2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yer değişmiş olabilir de hickirirken baş da olabilir popo da pozisyonu önemli kuzum yani konuma gire iki tarafı da hissederdin

Öyle gerçekten ya yenidoğan yoğun bakım hemşireleri hep öyle oluyor Oradaki enerjiden bence bir de her il de böyle sanırım kaç kişiden duydum bunu
Onların süt kokularını severim

Ya haftada bir yer değiştiriyor bir makat bir baş artık 32 den sonra dönmeleri zorlaşmıyor mu makat kalacak bu gidişle

Yer değişmiş olabilir de hickirirken baş da olabilir popo da pozisyonu önemli kuzum yani konuma gire iki tarafı da hissederdin
Öyle mi ben hıckırığı tam altına elimin koyuyorum yoğun olarak ordan geliyor ya zaten hiç durmuyor yarın öğreneceğim artık sadece o kadar çok pozisyon değiştiriyor ki şaşırıyorum artık 32 den zorlaşmıyor muydu pozisyon değiştirmesi

Beeenn
Az ama oluyor yine de sabahları.
Gebeliğin ilk aylarında bile olmamıştı. Kahvaltı yapınca geçiyor ama.
Ben 20.haftaya kadar kustum kahvaltı yaptım geçti. Açlıktandır inşallah
Ackımca banada oluyor sabahlari kahvaltidan sonra da baş dnmeleri tansiyon duzelecegine iyice düşüyor dengelenene kadar leyla gibiyim
Ay inşallah açlıktandır benimde. Bazı gebelerde son aylarda tekrar başlayabilirmiş ödüm kopuyo kaç gündür görmezden geliyorum

Günaydın kızlar 8. aya bulantılarla giriyorum sanırım. Hafif hafif inceden sabah bulantılarım olmaya başladı var mı benim gibi olan aramızda
Benim de bulantım var özellikle son günlerde. Açken daha çok ama fazla şey yedirmiyor 1 saat sonra yeniden acıkıyorum ve yeniden bulantı geliyor. Yanıma fındık falan aldım bir iki atıyorum ağzıma (ilk zamanlardaki gibiii ). Hayırlısıyla, sağlıkla, zamanında bebişleri bir doğursaydık...

Büyük al cok sıkıntı yasamazsın canım

Ay bilsem yazardım kuzum muhabbeti geçtiyse de gözümden kaçtı herhalde
Ya ben yerim onları nasıl mis nasıl güzeldir oradaki enerji zaten canlarım benim güzel güzel büyüsünler sevgiyle ilgiyle annelerinin koynuna konsunlar hepsi tez zamanda inşallah Kuzey Atamızla beraber
Günaydın kızlar 8. aya bulantılarla giriyorum sanırım. Hafif hafif inceden sabah bulantılarım olmaya başladı var mı benim gibi olan aramızda
Kız bana bulantı demeyin daha ya düşer bayılırım ha

Ya haftada bir yer değiştiriyor bir makat bir baş artık 32 den sonra dönmeleri zorlaşmıyor mu makat kalacak bu gidişle
Bilmiyorum ki bir tanidik bugün dogum sancisi cekerken bas gelis iken birden makat dônmüş demekki tam kanala inmemiş biz simdiden bu egzersizleri arastiralim yapalim yormadan kendimizi

Ayina gorede yazar ben 6/9 alicam birtane sonra yaz geliyor zaten kızımda buyuk almistim en guzeli buyuk olmasi ellerini cok oynatamaz fazla hareket edemeyince uykusuda dagılmıyor

Ayina gorede yazar ben 6/9 alicam birtane sonra yaz geliyor zaten kızımda buyuk almistim en guzeli buyuk olmasi ellerini cok oynatamaz fazla hareket edemeyince uykusuda dagılmıyor
Ay 62-68 var onu mu alsam o zaman 6 aya kadar diyor , alacağım model bu 50-56 , 56-62 , 62-68 var canım

Eklentiler

• IMG_9566.webp
    21 KB · Görüntüleme: 64
Selam herkese, Medipol Çamlıca Hastanesi'nde doğum düşünen var mı? Ya da takipli hasta olan? Ben başından beri görüştüğüm doktorla burada da yazdığım şikayetler sonucu yolumu ayırdım ve Medipol'e gitmeye başlayacağım öneri üzerine.

Soracağım soru şu; laboratuvar testleri için sağlık ocağından getirilen sonuçları kabul ediyorlar mı, yoksa illa ki hastane bünyesinde mi olması gerekiyor?

Medipolü bilmiyorum canım ama Acıbadem bile kabul ediyor sağlık Ocağı sonuçlarını hatta benim doktorum kendi demişti sağlık ocağı yapıyor bunları orada yaptırın gerek yok burada yaptırmanıza illa diye
Kabul etmeleri lazım aslında hangi hastane olursa olsun

Teşekkür ederimm fazlasıyla her yöne açıldık, bazı şeyleri kısmaya çalışıyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…