- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Rica ederim hepimizin sütü gelir inşallah inanıyorumCoook teşekkür ederim haklısınız nolur nolmaz koyarız inşallah gelirse sütümüz
Evet emzirdikçe ve bol su içtikçe de çoğalır. Sütün salgılanmasını oksitosin hormonu sağlar, hurmada da bol miktarda bulunur. Bol bol hurma yeyip su için, ne kadar su, o kadar çok süt demek.sürekli saat başı emzirmek kimisine yorucu geliyor sağdığından veriyor ya da gece uykusu ağır basanların eşi ısıtıp verebiliyor.ya da hastalık olur bir yere gidilirse annenin yokluğunda ısıtıp verilebilir.ben de hep evde olduğmdan hiç sağmadım.belki birkaç poşet kötü günler için sağılıp buzluğa koyulabilir.
Kimisi her emzirme sonrası sağıp sütün çoğaldığını söylüyor.ama yarım saatte ya da saatbaşı emzirdiğimden çok gerek duymamıştım.emzirdikçe çoğalır demişti ebe
Bir de uyuyun fırsat buldukça demişlerdi umarım nasip olurEvet emzirdikçe ve bol su içtikçe de çoğalır. Sütün salgılanmasını oksitosin hormonu sağlar, hurmada da bol miktarda bulunur. Bol bol hurma yeyip su için, ne kadar su, o kadar çok süt demek.
İnşaallah olur ama biraz zor gibiBir de uyuyun fırsat buldukça demişlerdi umarım nasip olur
Keşke birbirimize yakın olsaydık bütün lohusalar hunilerimizle buluşurdukİnşaallah olur ama biraz zor gibiİlk günler 2 saatte bir bebeği uykudan uyandırıp emzirmek gerek. Umarım sizin yardımcı olacak kimseniz vardır, bende yardım edecek anne kardeş de yok kendi başıma nasıl halledicem bilmiyorum Allah bir kolaylığını verir artık
Ah ne iyi olurdu halden anlayan birilerine yakın olmakKeşke birbirimize yakın olsaydık bütün lohusalar hunilerimizle buluşurduk
Evet canım braun biraz bütçeyi zorlayacak gibi... Ben bir kaç kötü yorum okudum, sonra diğerlerine de baktım benzer yorumlar orda da var aslında... o yüzden f/p ürünü almak mantıklı geldi bana daabis66 canım ben de bugün Nexus aldım kulaktan ve alından ölçüm yapabiliyor diye braun çok pahalı geldi. Benim elimde koltuk altı ateş ölçer de var dediğin gibi yanlış ölçüm çıkarırsa iade ederim.
Ama bazen sisteme düşmeyebiliyor ben kendim kayıt ettirdim mesela. Devlet hastanesine gittiğim halde onlar bile giriş yapmamıştı.Ben 31 haftalık gebeyim bu aşı yumurtada geliştirilmiş bende yumurta alerjimden dolayı yaptırmadım ve içinde başka zararlı şeyler de var bunları gerekçe gösterdim. Yaptırmak zorunda değilsiniz ama aile hekimi bu konuda da en azından bilgilendirmek ve takip etmek zorundaydı. Çok işleri var
Bir tane doktor koltuk altı en güvenilir diye paylaşmıştı.Ateş ölçer önerisi paylaşır mısınız?
Devlet hastanelerinde bir boşvermişlik var maalesef bu aile hekiminin işi diye giriş yapmıyorlar, aslında 1 giriş bile yeterli. Aile hekimliği yönünden de hastanede gebelik testi ya da kadın doğum muayenesi görülünce aranması lazım, güncelleme yapmamışlarsa görmemişlerdir. Ciddi takip istiyorAma bazen sisteme düşmeyebiliyor ben kendim kayıt ettirdim mesela. Devlet hastanesine gittiğim halde onlar bile giriş yapmamıştı.
Aynen kan tahlilini aile hekimliğinde yaptırdığım halde ilgilenmediler. Ben kendim bildirdim yinede.Devlet hastanelerinde bir boşvermişlik var maalesef bu aile hekiminin işi diye giriş yapmıyorlar, aslında 1 giriş bile yeterli. Aile hekimliği yönünden de hastanede gebelik testi ya da kadın doğum muayenesi görülünce aranması lazım, güncelleme yapmamışlarsa görmemişlerdir. Ciddi takip istiyor
Sağ ol kuzumSelam kızlar nasılsınıız?
