- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
İşe yaramasına cok sevindim aşkım gerçekten nemlı kalıyor ve en faydalısı o bence gümüştede nemli kalmıyor alanda dar bence en guzelı bunlar bı haftaya kalmaz zaten göğüsler ıyıce alışmış olur kremle devam edersınKızlar göğüs kalkanı almayan varsa alsın@ebru_can_ebru sen mi atmıştın Papatyamaviss miydi mycey uygundu onu almıştım, sağolun valla iyiki almışım Göğüs pedi krem falan hikaye o göğüs ucu pede yapışınca kuruyor sonra sağarken acıyor. Kalkan sayesinde nemli kalıyor ufak ufak kanıyıp kuruyordu geçmeye başladı kalkan koyunca.
Yapıcaz spotıfy lıstesı hazırlayım mıKızlar beyaz gürültülü ninnili pışpışlı uyku arkadaşları varya o tarz bir şey aldınız mı? Budizzz diye bi ayıcık görüyorum sıkça. Yollar önce Ablam yazık telefondan açardı süpürge sesi falanbiz de yapacak mıyız öyle şeyler yaaa bu konu da güncel fikri olanlar bi olaya el atın yaaaa biz de nasiplenelim.
Tabıkı de mecburuz bebek besgunlukken çağırıyorlar daha topuk kanı alınıyor evet ozelde de alınıyor ama devlet aıle hekımlıgı bunu yapmak zorunda ayrıca devlet tarafından yapılan aşılar hep saglık ocagında yapıyolar ozellerı sadece ozel hastanede yaptırırsın onun takıbınıde onlar yapıyor aslında burda senın haber verıp vermemen den zıyade onların takıbı onemlı ben haber vermedım ama benım saglık ocagı takıpte cok ıyı daha beta degerım düştüğü gibi ekranlara o hafta aradılar tebrıkler dıye kalp atışını duyunca gelıyorsun hemen dıye gelmedıgımde aksattıgımda da arıyorlar hep ebelerım cok ılgılı oglumda da hep ıletısımde olduk bak emzırme konusu olsun sonrası olsunAyy inanmıyorum ben de yapmadım ölene dek yapmama gibi lüksüm var mı peki zaten hep özele gidiyoruz
Bana bu arkadasım owlı verdı buyuyen tulumlardan yenıdogan dan ıtıbaren kullanılıyormuş62 alıyorum o zaman sağolun kızlar
Bilmiyordum ki hiç bana kimse söylemedi bunu eltim de dahil ben hiç gitmedim falan dedi ne bileyim bizimkiler benden cahilmişTabıkı de mecburuz bebek besgunlukken çağırıyorlar daha topuk kanı alınıyor evet ozelde de alınıyor ama devlet aıle hekımlıgı bunu yapmak zorunda ayrıca devlet tarafından yapılan aşılar hep saglık ocagında yapıyolar ozellerı sadece ozel hastanede yaptırırsın onun takıbınıde onlar yapıyor aslında burda senın haber verıp vermemen den zıyade onların takıbı onemlı ben haber vermedım ama benım saglık ocagı takıpte cok ıyı daha beta degerım düştüğü gibi ekranlara o hafta aradılar tebrıkler dıye kalp atışını duyunca gelıyorsun hemen dıye gelmedıgımde aksattıgımda da arıyorlar hep ebelerım cok ılgılı oglumda da hep ıletısımde olduk bak emzırme konusu olsun sonrası olsun
Emzık phılıps avent aldım kuzumKızlar bu hafta Allah nasip ederse alışverişi bitiricem o yüzden sık sık danışıyorum size , her duruma hazırlıklı olmak adına emzik ve biberon tercihiniz ne oldu ?
Sen bılmeyebılırsın bence cok dogal yanıBilmiyordum ki hiç bana kimse söylemedi bunu eltim de dahil ben hiç gitmedim falan dedi ne bileyim bizimkiler benden cahilmiş
Gümüş kapak mı yoksa silikon olan mi ben almadım ne önerirsinizKızlar göğüs kalkanı almayan varsa alsın@ebru_can_ebru sen mi atmıştın Papatyamaviss miydi mycey uygundu onu almıştım, sağolun valla iyiki almışım Göğüs pedi krem falan hikaye o göğüs ucu pede yapışınca kuruyor sonra sağarken acıyor. Kalkan sayesinde nemli kalıyor ufak ufak kanıyıp kuruyordu geçmeye başladı kalkan koyunca.
