2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bearhug kuzum geçmiş olsun benim de öyle akıntılarım oluyor yarın randevum var bakalım ne diyecek senden okuduğum kadarıyla benim de normal gibi duruyor Geçmiş olsun.
Papatyamaviss kuzum iki ayrı bölmeli gibi olan termos hangisi modeli paylaşır mısın? Indirimini kovalayayım mantıklı geldi.

Evet emzirdikçe ve bol su içtikçe de çoğalır. Sütün salgılanmasını oksitosin hormonu sağlar, hurmada da bol miktarda bulunur. Bol bol hurma yeyip su için, ne kadar su, o kadar çok süt demek.

abis66 canım ben de bugün Nexus aldım kulaktan ve alından ölçüm yapabiliyor diye braun çok pahalı geldi. Benim elimde koltuk altı ateş ölçer de var dediğin gibi yanlış ölçüm çıkarırsa iade ederim.

Evet emzirdikçe ve bol su içtikçe de çoğalır. Sütün salgılanmasını oksitosin hormonu sağlar, hurmada da bol miktarda bulunur. Bol bol hurma yeyip su için, ne kadar su, o kadar çok süt demek.
Bir de uyuyun fırsat buldukça demişlerdi umarım nasip olur

Bir de uyuyun fırsat buldukça demişlerdi umarım nasip olur
İnşaallah olur ama biraz zor gibi İlk günler 2 saatte bir bebeği uykudan uyandırıp emzirmek gerek. Umarım sizin yardımcı olacak kimseniz vardır, bende yardım edecek anne kardeş de yok kendi başıma nasıl halledicem bilmiyorum Allah bir kolaylığını verir artık

Keşke birbirimize yakın olsaydık bütün lohusalar hunilerimizle buluşurduk

Evet canım braun biraz bütçeyi zorlayacak gibi... Ben bir kaç kötü yorum okudum, sonra diğerlerine de baktım benzer yorumlar orda da var aslında... o yüzden f/p ürünü almak mantıklı geldi bana da

Ama bazen sisteme düşmeyebiliyor ben kendim kayıt ettirdim mesela. Devlet hastanesine gittiğim halde onlar bile giriş yapmamıştı.

Ama bazen sisteme düşmeyebiliyor ben kendim kayıt ettirdim mesela. Devlet hastanesine gittiğim halde onlar bile giriş yapmamıştı.
Devlet hastanelerinde bir boşvermişlik var maalesef bu aile hekiminin işi diye giriş yapmıyorlar, aslında 1 giriş bile yeterli. Aile hekimliği yönünden de hastanede gebelik testi ya da kadın doğum muayenesi görülünce aranması lazım, güncelleme yapmamışlarsa görmemişlerdir. Ciddi takip istiyor

Aynen kan tahlilini aile hekimliğinde yaptırdığım halde ilgilenmediler. Ben kendim bildirdim yinede.

Sağ ol kuzum
İnşallah bir daha rutin kontrol dışı gitmem nur topu gibi alttan muayene fobim oldu çünkü
Sağ ol kuzum
Evet sorup baktırıp ne olduğuna emin olmak çok daha iyi yoksa insan kafayı yiyor
Hoş akıntıyı takmasan bir yerden bir ağrı çıkıyor bu sefer ona takıyorsun ay bu son aylar ne zormuş yarabbim ben de ilk trimester da zorluk gördüm sanıyorum
Annem diyordu ben yine kustum diye ağlarken bunlar ne ki sen asıl son üç ayı gör mide bulantısına dua edersin diyordu (çok güzel moral verir evet)
Ben de midem bulanmasın da geri kalan hiçbir şey beni zorlamaz bence diyordum
Ben ve koca çenem büyük konuşmamayı ne zaman öğrenirim tam olarak acaba

Aynen kan tahlilini aile hekimliğinde yaptırdığım halde ilgilenmediler. Ben kendim bildirdim yinede.
O da ilginçmiş ayaklarına kadar gitmişsiniz halbuki.. Biz uzun süre görmediğimiz bir bayan gelince hemen gebelik var mı, yoksa düşünüyor mu hemen sorardık.

Annenin haklı çıkışlarına hayranım kuzum dur dur sen bir de bir ay sonrayı gör diyormuşuuum hamilelik bizi ne hallere soktu. Ama o her şeyin kokusunu aldığımız, suyun bile mide bulandırdığı zamanlara göre bir şekilde idare ediyoruz bence
Alttan açıklık muayenesini bana da yaptılar ayyy cidden fobi ebe sağolsun canımı hiç acıtmadı ama utandım yani ve şöyle oldum

Ay suyun mide bulandirmasini hatırlatma

ay sorma ya şimdilerde de Doğumla ilgili bir şeyler demeye başladı. Şu ünlü kehanetçi var ya Baba Vanga, sanki o mübarek
Anne diyorum yeter valla artık sus tansiyonum düşüyor ne desen başıma geliyor nolur sus artık yani
Öyle deyince de ama sonrası güzel bir anda kuş gibi oluyorsun tüm yükün gidiyor o kafayı hayatta başka hiçbir şeyde yaşayamazsın dünyanın en güzel duygusu diyor
Ay evet kuzum şimdi her yudum su içmemde hala şükrediyorum resmen. Neydi bizim o yaşadığımız ya

Kızlar aventin hangi biberonunu ve emziğini aldınız görsel atar mısınız atatalya canım özellikle sen cam mı olsun plastik mi meme reddi olmaması için başlık falan önereceğin Bi şeyler var mı dediğin kalkandan aldım Allah razı olsun tecrübelerinden faydalanıyorum

Cam yenidoğan aldım ben canım. Sağma sürekli yapıyorum plastiği habire kaynatmak içime sinmedi açıkçası illaki bi kimyasalı var sıcak deforme eder zararı olur diye korktum. Avent sağma makinesi aldım içindeki biberon plastik ama yine avent cam biberon alıp onunla kullanabiliyorsun. Makineden de memnunum. Henüz biberonla beslenmiyor direkt mideye hortumla besleniyor inşallah biberona geçeceklerinde hemşirelere başlığı da sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…