Kızlar bişey sorcam hangi tuvaleti kullanıyorsunuz ben evde alaturka ya gidiyorum bir arkadaş klozet kullan demişti sizce önemli son aylar ya merak ettim
Oyy inşallah kuzumÇok şükür canım iyiki muayene olmuşsun en azından için rahatladıMuayene için ağrı olması kötü olmuş ama hiç canını sıkma doğum esnasında vücudun sana yol göstetiyor zaten hastaneye gitmeden bile doğuran çok kadın var biliyorsun
İyi düşün iyi olsun doğumun çok güzel geçecek Barbaros Bey ile kavuşma anınız çok güzel olacak
Canım aklında olsun bana bunu birkaç sene önce geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu olunca üroloji doktoru söylemiştiGunaydin canim. Ben klozet kullaniyorum. Diger turlu egilmek bile dert suan. Ama degisik yerlerde tuvalete girmemeye dikkat ediyorum. Enfeksiyon vs olmamasi ixcin
Ayy inşallah ya evlerimiz şenlenecek resmenOyy inşallah kuzumhepimizin kavuşma hikayeleri birbirinden güzel olsun
Zaman yaklaştıkça içim içime sığmıyor zaten sabırsızlık merak heyecan hepsi bir arada
Ev mis gibi kokacak inşallah diye düşünüyorum mesela deliriyorum sonrayenidoğan bebek falan görünce internette içim gidiyor.
Ne kadar pofuduk ve saçmalarne kadar da fırından yeni çıkmış pişi gibiler Allahım diyorum
Yaa dimiAyy inşallah ya evlerimiz şenlenecek resmenSağlıkla gelsinler mimik kuzularımız
Fırından yeni çıkmış pişi de iyiymiş pazar kahvaltısına iyi gider
Bunu daha önce deseydin yaCanım aklında olsun bana bunu birkaç sene önce geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu olunca üroloji doktoru söylemişti
Eğer dışarıda tuvalete girmek zorunda kalırsan klozetin deliğini tuvalet kağıdı ile kapat bulaşlar oradaki suyun sıçraması yüzünden oluyor genelde diye
Ben ayrıca yanımda antiviral antibakteriyel mendil taşıyorum onunla da güzelce siliyorum oturma kısmını falan üzerine de doktorun dediği gibi peçete kapatıyorum hem deliğe hem bana değmesi muhtemel yerlerehatta taharet musluğunu bile antibakteriyel mendille temizliyorum elimi hiç dokundurmadan
Oyy inşallah kuzumhepimizin kavuşma hikayeleri birbirinden güzel olsun
Zaman yaklaştıkça içim içime sığmıyor zaten sabırsızlık merak heyecan hepsi bir arada
Ev mis gibi kokacak inşallah diye düşünüyorum mesela deliriyorum sonrayenidoğan bebek falan görünce internette içim gidiyor.
Ne kadar pofuduk ve saçmalarne kadar da fırından yeni çıkmış pişi gibiler Allahım diyorum
Valla öyle kızlar bulundukları yere mutluluk saçıyor bebişler , yoğun bakımdaki hemşireleri görüyorum ya hepsi öyle pozitif öyle güler yüzlü ki. Saatlerce onların yanındalar nasıl güzel bi enerji. Bebeklerle ilgilenirken görüyorum konuşa konuşa seve seve pamuk gibilerAyy inşallah ya evlerimiz şenlenecek resmenSağlıkla gelsinler mimik kuzularımız
Fırından yeni çıkmış pişi de iyiymiş pazar kahvaltısına iyi gider
Benimkide oyle. Dedim cocugu sakin boyle sevmeYaa dimi
Ekim ayında artık inşallah kahvaltıda onların boğumlarını yeriz
Benim eşim de ısırarak falan böyle biraz şiddetli sevme huyu var diyorum bak bana yapıyorsun ama çocuğa yapmaya kalkma sakın diye
Dün bana diyor ki yenidoğan kırmızılığı falan geçsin azıcık toparlasın işi bitti onun dişlerim kaşınıyor şimdiden diyor
Evwt dışarda bende girmek istemiyorum ama öyle sık geliyorki havadan yapıyorum o derece son aylar zorlayacak gibi benide evde ayırdım tuvaletleri ben alaturkaya gidiyorum kabızlık ekstra sorun zatenGunaydin canim. Ben klozet kullaniyorum. Diger turlu egilmek bile dert suan. Ama degisik yerlerde tuvalete girmemeye dikkat ediyorum. Enfeksiyon vs olmamasi ixcin
Ay evet o zaman değişcez evdeki oğlan sıkıntı yapıyor pis bırakabiliyor ondan ayırdım bide kbızlık var su demir hapından ekstra hayırlısıyla doğum yapalım canım inşallah yaşımdan dolayı ve kilodan dolayı normal doğum zorlar seni dedi bende öyle düşünüyorum dedim ama nasip tabi herseyi hayırlısı Allahtan bizim için nasip etsin RabbimBende alaturka kullanıyorum.
