2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Insallah canim korkma herseyi akisina birak

Bence birazcikta.kendini kastigin icin bu kadar canin acimistir. Bunca insan doguruyor biz neden yapamayalim kii motive et kendini canim benim
İnşallah kuzum ya önceliğim normal doğum ama sezaryenden de korkmuyorum gerekirse öyle olur ne yapalım sağlıkla gelsinler de yeter ki gerisi hallolur nasılsa değil mi
Geçmiş olsun canım zaten ilişki olmadığı için bolge esnekligi azalıyor korkma sen kasmistirsin biraz da çok geçmiş olsun riske atmamak en güzeli
Sağ ol kuzum
Evet ya gitmesem bana iki hafta değil iki saat bile geçmezdi
Benim de aklıma geldi sanırım o durum artı korkudan kasılmış olmam etkiledi
Spekturum muayenesi büyük ihtimalle yaptı sana onu bende hiç sevmiyorum canım çok acıyor iyi yaptın kafana takılacaktı
Off valla sevilecek yanı yok zaten kuzum baya sesim çıktı yani kadın bakana kadar

Ben bugün eczanelerde ve medikallerde aradım kuzum amnisure ya da onun yerine geçebilecek bir şey var mı diye hiçbir yerde bulamadım
Mecburen doktor yolunu tuttum sonra
Elimizin altında olsa güzel olurdu cidden
Insallah canim korkma herseyi akisina birak
İnşallah kuzum
Kızlar gece çok idrara çıkma ve aşağıya baskı ağırlık bel ağrısı hissediyor musunuz ben 32. Haftaya giriş yapacağım gündüz tüy gibiyim gece böyle oluyor uyuyana dek sabah oluyor
Bende oluyor çünkü fındığımın kafası aşağıda doktora bugün yine sordum çok normal kafası yani en ağır yerlerinden biri aşağıda dedi
25. Haftadan beri orada sanırım sevdi o pozisyonu değiştirmeyecek galiba bana zor oluyor tabii dediğin gibi gece daha da artıyor çünkü tüm gün yiyip içiyoruz sindirilmemiş yiyecekler oluyor midede bağırsaklarda onların ağırlığı da biniyor üzerine bence biraz da ondan akşamları daha çok rahatsız ediyor

Doktor vajinal muayeneyi yasakladı böyle durumda kanama riskine karşı erken vajinal muayene yapmıyorlar canım ilk hamileliğimde de eşi aşağıda ve yapisikti onda da yasaktı. Bu en azından yapışık değil diyorlar yukarı cikmasini bekliyorlar o yüzden iki haftaya bir çağırıyorlar. İnşallah canım dua edin de yukarı çıksın kafama ne kadar takmayım desem de korkular aldı başını gitti. Hayırlısı olsun ne diyelim Rabbim bir yol çizmiştir elbet..

Yoktum kuzum sabahtan pıknıge gıttık gıttııgımız yerde telefon sıfır cekmıyor hıc anca bakıyorum yenı geldık ettık yoruldum , hasta halimle birde tüm gün dısarda pıknıklerde gecırdım oğlum istedi diye birazda butun hafta evdeydi kuzum

Çok normal bence kuzum ya ilişki yok te kaç aydır bide üstüne sıkıntılı bır anında boyle bısey yasaman kasmıssındır ıster ıstemez , şükür ki bişey yokmuş öyle düşün
Normal doğumla elle muayeneyi de bir tutma hiç
Düşünme ne diyorduk bebeğimiz yolunu bılıyor bi şekilde gelecek

Peki size ve diğer kızlara da sormuş olayım bir problem yoksa birlikte olabilir miyiz eşimizle, doğum için avantajlı olur mu ? Benim hamileliğimin ilk aylarinda sorun yok olabilirsiniz demişti bir gece ilişkiden sonra kanama oldu acile gittik damarlar hassas diye kanama olmuş bebeklik elhamdülillah sorun yoktu ama şimdi evham oldu eşimde de bende de yapsak biliyorum faydası doğuma yansır ama korkuyorum bir yandan da doktor sorun yok derken kanama oldu ya yine olur mu diye korkuyorum ne dersiniz hiç yapmadık değil yaptık ve sorun yaşamadık ama bir aydır tatile gittik sonra ben anneme geldim derken ara vermiş olduk

