- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Teşekkür ederimKonu devrini Kazen yapıyor yoğun olabilir henüz siteye gelmemiş olabilir etiketler de çok fazla bildirim geldiğinden gözden kaçabiliyor, rica etsem Kazen’e bu konunun linkini vererek devretmek istediğiniz arkadaşınızın kullanıcı adını da yazarak özel mesaj atabilir misiniz ? Daha garanti olur
Bu arada rahatsızlanmışsınız galiba çok geçmiş olsun
Karın çevresi ilk defa bu kadar geri çıktı bende 2 haftada 280 gr almış doktorda kiloya bakma haftan önemli 34ü geçse tamamdır dedi ama bebeği ybye alsalar 2500 olmadan çok bırakmıyorlar o zaman çokta önemsiz değil. Bide neden gaftasında gelişemiyor anlamıyorum çok kafaya taktım depresyom modundayım şuan
Bana mantıklı geldiBugün de bunu öğrendik..
Pek aktif değildim son bir kaç gündür sık girmeye başladım sayfaya. Evet sistemden gebe sayısı eksilince görüp aramışlardır. Sizin hikayenizi de dün akşam okuma fırsatım oldu, çok şükür bebeğiniz dünyaya gelmiş, inşaallah en kısa sürede de kucağınıza alırsınız, dualarım bebişinizleBenim sağlık ocağının hamileliğimden bilgisi vardı. Az önce aradılar doğum yapmışsınız diye, sistemden gördüm dedi. Bende bugün uğrayıp bilgi verecektim zaten
İnşAllah büyür ya çok üzüldüm vallahiBır bı bucuk hafta arası gıdıp gelmiş genelde kuzum son randevuda oyle açılmış ama yınede dusun ultrason ölçümü oyle dıyor ama üç dort gun sonra gelen bebek gayet yerınde saglıklı kılosuAz cok gıdısatı gor örnek olsun dıye attım kuzum üzülme hıc
Anlayışınız için asıl ben teşekkür ederimTeşekkür ederimÇok şükür iyiyiz
Öyle yapayım haklısınız
Aynen valla bana da bir ablam diyor göze geleceksin bak fıldır fıldır geziyorsun biraz ağrım sızım var de insanlara, herkes maşallah bu nasıl gebe böyle sıkıntısız güzel her işini yapıp gezip tozuyor diyorlar dedi haklı amaValla askım cok boyle enerjıler çekmemek için dillendirmemeye çalışırım ama haftasonu esımle foto paylaştım hamıs hamıs goze gelıyorum sanırım gerçektenonume gelene benı okuyun dıyorum bugun
Dimi ya iki haftada demekkı haftada 250-300 grm cıvarı alıyolar bu son haftalar daha cok alıyolar
Ben bir ara 1 -1.5 kilo vermiştim , bebek icin endiselendim ama kontrole gittiğimde bebek iyiydi, doktor o senden bi sekilde beslenir dedi.Sen kafanı rahatlat, ceviz, fındık, meyve vb. Atistir sık sık, akısına bırak normale döner, kötü olan bişey yok çünkü şuan.Karın çevresi ilk defa bu kadar geri çıktı bende 2 haftada 280 gr almış doktorda kiloya bakma haftan önemli 34ü geçse tamamdır dedi ama bebeği ybye alsalar 2500 olmadan çok bırakmıyorlar o zaman çokta önemsiz değil. Bide neden gaftasında gelişemiyor anlamıyorum çok kafaya taktım depresyom modundayım şuan
Haklısın üzülmen çok normal ama aşırı kafaya takıp stres oluyorsun bazı şeyler gerçekten bizim elimizde değil ve olacak her zaman oluyor önüne geçemiyoruz.Karın çevresi ilk defa bu kadar geri çıktı bende 2 haftada 280 gr almış doktorda kiloya bakma haftan önemli 34ü geçse tamamdır dedi ama bebeği ybye alsalar 2500 olmadan çok bırakmıyorlar o zaman çokta önemsiz değil. Bide neden gaftasında gelişemiyor anlamıyorum çok kafaya taktım depresyom modundayım şuan
Maşallahımı yapıştırayımAynen valla bana da bir ablam diyor göze geleceksin bak fıldır fıldır geziyorsun biraz ağrım sızım var de insanlara, herkes maşallah bu nasıl gebe böyle sıkıntısız güzel her işini yapıp gezip tozuyor diyorlar dedi haklı ama
Kesinlikle, kiloyu dışarda da alır bize yük olmadanEvet canım tam 32+0 olunca veriyorlar ben bugün 32+2deyim öyle aldım
Evet kilo alıyor ama haftasına göre kilosu az normalde 1900-2000 gr olması lazım ama ben takılmıyorum fazla gelişimi iyi olsun da kilosu toparlar önemli olan organ gelişimi büyümesi
Yapıştır yapıştırMaşallahımı yapıştırayımben fıldır fıldır da degılım hep ıyı degılım ama çok şükür diyorum yanı anlamadım ama uzaktan gören nerden bılecek
Ben bir ara 1 -1.5 kilo vermiştim , bebek icin endiselendim ama kontrole gittiğimde bebek iyiydi, doktor o senden bi sekilde beslenir dedi.Sen kafanı rahatlat, ceviz, fındık, meyve vb. Atistir sık sık, akısına bırak normale döner, kötü olan bişey yok çünkü şuan.
