- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Dün ani bir hareket yaptı karnımı salladı, yamulttu. Düşünüyorum da 38. Haftada nasıl döndü tombik haliyleİlk gebeliğim 38. Haftada döndü
Maşallah tontişimeeeTeyzoşlar bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Suyumuz normal, kilosu 2100 olmuş birkaç günlük bir karın çevresi geriliği var doktorum normal diyor. Yüzünü yine göstermedi, elleri hep yüzünde.Hala makat gelişte, doktor dönmez diyemem ama bu haftadan sonra zor bir ihtimale dönmeye başlıyor dedi. Başka bir doktor da bebeklerin çoğu 35. Haftaya kadar nasıl geleceğini belli eder demişti. Bizimki hiç baş aşağı pozisyon almadı. Şimdilik bu yüzden doğum şeklimiz sezaryen görünüyor dedi. 10 gün sonra yeniden gideceğiz umarım miniklerimiz güzel güzel gelişir, zamanında ve sağlıkla doğar. Bizden haberler bu kadaar.
Fl 32 hafta AC 32+5 karın çevresi 34+5 Dedi. OMEGA ve decavit içme dedi.Ana 2080 grama ırı mı dedı maşallahkac haftayla uyumlu cıkıyor pekı kuzum , ultrasonların ölçümlere verdıgı hafta aynı benım devlet oldugu ıcın goremedım ben malesef
Ben omega alıyorum bı valla vıtamınde arada sırada değerlerime baktı sorun yok dedı bakalım
Aynı şeyleri ben de yaşıyor ve düşünüyorum. Ama çok şükür Allah kolaylığını veriyorBen de birbirine düşkün, aile bağları kuvvetli insanlara çok özeniyorum. Ortada kavga, gürültü bile yokken insanların sırf bencilliği yüzünden kendi başıma kalmak bazen beni ağlatabiliyor bileNe yapalım? Biz böyle ailelerde doğmuş olabiliriz ama inşallah kurduğumuz aileler sevgi, saygı ve sadakat bağları çok güçlü aileler olur.
Teşekkür ederiiizMaşallah tontişimeee
Kuşum sen zaten en baştan sezaryen diye planlı değil miydi öyle demiştin diye hatırlıyorum sonradan normal de olabilir diye mi değişti? Sezaryen olacaksa dönüp dönmemesinin çok önemi yok zaten baş aşağı durması daha zor bence çünkü anamı ağlatıyor benim her gün aşağı baskı çok fazla oluyor
Bu kadar zaman pozisyondan dolayı bu baskıyı çekip de gidip sezaryen olursam artık bilemiyorumbazen dua ediyorum valla Allahım sezaryen olacaksam eninde sonunda pozisyonu değişsin bari diye
Dr dan çıkınca yaşlı bir teyze duymuş demişti ki kızım bir eline çikolata bir eline su al hem ye hem iç aynı zamanda da yürü mutlaka dönecek. Dediğini yaptım biraz yürüdükten sonra karnımın sol tarafına inanılmaz bir sancı girdi adımımı zor atarak biraz ileride bank vardı oturdum biraz geçince yürümeye devam ettim 3-4 gün sonra da muayenede Dr dönmüş dedi dönerken hissediliyor yaniDün ani bir hareket yaptı karnımı salladı, yamulttu. Düşünüyorum da 38. Haftada nasıl döndü tombik haliyle
Benimkinin de 1 er hafta arayla son 3 muayenesi aynı kilo çıkıyor benim de moralim bozuk.O haftaları görebilcek miyim bilmiyorum ki okadar okudum anne haftada 500 gr alır artık yarısı bebeğe gidiyor falan diyor 200 gr alması normalmiş okudukça üzülüyorum gerçekten29. Haftaya kadar daha çok kilo alıyordu benmki
Oh ne güzelTeşekkür ederiiizEvet kuzum sonradan normal de olabilir diye değişti. Baş aşağı duruş daha zor diye doktor da söyledi baş daha ağır ve sert olduğu için baskıyı arttırıyormuş böyle popişi yumuşak çılgın bir sertlik hissetmiyorum aşağıda. Minik kafamız sağ göğsümün altında mideye de basmıyor şükürler olsun ki şimdi kesin bir şekilde normal ya da sezaryen diyemediğimiz için psikolojik olarak hazırlanamıyorum belirsizlikten de hiç hoşlanmam ama cidden madem sonunda sezaryen olacak şimdi rahat olmak istemen (özellikle bu sıcakta) çok haklı