Normal doğum düşünmüyorum ama normal doğum düşünenlere zaten alaturka öneriliyor.
Klozet hiç sevmiyorum, doğumdan sonra mecbur kullanacağım tabi bir süre
Aynısını yapıyorum sıçrar illaki kapıt koyuyorum bende ve oturmuyorum kesinlikleCanım aklında olsun bana bunu birkaç sene önce geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu olunca üroloji doktoru söylemişti
Eğer dışarıda tuvalete girmek zorunda kalırsan klozetin deliğini tuvalet kağıdı ile kapat bulaşlar oradaki suyun sıçraması yüzünden oluyor genelde diye
Ben ayrıca yanımda antiviral antibakteriyel mendil taşıyorum onunla da güzelce siliyorum oturma kısmını falan üzerine de doktorun dediği gibi peçete kapatıyorum hem deliğe hem bana değmesi muhtemel yerlerehatta taharet musluğunu bile antibakteriyel mendille temizliyorum elimi hiç dokundurmadan
Benzetmeye bayıldım biz yağda yaparız pişiyi ama her türlü gideri var bazlama surat diye severdik yiğeni meselaOyy inşallah kuzumhepimizin kavuşma hikayeleri birbirinden güzel olsun
İnşAllah olmaz öyle düşünmeyelim33 haftalık erken doğum yapmıştım sezeryanla. Çünkü suyu boşaldı ve üç cm açılma öldü doktor kanama başlarsa bebeği de seni de kaybederiz diye acil sezeryana almıştı çok şükür şimdi dört yaşında oğlum. Bunda da marjinal dedi o yüzden erken doğumdan korkuyorum hayırlısı artik
Kızlar benim oğlan yine yer değiştirmiş dün gece 2 de tam kasıklarımda 10 dk hıçkırım hissettim şimdi dönmüş başı yukarıda sağ kaburgamın altında hıçkırıyor nasıl olabilir böyle bu kadar sık kısa sürede yer değiştirmesi@ebru_can_ebru
Kendini kasacaksan olmasin ama iliskinin sana kadlara cok faydasi var fazla rahat davranma ama birde krganzm olma bu haftalarda bir sorunun yoksa oldun ben kizima hamileyken hoc nerdeyse uzak kalmadik normal dogumda agrida çekmedim cok adet agrisi gibi ondan hafif ve kısa süren agri ile oldu oda 9 cm acikmada bebegin kesesini patlattilar dogum baslasin diye ondan cok az agri cektim inşallah buda ayni olur birde rahim agzi masajı varmiş esnekligi icin sen yada eşinde yapabiliyormuş yırtılma olmamasi icin onada bir bak istersPeki size ve diğer kızlara da sormuş olayım bir problem yoksa birlikte olabilir miyiz eşimizle, doğum için avantajlı olur mu ? Benim hamileliğimin ilk aylarinda sorun yok olabilirsiniz demişti bir gece ilişkiden sonra kanama oldu acile gittik damarlar hassas diye kanama olmuş bebeklik elhamdülillah sorun yoktu ama şimdi evham oldu eşimde de bende de yapsak biliyorum faydası doğuma yansır ama korkuyorum bir yandan da doktor sorun yok derken kanama oldu ya yine olur mu diye korkuyorum ne dersiniz hiç yapmadık değil yaptık ve sorun yaşamadık ama bir aydır tatile gittik sonra ben anneme geldim derken ara vermiş olduk
BeeennGünaydın kızlar8. aya bulantılarla giriyorum sanırım. Hafif hafif inceden sabah bulantılarım olmaya başladı var mı benim gibi olan aramızda
Malesef cok yerleri var galiba benim iglanda öyle bir iki hafta sonra dönmesi icin egzersiz var biri yardimi ile onu deniycem ben iyice kanala yerleşşin kizimda 7. Ayımdan sonuna kadar hep baş gelişti mesela gecen foktora gittim devlette makat geliş dedi özele gittim düştüm diye oda bir sorun yok başı aşagıda dedi oyun oynuyorlar galibaKızlar benim oğlan yine yer değiştirmiş dün gece 2 de tam kasıklarımda 10 dk hıçkırım hissettim şimdi dönmüş başı yukarıda sağ kaburgamın altında hıçkırıyor nasıl olabilir böyle bu kadar sık kısa sürede yer değiştirmesi@ebru_can_ebru
Ackımca banada oluyor sabahlari kahvaltidan sonra da baş dnmeleri tansiyon duzelecegine iyice düşüyor dengelenene kadar leyla gibiyimGünaydın kızlar8. aya bulantılarla giriyorum sanırım. Hafif hafif inceden sabah bulantılarım olmaya başladı var mı benim gibi olan aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?