Geçmiş olsun canım, temiz çıkmasına sevindim. Gitmekle iyi yaptın canın yanmış ama için rahat etti. İnşallah tekrar gerekmez alttan muayene doğum zamanına kadarGeldim kızlar.
Amnisure mudur nedir bir test varmış onu yaptı hemen çok şükür temiz çıktı
Ayrıca alttan muayene etti amnisure için örnek alırken be alttan muayene yaparken öldüm öldüm dirildim niye o kadar can acıtıyor bilmiyorum ona dayanamadım nasıl normal doğuracağım diyorum şu an
Biz 7 Aydır aydır ilişki bile yaşamıyoruz korkumuzdan ama alttan muayeneden kaçamadım
Gitmeysedim de kendimi yiyecektim korkudan çünkü çamaşır ıpıslak olmuştu su gibi
Birkaç gündür su gibi akıntı yoğun var önce medikalcilerde eczanelerde amnisure pedi aradım ama bulamadım. Bugün de bir anda böyle olunca doktora haber verdim işte o da riske atmayalım gel hemen bakayım dedi.
Bu dönemlerde olur artık bu gebelik akıntısı dedi zaten bakar bakmaz bir şey olsa ben alttan bakınca görürüm akıntıyı görüyorum bu normal dedi sadece senin için rahat etsin diye yapacağız dedi
Hormon seviyesi iyice artmaya başlıyormuş son trimesterda bu kadar su gibi akmasının ve çok gelmesinin nedeni oymuş
Daha normal randevuma iki hafta vardı gitmeseydim geçmezdi zaman alttan baktırmak hoş bir tecrübe olmadı hala canım yanıyor ama ne yapayım
Birden gelme yok canım hafif akıntı hissediyorum sonra bakıyorum iç çamaşırımda ıslaklık var16 gün falan olmuştu canım her hafta gidiyorsan azalma olsa farkedilir birden boşalsa da bilirsin zaten
His geldin canım.bol bol dinlenSelamm kızlar nihayet uzun yollardan sonra evdeyim biri uyku spreyi sıkmış gibi uçaktada evdede derin derin uyudum uçakta Allahtan 2 maske taktım yanımdaki çocuk burnunu çekip silip duruyordu özellikle gidip acil çıkışı aldım yanıma denk gelene bakın
Neyseki geldim şükür
Canım benim sağlık olsun iyi yapmışsınız ah hormonlar kendimizi üzmeye yer arıyoruzKızlar ben eve Gidemediğim için eşyaları anneme getirttim burada valizi hazırlayalım diye en azından bebeğin eşyaları hazırlandı benimkiler kaldı yedek pijama almıştım onlar gelecek yıkanıp konulacak üzülüyorum bazen bunları daha böyle cıvıl cıvıl ayakta kendim hazırlayamadığım için 2 dkda kasık ağrısı oldu uzandım
Cok baskı yapıyor artık ya gerçekten agrı oluyor haklısın bıde sen extra dıkkat ediyorsun daha cok hissedıyorsundur, olsun kuzum bebeklerımız sağlıkla gelsin yeterkiKızlar ben eve Gidemediğim için eşyaları anneme getirttim burada valizi hazırlayalım diye en azından bebeğin eşyaları hazırlandı benimkiler kaldı yedek pijama almıştım onlar gelecek yıkanıp konulacak üzülüyorum bazen bunları daha böyle cıvıl cıvıl ayakta kendim hazırlayamadığım için 2 dkda kasık ağrısı oldu uzandım
Çatı muayenesi baya kapı gibi muayene diyorsun yaniSadece açıklık muayenesı daha yüzeysel oluyor aslında , çatı da bıraz daha detaylı bakıyolar kemıklere falan
Ama tabı bölge alışık olmayınca kesınlıkle ondan olmustur kuzum , bende gecen gıttıgımde dırek çatalla bas basa kalınca bı noluyo dedım anı oldu ama nefesimle guzelce serbest bıraktım acımadı gerçekten ben bıle şaşırdım burdada soyledım hatta e acımadı dıyeoğlumda acıyordu cunku kı dayanılmayacak bısey degıl bence 5 sn alt tarafı
GalibaMalesef öyle bol jelleseler belki daha iyi olur az mı sürüyorlar acaba
Amin kuzum inşallahGeçmiş olsun canım, temiz çıkmasına sevindim. Gitmekle iyi yaptın canın yanmış ama için rahat etti. İnşallah tekrar gerekmez alttan muayene doğum zamanına kadar
Hiç öyle düşünme kuzum ben de aynıyım fıtıktan hareket edemiyorum ayakta durabilme sürem çok kısıtlı bilsem erkenden yapardım kıyafet yıkama ütüleme valiz hazırlama işini 30 lara bırakmazdım hiç ama şimdi zor gibi annemle kayınvalidem yardıma gelecek bana daKızlar ben eve Gidemediğim için eşyaları anneme getirttim burada valizi hazırlayalım diye en azından bebeğin eşyaları hazırlandı benimkiler kaldı yedek pijama almıştım onlar gelecek yıkanıp konulacak üzülüyorum bazen bunları daha böyle cıvıl cıvıl ayakta kendim hazırlayamadığım için 2 dkda kasık ağrısı oldu uzandım
