Ben 31 haftalık gebeyim bu aşı yumurtada geliştirilmiş bende yumurta alerjimden dolayı yaptırmadım ve içinde başka zararlı şeyler de var bunları gerekçe gösterdim. Yaptırmak zorunda değilsiniz ama aile hekimi bu konuda da en azından bilgilendirmek ve takip etmek zorundaydı. Çok işleri var
Evet sütyen de lazım bende 4 tane vardı göğüsler büyümeye başlayınca direkt onu alıp kullanıyordum. Ebebekte sütyenlerde 3 al 2 öde vardı geçen gün , devam ediyorsa bi bak istersen.
Bilsem giderdim inanın hiç tecrübem yoktu hala yok :) bence doktorumun da iki aylık evli yeni hamile bana söylemesi lazımdı. Ablam kardeşim yengem vs yok hiç bilmiyordum inşallah bundan sonra öğrenirim
Ben mama kullanmadım oğlumda kuzum termos ıhtıyacım da olmadı hiç
Ama bu sefer ek gıda donemıne dogru alacağım corba vs koymak için artık oğlum zamanına göre daha aktıfım lazım olur
Ebebk termosundan alacağım bırazdaha genıs ağızlı oluyor dık uzun degılde
Evet sütyen de lazım bende 4 tane vardı göğüsler büyümeye başlayınca direkt onu alıp kullanıyordum. Ebebekte sütyenlerde 3 al 2 öde vardı geçen gün , devam ediyorsa bi bak istersen.
Ben bir tane penye büstiyer aldım nasıl rahat ya ama tabi 2 tane emzirme sütyeni aldım baharın almıştım kilotlar çok güzel LCW nın sütyeni denemedim ama konforlu görünüyor diğer emzirme sütyeni gibi değil daha geniş
Ben mama kullanmadım oğlumda kuzum termos ıhtıyacım da olmadı hiç
Ama bu sefer ek gıda donemıne dogru alacağım corba vs koymak için artık oğlum zamanına göre daha aktıfım lazım olur
Ebebk termosundan alacağım bırazdaha genıs ağızlı oluyor dık uzun degılde
Aynen çok büyük uzun gerek yok bencede çorba için mantıklı hiç düşünmemiştim sıcak tutar e bebekte indirimdeydi 2 Marka var baby le başlıyor ikiside farkını bilemedim
Yanı ben oğlumda da bu anne bebek bakım çantası olarak olanlardan degıl duz grı sırt çantası seklınde aldım suan onuda uzak bıyere gıtmedıkce kullanmam soyle bı çantam var düz paraşüt kumaş orta boy normal gunluk kullanılan çantalardan onu kullanırım
Aynen çok büyük uzun gerek yok bencede çorba için mantıklı hiç düşünmemiştim sıcak tutar e bebekte indirimdeydi 2 Marka var baby le başlıyor ikiside farkını bilemedim
Pahalı olan kapağıda termoslu ayrı kase gibi düşün atıyorum altına corba ust kapağına pilav koyup ayrı ayrı ağızlarını kapatıp bırlestırıyorsun küçük olan tek bölme Eltim de almıştı sonradan ek gıda donemınde cok kullanıslı oluyor
Yanı ben oğlumda da bu anne bebek bakım çantası olarak olanlardan degıl duz grı sırt çantası seklınde aldım suan onuda uzak bıyere gıtmedıkce kullanmam soyle bı çantam var düz paraşüt kumaş orta boy normal gunluk kullanılan çantalardan onu kullanırım
Kocatepe sevdıgım bı yorumcu YouTube da kısa öz bu saatten sonrada yapmazlar zaten muhtemelen kuzum bencede cok elzhem degıl bende yapmasınzda olur dedım ası stoğunda sıkıntı varmıs dıye bıtane yapalım dedıler iyi tamam madem dedım
Benimki bebevo diğerlerine göre daha uygun fiyatlıydı sadece bebeği izlemek için kullanacağım bir şey zaten o yüzden görüntü kalitesi hd olsun falan diye takılmadım gayet güzel gelince bakmıştık iş görüyor
Benimki bebevo diğerlerine göre daha uygun fiyatlıydı sadece bebeği izlemek için kullanacağım bir şey zaten o yüzden görüntü kalitesi hd olsun falan diye takılmadım gayet güzel gelince bakmıştık iş görüyor
Benim doktorum da gerek yok demişti. Ben yine de yaptırayım dedim 1.dozu yaptırdım 2.dozdan 1 hafta sonra doğurdum 2.nin bebişe bi faydası olmamış oluyor. Yoğun bakımda falan da hiç sormadılar çok gerekli olsa sorarlardı herhalde
İşe yaramasına cok sevindim aşkım gerçekten nemlı kalıyor ve en faydalısı o bence gümüştede nemli kalmıyor alanda dar bence en guzelı bunlar bı haftaya kalmaz zaten göğüsler ıyıce alışmış olur kremle devam edersın