2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canim cok gecmis olsun ama biseyin olmamasina sevindim cok sukur
Bende bugun 32+2, yarin baska bi doktordan rdvu almistim ona gidicem kilosunu yarin ogrenip yazarim bende

Bıl gözlü mis gibi olmuş valla güle güle kullanın kuzum bak bende yapamadım bu haftasonu inşallah

Hemen hemen aynidir kuzum
Bundan sonra sıstem biraz değişiyormuş sanırım , son zamanlara gelince doktor ultrasonuyla değil -1 de doopler ultrason varmıs onla muayene olacakmışız doktora gıt kayıt açtır nst için sıra bekle aşağı in kayıt açtır ultrason için sıra bekle gel doktora hepsını göster seklınde olacakmıs sanırım bu bıraz sıkıcı sabahın korunde halletmeye çalışacam daha yogunluk cok olmadan inşallah bugun nstde sıra yoktu ben gırdım 5-6 kadın isim yazdırdı mesela şansıma bakayım bıkez yapayım durumu nasıl gıdecek
Eğer aşağıya gidersem orda en detayına kadar rapor verıp çıkartıyorlar o zaman net bılırım neresı ne kadar dıye sanırım

Canim cok gecmis olsun ama biseyin olmamasina sevindim cok sukur
Bende bugun 32+2, yarin baska bi doktordan rdvu almistim ona gidicem kilosunu yarin ogrenip yazarim bende
Çok şükür kuzum
Seninde güzel geçsin inşallah bakalım farklı doktor gorusu nasıl olacak merak edıyorum bende

Kızlar merhaba benimde kontrolüm vardı benim oğlan kilo almamış 1732 42 cm çıktı göbek çevresi bir hafta geri neden geriledi bilmiyorum doktor önemsemedi 1 aya kadar önemsemiyoruz biz dedi canım çok sıkıldı o kadar da uğraşıyorum daha da geriliyor doktor bu gelişme geriliği değil diyor
Papatyamaviss geçmiş olsun bu arada

Beni gecen gun nstye soktular kuzum ama fsrkli bir ultrasona girmedimm sadece doktor odasi

Beni gecen gun nstye soktular kuzum ama fsrkli bir ultrasona girmedimm sadece doktor odasi
Yok kuzum bunu devlette yapıyolar zaten sadece doktor odasında kı ultrasonlar yetersız kalıyor dıye
Suyu kordonu falan detaylı bakıyolarmış aşağıda
Yukardakıler sadece bas karın kafa ölçüyor genel bakıyor ınan ol bır dk bıle sürmüyor

Keske doktor odalarindaki de gercekten detayli olsa. İsler daha hizlj olurda iste

Doktorun dogru dıyor kuzum bu bı gelışım geriliği değil şuanda , ilerleyen haftalarda belli olur 2 hafta çıksada çok önemsemezler muhtemelen
Bazen sık kontrollerde kılo almamış gıbı durabılır bı sonrakı daha onemlı
Teşekkür ederim kuzum

Keske doktor odalarindaki de gercekten detayli olsa. İsler daha hizlj olurda iste
O zaman gunde 100 hasta nasıl bakacak bakamaz ki 100 tanesinden 30 u aşağıya gidiyordur hergun bence 32 artılarda olan gebelerden aslında cıhaz kotu de degıl ama doplere gonderıyolarmıs ıste bakalım gorucez daha ıyı renklı bakılması fln ısıme gelır tabı ama ordan oraya koşturmak sıkıyor benı neyse yapcak bişey yok belkıde düşündüğüm kadar zor gecmez gorucez bı hafta sonra gel dedı

Çok şükür kuzucum eksik ufak tefek benımde var 35 e kadar halletmek hedefım sonra kafam rahat olsun biraz eve yoğunlaşırım temizliğiydi falan derken
İki hafta izindeyken halledeyim dedim , annem memlekete gideceği tuttu, babam arabayı akrabaya verdi düğüne gideceklermis şehir dışına.Kaldim öyle, internetten alabildikleri mi aldım , kalanı hafta sonu bakmayı düşünüyorum.Sonra yıka,utule,hazırla derken bı bakmisin dogumdayim

İnşAllah gelişir kilo alır

Benim eşimde 9.ayda 2200gr doğmuş yıkayamamışlar bile korkudan geçen gün atatalya nın doğum yaptığını 2 kilo olduğunu falan söyledim diyo ki söyle üzülmesin ben de 2 kiloymuşum şimdi 100kiloyum bak diyo

Kilo almadığı icjn geri degerlendiriliyordur, gerilememistir.Sagkigi yerinde ,önemli olan o.Bizim barsaklardan yeterli emilim sağlanmadığı için olabilirmi diye düşündüm birde.Bi sonraki kontrolde acısını cikarirsiniz, eksiğini tamamlamış olur merak etme

Senın bakıldımı kılosu acaba uyumlu mu merak ettım ya cok hızlı baktı secemedım haftasını ekrandan sadece kafası 33+2 ydı onu gordum
Biz senle aynı gidiyoruz galiba canım ben şuan 32+2yim ama bebek 33+2 kafası ds 34+2 sorun olur mu ilk gebeliğim ve aşırı kafama taktım doktorum ters bi durum yok diyo ama ben düşünmeden edemiyorum

Şu an evde olsa sanırım bende yıkayamam Biraz daha kilo alıp gelecek inşallah eve o zaman biraz daha rahat olurum bi 2.5 olsa en azından ☺

Bir hafta hiç önemli değil ki. Biz anneler boş yere takılıyoruz her şeye. İlerde çıkınca da normal mi acaba diye düşünüyoruz. Hiç canını sıkıp da bebişini üzme boş yere. Her şey yolunda annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…