Doğduktan sonra cıvıl cıvıl giydirir suslersin.Gezmelere hazırlarsın.Onemli olan ikinizin sağlığı.Kızlar ben eve Gidemediğim için eşyaları anneme getirttim burada valizi hazırlayalım diye en azından bebeğin eşyaları hazırlandı benimkiler kaldı yedek pijama almıştım onlar gelecek yıkanıp konulacak üzülüyorum bazen bunları daha böyle cıvıl cıvıl ayakta kendim hazırlayamadığım için 2 dkda kasık ağrısı oldu uzandım
Hay maşallah sana helal olsun öyle böyle idare etmişsin günü. Ben düşünürken bile enerjim gidiyorAy allahtan yaylaya gıttık serındı kp kaynım dınlemedım yattım da arada , ya ben kotuyum zaten hala dedım kahvaltıya gidelim donerız olmadı oyle mangala kadar kaldık oranın ısı mangal dumanı sankı cıgerlerımdedönüşte de yol çalışması varmış koy yoluna gırdık esıme dıyorum bu gezıyı 37/38 haftamda da yapalım kesın faydası olur neyse eve attık kendımızı şükür ki dün de gece 3 te yattım mınnos cok kasıldı ve hareketlıydı uyutmadı bu gece ınsallah uyurum , uyuyamama gunlerı geldı gelıyor gıbı
Birden gelme yok canım hafif akıntı hissediyorum sonra bakıyorum iç çamaşırımda ıslaklık var
Sana ama en son suyun iyi demişti dr korkma. Bir de onu stres yapma şimdi durduk yere. Bir de ben de aynı senin gibiyim asla bir iş yapamıyorum. İçim gidiyor ama dik oturamıyorum bile. Çok kasılıyor hemen bi ağrı giriyorKızlar ben eve Gidemediğim için eşyaları anneme getirttim burada valizi hazırlayalım diye en azından bebeğin eşyaları hazırlandı benimkiler kaldı yedek pijama almıştım onlar gelecek yıkanıp konulacak üzülüyorum bazen bunları daha böyle cıvıl cıvıl ayakta kendim hazırlayamadığım için 2 dkda kasık ağrısı oldu uzandım
Siz kaç haftalıksinizHay maşallah sana helal olsun öyle böyle idare etmişsin günü. Ben düşünürken bile enerjim gidiyorama sen de daha artık daha dikkat et az kaldı bak kasılma falan olmasın.
Sana ama en son suyun iyi demişti dr korkma. Bir de onu stres yapma şimdi durduk yere. Bir de ben de aynı senin gibiyim asla bir iş yapamıyorum. İçim gidiyor ama dik oturamıyorum bile. Çok kasılıyor hemen bi ağrı giriyorama olsun biz de doğumdan sonra acısını çıkartırız inşallah canım
33+ 0Siz kaç haftalıksiniz
İnşallah ağrılarınız diner daha rahat bir gebelik yaşar ve kolay doğumla evladınizi kucağınıza alırsınız bende bu gece 32 ye giriyorum
Amin amin hepimiz inşallahİnşallah ağrılarınız diner daha rahat bir gebelik yaşar ve kolay doğumla evladınizi kucağınıza alırsınız bende bu gece 32 ye giriyorumne çanta hazır ne eşyaları yıkandı yavrumun
Bu hafta sonu annemden evime döneceğim Ankara'ya inşallah yapacağım bir kaç eksik kaldı bez mendil lohusa takımı gibiAmin amin hepimiz inşallahbenim de hiç bir şeyim hazır değildi bir gün işler ters gitmeye başlayınca erken doğum riskim oldu. O ara hemen ablamlar gelip hallettiler kıyafetleri çantayı falan. Bence kendini iyi hissediyorsan beklemeden yavaştan yapmalısın. 32 artık kritik hafta.
Hadi kolay gelsin sana canım çok yormadan yavaş yavaş yap. Eksikler hiç bitmiyor galibaBu hafta sonu annemden evime döneceğim Ankara'ya inşallah yapacağım bir kaç eksik kaldı bez mendil lohusa takımı gibi
Hoşbuldum tatlım aynen bugün valizi bile açmadım zaten hafif bir çantayla geldim eşim oğluyla arabayla geliyor dinlenmek istiyorum sürekliHis geldin canım.bol bol dinlen
Ben hic istemiyorBen istiyor ama o yapış yapış hıssi sıcaklık ter ay fenalık basıyor bana
Teşekkür ederimmHadi kolay gelsin sana canım çok yormadan yavaş yavaş yap. Eksikler hiç bitmiyor galibahala benim de eksikler çıkıyor ufak tefek şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?