2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gördümm hergün koşa koşa gidiyorum Yine burunda idi solunum inşallah devam edebilir böyle yorulmadan
Aman ben o eli Bi lokmadaa yerim kiiii maşallah paşaya uyyyy yarabbim ele bak
Evett bi de güzel tutuyor, bitiyorum

Midesi büyüyor normal kuzu
Aldığını sindirmeden kusmuyormuş öyle dedi hemşire en azından alacağını alıyordur herhalde
Ölçülü veriyorlar orda ya inşallah toparlar kilosu eve gelene kadar bi ele avuca gelsin ☺

Geçmiş olsun canım, bebişe de maşallah

Aldığını sindirmeden kusmuyormuş öyle dedi hemşire en azından alacağını alıyordur herhalde

Ölçülü veriyorlar orda ya inşallah toparlar kilosu eve gelene kadar bi ele avuca gelsin ☺
Evet benım oğlumda o kadar çok kusuyorduki reflü flnda degıldı ama tosun paşa gibi olmuştu

Neden goremeyesın kuzum oyle dusunme daha şimdiden önemli olan içerde geçirdiği süre değil dışarda gerçekten cok daha guzel beslenıp kılo alıyorlar , kılo cok bı kriter olmamalı bu durumlarda
Birde kilo durumunu cok sık gıdıyorsak haftalık bakmamak lazım cok bıdahakı gıdısınde cıkan daha yol gosterıcı olur

Eşin sürekli yanında olabilecekse gerek yok bence
Benim de hastanede eşim kalacak yanımda öyle konuştuk şimdilik ama sonrasında annem kayınvalidem falan gelir illa gece kalmazlar ama gündüz bizimle olurlar
Benim eşim şimdilik home office e geçti hamileliğim biraz zor geçiyor diye evden yönlendiriyor işlerini ama önündeki dönemde işleri yoğunlaşacak yeni projeleri başlıyor vs her zaman gündüzleri destek olamayabilir sizde öyle bir durum yoksa özellikle yenidoğan dönemi yanında olabilecekse sürekli neden olmasın

Papatyamaviss kuzum çok geçmiş olsun. bebişin ne güzel gelişmiş maşallah size Nazara katılıyorum her gün oku kendine
D dra21 kuzum benim bebeğimin karın çevresi de birkaç gün geriden geliyor. 5 gün falandı en son. Bebeğin güzel gelişiyor, hiç canını sıkma.

en azından ilk bir ay izin vs eşim yanımda olur bir aksilik olmazsa. bizde destek olacak aile büyüğü yok bazı sebeplerden o yüzden bazen bir korku geliyor :) inşallah hersey hepimiz için güzel olur çok teşekkürler

Teyzoşlar bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Suyumuz normal, kilosu 2100 olmuş birkaç günlük bir karın çevresi geriliği var doktorum normal diyor. Yüzünü yine göstermedi, elleri hep yüzünde. Hala makat gelişte, doktor dönmez diyemem ama bu haftadan sonra zor bir ihtimale dönmeye başlıyor dedi. Başka bir doktor da bebeklerin çoğu 35. Haftaya kadar nasıl geleceğini belli eder demişti. Bizimki hiç baş aşağı pozisyon almadı. Şimdilik bu yüzden doğum şeklimiz sezaryen görünüyor dedi. 10 gün sonra yeniden gideceğiz umarım miniklerimiz güzel güzel gelişir, zamanında ve sağlıkla doğar. Bizden haberler bu kadaar.

Bu korku bana da geliyor çünkü benim de gelip yanımda duracak kimse yok. Ilk ay eşim iznini kullanacak, raporla uzatmaya çalışacak. Yanımızda birileri olsa bile günün birinde zaten çekirdek aile kalacağız. En başından birbirimize alışmak belki de çok daha iyi olur. Tabii bunun için emzirme, banyo, uyku, günlük bakım gibi konuları bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor. Ben videolarla, okuduklarımla bu eksiği kapatmaya çalışıyorum. Umarım başarılı oluruz.

Teşekkür ederiz haklısın kuzum

belki de böyle olması da iyi olur diyorum bazen, zaten dediğiniz gibi eninde sonunda çekirdek aile olarak kalacağız :) biz de sürekli videolar vs birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz :) zaten ne olursa olsun çocuğun bütün sorumluluğu anneye babaya ait bunun bilinciyle çocuk sahibi oluyoruz. ama bazen de çevremde görüyorum annesi geliyor ablası geliyor insanların sürekli bir destek oluyorlar sonra da böyle karamsarlığa düşüyorum işte :) ama inşalllah üstesinden geleceğiz :)

Ben
Ben de gittim bugün 2080gr dedi vitaminleri içme bebek çok iri daha da zorlastirmayalim dedi. 32+1 seninle aynıyız.

Ben

Ben de gittim bugün 2080gr dedi vitaminleri içme bebek çok iri daha da zorlastirmayalim dedi. 32+1 seninle aynıyız.
Ana 2080 grama ırı mı dedı maşallah kac haftayla uyumlu cıkıyor pekı kuzum , ultrasonların ölçümlere verdıgı hafta aynı benım devlet oldugu ıcın goremedım ben malesef
Ben omega alıyorum bı valla vıtamınde arada sırada değerlerime baktı sorun yok dedı bakalım

Ben de birbirine düşkün, aile bağları kuvvetli insanlara çok özeniyorum. Ortada kavga, gürültü bile yokken insanların sırf bencilliği yüzünden kendi başıma kalmak bazen beni ağlatabiliyor bile Ne yapalım? Biz böyle ailelerde doğmuş olabiliriz ama inşallah kurduğumuz aileler sevgi, saygı ve sadakat bağları çok güçlü aileler olur.

İlk gebeliğim 38. Haftada döndü

Maşallah annesi yakın zamanda seninle birlikte evinize gidecek eminim dualarımız da sizinle

Sıkma canını kuzum. Doktor haklı benimde 2 kg doğdu ama daha kucağıma alamadım yoğun bakımda benimkinden küçük bebişleri emziriyor anneleri. Önemli olan ciğerlerinin gelişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…