2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebişler sağlıklı olsun gerisi olup gidiyor canım hiç sıkma canını. Yat işte nazını yap sen bunu yap sen şunu yap de hamileliğin güzellikleri bunlar ☺

Canım benim sağlık olsun iyi yapmışsınız ah hormonlar kendimizi üzmeye yer arıyoruz
Cok baskı yapıyor artık ya gerçekten agrı oluyor haklısın bıde sen extra dıkkat ediyorsun daha cok hissedıyorsundur, olsun kuzum bebeklerımız sağlıkla gelsin yeterki
Evet haklısınız canlar sağlıkla ve zamanında doğsun başka birşey istemiyorum sürekli uzandığım için az dolaşsan daha ağır hissediyorum galiba ağrıyı. Bu aralar makat ağrısıda başladı bende
Evet bende oturamıyorum bile canım yemek yerken zorlanıyorum acayio bir terleme başladı bende bir anda boşalıyor ter inşAllah doğumdan sonrası acısını çıkartırız
Hadi kolay gelsin sana canım çok yormadan yavaş yavaş yap. Eksikler hiç bitmiyor galiba hala benim de eksikler çıkıyor ufak tefek şeyler
Benimde öyle daha emzire atleti sütyeni almamaşım çanta için hazırlanırken farkettim

Bebişler sağlıklı olsun gerisi olup gidiyor canım hiç sıkma canını. Yat işte nazını yap sen bunu yap sen şunu yap de hamileliğin güzellikleri bunlar ☺
Ben hiç öyle biri olamıyorum ya normalde çok hiperaktif bir insanım oturmam öyle mesleğimiz bile sürekli ayaktayız biz alışık değilim ama inşAllah şu son haftalarıda atlatalım gerisi önemli değil canım Amin

Benimde çok akıntım oluyor kızlar. Gebelik öncesinde de akıntım çok olurdu. Ama gebelikte daha da arttı .Herhangi bir enfeksiyonum öncesinde veya gebelikte çıkmadı.
Doktorlar önermiyor ama ben günlük ped kullanıyorum, önceden de kullanırdım. Günde 2 veya 3 kere çamaşır da değiştiriyorum, terliyorum. Günlük duşa da giriyorum. Felaket sıcak havalar.

Akıntı , amniyon suyuna göre daha kıvamlı ve rengi daha farklı. Suyu geldiğinden şüphe eden arkadaşlar acaba rengi tamamen şeffaf ve kıvamı bildiğin su yani idrar kadar akışkan mı geliyor sizin?

Bearhug Geçmiş olsun çok Aksi bir durum olmadığına sevindim.

Benimki bildiğin su dökmüşüm gibiydi canım.
Benim akıntım gebelik öncesinde de vardı dediğin gibi gebelikte çoğaldı. Genelde beyaz oluyor benim akıntım önceden de hep öyleydi hamilelik başında doktora da söylemiştim gebelik akıntısı tarif ettiğin demişti. Beyazımsı kremsi bir şey geliyor etrafı ıslak oluyor ama miktarı nasıl desem her gelmesinde en fazla bozuk para kadardır daha fazla değil gün içinde öyle azar azar gelir hep
Bugün gördüğümde ıslak alan bütün çamaşıra yayılmıştı popo kısmı bile ıslaktı komple ıslanmıştı yani çamaşırım ilk defa bu kadar yoğun gördüm ıslaklık kısmı da aşırı fazla olunca ter ya da akıntı değil diye düşündüm
Benim bebek idrar torbama da çok baskı yapıyor kafa aşağıda olduğu için fark etmeden idrar kaçırıyor olabileceğimi de söyledi doktorum, akıntıyı kendisi de gördü bugün beyazımsı kremsi etrafı ıslak olan gebelik akıntısıymış su gibi de olur etrafı normal ama bazen idrar da kaçırma olabiliyor artık bu haftalardan sonra dedi
Bir de günlük hareket ritmine göre de değişir miktarı dedi mesela dün de aynı benim gibi panikle bir hastası gelmiş, hamile çekimine gitmişler onlar kız saatlerce ayakta kalmış. Bir süre dinlenip tekrar ayaklanınca birden akıntısı boşalmış çamaşırı ıslanmış korkuyla gelmiş o da. Ona da test yapılmış bir şey çıkmamış.

