2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen canım, kayisi ise yariyordu ama alıştı demekki.. yarın senin tarifi de deneyeyim teşekkür ederim
Rica ederim kuşum inşallah işe yarar
Sade kefir ve muz karışımı da çok iyi gelmişti bana olmazsa onu da bir dene
Sağ ol kuzum
İnşallah bir daha rutin kontrol dışı gitmem nur topu gibi alttan muayene fobim oldu çünkü
Ay Allah tekrarını yaşatmasın dicem de galiba kaçınılmaz son alttan muayene… Allah eli pamuk ebelerle doktorlarla karşılaştırsın bizi bu muymuş yaa alttan muayene diyelim inşallah bundan sonra
Günaydın kızlar bugün hiç uyuyamadım ya nefes alamıyor gibi oluyorum yastığı tam dik yapmama rağmen kaç kes uyandım bilmiyorum son ayları da hayırlısıyla atlatsak hepimiz
Günaydın canım. Galiba artık geceler böyle olacak ya. Sıcak, ter, dönememe, tekmeler, bel ağrısı. Ay biz bi doğuraydık…
Günaydın kuzum. O kadar iyi yapmışsın kii. Eşin çok haklı sen iyi olacaksın ki bebişin de senden güç alsın. Az kaldı kavuşmanız yakın Allahın izniyle. Lütfen üzme kendini hem bebişin de hisseder.. Ana oğul çok güçlüsünüz hepimiz hayranız size

Günaydın canım. Ben hiç anlamadım su gibi akıntım hep vardı ve dr normal diyordu. Benimkinin suyu bitmiş ama hareket azalması da olmadı hiç, biraz o da yanılttı zaten beni. Göbeğini günlük takip et. İstersen 2-3 güne bi aynı açıdan fotosunu çek. Küçülme falan var mı diye. Benim karnım büyümüyor gibi gelmişti son hafta meğerse suyum bitmiş , sonra bakıyorum 1 hafta önceki fotosunda son günkünden daha çıkıkmış. Tabi bu günlük ufak değişiklikler de olabiliyor ama uzun süreli farkedersen bi kontrole gidersin. En az 2 haftada bir de kontrole git bence. Bir de kızlar havuç suyu iyi diyorlardı amniyo sıvısı için.

Canım merhaba, aynı ağrılar bende de var sen doktora göründün mü ya da devam ediyor mu ağrıların ? Sanki benim günden güne artıyor bende ilkten önemsemedim ama oturup kalkarken merdiven çıkarken hatta artık yürürken bile Ağrı'da ayağımı kaldıramamaya başladım

MerhBa ben magnezyum aldım şükür çok iyi geldi doktor bu aylardan sonra bu tarz ağrılar olacak dedi magnezyum la ağrıların çoğu gitti hamdolsun kullanmıyorsan hemen al derim

Aynen sağlıkla gelsin de bide benim kilom var öyle herkes gibi kafası şurda poposu burda diyecek kadar hissetmiyorum net bir şekilde ama bugün ki gibi uykusuz kalmamıştım.

Doğurunca da emzirme saatleri başlıyoor Geceleri saat kurup kalkıp süt sağıyorum yarı uyur bi halde. 20 biri 20 biri 40 dk sonra biberon yıka (bunu gece eşime de yaptırıyorum bazen ). Az bile gelse sağmamız lazımmış 2-3 saatte bi, uyardıkça artacakmış. Ama yine de şu an hamile zamanıma göre daha çok uyuyorum. Sol akciğerimizde sıkıntı var o istediğimiz gibi gelişmedi daha diyor doktorumuz o da düzelecek inşallah

MerhBa ben magnezyum aldım şükür çok iyi geldi doktor bu aylardan sonra bu tarz ağrılar olacak dedi magnezyum la ağrıların çoğu gitti hamdolsun kullanmıyorsan hemen al derim
Kullanmıyorum canım doktor randevusunu bekliyorum ona da bir hafta var.Sen hangi magnezyumu aldın acaba ? Onun da çeşitleri var çünkü en azından onu danışıyım doktora

Kullanmıyorum canım doktor randevusunu bekliyorum ona da bir hafta var.Sen hangi magnezyumu aldın acaba ? Onun da çeşitleri var çünkü en azından onu danışıyım doktora
Ben ocean aldım açıkçası doktorun yazmasını bekleyemedim değer normal aralıkta olduğu için midir bana yazmadılar ama iyiki almışım kaçıncı ayındasın bilmiyorum ama al derim yinede doktoruna sor istersen özel aldım ben doktor reçetesiyle değil

Benim sağlık ocağının hamileliğimden bilgisi vardı. Az önce aradılar doğum yapmışsınız diye, sistemden gördüm dedi. Bende bugün uğrayıp bilgi verecektim zaten

Çok teşekkür ederim canım 28. Haftanın içindeyim şuan.Ocean zaten iyi marka bende bir doktora danışıp bunu alıyım öyleyse

Canım çok iyi yapmışsın. Oğlun iyi kuzum çok şükür daha iyi olacak sen onun için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Dışarı çıkıp hava almana da çok sevindim. Hayatını kendine zehir etme bu süreç sen her gün ağlasan fa bir süre devam edecek gülsen de ama sen ne kadar güçlü olursan o kadar dik ayakta atlatacaksin. Bu yaşadığın duygu değişimleri lohusaliktan hiç endişelenme inan heps geçecek

Geçmiş olsun canım benim maşallah kuzucum büyümüş

Geçmiş olsun kuzum çok şükür iyisiniz
Maşallah minnoşumuza
Niyeyse ben de bir dengesiz oldum sakarlık had safhada elimden bir şeyler düşüyor durmadan ya da bir yerlere çarpıyorum

Banu Çifçti nin kitabını dinliyorum storytelden hafta hafta gelişim etapları için
Şöyle bir şey diyor
Mesela ben soluma dönünce Barbaros sevmiyor sanıyordum çünkü aşırı hareketleniyor sürekli tepikliyor oraya büzüşüp toplanıyor ve rahatsız edici bir his oluyor bende o da rahatsız oluyor diye düşünüyordum meğer hoşuna gittiği için oluyormuş
Kadın direk yazmış anne rahatsız oldu sanar öyle bir his olur ama aslında çok hoşuna gider o yüzden öyle yapar diye
He o hareketlerle uyumak da ayrı bir sorun tabii dayanabilirsen dayan Ali Cabbar ama sonuçta bebişler seviyormuş

Aynısını bende çekiyorum sağ kalcamda. 2 haftadır hiç geçmedi.

Faydası oldu mu peki. Benimki her yolu denediğim halde geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…