Kızlar bu hafta Allah nasip ederse alışverişi bitiricem o yüzden sık sık danışıyorum size , her duruma hazırlıklı olmak adına emzik ve biberon tercihiniz ne oldu ?
Kızlar bu hafta Allah nasip ederse alışverişi bitiricem o yüzden sık sık danışıyorum size , her duruma hazırlıklı olmak adına emzik ve biberon tercihiniz ne oldu ?
Benim de bulantım var özellikle son günlerde. Açken daha çok ama fazla şey yedirmiyor 1 saat sonra yeniden acıkıyorum ve yeniden bulantı geliyor. Yanıma fındık falan aldım bir iki atıyorum ağzıma (ilk zamanlardaki gibiii ). Hayırlısıyla, sağlıkla, zamanında bebişleri bir doğursaydık...
Ay bilsem yazardım kuzum muhabbeti geçtiyse de gözümden kaçtı herhalde
Ya ben yerim onları nasıl mis nasıl güzeldir oradaki enerji zaten canlarım benim güzel güzel büyüsünler sevgiyle ilgiyle annelerinin koynuna konsunlar hepsi tez zamanda inşallah Kuzey Atamızla beraber
Kız bana bulantı demeyin daha ya düşer bayılırım ha
Öyle gerçekten ya yenidoğan yoğun bakım hemşireleri hep öyle oluyor Oradaki enerjiden bence bir de her il de böyle sanırım kaç kişiden duydum bunu
Onların süt kokularını severim
Ya ben yerim onları nasıl mis nasıl güzeldir oradaki enerji zaten canlarım benim güzel güzel büyüsünler sevgiyle ilgiyle annelerinin koynuna konsunlar hepsi tez zamanda inşallah Kuzey Atamızla beraber
Kız bana bulantı demeyin daha ya düşer bayılırım ha
Bugün eşim hemşireye sormuş bebişlerin içinde durumu ağır olan var mı diye hepsi iyi çok şükür demiş hemşire Prematüre anneleri kapıda birbirimize de umut oluyoruz. Aynı yollarken geçenler şimdi emziriyorum diyenler,taburcular Hepsi iyi olacak inşallah
Evwt dışarda bende girmek istemiyorum ama öyle sık geliyorki havadan yapıyorum o derece son aylar zorlayacak gibi benide evde ayırdım tuvaletleri ben alaturkaya gidiyorum kabızlık ekstra sorun zaten
Kızlar göğüs kalkanı almayan varsa alsın ebru_can_ebru
sen mi atmıştın Papatyamaviss
miydi mycey uygundu onu almıştım, sağolun valla iyiki almışım Göğüs pedi krem falan hikaye o göğüs ucu pede yapışınca kuruyor sonra sağarken acıyor. Kalkan sayesinde nemli kalıyor ufak ufak kanıyıp kuruyordu geçmeye başladı kalkan koyunca.
Merhaba, mesajınızı görünce yazmak istedim, eski aile hekimliği çalışanıyım. Aile hekiminiz ve ebe geç bildirim yapmaktan para cezası alacaklar muhtemelen. Keşke haber verseydiniz.. Bir arasanız iyi olur en azından doğumdan önce, çünkü en geç 15 hafta civarı bildirim yapmak zorundalar.
Merhaba, mesajınızı görünce yazmak istedim, eski aile hekimliği çalışanıyım. Aile hekiminiz ve ebe geç bildirim yapmaktan para cezası alacaklar muhtemelen. Keşke haber verseydiniz.. Bir arasanız iyi olur en azından doğumdan önce, çünkü en geç 15 hafta civarı bildirim yapmak zorundalar.
Ben bile girince bitiyorum her taraf bebiş Bizimki bi sürü arkadaşla başladı hayata diyorum ☺
Bugün eşim hemşireye sormuş bebişlerin içinde durumu ağır olan var mı diye hepsi iyi çok şükür demiş hemşire Prematüre anneleri kapıda birbirimize de umut oluyoruz. Aynı yollarken geçenler şimdi emziriyorum diyenler,taburcular Hepsi iyi olacak inşallah
Bugun temizlik yapiyodum aklima sen geldin biliyomusun
Sen cok guclu bir annesin
Erken dogum olmasina ragmen kendini salmadin hep guclu kaldin dimdik ayaklarin saglam basti
Annelik boyle bise iste yavrun icin herseyi unutuyosun
Rabbim gucune guc versin
Kızlar beyaz gürültülü ninnili pışpışlı uyku arkadaşları varya o tarz bir şey aldınız mı? Budizzz diye bi ayıcık görüyorum sıkça. Yollar önce Ablam yazık telefondan açardı süpürge sesi falan biz de yapacak mıyız öyle şeyler yaaa bu konu da güncel fikri olanlar bi olaya el atın yaaaa biz de nasiplenelim.