Bearhug canım geçmiş olsun iyi ki doktora gidip içini rahatlatmışsın
abis66 kuzum kabızlığı sen sormuştun galiba. Ben de kuru inciri sıcak suda bekletip sütle blenderdan geçirip içiyorum. İçine buz falan da atıyorum ferah oluyor. Bana iyi geldi
Bu aralar uykular haram oldu bakalım bu gece nasıl geçecek…
Sağ ol kuzumBearhug kuzum geçmiş olsun benim de öyle akıntılarım oluyor yarın randevum var bakalım ne diyecek senden okuduğum kadarıyla benim de normal gibi duruyor Geçmiş olsun.
Papatyamaviss kuzum iki ayrı bölmeli gibi olan termos hangisi modeli paylaşır mısın? Indirimini kovalayayım mantıklı geldi.
O da ilginçmiş ayaklarına kadar gitmişsiniz halbuki.. Biz uzun süre görmediğimiz bir bayan gelince hemen gebelik var mı, yoksa düşünüyor mu hemen sorardık.Aynen kan tahlilini aile hekimliğinde yaptırdığım halde ilgilenmediler. Ben kendim bildirdim yinede.
Annenin haklı çıkışlarına hayranım kuzumSağ ol kuzum
İnşallah bir daha rutin kontrol dışı gitmemnur topu gibi alttan muayene fobim oldu çünkü
Sağ ol kuzum
Evet sorup baktırıp ne olduğuna emin olmak çok daha iyi yoksa insan kafayı yiyor
Hoş akıntıyı takmasan bir yerden bir ağrı çıkıyor bu sefer ona takıyorsunay bu son aylar ne zormuş yarabbim ben de ilk trimester da zorluk gördüm sanıyorum
Annem diyordu ben yine kustum diye ağlarken bunlar ne ki sen asıl son üç ayı gör mide bulantısına dua edersin diyordu(çok güzel moral verir evet)
Ben de midem bulanmasın da geri kalan hiçbir şey beni zorlamaz bence diyordum
Ben ve koca çenembüyük konuşmamayı ne zaman öğrenirim tam olarak acaba
Ay suyun mide bulandirmasini hatırlatmaAnnenin haklı çıkışlarına hayranım kuzumdur dur sen bir de bir ay sonrayı gör diyormuşuuum hamilelik bizi ne hallere soktu. Ama o her şeyin kokusunu aldığımız, suyun bile mide bulandırdığı zamanlara göre bir şekilde idare ediyoruz bence
Alttan açıklık muayenesini bana da yaptılar ayyy cidden fobiebe sağolsun canımı hiç acıtmadı ama utandım yani ve şöyle oldum
Annenin haklı çıkışlarına hayranım kuzumdur dur sen bir de bir ay sonrayı gör diyormuşuuum hamilelik bizi ne hallere soktu. Ama o her şeyin kokusunu aldığımız, suyun bile mide bulandırdığı zamanlara göre bir şekilde idare ediyoruz bence
Alttan açıklık muayenesini bana da yaptılar ayyy cidden fobiebe sağolsun canımı hiç acıtmadı ama utandım yani ve şöyle oldum
Cam yenidoğan aldım ben canım. Sağma sürekli yapıyorum plastiği habire kaynatmak içime sinmedi açıkçası illaki bi kimyasalı var sıcak deforme eder zararı olur diye korktum. Avent sağma makinesi aldım içindeki biberon plastik ama yine avent cam biberon alıp onunla kullanabiliyorsun. Makineden de memnunum. Henüz biberonla beslenmiyor direkt mideye hortumla besleniyor inşallah biberona geçeceklerinde hemşirelere başlığı da sorarımKızlar aventin hangi biberonunu ve emziğini aldınız görsel atar mısınızatatalya canım özellikle sen cam mı olsun plastik mi meme reddi olmaması için başlık falan önereceğin Bi şeyler var mı dediğin kalkandan aldım Allah razı olsun tecrübelerinden faydalanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?