Insallah canim korkma herseyi akisina birakçok şükür canım ama ben de artık Cidden az kalmış gibi hissediyorum sabır olaraksürekli bir aksiyon sürekli ay bir şey mi oluyor halleri son aylar hiç geçmek bilmiyormuş cidden
Bir de bu açıdan sonra doğum korkusu sarmaz beni umarım daha önce smear falan aldırdım alttan baktırdım hiç bu kadar acımamıştı
Çok şükür kızlarinşallah bir daha böyle panik atak yaşamadan tamamlarım süreci Allah bir daha alttan muayene olmak zorunda bırakmasın dicem ama daha bunun çatı muayenesi var
İnşallah kuzum ya önceliğim normal doğumBence birazcikta.kendini kastigin icin bu kadar canin acimistir. Bunca insan doguruyor biz neden yapamayalim kiimotive et kendini canim benim
Sağ ol kuzumGeçmiş olsun canım zaten ilişki olmadığı için bolge esnekligi azalıyor korkma sen kasmistirsin biraz da çok geçmiş olsun riske atmamak en güzeli
Off valla sevilecek yanı yok zaten kuzum baya sesim çıktı yani kadın bakana kadarSpekturum muayenesi büyük ihtimalle yaptı sana onu bende hiç sevmiyorum canım çok acıyoriyi yaptın kafana takılacaktı
Ben bugün eczanelerde ve medikallerde aradım kuzum amnisure ya da onun yerine geçebilecek bir şey var mı diye hiçbir yerde bulamadımAyy canım benim senin başladı uykusuzluk serüveni yani. Şimdi farklı ama bebişkomuz gelince keyifle kalkacaksın bence
Bearhug canım geçmiş olsun bi turnusol varmış ona da bak istersen. Ben de almak istiyorum ondan evde dursun su gelince şüphe durumunda test yapabilirmişiz
Papatyamaviss ay ben seni görmedim bugün nerdesin hastalıktan dolayı mı yoksun
İnşallah kuzumInsallah canim korkma herseyi akisina birak
Bende oluyor çünkü fındığımın kafası aşağıdaKızlar gece çok idrara çıkma ve aşağıya baskı ağırlık bel ağrısı hissediyor musunuz ben 32. Haftaya giriş yapacağım gündüz tüy gibiyim gece böyle oluyor uyuyana dek sabah oluyor
Doktor vajinal muayeneyi yasakladı böyle durumda kanama riskine karşı erken vajinal muayene yapmıyorlar canım ilk hamileliğimde de eşi aşağıda ve yapisikti onda da yasaktı. Bu en azından yapışık değil diyorlar yukarı cikmasini bekliyorlar o yüzden iki haftaya bir çağırıyorlar. İnşallah canım dua edin de yukarı çıksın kafama ne kadar takmayım desem de korkular aldı başını gitti. Hayırlısı olsun ne diyelim Rabbim bir yol çizmiştir elbet..Vajinal ölçülmesi daha doğru sonuçlar veriyor belki doğum yaklaştığında doktor vajinal ölçümü yapar ve kesinleştirir ilk başlarda bana sakıncalı demişti doktorum inşAllah yukarı çıkar canım stres yapma
Yoktum kuzum sabahtan pıknıge gıttık gıttııgımız yerde telefon sıfır cekmıyor hıc anca bakıyorum yenı geldık ettık yoruldum , hasta halimle birde tüm gün dısarda pıknıklerde gecırdım oğlum istedi diye birazda butun hafta evdeydi kuzumAyy canım benim senin başladı uykusuzluk serüveni yani. Şimdi farklı ama bebişkomuz gelince keyifle kalkacaksın bence
Bearhug canım geçmiş olsun bi turnusol varmış ona da bak istersen. Ben de almak istiyorum ondan evde dursun su gelince şüphe durumunda test yapabilirmişiz
Papatyamaviss ay ben seni görmedim bugün nerdesin hastalıktan dolayı mı yoksun
Çok normal bence kuzum ya ilişki yok te kaç aydır bide üstüne sıkıntılı bır anında boyle bısey yasaman kasmıssındır ıster ıstemez , şükür ki bişey yokmuş öyle düşünGeldim kızlar.
