- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Senın bakıldımı kılosu acaba uyumlu mu merak ettım ya cok hızlı baktı secemedım haftasını ekrandan sadece kafası 33+2 ydıMasallah yaa
Malesef artık normalimiz bu olacak gibi görünüyor. Bebiş doğunca da uyku sorunumuz olacak vücut kendini alıştırıyor diyelim, kendimizi avutalımAynen sağlıkla gelsin de bide benim kilom var öyle herkes gibi kafası şurda poposu burda diyecek kadar hissetmiyorum net bir şekilde ama bugün ki gibi uykusuz kalmamıştım.
Ya en adından vücudumuz bizi rahat bırakacak kuzum. Bebek uyur biz uyuruz kalkar biz kalkarız. Asla kolay değil zorlanırız ama alışırız insanın vücudunu kullanamaması kısıtlanması hiç hoş değilmiş yavDoğurunca da emzirme saatleri başlıyoorGeceleri saat kurup kalkıp süt sağıyorum yarı uyur bi halde. 20 biri 20 biri 40 dk sonra biberon yıka (bunu gece eşime de yaptırıyorum bazen ). Az bile gelse sağmamız lazımmış 2-3 saatte bi, uyardıkça artacakmış. Ama yine de şu an hamile zamanıma göre daha çok uyuyorum. Sol akciğerimizde sıkıntı var o istediğimiz gibi gelişmedi daha diyor doktorumuz o da düzelecek inşallah
Oyy kuzum çok geçmiş olsun bir sorun olmamasına sevindim. Maşallah minik kuşa ne de güzel büyüyorKızlar sabah muayeneye gıderken merdıvenler düştüm belim çarptı bıraz engelledim elimle ama çarptı yine şükür bişey yok nst gırdım muayenemı oldum 2 kilo dedi bebiş ıcın haftasıyla uyumlumu boyu kac hıcbısey bılmıyorum
sandriyon 32+1 bugun
Benim alınmadı bile hazırlanması bırakBenım yıkanmadı bile hazırlamayı bırak
Bende uyuyamıyorum , sağa sola döndükçe karnım acımaya başladı.Yastikla destekliyorum ama çok bi fayda etmiyor.Ayy hiç deme. Gece kaç kez uyandım bilmiyorumsıcakta biyandan. Sağa sola dönmek çok zoor artık.
Sen ne kadar iyi olursan bebiş de okadar iyi olacak.Moral motivasyon için doğru olanı yapmisin , dolayısıyla bu Kuzey Ata ya yatırım olmuş .Sağlıklı ve iyi olduğunu biliyorsun, görüyorsun, sayılı gün çabuk geçer ,bı bakmisin kucağındaGünaydın kızlar. Dün artık evden çıktım kuzenlerle toplandık sohbet falan sonra eve gelince kendimi çok kötü hissettim. Oğlum orda iyileşmek için uğraşırken ben öyle gezip gülüyorum diyeEşim sen ne kadar iyi olursan oğlumuz da öyle olacak yapma böyle kendini üzme diyor. Ama nasıl normale dönücem bilmiyorum
Geçmiş olsun, maşallah minnosaKızlar sabah muayeneye gıderken merdıvenler düştüm belim çarptı bıraz engelledim elimle ama çarptı yine şükür bişey yok nst gırdım muayenemı oldum 2 kilo dedi bebiş ıcın haftasıyla uyumlumu boyu kac hıcbısey bılmıyorum
sandriyon 32+1 bugun
Ben de haftaya pazartesi alacağım.Direk raporu hazırlayıp veriyorlar mı? Ultrason falan bişey yapılıyor mu? Doktorum izinde olacak.Burdakiler yardımcı olur demişti.Kizlar bugun calisma raporumu aldim.