Bana da yaşlı bir teyze şey dedi "Bir kalıp sabunu eteğinden kaydır ve kolay bir doğum dile daha sonra onu birine hediye et kullansın."Dr dan çıkınca yaşlı bir teyze duymuş demişti ki kızım bir eline çikolata bir eline su al hem ye hem iç aynı zamanda da yürü mutlaka dönecek. Dediğini yaptım biraz yürüdükten sonra karnımın sol tarafına inanılmaz bir sancı girdi adımımı zor atarak biraz ileride bank vardı oturdum biraz geçince yürümeye devam ettim 3-4 gün sonra da muayenede Dr dönmüş dedi dönerken hissediliyor yani
Teşekkür ederim kuzum hepimiz için enn güzel ve sağlıklısı olsunOh ne güzel
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum
Normal doğacaksa da doğacağı zamandan azıcık önce dönsün aşağıyormasın annesini
Benimki gitti 25 de döndü yaa doktor değişir öyle kalmaz dedi ama kaldı vallahiç değişesi de yok sabrediyoruz artık bakalım
Ben de kararsızlıktan alamadımKızlar depend m mi L mi tercih etmeli ya? Aklım çok karıştı 168cm şuanlık 78 kiloyum ama L beden de 42-50 beden için yazıyor
Çok bol olursa bi anlamı kalmaz mı acaba ya da dar olursa sezeryan falanda dikişleri mi acıtır napar bilemedimBen de kararsızlıktan alamadım170 81 kiloyum. Migrosta alayım dedim L bedene kadar kalmıştı XL almayı düşünüyorum. Olur mu olmaz mı derken alamadım
163 cm 75 kiloyum L tercih ettim bir paket aldım eğer çok bol gibi olursa m aldırırım diye. Çok kararsız kaldım aslında m alacaktım. Sonra da dedim l alsam da popomdan kayıp gidecek değil ya sezaryen falan olursa dikişler daha rahat olur. Böylelikle l aldımKızlar depend m mi L mi tercih etmeli ya? Aklım çok karıştı 168cm şuanlık 78 kiloyum ama L beden de 42-50 beden için yazıyor
Dar olursa sorun olabilir ama bol olursa üstüne külot giyilerek toparlanabilir belkiÇok bol olursa bi anlamı kalmaz mı acaba ya da dar olursa sezeryan falanda dikişleri mi acıtır napar bilemedim
Hacısakır stoklamaya gıdıyorum hergun bırini kaydırırmBana da yaşlı bir teyze şey dedi "Bir kalıp sabunu eteğinden kaydır ve kolay bir doğum dile daha sonra onu birine hediye et kullansın."Yaşlı teyzeler çok tatlı Seninki daha bilimsel ama enerji ve hareketle bebeği uyarıyorsun
L al canım benı oglumda 76 ıle doğurdum sıktı benı MKızlar depend m mi L mi tercih etmeli ya? Aklım çok karıştı 168cm şuanlık 78 kiloyum ama L beden de 42-50 beden için yazıyor
Kız benım 17 den beri bas aşağıdaTeşekkür ederim kuzum hepimiz için enn güzel ve sağlıklısı olsunBarbaros bey erkenci desene bizimki leğen kemiğine (İnşallah doğru kemik adıdır ) poposunu oturtmuş. Dün ani ve baya hareketli bir an oldu dedim dönüyor galiba sonra hemen durdu. Olduğu yerde zıplıyor galiba. Sağ göğsümün altından sol kasığıma doğru makat gelişte minik bir virgül
Aman kuzum erkenden başlama Allah korusun eşref saatine denk gelir falanHacısakır stoklamaya gıdıyorum hergun bırini kaydırırm
Ya biz bu kızı hiç baş aşağı göremedikKız benım 17 den beri bas aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?