2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah tontişimeee
Kuşum sen zaten en baştan sezaryen diye planlı değil miydi öyle demiştin diye hatırlıyorum sonradan normal de olabilir diye mi değişti? Sezaryen olacaksa dönüp dönmemesinin çok önemi yok zaten baş aşağı durması daha zor bence çünkü anamı ağlatıyor benim her gün aşağı baskı çok fazla oluyor
Bu kadar zaman pozisyondan dolayı bu baskıyı çekip de gidip sezaryen olursam artık bilemiyorum bazen dua ediyorum valla Allahım sezaryen olacaksam eninde sonunda pozisyonu değişsin bari diye

Fl 32 hafta AC 32+5 karın çevresi 34+5 Dedi. OMEGA ve decavit içme dedi.

Aynı şeyleri ben de yaşıyor ve düşünüyorum. Ama çok şükür Allah kolaylığını veriyor

Teşekkür ederiiiz Evet kuzum sonradan normal de olabilir diye değişti. Baş aşağı duruş daha zor diye doktor da söyledi baş daha ağır ve sert olduğu için baskıyı arttırıyormuş böyle popişi yumuşak çılgın bir sertlik hissetmiyorum aşağıda. Minik kafamız sağ göğsümün altında mideye de basmıyor şükürler olsun ki şimdi kesin bir şekilde normal ya da sezaryen diyemediğimiz için psikolojik olarak hazırlanamıyorum belirsizlikten de hiç hoşlanmam ama cidden madem sonunda sezaryen olacak şimdi rahat olmak istemen (özellikle bu sıcakta) çok haklı

Dün ani bir hareket yaptı karnımı salladı, yamulttu. Düşünüyorum da 38. Haftada nasıl döndü tombik haliyle
Dr dan çıkınca yaşlı bir teyze duymuş demişti ki kızım bir eline çikolata bir eline su al hem ye hem iç aynı zamanda da yürü mutlaka dönecek. Dediğini yaptım biraz yürüdükten sonra karnımın sol tarafına inanılmaz bir sancı girdi adımımı zor atarak biraz ileride bank vardı oturdum biraz geçince yürümeye devam ettim 3-4 gün sonra da muayenede Dr dönmüş dedi dönerken hissediliyor yani

Benimkinin de 1 er hafta arayla son 3 muayenesi aynı kilo çıkıyor benim de moralim bozuk.
29 haftaya kadar iyiydi .
30 da 1.600 dediler
31 de 1.500
32 de 1.500
Şehirdışında olduğu için kendi dr uma gidemedim gittiğim Üç yer de birbirinden farklıydı. cihaz farkındandır şu an normal dediler ama 32. Haftada 1.5 çok az bence.

Bende plasenta previa var.
Doktorum ilerleyen haftalarda gelişim geriliği yapabilir sıkı takip etmek gerekir diyordu
İnşallah cihaz farkıdır gelişim geriliği değildir
Doktorum perşembe geliyor
İple çekiyorum ben de baktırmak için

Oh ne güzel
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum
Normal doğacaksa da doğacağı zamandan azıcık önce dönsün aşağı yormasın annesini
Benimki gitti 25 de döndü yaa doktor değişir öyle kalmaz dedi ama kaldı valla hiç değişesi de yok sabrediyoruz artık bakalım

Bana da yaşlı bir teyze şey dedi "Bir kalıp sabunu eteğinden kaydır ve kolay bir doğum dile daha sonra onu birine hediye et kullansın." Yaşlı teyzeler çok tatlı Seninki daha bilimsel ama enerji ve hareketle bebeği uyarıyorsun

Kızlar depend m mi L mi tercih etmeli ya? Aklım çok karıştı 168cm şuanlık 78 kiloyum ama L beden de 42-50 beden için yazıyor

Teşekkür ederim kuzum hepimiz için enn güzel ve sağlıklısı olsun Barbaros bey erkenci desene bizimki leğen kemiğine (İnşallah doğru kemik adıdır ) poposunu oturtmuş. Dün ani ve baya hareketli bir an oldu dedim dönüyor galiba sonra hemen durdu. Olduğu yerde zıplıyor galiba. Sağ göğsümün altından sol kasığıma doğru makat gelişte minik bir virgül

Kızlar depend m mi L mi tercih etmeli ya? Aklım çok karıştı 168cm şuanlık 78 kiloyum ama L beden de 42-50 beden için yazıyor
Ben de kararsızlıktan alamadım 170 81 kiloyum. Migrosta alayım dedim L bedene kadar kalmıştı XL almayı düşünüyorum. Olur mu olmaz mı derken alamadım

163 cm 75 kiloyum L tercih ettim bir paket aldım eğer çok bol gibi olursa m aldırırım diye. Çok kararsız kaldım aslında m alacaktım. Sonra da dedim l alsam da popomdan kayıp gidecek değil ya sezaryen falan olursa dikişler daha rahat olur. Böylelikle l aldım

Hacısakır stoklamaya gıdıyorum hergun bırini kaydırırm

Kız benım 17 den beri bas aşağıda

Hacısakır stoklamaya gıdıyorum hergun bırini kaydırırm
Aman kuzum erkenden başlama Allah korusun eşref saatine denk gelir falan hurafelerin böyle bir özelliği var ya. İnanmasan da seni bir yerden yakalıyorlar. geleneksel bir ritüel gibi düşünüp yapacağım ama 37. Haftayı bir doldurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…