- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Kuzum zaten geç dollenme oldumu boyle baslıyor bu haftalarda bak sana hep anlatıyorum benım oğlanda oyleydı zaten 3-5 gun hep gerı cıkıyordu bırde kılo alma durumları basladımı etkılemısti hemen o fark durumuHep öyle diyorum bir sonrakine daha iyi olur falan pazartesini iple çekiyorum yine üzülüyorum haftasıyla uyumlu gitse bile yeterdi
Valla askım cok boyle enerjıler çekmemek için dillendirmemeye çalışırım ama haftasonu esımle foto paylaştım hamıs hamıs goze gelıyorum sanırım gerçektenPapatyamaviss kuzum dikkat et kendine hacı hoca bul okut bir de nazar felan ben inanırım sık sık hasta oluyorsun böyle aksilikler oluyor Allah korusun
Bu arada maşallah Linoşa nasıl da büyümüş
Toz olan olur onuda denerim canımToz olan kuzum sanırım süte katılıp içiliyor ya
Olur tabi neden olmasın laktozsuzla da olur
Çünkü bizim dışımızda doktorlar kilo takibi yapmazlar kuzum kesin sonuç vermiyo doktorun haklı bak.bende ne boy ne kilo yazmam takip etmem ha 3 hafta geri 3 hafta ileri olir amenna ama sık kontrol olanlarda hele haftalık kontrol olarak bakma 3 haftada almış mı ona bak. Eminim plasenta kan akışına bakmıştır sorun görmemiştir.Kızlar merhaba benimde kontrolüm vardı benim oğlan kilo almamış 1732 42 cm çıktı göbek çevresi bir hafta geri neden geriledi bilmiyorum doktor önemsemedi 1 aya kadar önemsemiyoruz biz dedi canım çok sıkıldı o kadar da uğraşıyorum daha da geriliyor doktor bu gelişme geriliği değil diyor
Papatyamaviss geçmiş olsun bu arada
Ohh yarasın aşkımAnam kız ben oğlanla bırlıkte nesquıcklı sut içiyorum
Midesi büyüyor normal kuzuİnşallah canımÇok kusuyor dün de bugün de ben ordayken kustu
Konu devrini Kazen yapıyor yoğun olabilir henüz siteye gelmemiş olabilir etiketler de çok fazla bildirim geldiğinden gözden kaçabiliyor, rica etsem Kazen’e bu konunun linkini vererek devretmek istediğiniz arkadaşınızın kullanıcı adını da yazarak özel mesaj atabilir misiniz ? Daha garanti olur
O haftaları görebilcek miyim bilmiyorum ki okadar okudum anne haftada 500 gr alır artık yarısı bebeğe gidiyor falan diyor 200 gr alması normalmiş okudukça üzülüyorum gerçektenKuzum zaten geç dollenme oldumu boyle baslıyor bu haftalarda bak sana hep anlatıyorum benım oğlanda oyleydı zaten 3-5 gun hep gerı cıkıyordu bırde kılo alma durumları basladımı etkılemısti hemen o fark durumu
Bak suan benımkıde erken dollenme mesela ben bılıyorum o yuzden kurtarıyor haftasını bence
Bak sana oğlumun 29 haftadan beri olanları atıyorum sana
37 deki son ultrasonum kılosu 2600 fln cıkıyordu flsını en yüksek baz almıştı 41 hfta olarak mesela 39 beklese 3200 bıle doğarmış bundan hemen sonra dogdu 2980 kg 37+5 için gayet normalsenınde o zamanları 3 kılo doğar oda gayet normal
Geçmiş olsun, Allahtan bir şeyiniz yok, maşallahKızlar sabah muayeneye gıderken merdıvenler düştüm belim çarptı bıraz engelledim elimle ama çarptı yine şükür bişey yok nst gırdım muayenemı oldum 2 kilo dedi bebiş ıcın haftasıyla uyumlumu boyu kac hıcbısey bılmıyorum
sandriyon 32+1 bugun
Çok geçmiş olsun, içindeki bir şeye hassasiyetin de olabilir. Bir de salgın var diyorlar evet dikkat edelim hepimizKızlar gece cok rahatsizdim dün aksam esim dısardan yemek soylemis acra degildim ısrarla ucundan yedirdi gece bir karin agrisi mide bulantisi ishal basladi ki yemekte et yemegiydi sehirlendimmi ne oldu bilmiyorum aksamdan beridir agridan gözümu yummadm lavabodan çıkamadm maden suyu magnezyum agri kesici ne varsa ictim ki kasilmayim kisarken diye kahvaltı bile yapamadm biraz yiyim dedim bastan asagi yine çıkardm nedir bu cektigimiz ya grip gecti derken birde bu esimde birsey yok gecen ayda olmustu ozaman et yememistim doktor sormustu et yedin mi diye şimdi aklima da direk et geldi acaba yine salgindan mı herkeste varmış duyduğuma göre kusunca rahatladım biraz dinlenip gidip birsey yiyimde hiç iştahim yok iki aydir bir kilo almisim sadece sabah tartilayim dedim neyse bebiş hareketli onda sorun yok tek tesellim o
32+0da veriyorlar dimi raporu 31+2yim şimdi yarın doktora da sorarım da emin olayım dedim. Maşallah bebişe gayet iyi kilosu benceKızlar bende çalışabilir raporumu aldım devlet hastanesinden her şey normal yolunda sadece yine bebeğim burda yine 2 hafta geride çıktı doktor da kendi takipli olduğun doktoru baz al cihazdan cihaza fark var dedi kendi doktorumda da 5-6 gün geride.
