- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Yer değişmiş olabilir de hickirirken baş da olabilir popo da pozisyonu önemli kuzum yani konuma gire iki tarafı da hissederdinKızlar benim oğlan yine yer değiştirmiş dün gece 2 de tam kasıklarımda 10 dk hıçkırım hissettim şimdi dönmüş başı yukarıda sağ kaburgamın altında hıçkırıyor nasıl olabilir böyle bu kadar sık kısa sürede yer değiştirmesi@ebru_can_ebru
Yüksek tansiyondansa düşük iyidir bacilarAckımca banada oluyor sabahlari kahvaltidan sonra da baş dnmeleri tansiyon duzelecegine iyice düşüyor dengelenene kadar leyla gibiyim
Öyle gerçekten ya yenidoğan yoğun bakım hemşireleri hep öyle oluyorBunu daha önce deseydin yaHamilelikte dışarda debelenip duruyordum su sıçramasın diye tam oturmuyordum, deliğe peçete mantıklıymış.
Valla öyle kızlar bulundukları yere mutluluk saçıyor bebişler , yoğun bakımdaki hemşireleri görüyorum ya hepsi öyle pozitif öyle güler yüzlü ki. Saatlerce onların yanındalar nasıl güzel bi enerji. Bebeklerle ilgilenirken görüyorum konuşa konuşa seve seve pamuk gibiler
Kalkamiyorum ya basim fır dönuyor yinede aynen dedigin gibi düşük yüksekten iyidirYüksek tansiyondansa düşük iyidir bacilar
Ya haftada bir yer değiştiriyor bir makat bir baş artık 32 den sonra dönmeleri zorlaşmıyor mu makat kalacak bu gidişleMalesef cok yerleri var galiba benim iglanda öyle bir iki hafta sonra dönmesi icin egzersiz var biri yardimi ile onu deniycem ben iyice kanala yerleşşin kizimda 7. Ayımdan sonuna kadar hep baş gelişti mesela gecen foktora gittim devlette makat geliş dedi özele gittim düştüm diye oda bir sorun yok başı aşagıda dedi oyun oynuyorlar galiba
Öyle mi ben hıckırığı tam altına elimin koyuyorum yoğun olarak ordan geliyorYer değişmiş olabilir de hickirirken baş da olabilir popo da pozisyonu önemli kuzum yani konuma gire iki tarafı da hissederdin
Ben 20.haftaya kadar kustumBeeenn
Az ama oluyor yine de sabahları.
Gebeliğin ilk aylarında bile olmamıştı. Kahvaltı yapınca geçiyor ama.
Ay inşallah açlıktandır benimde. Bazı gebelerde son aylarda tekrar başlayabilirmiş ödüm kopuyo kaç gündür görmezden geliyorumAckımca banada oluyor sabahlari kahvaltidan sonra da baş dnmeleri tansiyon duzelecegine iyice düşüyor dengelenene kadar leyla gibiyim
Benim de bulantım varGünaydın kızlar8. aya bulantılarla giriyorum sanırım. Hafif hafif inceden sabah bulantılarım olmaya başladı var mı benim gibi olan aramızda
62 daha uzun ömürlü olur gibi geldikızlar uyku tulumu aldınız mı ? Acaba kaç beden almalı 56 mı alsam 62 mi alsam karar veremedim
Bebem ekime kadar beklerse inşallah ,Ekim burda soğuk oluyor direkt 2,5 tog alayım dedim ama bedende çok kararsız kaldım
Büyük al cok sıkıntı yasamazsın canımkızlar uyku tulumu aldınız mı ? Acaba kaç beden almalı 56 mı alsam 62 mi alsam karar veremedim
Bebem ekime kadar beklerse inşallah ,Ekim burda soğuk oluyor direkt 2,5 tog alayım dedim ama bedende çok kararsız kaldım
Ay bilsem yazardım kuzum muhabbeti geçtiyse de gözümden kaçtı herhaldeBunu daha önce deseydin yaHamilelikte dışarda debelenip duruyordum su sıçramasın diye tam oturmuyordum, deliğe peçete mantıklıymış.
Valla öyle kızlar bulundukları yere mutluluk saçıyor bebişler , yoğun bakımdaki hemşireleri görüyorum ya hepsi öyle pozitif öyle güler yüzlü ki. Saatlerce onların yanındalar nasıl güzel bi enerji. Bebeklerle ilgilenirken görüyorum konuşa konuşa seve seve pamuk gibiler
Kız bana bulantı demeyin daha ya düşer bayılırım haGünaydın kızlar8. aya bulantılarla giriyorum sanırım. Hafif hafif inceden sabah bulantılarım olmaya başladı var mı benim gibi olan aramızda
62 daha uzun ömürlü olur gibi geldi
62 alıyorum o zaman sağolun kızlarBüyük al cok sıkıntı yasamazsın canım
Bilmiyorum ki bir tanidik bugün dogum sancisi cekerken bas gelis iken birden makat dônmüş demekki tam kanala inmemiş biz simdiden bu egzersizleri arastiralim yapalim yormadan kendimiziYa haftada bir yer değiştiriyor bir makat bir baş artık 32 den sonra dönmeleri zorlaşmıyor mu makat kalacak bu gidişle
Ayina gorede yazar ben 6/9 alicam birtane sonra yaz geliyor zatenkızlar uyku tulumu aldınız mı ? Acaba kaç beden almalı 56 mı alsam 62 mi alsam karar veremedim
Hormonlardan olsa gerek ya vücutlar kafayı yedi bizdeBen 20.haftaya kadar kustumkahvaltı yaptım geçti. Açlıktandır inşallah
Ay inşallah açlıktandır benimde. Bazı gebelerde son aylarda tekrar başlayabilirmiş ödüm kopuyo kaç gündür görmezden geliyorum
Ay 62-68 var onu mu alsam o zaman 6 aya kadar diyor , alacağım model bu 50-56 , 56-62 , 62-68 var canımAyina gorede yazar ben 6/9 alicam birtane sonra yaz geliyor zatenkızımda buyuk almistim en guzeli buyuk olmasi ellerini cok oynatamaz fazla hareket edemeyince uykusuda dagılmıyor
Medipolü bilmiyorum canım ama Acıbadem bile kabul ediyor sağlık Ocağı sonuçlarını hatta benim doktorum kendi demişti sağlık ocağı yapıyor bunları orada yaptırın gerek yok burada yaptırmanıza illa diyeSelam herkese, Medipol Çamlıca Hastanesi'nde doğum düşünen var mı? Ya da takipli hasta olan? Ben başından beri görüştüğüm doktorla burada da yazdığım şikayetler sonucu yolumu ayırdım ve Medipol'e gitmeye başlayacağım öneri üzerine.
Soracağım soru şu; laboratuvar testleri için sağlık ocağından getirilen sonuçları kabul ediyorlar mı, yoksa illa ki hastane bünyesinde mi olması gerekiyor?
Teşekkür ederimmMedipolü bilmiyorum canım ama Acıbadem bile kabul ediyor sağlık Ocağı sonuçlarını hatta benim doktorum kendi demişti sağlık ocağı yapıyor bunları orada yaptırın gerek yok burada yaptırmanıza illa diye
Kabul etmeleri lazım aslında hangi hastane olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?