Onu önceki gün bende izledim YouTube dan.Cok güzel anlatımı var .Banu Çifçti nin kitabını dinliyorum storytelden hafta hafta gelişim etapları için
Şöyle bir şey diyor
Mesela ben soluma dönünce Barbaros sevmiyor sanıyordum çünkü aşırı hareketleniyor sürekli tepikliyor oraya büzüşüp toplanıyor ve rahatsız edici bir his oluyor bende o da rahatsız oluyor diye düşünüyordum meğer hoşuna gittiği için oluyormuş
Kadın direk yazmış anne rahatsız oldu sanar öyle bir his olur ama aslında çok hoşuna gider o yüzden öyle yapar diye
He o hareketlerle uyumak da ayrı bir sorun tabii dayanabilirsen dayan Ali Cabbar ama sonuçta bebişler seviyormuş
Teşekkür ederim hayatımGeçmiş olsun canım benim maşallah kuzucum büyümüş
Çok şükür kuzucumGeçmiş olsun kuzum çok şükür iyisiniz
Maşallah minnoşumuza
Niyeyse ben de bir dengesiz oldum sakarlık had safhada elimden bir şeyler düşüyor durmadan ya da bir yerlere çarpıyorum
Kuzum benim 33+4 gozukuyodu ondada 2kg ustu dedi simdi ay sonu gidicem bakalim ne diyecekSenın bakıldımı kılosu acaba uyumlu mu merak ettım ya cok hızlı baktı secemedım haftasını ekrandan sadece kafası 33+2 ydıonu gordum
Çok şükür kuzum az kaldı büyüyorlar vallaMalesef artık normalimiz bu olacak gibi görünüyor. Bebiş doğunca da uyku sorunumuz olacak vücut kendini alıştırıyor diyelim, kendimizi avutalım
Ya en adından vücudumuz bizi rahat bırakacak kuzum. Bebek uyur biz uyuruz kalkar biz kalkarız. Asla kolay değil zorlanırız ama alışırız insanın vücudunu kullanamaması kısıtlanması hiç hoş değilmiş yav
Düzelecek Allahın izniyle kuzum hepimiz sizin için dua ediyoruz
Oyy kuzum çok geçmiş olsun bir sorun olmamasına sevindim. Maşallah minik kuşa ne de güzel büyüyor
Benimde doktorum yoktu asistan yazdi raporu canim bir sorun olmuyor e devletten kontrol et dusmesi icin dediBenim alınmadı bile hazırlanması bırakEksikler var tamamlanacak.
Bende uyuyamıyorum , sağa sola döndükçe karnım acımaya başladı.Yastikla destekliyorum ama çok bi fayda etmiyor.
Sen ne kadar iyi olursan bebiş de okadar iyi olacak.Moral motivasyon için doğru olanı yapmisin , dolayısıyla bu Kuzey Ata ya yatırım olmuş .Sağlıklı ve iyi olduğunu biliyorsun, görüyorsun, sayılı gün çabuk geçer ,bı bakmisin kucağında
Geçmiş olsun, maşallah minnosa
Ben de haftaya pazartesi alacağım.Direk raporu hazırlayıp veriyorlar mı? Ultrason falan bişey yapılıyor mu? Doktorum izinde olacak.Burdakiler yardımcı olur demişti.
Onu önceki gün bende izledim YouTube dan.Cok güzel anlatımı var .
O zamn hemen hemen 33 hafta cıvarı ile uygun dıyebılırız galıbaKuzum benim 33+4 gozukuyodu ondada 2kg ustu dedi simdi ay sonu gidicem bakalim ne diyecek
Çok şükür kuzucumBenim alınmadı bile hazırlanması bırakEksikler var tamamlanacak.
Bende uyuyamıyorum , sağa sola döndükçe karnım acımaya başladı.Yastikla destekliyorum ama çok bi fayda etmiyor.
Sen ne kadar iyi olursan bebiş de okadar iyi olacak.Moral motivasyon için doğru olanı yapmisin , dolayısıyla bu Kuzey Ata ya yatırım olmuş .Sağlıklı ve iyi olduğunu biliyorsun, görüyorsun, sayılı gün çabuk geçer ,bı bakmisin kucağında
Geçmiş olsun, maşallah minnosa
Ben de haftaya pazartesi alacağım.Direk raporu hazırlayıp veriyorlar mı? Ultrason falan bişey yapılıyor mu? Doktorum izinde olacak.Burdakiler yardımcı olur demişti.
Onu önceki gün bende izledim YouTube dan.Cok güzel anlatımı var .
