntısı dedi zaten bakar bakmaz bir şey olsa ben alttan bakınca görürüm akıntıyı görüyorum bu normal dedi sadece senin için rahat etsin diye yapacağız dedi
Hormon seviyesi iyice artmaya başlıyormuş son trimesterda bu kadar su gibi akmasının ve çok gelmesinin nedeni oymuş
Daha normal randevuma iki hafta vardı gitmeseydim geçmezdi zaman alttan baktırmak hoş bir tecrübe olmadı hala canım yanıyor ama ne yapayım

Olsun canim sukur bir sikinti cikmamis. Benimde su sira akintim cok fazla.olmaya basladi sabredecegiz az kaldi

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun :) sevindim

Çok şükür canım

Gecmis olsun cnm
En azindan icin rahatlamis oldu korkulacak bi durum yokmus

Olsun canım çok şükür Bi sıkıntı terslik yokmuş gitmeseydin için içini yerdi strese sokardın hem kendini hem bebişi için rahatladı en azından

Olsun canim sukur bir sikinti cikmamis. Benimde su sira akintim cok fazla.olmaya basladi sabredecegiz az kaldi
çok şükür canım ama ben de artık Cidden az kalmış gibi hissediyorum sabır olarak sürekli bir aksiyon sürekli ay bir şey mi oluyor halleri son aylar hiç geçmek bilmiyormuş cidden
Bir de bu açıdan sonra doğum korkusu sarmaz beni umarım daha önce smear falan aldırdım alttan baktırdım hiç bu kadar acımamıştı

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun :) sevindim

Çok şükür canım

Gecmis olsun cnm
En azindan icin rahatlamis oldu korkulacak bi durum yokmus

Olsun canım çok şükür Bi sıkıntı terslik yokmuş gitmeseydin için içini yerdi strese sokardın hem kendini hem bebişi için rahatladı en azından
Çok şükür kızlar inşallah bir daha böyle panik atak yaşamadan tamamlarım süreci Allah bir daha alttan muayene olmak zorunda bırakmasın dicem ama daha bunun çatı muayenesi var

Bence birazcikta.kendini kastigin icin bu kadar canin acimistir. Bunca insan doguruyor biz neden yapamayalim kii motive et kendini canim benim

Geçmiş olsun canım zaten ilişki olmadığı için bolge esnekligi azalıyor korkma sen kasmistirsin biraz da çok geçmiş olsun riske atmamak en güzeli

Spekturum muayenesi büyük ihtimalle yaptı sana onu bende hiç sevmiyorum canım çok acıyor iyi yaptın kafana takılacaktı

Yeteri kadar yok mama ile destekleniyor ama hiç yok da değil olanı da şifa olsun oğluma Herşeyi deniyorum artırmak için. Şu malt içeceği bilen var mı günde 1 tane mi içmek lazım
Ayy canım benim senin başladı uykusuzluk serüveni yani. Şimdi farklı ama bebişkomuz gelince keyifle kalkacaksın bence

Bearhug canım geçmiş olsun bi turnusol varmış ona da bak istersen. Ben de almak istiyorum ondan evde dursun su gelince şüphe durumunda test yapabilirmişiz

Papatyamaviss ay ben seni görmedim bugün nerdesin hastalıktan dolayı mı yoksun

Benim doktorda öyle, ne soruyor ne tartiyor.48 kilo ile hamile kaldım , 56 kilo oldum. 31. Haftaya geçiş yapacağız pazartesi.
Senle aynı gidiyoruz ben henüz 55 im ama senin haftana gelene kadar 56 olurum benim doktorum her kontrolde ölçüp bir de not alıyor. Ama zayıf başladığım için kilo konusunda kısıtlama yapmıyor. Hatta geçen kontrolde ben Hocam baya aldım sanki dedim. Sen anca boşluklarını dolduruyorsun daha dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…