Anladım canım. İçin rahatlamış oldu, gittiğin iyi olmuş.
Benimde idrar torbama baskı yapıyor. İlerde bununla ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum. Bazen öyle bir vuruyor ki, anlık tuvaletimi kaçıracakmışım gibi bir hissiyat oluyor ama hiç kaçırmadım şimdiye kadar.
Bir de çok kasılmalarım oluyor, bebek zaten içerde çok hareketli. Sanki içerde sürekli dönüyor gibi.

Yaşamayız inşallah canım bende de öyle oluyor anlık bir vuruyor idrar torbasına resmen şimşek çakıyor ben de kaçıracak gibi oluyorum ama tutuyorum sanıyorum belki de tutamadım bugün fark etmedim
Aynısı valla. Kafasının yeri sabit haftalardır yukarı çevirmedi ama ayakları ve poposunun yeri sürekli değişiyor. Sürekli hareket halinde sürekli ama bazen korkutuyor hareketleri taramalı gibi takır takır vuruyor sadece karnım değil bütün bedenim sallanıyor resmen
Bazen bu kadar hareket etmesi böyle çılgınlar gibi vurması da normal değil gibi geliyor ama doktor ona da bebeğin karakteri o kıpırdak bir çocuk bazı bebekler anne karnında hareketi sever bazısı daha sakin olur yapacak bir şey yok diyor
Doğunca nasıl olacaklar acaba

Az kaldı ama çok gibi de geliyor bazen. Gününü bekler mi emin değilim.
Hayırlısı olsun inşallah

Benimde tarzım değil.
Crocs tarzı terlikler daha kullanışlı bence
Bunu zaten resim için almayı düşünmüştüm.Ustten cırt bantlı ayarlı aldım hastanede kullanmak için.Ayak kaç numara olur , sisermi bilemedim.Bantlardan ayarlarım.
Almaktan vazgectim dallı güllü seti
Güzel sade incili yada taşlı taçlar buldum , bebisede bı bandana alıp üstünü kendim suslerim gerekirse.

Çok şükür canım iyiki muayene olmuşsun en azından için rahatladıMuayene için ağrı olması kötü olmuş ama hiç canını sıkma doğum esnasında vücudun sana yol göstetiyor zaten hastaneye gitmeden bile doğuran çok kadın var biliyorsun
İyi düşün iyi olsun doğumun çok güzel geçecek Barbaros Bey ile kavuşma anınız çok güzel olacak

İlkinde problem yaşamış mıydın
33 haftalık erken doğum yapmıştım sezeryanla. Çünkü suyu boşaldı ve üç cm açılma öldü doktor kanama başlarsa bebeği de seni de kaybederiz diye acil sezeryana almıştı çok şükür şimdi dört yaşında oğlum. Bunda da marjinal dedi o yüzden erken doğumdan korkuyorum hayırlısı artik

Bende günlük ped kullanıyorum doktor a dedim kullan dedi yani çok büyük sorun gibi bahsetmedi benim akıntım var ama daha kıvamlı idrar yolu enfeksiyonu var monurol kullanıyorum bir doz kaldı

Kızlar bişey sorcam hangi tuvaleti kullanıyorsunuz ben evde alaturka ya gidiyorum bir arkadaş klozet kullan demişti sizce önemli son aylar ya merak ettim

Kızlar bişey sorcam hangi tuvaleti kullanıyorsunuz ben evde alaturka ya gidiyorum bir arkadaş klozet kullan demişti sizce önemli son aylar ya merak ettim
Gunaydin canim. Ben klozet kullaniyorum. Diger turlu egilmek bile dert suan. Ama degisik yerlerde tuvalete girmemeye dikkat ediyorum. Enfeksiyon vs olmamasi ixcin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…