Evet öyle de engelleyemiyorum kızlar geçen hafta 30+3 ile uyumluydu pazartesi şimdi 30+6 ile uyumlu aradan bir hafta geçmişHaklısın üzülmen çok normal ama aşırı kafaya takıp stres oluyorsun bazı şeyler gerçekten bizim elimizde değil ve olacak her zaman oluyor önüne geçemiyoruz.
Sen elinden geleni yapıyorsun zaten başka ne yapacaksın ki kendini yıpratma bence bu kadar senin stresinden de etkileniyor sonuçta
Günaydın çiçeğim ne güzel kafan dağılmış, kendini suçlama eşin ne güzel söylemiş. lohusa psikolojisi düzelecek elbet ama 1 gün dışarı çıktın diye kötü anne değilsin aşkım. seninde iyileşmen lazım oğluna iyi gelmek için seninde toparlanman lazım.. Sen güçlü ol ki oğlun da güçlü olsun annesi.. Gördün mü bugün Kuzey beyi?Günaydın kızlar. Dün artık evden çıktım kuzenlerle toplandık sohbet falan sonra eve gelince kendimi çok kötü hissettim. Oğlum orda iyileşmek için uğraşırken ben öyle gezip gülüyorum diyeEşim sen ne kadar iyi olursan oğlumuz da öyle olacak yapma böyle kendini üzme diyor. Ama nasıl normale dönücem bilmiyorum
Geçmiş olsun canım Allah korumuşKızlar sabah muayeneye gıderken merdıvenler düştüm belim çarptı bıraz engelledim elimle ama çarptı yine şükür bişey yok nst gırdım muayenemı oldum 2 kilo dedi bebiş ıcın haftasıyla uyumlumu boyu kac hıcbısey bılmıyorum
sandriyon 32+1 bugun
Esıne de oku benıYapıştır yapıştırDün eşimle temizlik yaptık onun elinden de hiç böyle işler gelmez yani yaptığını da beğenmiyorum hiç işte güya bana yardım edecek gerçekten yapmak istiyor ama benim elim değmeyince olmuyor her neyse işte balkonu yıkayacaktık adam kovayla su alıp geliyor elinden ben alıp döküyorum en son kızdı işte senin yatman lazım yaptığına bak felan diye trip attı o fasıl öyle kapandı bende kuduruk son haftalarda evde durmuyorum 1 gün kalınca ev basıyor bana hadi dışarı çıkalım dedim dışarı çıktık dönerken ağrım var biraz sanırım artık biraz dikkat etmem lazım dedim eşimde; ağrın var ama yine evde durmuyorsun ki kurt var resmen sende diyor Sende çok olmasa bile aktif olunca göze batıyor valla
Okuyup üfleyip gezmek lazım
Teşekkür ederim inşallahPek aktif değildim son bir kaç gündür sık girmeye başladım sayfaya. Evet sistemden gebe sayısı eksilince görüp aramışlardır. Sizin hikayenizi de dün akşam okuma fırsatım oldu, çok şükür bebeğiniz dünyaya gelmiş, inşaallah en kısa sürede de kucağınıza alırsınız, dualarım bebişinizle
Aman ben o eli Bi lokmadaa yerim kiiii maşallah paşaya uyyyy yarabbim ele bakTeşekkür ederim inşallah
İnşallah canım inşallahatatalya kuzum benim kendini hiç kötü hissetme aksine eşinin dediği gibi sen iyi ol ki her kontrolde yanında hep pozitif ol ki o da bunu hissedip daha güçlü olsun Arada böyle şeyler yap sen evet bir annesin ama her şeyden önce bir insansın sosyalleşmek kafanı dağıtmak psikolojik olarak rahatlamak senin de en doğal ihtiyacın
Yenidoğan yoğun bakımda süreç böyle entübe ekstübe ciğerlerine bakıyorlar işte solunumu kendinden nasıl olacak gelişecek mi diye böyle böyle büyüyecek toplanacak annesiSen hiç üzülme o kadar güzel bir şekilde büyüyecek çok güçlü olacak ki sen bile şaşıracaksın
Magnezyum aldım bende bugün canım umarım etkisi olurAynısını bende çekiyorum sağ kalcamda. 2 haftadır hiç geçmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?