Amnisure mudur nedir bir test varmış onu yaptı hemen çok şükür temiz çıktı
Ayrıca alttan muayene etti amnisure için örnek alırken be alttan muayene yaparken öldüm öldüm dirildim niye o kadar can acıtıyor bilmiyorum ona dayanamadım nasıl normal doğuracağım diyorum şu an
Biz 7 Aydır aydır ilişki bile yaşamıyoruz korkumuzdan ama alttan muayeneden kaçamadım
Gitmeysedim de kendimi yiyecektim korkudan çünkü çamaşır ıpıslak olmuştu su gibi
Birkaç gündür su gibi akıntı yoğun var önce medikalcilerde eczanelerde amnisure pedi aradım ama bulamadım. Bugün de bir anda böyle olunca doktora haber verdim işte o da riske atmayalım gel hemen bakayım dedi.
Bu dönemlerde olur artık bu gebelik akıntısı dedi zaten bakar bakmaz bir şey olsa ben alttan bakınca görürüm akıntıyı görüyorum bu normal dedi sadece senin için rahat etsin diye yapacağız dedi
Hormon seviyesi iyice artmaya başlıyormuş son trimesterda bu kadar su gibi akmasının ve çok gelmesinin nedeni oymuş
Daha normal randevuma iki hafta vardı gitmeseydim geçmezdi zaman alttan baktırmak hoş bir tecrübe olmadı hala canım yanıyor ama ne yapayım
Peki size ve diğer kızlara da sormuş olayım bir problem yoksa birlikte olabilir miyiz eşimizle, doğum için avantajlı olur mu ? Benim hamileliğimin ilk aylarinda sorun yok olabilirsiniz demişti bir gece ilişkiden sonra kanama oldu acile gittik damarlar hassas diye kanama olmuş bebeklik elhamdülillah sorun yoktu ama şimdi evham oldu eşimde de bende de yapsak biliyorum faydası doğuma yansır ama korkuyorum bir yandan da doktor sorun yok derken kanama oldu ya yine olur mu diye korkuyorum ne dersiniz hiç yapmadık değil yaptık ve sorun yaşamadık ama bir aydır tatile gittik sonra ben anneme geldim derken ara vermiş oldukÇok normal bence kuzum ya ilişki yok te kaç aydır bide üstüne sıkıntılı bır anında boyle bısey yasaman kasmıssındır ıster ıstemez , şükür ki bişey yokmuş öyle düşün
Normal doğumla elle muayeneyi de bir tutma hiç
Düşünme ne diyorduk bebeğimiz yolunu bılıyor bi şekilde gelecek
Benim geceleri banyoya yastık atıp orada kıvrılıp yatasım geliyor, o kadar çok kalkıyorum tuvalet için. Ve belim, bacaklarım çok ağrıyor. Bir an önce bitse şu süreç, cidden hiç benlik değilmiş ya hahahsj vücuduma ve hareket özgürlüğüme kavuşmak istiyorum artık.Kızlar gece çok idrara çıkma ve aşağıya baskı ağırlık bel ağrısı hissediyor musunuz ben 32. Haftaya giriş yapacağım gündüz tüy gibiyim gece böyle oluyor uyuyana dek sabah oluyor
Ben de ondan oldu heralde diye düşünüyorum kuzum çünkü bu benim ilk alttan muayenem değil arada sırada kadın doğuma gitmişliğim var hamilelik öncesi smear falan da aldırdım hiç sesim bile çıkmazdı yaniÇok normal bence kuzum ya ilişki yok te kaç aydır bide üstüne sıkıntılı bır anında boyle bısey yasaman kasmıssındır ıster ıstemez , şükür ki bişey yokmuş öyle düşün
Normal doğumla elle muayeneyi de bir tutma hiç
Düşünme ne diyorduk bebeğimiz yolunu bılıyor bi şekilde gelecek
16 gün falan olmuştu canım her hafta gidiyorsan azalma olsa farkedilir birden boşalsa da bilirsin zatenHer hafta gidiyorum canım senin uzun bir süre mi olmuştu muyene olman
Oğlum da ilişkinin faydasını gördüm ben son ana kadar bırakmadık son zamanlarda sıklastırdık hatta 37+5 te doğdu (zorunlu sez oldu sonucunda)Peki size ve diğer kızlara da sormuş olayım bir problem yoksa birlikte olabilir miyiz eşimizle, doğum için avantajlı olur mu ? Benim hamileliğimin ilk aylarinda sorun yok olabilirsiniz demişti bir gece ilişkiden sonra kanama oldu acile gittik damarlar hassas diye kanama olmuş bebeklik elhamdülillah sorun yoktu ama şimdi evham oldu eşimde de bende de yapsak biliyorum faydası doğuma yansır ama korkuyorum bir yandan da doktor sorun yok derken kanama oldu ya yine olur mu diye korkuyorum ne dersiniz hiç yapmadık değil yaptık ve sorun yaşamadık ama bir aydır tatile gittik sonra ben anneme geldim derken ara vermiş olduk
