2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet kızlar benim kabızlığa çözüm kayisi üzerine sıcak su artık işlemiyor bana.. etkili çözüm önerilerini paylaşabilir misiniz?

Kızlar bişey sorcam hangi tuvaleti kullanıyorsunuz ben evde alaturka ya gidiyorum bir arkadaş klozet kullan demişti sizce önemli son aylar ya merak ettim

Bende alaturka kullanıyorum.
Normal doğum düşünmüyorum ama normal doğum düşünenlere zaten alaturka öneriliyor.
Klozet hiç sevmiyorum, doğumdan sonra mecbur kullanacağım tabi bir süre

Oyy inşallah kuzum hepimizin kavuşma hikayeleri birbirinden güzel olsun
Zaman yaklaştıkça içim içime sığmıyor zaten sabırsızlık merak heyecan hepsi bir arada
Ev mis gibi kokacak inşallah diye düşünüyorum mesela deliriyorum sonra yenidoğan bebek falan görünce internette içim gidiyor.
Ne kadar pofuduk ve saçmalar ne kadar da fırından yeni çıkmış pişi gibiler Allahım diyorum

Gunaydin canim. Ben klozet kullaniyorum. Diger turlu egilmek bile dert suan. Ama degisik yerlerde tuvalete girmemeye dikkat ediyorum. Enfeksiyon vs olmamasi ixcin
Canım aklında olsun bana bunu birkaç sene önce geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu olunca üroloji doktoru söylemişti
Eğer dışarıda tuvalete girmek zorunda kalırsan klozetin deliğini tuvalet kağıdı ile kapat bulaşlar oradaki suyun sıçraması yüzünden oluyor genelde diye
Ben ayrıca yanımda antiviral antibakteriyel mendil taşıyorum onunla da güzelce siliyorum oturma kısmını falan üzerine de doktorun dediği gibi peçete kapatıyorum hem deliğe hem bana değmesi muhtemel yerlere hatta taharet musluğunu bile antibakteriyel mendille temizliyorum elimi hiç dokundurmadan

Ayy inşallah ya evlerimiz şenlenecek resmen Sağlıkla gelsinler mimik kuzularımız
Fırından yeni çıkmış pişi de iyiymiş pazar kahvaltısına iyi gider

Ayy inşallah ya evlerimiz şenlenecek resmen Sağlıkla gelsinler mimik kuzularımız
Yaa dimi
Ekim ayında artık inşallah kahvaltıda onların boğumlarını yeriz
Benim eşim de ısırarak falan böyle biraz şiddetli sevme huyu var diyorum bak bana yapıyorsun ama çocuğa yapmaya kalkma sakın diye
Dün bana diyor ki yenidoğan kırmızılığı falan geçsin azıcık toparlasın işi bitti onun dişlerim kaşınıyor şimdiden diyor

Bunu daha önce deseydin ya Hamilelikte dışarda debelenip duruyordum su sıçramasın diye tam oturmuyordum, deliğe peçete mantıklıymış.

Valla öyle kızlar bulundukları yere mutluluk saçıyor bebişler , yoğun bakımdaki hemşireleri görüyorum ya hepsi öyle pozitif öyle güler yüzlü ki. Saatlerce onların yanındalar nasıl güzel bi enerji. Bebeklerle ilgilenirken görüyorum konuşa konuşa seve seve pamuk gibiler

Benimkide oyle. Dedim cocugu sakin boyle sevme

Gunaydin canim. Ben klozet kullaniyorum. Diger turlu egilmek bile dert suan. Ama degisik yerlerde tuvalete girmemeye dikkat ediyorum. Enfeksiyon vs olmamasi ixcin
Evwt dışarda bende girmek istemiyorum ama öyle sık geliyorki havadan yapıyorum o derece son aylar zorlayacak gibi benide evde ayırdım tuvaletleri ben alaturkaya gidiyorum kabızlık ekstra sorun zaten

Bende alaturka kullanıyorum.
Normal doğum düşünmüyorum ama normal doğum düşünenlere zaten alaturka öneriliyor.
Klozet hiç sevmiyorum, doğumdan sonra mecbur kullanacağım tabi bir süre
Ay evet o zaman değişcez evdeki oğlan sıkıntı yapıyor pis bırakabiliyor ondan ayırdım bide kbızlık var su demir hapından ekstra hayırlısıyla doğum yapalım canım inşallah yaşımdan dolayı ve kilodan dolayı normal doğum zorlar seni dedi bende öyle düşünüyorum dedim ama nasip tabi herseyi hayırlısı Allahtan bizim için nasip etsin Rabbim

Aynısını yapıyorum sıçrar illaki kapıt koyuyorum bende ve oturmuyorum kesinlikle

Benzetmeye bayıldım biz yağda yaparız pişiyi ama her türlü gideri var bazlama surat diye severdik yiğeni mesela

Kızlar benim oğlan yine yer değiştirmiş dün gece 2 de tam kasıklarımda 10 dk hıçkırım hissettim şimdi dönmüş başı yukarıda sağ kaburgamın altında hıçkırıyor nasıl olabilir böyle bu kadar sık kısa sürede yer değiştirmesi @ebru_can_ebru

İnşAllah olmaz öyle düşünmeyelim

ebru_can_ebru

Kendini kasacaksan olmasin ama iliskinin sana kadlara cok faydasi var fazla rahat davranma ama birde krganzm olma bu haftalarda bir sorunun yoksa oldun ben kizima hamileyken hoc nerdeyse uzak kalmadik normal dogumda agrida çekmedim cok adet agrisi gibi ondan hafif ve kısa süren agri ile oldu oda 9 cm acikmada bebegin kesesini patlattilar dogum baslasin diye ondan cok az agri cektim inşallah buda ayni olur birde rahim agzi masajı varmiş esnekligi icin sen yada eşinde yapabiliyormuş yırtılma olmamasi icin onada bir bak isters

Malesef cok yerleri var galiba benim iglanda öyle bir iki hafta sonra dönmesi icin egzersiz var biri yardimi ile onu deniycem ben iyice kanala yerleşşin kizimda 7. Ayımdan sonuna kadar hep baş gelişti mesela gecen foktora gittim devlette makat geliş dedi özele gittim düştüm diye oda bir sorun yok başı aşagıda dedi oyun oynuyorlar galiba

Günaydın kızlar 8. aya bulantılarla giriyorum sanırım. Hafif hafif inceden sabah bulantılarım olmaya başladı var mı benim gibi olan aramızda
Ackımca banada oluyor sabahlari kahvaltidan sonra da baş dnmeleri tansiyon duzelecegine iyice düşüyor dengelenene kadar leyla gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…