2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İşe yaramasına cok sevindim aşkım gerçekten nemlı kalıyor ve en faydalısı o bence gümüştede nemli kalmıyor alanda dar bence en guzelı bunlar bı haftaya kalmaz zaten göğüsler ıyıce alışmış olur kremle devam edersın

Yapıcaz spotıfy lıstesı hazırlayım mı beyaz gürültü başta guzel bı sure sonra değişmek gerekıyor en son supurgelı pıs pıs favorımdı senın kulak duymuyor bıyerden sonra zaten

Ayy inanmıyorum ben de yapmadım ölene dek yapmama gibi lüksüm var mı peki zaten hep özele gidiyoruz
Tabıkı de mecburuz bebek besgunlukken çağırıyorlar daha topuk kanı alınıyor evet ozelde de alınıyor ama devlet aıle hekımlıgı bunu yapmak zorunda ayrıca devlet tarafından yapılan aşılar hep saglık ocagında yapıyolar ozellerı sadece ozel hastanede yaptırırsın onun takıbınıde onlar yapıyor aslında burda senın haber verıp vermemen den zıyade onların takıbı onemlı ben haber vermedım ama benım saglık ocagı takıpte cok ıyı daha beta degerım düştüğü gibi ekranlara o hafta aradılar tebrıkler dıye kalp atışını duyunca gelıyorsun hemen dıye gelmedıgımde aksattıgımda da arıyorlar hep ebelerım cok ılgılı oglumda da hep ıletısımde olduk bak emzırme konusu olsun sonrası olsun

Bilmiyordum ki hiç bana kimse söylemedi bunu eltim de dahil ben hiç gitmedim falan dedi ne bileyim bizimkiler benden cahilmiş

Kızlar bu hafta Allah nasip ederse alışverişi bitiricem o yüzden sık sık danışıyorum size , her duruma hazırlıklı olmak adına emzik ve biberon tercihiniz ne oldu ?
Emzık phılıps avent aldım kuzum
Biberon almadım evde bıtane var sağma makınesının ıhtıyac durumunda bakıcam ama avent lansinoh onerırım

Bilmiyordum ki hiç bana kimse söylemedi bunu eltim de dahil ben hiç gitmedim falan dedi ne bileyim bizimkiler benden cahilmiş
Sen bılmeyebılırsın bence cok dogal yanı
Ama bağlı olduğun kurum da takıbını yapmalı
Eğer eksık kalmışsa da ceza alırlar dedıgı gibi arkadaşın

Gümüş kapak mı yoksa silikon olan mi ben almadım ne önerirsiniz

Canım benim Evet gerçekten onun için her şey. Ben stres olursam sütümden ona geçer hem de sütüm gelmez diye iyi düşünmeye çalışıyorum. Annesi güçlü dursun ki oğlum da güçlü olsun hemen iyileşsin Arada bi ağlasam da genel olarak bende şaşırıyorum kendime ☺

Gümüş kapak mı yoksa silikon olan mi ben almadım ne önerirsiniz
Silikon aldım ben bence hava aldırması daha iyi gümüşte de hava almıyor çünkü. Aldığım buydu burda bitmiş ama vardır başka mağazalarda

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-20-19-16-38-746_trendyol.com.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 61
Ayy inanmıyorum ben de yapmadım ölene dek yapmama gibi lüksüm var mı peki zaten hep özele gidiyoruz
Sağlık bakanlığı gebelerin doğuma kadar aile hekimliği sistemi üzerinden en az 4 kere izlenmesi şartını koşuyor. Gitmek istemezseniz telefonla bilgi verseniz de olur, tahliller e nabız sistemi üzerinden aile hekimliğine de yansıyor ama bildirim zorunlu maalesef. Arkadaşım ve doktoru azımsanmayacak bir miktarda maaş kesintisi cezası almıştı halbuki onların bir suçu da ihmali de yoktu üzücü bir durum bence.

Bilseydim yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…