Benim libido yerler altinda surunuyorOğlum da ilişkinin faydasını gördüm ben son ana kadar bırakmadık son zamanlarda sıklastırdık hatta 37+5 te doğdu (zorunlu sez oldu sonucunda)
Şuanda da hıc bırakmadık ama bazen haftadaki ıkı bazen haftada bır seklınde devam edıyor sıcaklardan hıc yanaşasım gelmıyor benım sadece
Sadece açıklık muayenesı daha yüzeysel oluyor aslında , çatı da bıraz daha detaylı bakıyolar kemıklere falanBen de ondan oldu heralde diye düşünüyorum kuzum çünkü bu benim ilk alttan muayenem değil arada sırada kadın doğuma gitmişliğim var hamilelik öncesi smear falan da aldırdım hiç sesim bile çıkmazdı yani
Hayırlısı neyse o olsun inşallahhangi yolu seçecekse ikimiz için de güzeli kolayı olsun
Dediğin gibi doğum anı başka olur heralde sonuçta o doğum biliyorsun ama bugün büyük korkuyla tedirginlikle gittim bir de alttan bakacağım deyince ya alttan muayene de sıkıntı olursa korkusu da oldu
Hiçbir zararı yok falan dedi doktor ama onu o an öyle düşünmüyorsun ki bir şey olur mu korkusu oluyor ister istemez
Ben istiyor ama o yapış yapış hıssi sıcaklık ter ay fenalık basıyor banaBenim libido yerler altinda surunuyor
Kendi kendimi takip ediyorum artıkSenle aynı gidiyoruz ben henüz 55 im ama senin haftana gelene kadar 56 olurumbenim doktorum her kontrolde ölçüp bir de not alıyor. Ama zayıf başladığım için kilo konusunda kısıtlama yapmıyor. Hatta geçen kontrolde ben Hocam baya aldım sanki dedim. Sen anca boşluklarını dolduruyorsun daha dedi
Ay allahtan yaylaya gıttık serındı kp kaynım dınlemedım yattım da arada , ya ben kotuyum zaten hala dedım kahvaltıya gidelim donerız olmadı oyle mangala kadar kaldık oranın ısı mangal dumanı sankı cıgerlerımde
Malesef öyle bol jelleseler belki daha iyi olur az mı sürüyorlar acabaİnşallah kuzum ya önceliğim normal doğumama sezaryenden de korkmuyorum gerekirse öyle olur ne yapalım sağlıkla gelsinler de yeter ki gerisi hallolur nasılsa değil mi
Sağ ol kuzum
Evet ya gitmesem bana iki hafta değil iki saat bile geçmezdi
Benim de aklıma geldi sanırım o durum artı korkudan kasılmış olmam etkiledi
Off valla sevilecek yanı yok zaten kuzum baya sesim çıktı yani kadın bakana kadar
Ben bugün eczanelerde ve medikallerde aradım kuzum amnisure ya da onun yerine geçebilecek bir şey var mı diye hiçbir yerde bulamadım
Mecburen doktor yolunu tuttum sonra
Elimizin altında olsa güzel olurdu cidden
İnşallah kuzum
Bende oluyor çünkü fındığımın kafası aşağıdadoktora bugün yine sordum çok normal kafası yani en ağır yerlerinden biri aşağıda dedi
25. Haftadan beri orada sanırım sevdi o pozisyonu değiştirmeyecek galibabana zor oluyor tabii dediğin gibi gece daha da artıyor çünkü tüm gün yiyip içiyoruz sindirilmemiş yiyecekler oluyor midede bağırsaklarda onların ağırlığı da biniyor üzerine bence biraz da ondan akşamları daha çok rahatsız ediyor
İlkinde problem yaşamış mıydınDoktor vajinal muayeneyi yasakladı böyle durumda kanama riskine karşı erken vajinal muayene yapmıyorlar canım ilk hamileliğimde de eşi aşağıda ve yapisikti onda da yasaktı. Bu en azından yapışık değil diyorlar yukarı cikmasini bekliyorlar o yüzden iki haftaya bir çağırıyorlar. İnşallah canım dua edin de yukarı çıksın kafama ne kadar takmayım desem de korkular aldı başını gitti. Hayırlısı olsun ne diyelim Rabbim bir yol çizmiştir elbet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?