2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen benım oğlanda 35 ten sonra yaptıklarımı bı duysan

Ben kaç almalıyım l mi xl mi sence 170/81 kg doğuma kadar biraz daha alırım heralde
Boyunda var bence L al bu arada küçük olsa bıke belde sorun yaşamıyorsun kalçadan indirirken bacak kısmında falan sıkıyor bel kısmı sez kısmı ger turlu rahat oluyor xl da bezı torba gıbı arkadan cok sarkar kılona göre L bence

Sen benım oğlanda 35 ten sonra yaptıklarımı bı duysan

Benım hep her kontrolde baş aşağı abiside öyleydi
Kuzum bizi aydınlat neler yaptın hurafe, bilimsel her koldan girişelim.
Makat gelişte bir de bazen arkasını dönüyor, elleri hep yüzünde. Doktor diyor ki "Böyle inatçı bebeklerde ne zaman yüzünü görsek kısa sürede doğdu." Allam büyük konuşma hurafesi gerçek olmasın

Adaçayı ahududu çayı o zaman bılmıyordum ama
Hurmalar
Perine masajı
Göğüs masajı
Hergün yarım saat mın yada dızı ızlerken bıle bacaklar acık daıresel bel kıvırma haraketlerı pılates topu varsa daha rahat yoksa yastık
Sıcak dus , squat
Bol ilişki korunmasız
Bebek donmesi içinde vajına kısmından karanlık ortamda muzık ve flash eslıgınde seanslar ışık ve müziğe dogru gelıyormus goya

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun?
Zümra zaten söylerken güçlü bir isim. Yanına bence Aden daha çok yakışmış. Aylis Zümra sanki biraz zorlama gibi olmuş. Tek başına güzel ama iki isim olmamış gibi geldi bana. Siz nasıl severseniz tabii
Bende boyle dusunuyorum ama verıyolar o Günü yanı
Sanırım planlı olmak doktorların daha çok işine geliyor :d
Bana mantıklı geldi
Bence de çok mantıklı. Zorunlu sezeryan durumu olmadığı sürece aklımın bir köşesinde olacak bu. Hoş normal olsun istiyorum ama canları nasıl isterse öyle geliyolar
Maşallah kuzuya Bebişlerin ne yapacağı belli olmuyor son anda dönen bile oluyomuş normal istiyosak sabırla beklemek lazım

Vajina kısmından müzik ve flasha kadar gayet iyi gidiyordun kuzum
Bak bende ne vaaaar ... hepsini kaydırırım artık 1 kilo sabun Ekim anneleri literatürüne yeni bir hurafe eklediğim için mutluyum

Eklentiler

• 20230821_175344.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 37
Teşekkür ederiz teyzoşu Sabırla bekliyorum miniğimi bakalım nasıl gelmek isteyecek sağlıkla kavuşalım da

Ben şuan 56 kiloyum m beden aldım ,
Bı an için kimse cevap yazmayacak sandım
Eşimin ismi Adem, kendisine uygun olsun diye Aden istedi.Birine seslenin e diğeri bakmaz umarım Teşekkür ederim.

Ben şuan 56 kiloyum m beden aldım ,

Bı an için kimse cevap yazmayacak sandım
Eşimin ismi Adem, kendisine uygun olsun diye Aden istedi.Birine seslenin e diğeri bakmaz umarım Teşekkür ederim.
Aden ismi anlam olarak da güzeldi hatta bi ara benim beğendiğim isimler listemde yer alıyordu. Ama eşininki minik bir çakallık olmuş sanki

İnşAllah daha güzel bir sonuç alırız doğduktan sonra oğluşunun kilo alımı nasıldı

Canım benimki artıyor sanki ama ondan korkuyorum zaten

Yaaaa dolaba bayildimm cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…