2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen sağlıkla gelsin de bide benim kilom var öyle herkes gibi kafası şurda poposu burda diyecek kadar hissetmiyorum net bir şekilde ama bugün ki gibi uykusuz kalmamıştım.
Malesef artık normalimiz bu olacak gibi görünüyor. Bebiş doğunca da uyku sorunumuz olacak vücut kendini alıştırıyor diyelim, kendimizi avutalım
Ya en adından vücudumuz bizi rahat bırakacak kuzum. Bebek uyur biz uyuruz kalkar biz kalkarız. Asla kolay değil zorlanırız ama alışırız insanın vücudunu kullanamaması kısıtlanması hiç hoş değilmiş yav

Düzelecek Allahın izniyle kuzum hepimiz sizin için dua ediyoruz
Oyy kuzum çok geçmiş olsun bir sorun olmamasına sevindim. Maşallah minik kuşa ne de güzel büyüyor

Benım yıkanmadı bile hazırlamayı bırak
Benim alınmadı bile hazırlanması bırak Eksikler var tamamlanacak.
Ayy hiç deme. Gece kaç kez uyandım bilmiyorum sıcakta biyandan. Sağa sola dönmek çok zoor artık.
Bende uyuyamıyorum , sağa sola döndükçe karnım acımaya başladı.Yastikla destekliyorum ama çok bi fayda etmiyor.
Sen ne kadar iyi olursan bebiş de okadar iyi olacak.Moral motivasyon için doğru olanı yapmisin , dolayısıyla bu Kuzey Ata ya yatırım olmuş .Sağlıklı ve iyi olduğunu biliyorsun, görüyorsun, sayılı gün çabuk geçer ,bı bakmisin kucağında
Geçmiş olsun, maşallah minnosa
Kizlar bugun calisma raporumu aldim.
Ben de haftaya pazartesi alacağım.Direk raporu hazırlayıp veriyorlar mı? Ultrason falan bişey yapılıyor mu? Doktorum izinde olacak.Burdakiler yardımcı olur demişti.
Onu önceki gün bende izledim YouTube dan.Cok güzel anlatımı var .

Geçmiş olsun kuzum çok şükür iyisiniz
Maşallah minnoşumuza
Niyeyse ben de bir dengesiz oldum sakarlık had safhada elimden bir şeyler düşüyor durmadan ya da bir yerlere çarpıyorum
Çok şükür kuzucum
Ya sorma bende de var o vucut dengemiz şaşıyor buyudukce sanırım

Çok şükür kuzum az kaldı büyüyorlar valla

Benimde doktorum yoktu asistan yazdi raporu canim bir sorun olmuyor e devletten kontrol et dusmesi icin dedi

Çok şükür kuzucum eksik ufak tefek benımde var 35 e kadar halletmek hedefım sonra kafam rahat olsun biraz eve yoğunlaşırım temizliğiydi falan derken

gece eşler verir bi tur bence bu süper bişey. Bazı bebekler de sorunsuz içiyormuş umut edelim bizimkiler de içsin süt sarhoşu olsunlar
Ben şimdi yoğun bakıma mecbur dondurup götürüyorum. Emmeye başladığında bakalım ne olacak, söylerim sizlere de
Cancağzım yazılarını okudum. Kendini böyle sorumlu hissetmen bile ne kadar kutsal ama şunu gerçekten bil aranızda çok güçlü bir bağ var. Ben annemle bile hala yaşıyorum. eminim birçoğumuz yaşamışızdır bi his gelir ararsın o da seni düşünür olur seni arayacak olur falan bi enerjivar bir bağ var arada. demem o ki senin mutluluğunu da üzüntünü de minicik kalbi hissediyorsa eğer ona mutlu olduğunu göstermek daha iyi değil midir üzülmen De çok doğal bu arada. Onu da yaşa, ağla.. ama ayarını kaçırma önemli olan bu. sabır arkadaşım sabır bak ne güzel gelcek o beraber günleriniz süt konusunda da merakla bekliyoruz tecrübeni
Benim de suyumda azalma var. gün aşırı 1 bardak havuç suyu içiyorum. İçine biraz zeytinyağ ve limon damlatıyorum. Armut yiyorum. Bol su sıvı. Yoğurt yerine ayran iç dedi dr mesela o kadar bol sıvı yani. Bunları yap işe yarıyo. 9 olan değerim 10-11 arasına çıktı benim kısa bir sürede hemde

Evet çevredekilerin ay şöyle zordu böyle acıydı dedikten sonra ama sonra her şey bitiyor oh diyorsun demeleri neymiş başı çıkana kadarmış sonra balık gibi kayıyormuş ben zaten o başı çıkana kadarki süreden korkuyorum. Yardımcı olmuyorsunuz çevre ...

Annen eşittir ben gibi hissettim o zaman bir cümle daha soyleyım bır kocakarı olaraktan
‘Ey yeğen hamilelik bir çocuk büyütmenin en kolay dönemi’

Aynen kuzum boyuna kac demisti senin ben baktim ekranda 6.5 yaziyordu 45.5 gibi birsey oluyor
Demedi göremedim tık tık ordan oraya geçerken 32+4-5 çıktı mm kısmını okumaya gelmeden gıttı ekran 6 yla başlıyordu sanırım uc hafta önce 37-38 cm dı zaten

Aynen uykusuz her gece

Kızlar bu arada biz dolabı sonunda hallettik
Sol köşede gördüğünüz yerler çatır çutur kırılmıştı sağlamlaştırdık falan iyi oldu.
Hala kapakları yok ama o da olacak inşallah

Geçen hafta hiç fırsatım olmadı kıyafetleri falan yıkamaya. Bugün başlıyorum inşallah ufaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…