Kızlar gece çok idrara çıkma ve aşağıya baskı ağırlık bel ağrısı hissediyor musunuz ben 32. Haftaya giriş yapacağım gündüz tüy gibiyim gece böyle oluyor uyuyana dek sabah oluyor
Benim geceleri banyoya yastık atıp orada kıvrılıp yatasım geliyor, o kadar çok kalkıyorum tuvalet için. Ve belim, bacaklarım çok ağrıyor. Bir an önce bitse şu süreç, cidden hiç benlik değilmiş ya hahahsj vücuduma ve hareket özgürlüğüme kavuşmak istiyorum artık.

Ben de ondan oldu heralde diye düşünüyorum kuzum çünkü bu benim ilk alttan muayenem değil arada sırada kadın doğuma gitmişliğim var hamilelik öncesi smear falan da aldırdım hiç sesim bile çıkmazdı yani
Hayırlısı neyse o olsun inşallah hangi yolu seçecekse ikimiz için de güzeli kolayı olsun
Dediğin gibi doğum anı başka olur heralde sonuçta o doğum biliyorsun ama bugün büyük korkuyla tedirginlikle gittim bir de alttan bakacağım deyince ya alttan muayene de sıkıntı olursa korkusu da oldu
Hiçbir zararı yok falan dedi doktor ama onu o an öyle düşünmüyorsun ki bir şey olur mu korkusu oluyor ister istemez

Oğlum da ilişkinin faydasını gördüm ben son ana kadar bırakmadık son zamanlarda sıklastırdık hatta 37+5 te doğdu (zorunlu sez oldu sonucunda)
Şuanda da hıc bırakmadık ama bazen haftadaki ıkı bazen haftada bır seklınde devam edıyor sıcaklardan hıc yanaşasım gelmıyor benım sadece

Benim libido yerler altinda surunuyor

Sadece açıklık muayenesı daha yüzeysel oluyor aslında , çatı da bıraz daha detaylı bakıyolar kemıklere falan
Ama tabı bölge alışık olmayınca kesınlıkle ondan olmustur kuzum , bende gecen gıttıgımde dırek çatalla bas basa kalınca bı noluyo dedım anı oldu ama nefesimle guzelce serbest bıraktım acımadı gerçekten ben bıle şaşırdım burdada soyledım hatta e acımadı dıye oğlumda acıyordu cunku kı dayanılmayacak bısey degıl bence 5 sn alt tarafı

Kendi kendimi takip ediyorum artık Aynen doktorunun dediği gibi benimde ancak boşluklar doldu, birde minnoş bir küre oluştu göbekte.Rahat rahat istediğimi yiyorum.Bi ara hiç kilo alamadım hatta verdim , bebek senden beslenir sorun yok dedi.Kilo alamayisimi da sorun etmedi.

Papatyamaviss sana gezme diyorum bak dinlemiyorsun beni şaka şaka iyi yapmışsın canım
Ay allahtan yaylaya gıttık serındı kp kaynım dınlemedım yattım da arada , ya ben kotuyum zaten hala dedım kahvaltıya gidelim donerız olmadı oyle mangala kadar kaldık oranın ısı mangal dumanı sankı cıgerlerımde dönüşte de yol çalışması varmış koy yoluna gırdık esıme dıyorum bu gezıyı 37/38 haftamda da yapalım kesın faydası olur neyse eve attık kendımızı şükür ki dün de gece 3 te yattım mınnos cok kasıldı ve hareketlıydı uyutmadı bu gece ınsallah uyurum , uyuyamama gunlerı geldı gelıyor gıbı

Malesef öyle bol jelleseler belki daha iyi olur az mı sürüyorlar acaba

İlkinde problem yaşamış mıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…