2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canim tabloyu doldursakmi
Atatalyanin dogum yaptigi tarihi yazalim

Hep öyle diyorum bir sonrakine daha iyi olur falan pazartesini iple çekiyorum yine üzülüyorum haftasıyla uyumlu gitse bile yeterdi

Kızlar gece cok rahatsizdim dün aksam esim dısardan yemek soylemis acra degildim ısrarla ucundan yedirdi gece bir karin agrisi mide bulantisi ishal basladi ki yemekte et yemegiydi sehirlendimmi ne oldu bilmiyorum aksamdan beridir agridan gözümu yummadm lavabodan çıkamadm maden suyu magnezyum agri kesici ne varsa ictim ki kasilmayim kisarken diye kahvaltı bile yapamadm biraz yiyim dedim bastan asagi yine çıkardm nedir bu cektigimiz ya grip gecti derken birde bu esimde birsey yok gecen ayda olmustu ozaman et yememistim doktor sormustu et yedin mi diye şimdi aklima da direk et geldi acaba yine salgindan mı herkeste varmış duyduğuma göre kusunca rahatladım biraz dinlenip gidip birsey yiyimde hiç iştahim yok iki aydir bir kilo almisim sadece sabah tartilayim dedim neyse bebiş hareketli onda sorun yok tek tesellim o

İnşallah canım Çok kusuyor dün de bugün de ben ordayken kustu
Kisan bebişler daha hızlı kilo alir fazla mamayı çıkartıyordur görümcemin iki aylik kizida hep kusuyor aksama kadar habire üst degisiyorlar benim üstüme az kusmadı benim kızda oyleydi gazı falanda olabilir minnak yakinda tosun gibi olur merak etme sen canim

Hep öyle diyorum bir sonrakine daha iyi olur falan pazartesini iple çekiyorum yine üzülüyorum haftasıyla uyumlu gitse bile yeterdi
Canım kaşar kefir yulaf falan deneyip sonuç alamayanlar süte katılan nesquickle kilo aldırmış burada baya zaman önce bir konuda okumuştum
Süt intoleransı şeker rahatsızlığı gebelik şekeri falan varsa yapılmamalı tabi ama diğer yöntemlerden sonuç alamadıysan böyle de bir sorunun yoksa bir denenebilir belki kısa sürede olsa

Muz ve kabak cekirdegide kilo aldiriyormus bol tahıl tüketilmeli demisti bir doktor

Nesquickin bir çeşidi var mı top gibi olanlar mı laktozsuz sütle olur mu acaba

Muz ve kabak cekirdegide kilo aldiriyormus bol tahıl tüketilmeli demisti bir doktor
Evet canım onları da diyorlar ama sanırım D dra21 muzu falan denemiştir diye yazmadım Nesquick çok benim aklıma gelmez mesela bir de ilk tercihim olmaz tabii ki ama diğer yollar denenip olmadıysa belki denenebilir

atatalya kuzum benim kendini hiç kötü hissetme aksine eşinin dediği gibi sen iyi ol ki her kontrolde yanında hep pozitif ol ki o da bunu hissedip daha güçlü olsunArada böyle şeyler yap sen evet bir annesin ama her şeyden önce bir insansın sosyalleşmek kafanı dağıtmak psikolojik olarak rahatlamak senin de en doğal ihtiyacın
Yenidoğan yoğun bakımda süreç böyle entübe ekstübe ciğerlerine bakıyorlar işte solunumu kendinden nasıl olacak gelişecek mi diye böyle böyle büyüyecek toplanacak annesiSen hiç üzülme o kadar güzel bir şekilde büyüyecek çok güçlü olacak ki sen bile şaşıracaksın

Canim gecmis olsun gida zehirlenmesimi acaba dedim ama esine bise olmamis
Ah bu konuda cok uzgunum işten çıkınca ben tabloya bakamadım hiç cunku telefondan bısekılde bozuluyor format bısey oluyor PC sı olup ılgılenebilcek biri varsa devredeyim diye kımse duymadı beni ama
Pcden ben doldurabilirim

Kızlar bende çalışabilir raporumu aldım devlet hastanesinden her şey normal yolunda sadece yine bebeğim burda yine 2 hafta geride çıktı doktor da kendi takipli olduğun doktoru baz al cihazdan cihaza fark var dedi kendi doktorumda da 5-6 gün geride.
Ama kilo alımı felan iyi buraya 11 gün önce gelmiştim o zaman bebeğim 1350 gr çıkmıştı şimdi 1625 gr çıktı yani 11 günde 275 gr almış oğluşum gelişimi iyi olsun da iri olmasın napalım

Anam kız ben oğlanla bırlıkte nesquıcklı sut içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…