Ama kilo alımı felan iyi buraya 11 gün önce gelmiştim o zaman bebeğim 1350 gr çıkmıştı şimdi 1625 gr çıktı yani 11 günde 275 gr almış oğluşumgelişimi iyi olsun da iri olmasın napalım
Cok sık ıcmıyorum ama bırde ben yulafıma katıyordum toz olanıOhh yarasın aşkım
Kilo aldırıyormuş o işte öyle diyorlar
Kuzenime sordum böyle bir şey duymuştum sen de duydun mu diye evet duydum ben de onu gevreğini yiyordum ben de acaba ondan mı tosun doğurdum dedi
Ben de burada okumuştum toz olanı süte karıştırıp içiyorlardı bebiş kilo alsın diye
Senin 37. Haftanda ara açılmış oraya kadar hep yakın seyretmiş galibaKuzum zaten geç dollenme oldumu boyle baslıyor bu haftalarda bak sana hep anlatıyorum benım oğlanda oyleydı zaten 3-5 gun hep gerı cıkıyordu bırde kılo alma durumları basladımı etkılemısti hemen o fark durumu
Bak suan benımkıde erken dollenme mesela ben bılıyorum o yuzden kurtarıyor haftasını bence
Bak sana oğlumun 29 haftadan beri olanları atıyorum sana
37 deki son ultrasonum kılosu 2600 fln cıkıyordu flsını en yüksek baz almıştı 41 hfta olarak mesela 39 beklese 3200 bıle doğarmış bundan hemen sonra dogdu 2980 kg 37+5 için gayet normalsenınde o zamanları 3 kılo doğar oda gayet normal
Bende boyle dusunuyorum ama verıyolar o Günü yanıBugün de bunu öğrendik..
Ama haftalık bakmadığımda 2 haftada toplamda 280 gr almış çok az değil miÇünkü bizim dışımızda doktorlar kilo takibi yapmazlar kuzum kesin sonuç vermiyo doktorun haklı bak.bende ne boy ne kilo yazmam takip etmem ha 3 hafta geri 3 hafta ileri olir amenna ama sık kontrol olanlarda hele haftalık kontrol olarak bakma 3 haftada almış mı ona bak. Eminim plasenta kan akışına bakmıştır sorun görmemiştir.
Evet canım tam 32+0 olunca veriyorlar ben bugün 32+2deyim öyle aldımGeçmiş olsun, Allahtan bir şeyiniz yok, maşallah
Çok geçmiş olsun, içindeki bir şeye hassasiyetin de olabilir. Bir de salgın var diyorlar evet dikkat edelim hepimiz
32+0da veriyorlar dimi raporu 31+2yim şimdi yarın doktora da sorarım da emin olayım dedim. Maşallah bebişe gayet iyi kilosu benceBen de ikidir sezaryenle iri bebek doğuruyorum rüyamda. Dün gece rüyamda annem bebeği getiriyor hastaneden beş kilo olmuş diyo ben evdeyim nasıl doğurdum falan diyorum
İzinden yeni döndüm randevum yarın bakalım naptık.
atatalya Canım sen de hiç vicdan azabı çekme sen iyi olacaksın ki bebiş de iyi olacak, kucağına alacaksın az kaldı inşallah
Bır bı bucuk hafta arası gıdıp gelmiş genelde kuzum son randevuda oyle açılmış ama yınede dusun ultrason ölçümü oyle dıyor ama üç dort gun sonra gelen bebek gayet yerınde saglıklı kılosuSenin 37. Haftanda ara açılmış oraya kadar hep yakın seyretmiş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?