2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hep öyle diyorum bir sonrakine daha iyi olur falan pazartesini iple çekiyorum yine üzülüyorum haftasıyla uyumlu gitse bile yeterdi
Kuzum zaten geç dollenme oldumu boyle baslıyor bu haftalarda bak sana hep anlatıyorum benım oğlanda oyleydı zaten 3-5 gun hep gerı cıkıyordu bırde kılo alma durumları basladımı etkılemısti hemen o fark durumu
Bak suan benımkıde erken dollenme mesela ben bılıyorum o yuzden kurtarıyor haftasını bence
Bak sana oğlumun 29 haftadan beri olanları atıyorum sana
37 deki son ultrasonum kılosu 2600 fln cıkıyordu flsını en yüksek baz almıştı 41 hfta olarak mesela 39 beklese 3200 bıle doğarmış bundan hemen sonra dogdu 2980 kg 37+5 için gayet normal senınde o zamanları 3 kılo doğar oda gayet normal

Eklentiler

• image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    39 KB · Görüntüleme: 38
Geçmişte kalan bir konuyu gündeme getireyim, benim için kapanmadı bu konu
Uzmanımız, Papatyamavis ve sevgili grup üyelerimiz.
Çocuğum hala isimsiz
1. İsim Zümra olacak eşimle hemfikiriz.
2. İsim A harfi ile başlasın istiyoruz.Esim ve benim ismim A harfi ile başlıyor.
Eşim tarih mezunu olduğu için eski türk komutan isimleri istiyor, Asena, Asenat, Aydilge, Aybuke gibi.Ama ben istemiyorum.
Ben Asel dedim o istemedi.
Son olarak ; Eşim Aden, ben Aylis dedim.
Hangisi daha uygun sizce?
Aden Zümra
Aylis Zümra

Papatyamaviss kuzum dikkat et kendine hacı hoca bul okut bir de nazar felan ben inanırım sık sık hasta oluyorsun böyle aksilikler oluyor Allah korusun
Bu arada maşallah Linoşa nasıl da büyümüş
Valla askım cok boyle enerjıler çekmemek için dillendirmemeye çalışırım ama haftasonu esımle foto paylaştım hamıs hamıs goze gelıyorum sanırım gerçekten onume gelene benı okuyun dıyorum bugun
Dimi ya iki haftada demekkı haftada 250-300 grm cıvarı alıyolar bu son haftalar daha cok alıyolar

Çünkü bizim dışımızda doktorlar kilo takibi yapmazlar kuzum kesin sonuç vermiyo doktorun haklı bak.bende ne boy ne kilo yazmam takip etmem ha 3 hafta geri 3 hafta ileri olir amenna ama sık kontrol olanlarda hele haftalık kontrol olarak bakma 3 haftada almış mı ona bak. Eminim plasenta kan akışına bakmıştır sorun görmemiştir.

Anam kız ben oğlanla bırlıkte nesquıcklı sut içiyorum
Ohh yarasın aşkım
Kilo aldırıyormuş o işte öyle diyorlar
Kuzenime sordum böyle bir şey duymuştum sen de duydun mu diye evet duydum ben de onu gevreğini yiyordum ben de acaba ondan mı tosun doğurdum dedi
Ben de burada okumuştum toz olanı süte karıştırıp içiyorlardı bebiş kilo alsın diye

Devredeyım Kazen Mune sayfayı devredebilir miyim sevgili modlarım
Konu devrini Kazen yapıyor yoğun olabilir henüz siteye gelmemiş olabilir etiketler de çok fazla bildirim geldiğinden gözden kaçabiliyor, rica etsem Kazen’e bu konunun linkini vererek devretmek istediğiniz arkadaşınızın kullanıcı adını da yazarak özel mesaj atabilir misiniz ? Daha garanti olur

Bu arada rahatsızlanmışsınız galiba çok geçmiş olsun

O haftaları görebilcek miyim bilmiyorum ki okadar okudum anne haftada 500 gr alır artık yarısı bebeğe gidiyor falan diyor 200 gr alması normalmiş okudukça üzülüyorum gerçekten 29. Haftaya kadar daha çok kilo alıyordu benmki

Geçmiş olsun, Allahtan bir şeyiniz yok, maşallah
Çok geçmiş olsun, içindeki bir şeye hassasiyetin de olabilir. Bir de salgın var diyorlar evet dikkat edelim hepimiz
32+0da veriyorlar dimi raporu 31+2yim şimdi yarın doktora da sorarım da emin olayım dedim. Maşallah bebişe gayet iyi kilosu bence Ben de ikidir sezaryenle iri bebek doğuruyorum rüyamda. Dün gece rüyamda annem bebeği getiriyor hastaneden beş kilo olmuş diyo ben evdeyim nasıl doğurdum falan diyorum
İzinden yeni döndüm randevum yarın bakalım naptık.
atatalya Canım sen de hiç vicdan azabı çekme sen iyi olacaksın ki bebiş de iyi olacak, kucağına alacaksın az kaldı inşallah

D dra21 kuzum benim bebeğim de geriden geliyor kilo pek baz alınmıyor bu gelişim geriliğinde kilosu evet önemli ama gelişimi daha önemli sonuçta 3 kg doğup ciğerleri gelişmeyen bebekler de var.
Gelişimi iyiyse bu kadar stres olma bence

Cok sık ıcmıyorum ama bırde ben yulafıma katıyordum toz olanı

Senin 37. Haftanda ara açılmış oraya kadar hep yakın seyretmiş galiba

Ama haftalık bakmadığımda 2 haftada toplamda 280 gr almış çok az değil mi

kızlar merhaba, sürekli sizleri takipteyim sayenizde yalnız hissetmiyorum kendimi :) ben de 29+3 teyim fındık bir kızım olacak inşallah :) sizlere sormak istediğim şu biz eşimle birlikte bakacağız bebeğimize hatta hastaneye de sadece ikimiz gideceğiz sonrasında sadece ikimiz olacağız, sizce yanıma bir yardımcı vs ayarlamam gerekir mi? yoksa eşimle bu işi kotarır mıyız :)

Evet canım tam 32+0 olunca veriyorlar ben bugün 32+2deyim öyle aldım
Evet kilo alıyor ama haftasına göre kilosu az normalde 1900-2000 gr olması lazım ama ben takılmıyorum fazla gelişimi iyi olsun da kilosu toparlar önemli olan organ gelişimi büyümesi

Senin 37. Haftanda ara açılmış oraya kadar hep yakın seyretmiş galiba
Bır bı bucuk hafta arası gıdıp gelmiş genelde kuzum son randevuda oyle açılmış ama yınede dusun ultrason ölçümü oyle dıyor ama üç dort gun sonra gelen bebek gayet yerınde saglıklı kılosu Az cok gıdısatı gor örnek olsun dıye attım kuzum üzülme hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…