2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım, temiz çıkmasına sevindim. Gitmekle iyi yaptın canın yanmış ama için rahat etti. İnşallah tekrar gerekmez alttan muayene doğum zamanına kadar

Kızlar ben eve Gidemediğim için eşyaları anneme getirttim burada valizi hazırlayalım diye en azından bebeğin eşyaları hazırlandı benimkiler kaldı yedek pijama almıştım onlar gelecek yıkanıp konulacak üzülüyorum bazen bunları daha böyle cıvıl cıvıl ayakta kendim hazırlayamadığım için 2 dkda kasık ağrısı oldu uzandım

His geldin canım.bol bol dinlen

Canım benim sağlık olsun iyi yapmışsınız ah hormonlar kendimizi üzmeye yer arıyoruz

Cok baskı yapıyor artık ya gerçekten agrı oluyor haklısın bıde sen extra dıkkat ediyorsun daha cok hissedıyorsundur, olsun kuzum bebeklerımız sağlıkla gelsin yeterki

Çatı muayenesi baya kapı gibi muayene diyorsun yani
Off bakalım daha neler olacak süreçte inşallah rahat olurum ben de kuzum yoksa doktor hadi sen sezaryene diyecek gibi benim o çatalda çırpınan halime biraz şey baktı hani Allahım bu nasıl doğuracak der gibiydi yüz ifadesi biraz
Malesef öyle bol jelleseler belki daha iyi olur az mı sürüyorlar acaba
Galiba ya da biz mi kasıyoruz anlamadım canım hala yanıyor alt taraf
Geçmiş olsun canım, temiz çıkmasına sevindim. Gitmekle iyi yaptın canın yanmış ama için rahat etti. İnşallah tekrar gerekmez alttan muayene doğum zamanına kadar
Amin kuzum inşallah görelim bakalım Mevlam neylerse güzel eyler
Hiç öyle düşünme kuzum ben de aynıyım fıtıktan hareket edemiyorum ayakta durabilme sürem çok kısıtlı bilsem erkenden yapardım kıyafet yıkama ütüleme valiz hazırlama işini 30 lara bırakmazdım hiç ama şimdi zor gibi annemle kayınvalidem yardıma gelecek bana da
Hamile çekimi istedim o da yalan oldu hiç son dönem hayalimdeki gibi cıvıl cıvıl geçmiyor ama napalım bizim için de böylesi hayırlı olan demek ki

Doğduktan sonra cıvıl cıvıl giydirir suslersin.Gezmelere hazırlarsın.Onemli olan ikinizin sağlığı.

Kızlar çatımda çok ağrım oluyor zar zor yürüyorum az biraz yürüyünce fenalık gelliyor tansiyonum düşüyor büyüdükçe Bi tuhaf oluyorum bacaklarımı hareket ettiremiyprum yatakta bile

Hay maşallah sana helal olsun öyle böyle idare etmişsin günü. Ben düşünürken bile enerjim gidiyor ama sen de daha artık daha dikkat et az kaldı bak kasılma falan olmasın.
Birden gelme yok canım hafif akıntı hissediyorum sonra bakıyorum iç çamaşırımda ıslaklık var
Sana ama en son suyun iyi demişti dr korkma. Bir de onu stres yapma şimdi durduk yere. Bir de ben de aynı senin gibiyim asla bir iş yapamıyorum. İçim gidiyor ama dik oturamıyorum bile. Çok kasılıyor hemen bi ağrı giriyor ama olsun biz de doğumdan sonra acısını çıkartırız inşallah canım

Siz kaç haftalıksiniz

İnşallah ağrılarınız diner daha rahat bir gebelik yaşar ve kolay doğumla evladınizi kucağınıza alırsınız bende bu gece 32 ye giriyorum ne çanta hazır ne eşyaları yıkandı yavrumun
Amin amin hepimiz inşallah benim de hiç bir şeyim hazır değildi bir gün işler ters gitmeye başlayınca erken doğum riskim oldu. O ara hemen ablamlar gelip hallettiler kıyafetleri çantayı falan. Bence kendini iyi hissediyorsan beklemeden yavaştan yapmalısın. 32 artık kritik hafta.

Bu hafta sonu annemden evime döneceğim Ankara'ya inşallah yapacağım bir kaç eksik kaldı bez mendil lohusa takımı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…