Kızlar göğüs kalkanı almayan varsa alsın @ebru_can_ebru sen mi atmıştın Papatyamaviss
miydi mycey uygundu onu almıştım, sağolun valla iyiki almışım Göğüs pedi krem falan hikaye o göğüs ucu pede yapışınca kuruyor sonra sağarken acıyor. Kalkan sayesinde nemli kalıyor ufak ufak kanıyıp kuruyordu geçmeye başladı kalkan koyunca.
Ben bile girince bitiyorum her taraf bebiş Bizimki bi sürü arkadaşla başladı hayata diyorum ☺
Bugün eşim hemşireye sormuş bebişlerin içinde durumu ağır olan var mı diye hepsi iyi çok şükür demiş hemşire Prematüre anneleri kapıda birbirimize de umut oluyoruz. Aynı yollarken geçenler şimdi emziriyorum diyenler,taburcular Hepsi iyi olacak inşallah
Kaçıncı hafta kuzu bende hazırlamadım miniğimin kıyafwtler benimle gezdi hepsini baştan yıkayacagım yarından itibaren sonra bakcam bide hala anne bebek çantası almadım önerilere açığım
Göğüs ucu kremi yerine tahin yağı kullancam canım ben bide az evvel paylaşılan silikondan almayı mantıklı buldum 139 tl 30 tl kupon var bakmak istersen
Kaçıncı hafta kuzu bende hazırlamadım miniğimin kıyafwtler benimle gezdi hepsini baştan yıkayacagım yarından itibaren sonra bakcam bide hala anne bebek çantası almadım önerilere açığım
Yarin 32+0 oluyoruz Ben aldim canta. Etrafimda kullanip memnun olan cok var. Sunu aldim. Biberon koyma kismi folyolu sicak tutmasi icin. İcinde bolmeler falan var.
Bilsem giderdim inanın hiç tecrübem yoktu hala yok :) bence doktorumun da iki aylık evli yeni hamile bana söylemesi lazımdı. Ablam kardeşim yengem vs yok hiç bilmiyordum inşallah bundan sonra öğrenirim
Ben 31 haftalık gebeyim bu aşı yumurtada geliştirilmiş bende yumurta alerjimden dolayı yaptırmadım ve içinde başka zararlı şeyler de var bunları gerekçe gösterdim. Yaptırmak zorunda değilsiniz ama aile hekimi bu konuda da en azından bilgilendirmek ve takip etmek zorundaydı. Çok işleri var
Ben de Nexus aldım
Burada bir torpil vardı bebeğimize ne alalım diye orada önermişlerdi o zamanlar covid zamanıydı alan kişi hastanede mi kalmıştı sanırım orada doktorun ateş ölçeriyle aynı çıkarıyormuş çok tavsiye eden de vardı benim aldığım siyah olan temassız
Ayrıca bir de chicco nun klasik koltuk altı ölçerini aldım
İkisini de denedim nexus ile aynı çıkarıyor dereceyi koltuk altı olan da
Ben bugun aldım nımomed nebılızatorunu kullanıyorum o yuzden ama daha detaylı olsun dersen burda önerdim de nexus kulaktan ve alından var pahalı daha kalıtelı olsun dersen braun her ne alırsan al 20 liralık bile olanlardan koltuk altı ates ölçer olmalı ben ıkısını bır genelde kullandıgım ıcın cok pahalı bısey almadım yanı ates 39 çıkarsa koltuk altıylada bakarım mutlaka
Ateş ölçerim bozuktu bayadır hoş öyle bi kıvama geldım kı elımın tersiyle ateş ölçebiliyorum artık
Yarin 32+0 oluyoruz Ben aldim canta. Etrafimda kullanip memnun olan cok var. Sunu aldim. Biberon koyma kismi folyolu sicak tutmasi icin. İcinde bolmeler falan var.