Canım benimBugun temizlik yapiyodum aklima sen geldin biliyomusun
Sen cok guclu bir annesin
Erken dogum olmasina ragmen kendini salmadin hep guclu kaldin dimdik ayaklarin saglam basti
Annelik boyle bise iste yavrun icin herseyi unutuyosun
Rabbim gucune guc versin
Silikon aldım ben bence hava aldırması daha iyi gümüşte de hava almıyor çünkü. Aldığım buydu burda bitmiş ama vardır başka mağazalardaGümüş kapak mı yoksa silikon olan mi ben almadım ne önerirsiniz
MantıklıBilmiyorum ki bir tanidik bugün dogum sancisi cekerken bas gelis iken birden makat dônmüş demekki tam kanala inmemiş biz simdiden bu egzersizleri arastiralim yapalim yormadan kendimizi
Sağlık bakanlığı gebelerin doğuma kadar aile hekimliği sistemi üzerinden en az 4 kere izlenmesi şartını koşuyor. Gitmek istemezseniz telefonla bilgi verseniz de olur, tahliller e nabız sistemi üzerinden aile hekimliğine de yansıyor ama bildirim zorunlu maalesef. Arkadaşım ve doktoru azımsanmayacak bir miktarda maaş kesintisi cezası almıştı halbuki onların bir suçu da ihmali de yoktu üzücü bir durum bence.Ayy inanmıyorum ben de yapmadım ölene dek yapmama gibi lüksüm var mı peki zaten hep özele gidiyoruz
Avent aldımKızlar bu hafta Allah nasip ederse alışverişi bitiricem o yüzden sık sık danışıyorum size , her duruma hazırlıklı olmak adına emzik ve biberon tercihiniz ne oldu ?
Bilseydim yapardımSağlık bakanlığı gebelerin doğuma kadar aile hekimliği sistemi üzerinden en az 4 kere izlenmesi şartını koşuyor. Gitmek istemezseniz telefonla bilgi verseniz de olur, tahliller e nabız sistemi üzerinden aile hekimliğine de yansıyor ama bildirim zorunlu maalesef. Arkadaşım ve doktoru azımsanmayacak bir miktarda maaş kesintisi cezası almıştı halbuki onların bir suçu da ihmali de yoktu üzücü bir durum bence.
Tabiki bilmiyor olabilirsiniz sonuçta özel doktora gidiyorsunuz, belki bir ihtimal ulusal sağlık sisteminden takip edip görmüş olabilirler ama o zaman da size mutlaka ulaşırlardır diye düşünüyorumBilseydim yapardım
Avent aldım canım. Biberonları cam almadım.Kızlar bu hafta Allah nasip ederse alışverişi bitiricem o yüzden sık sık danışıyorum size , her duruma hazırlıklı olmak adına emzik ve biberon tercihiniz ne oldu ?
Sayenizde öğrendim inşallah evime döner dönmez halledeceğimTabiki bilmiyor olabilirsiniz sonuçta özel doktora gidiyorsunuz, belki bir ihtimal ulusal sağlık sisteminden takip edip görmüş olabilirler ama o zaman da size mutlaka ulaşırlardır diye düşünüyorum
Duyarlılığınız için teşekkür ederimSayenizde öğrendim inşallah evime döner dönmez halledeceğim
Ona sağlıklı diyorlar eski zamanların normal emziği ama ben almadım henüz kuzuDamaksiz canim. Genelde bebekler tutuyormus bunu o yuzden aldim bakalim sevecek mi
Ben aldim ne olur ne olmaz dedim. Ama hala cantsyi hazirlamadim. Rahatlik seviyem resmenOna sağlıklı diyorlar eski zamanların normal emziği ama ben almadım henüz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?