gece eşler verir bi tur bence bu süper bişey. Bazı bebekler de sorunsuz içiyormuş umut edelim bizimkiler de içsinEvet bunu benimde arkadaşlarım söyledi. Gece diyelim ilk uyandığınızda sağım yaptınız ikinciye siz değil eşiniz uyanıp o sağım yapılan sütü verebilir yada gece sağdığınız sütü siz işteyken verebilirler ama dondurmadan 24 saat içerisinde genelde bebekler içiyormuş. Dondurup çözdüren iki arkadaşımında bebekleri içmemiş sonrasında ek gıdaya ilave etmişler donmuş sütleri ama yinede attıklarında olmuş yani
Cancağzım yazılarını okudum. Kendini böyle sorumlu hissetmen bile ne kadar kutsalBen şimdi yoğun bakıma mecbur dondurup götürüyorum. Emmeye başladığında bakalım ne olacak, söylerim sizlere de
Benim de suyumda azalma var. gün aşırı 1 bardak havuç suyu içiyorum. İçine biraz zeytinyağ ve limon damlatıyorum. Armut yiyorum. Bol su sıvı. Yoğurt yerine ayran iç dedi dr mesela o kadar bol sıvı yani. Bunları yap işe yarıyo. 9 olan değerim 10-11 arasına çıktı benim kısa bir sürede hemdeGünaydın kızlargeçen hafta dr kontrolüm vardı. 5 gün geriden geliyor 1650 gr olmuş sanırım o haftalarda 1850 olması bekleniyormuş. Biraz minik fındığım. Bir de suyunda hafif azalma var hareketlerini takip et sürekli dedi biraz korktum açıkçası. Suyundaki azalma nasıl oluyor acaba akıntıyla geldi de ben mi anlamadım ki ?
Evet çevredekilerin ay şöyle zordu böyle acıydı dedikten sonra ama sonra her şey bitiyor oh diyorsun demeleriay sorma ya şimdilerde de Doğumla ilgili bir şeyler demeye başladı. Şu ünlü kehanetçi var ya Baba Vanga, sanki o mübarek
Anne diyorum yeter valla artık sus tansiyonum düşüyor ne desen başıma geliyor nolur sus artık yani
Öyle deyince de ama sonrası güzel bir anda kuş gibi oluyorsun tüm yükün gidiyor o kafayı hayatta başka hiçbir şeyde yaşayamazsın dünyanın en güzel duygusu diyor
Ay evet kuzum şimdi her yudum su içmemde hala şükrediyorum resmen. Neydi bizim o yaşadığımız ya
Aynen kuzum boyuna kac demisti senin ben baktim ekranda 6.5 yaziyordu 45.5 gibi birsey oluyorO zamn hemen hemen 33 hafta cıvarı ile uygun dıyebılırız galıba
Teşekkür ederim kuzumBu hayatım mağazalar da var her zaman
Annen eşittir ben gibi hissettimSağ ol kuzum
İnşallah bir daha rutin kontrol dışı gitmemnur topu gibi alttan muayene fobim oldu çünkü
Sağ ol kuzum
Evet sorup baktırıp ne olduğuna emin olmak çok daha iyi yoksa insan kafayı yiyor
Hoş akıntıyı takmasan bir yerden bir ağrı çıkıyor bu sefer ona takıyorsunay bu son aylar ne zormuş yarabbim ben de ilk trimester da zorluk gördüm sanıyorum
Annem diyordu ben yine kustum diye ağlarken bunlar ne ki sen asıl son üç ayı gör mide bulantısına dua edersin diyordu(çok güzel moral verir evet)
Ben de midem bulanmasın da geri kalan hiçbir şey beni zorlamaz bence diyordum
Ben ve koca çenembüyük konuşmamayı ne zaman öğrenirim tam olarak acaba
Demedi göremedim tık tık ordan oraya geçerken 32+4-5 çıktı mm kısmını okumaya gelmeden gıttı ekranAynen kuzum boyuna kac demisti senin ben baktim ekranda 6.5 yaziyordu 45.5 gibi birsey oluyor
Deme öyle demeAnnen eşittir ben gibi hissettimo zaman bir cümle daha soyleyım bır kocakarı olaraktan
‘Ey yeğen hamilelik bir çocuk büyütmenin en kolay dönemi’
Oldu canımFaydası oldu mu peki. Benimki her yolu denediğim halde geçmiyor
Aynen uykusuz her geceMalesef artık normalimiz bu olacak gibi görünüyor. Bebiş doğunca da uyku sorunumuz olacak vücut kendini alıştırıyor diyelim, kendimizi avutalım
Ya en adından vücudumuz bizi rahat bırakacak kuzum. Bebek uyur biz uyuruz kalkar biz kalkarız. Asla kolay değil zorlanırız ama alışırız insanın vücudunu kullanamaması kısıtlanması hiç hoş değilmiş yav
Düzelecek Allahın izniyle kuzum hepimiz sizin için dua ediyoruz
Oyy kuzum çok geçmiş olsun bir sorun olmamasına sevindim. Maşallah minik kuşa ne de güzel büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?