- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Sen benım oğlanda 35 ten sonra yaptıklarımı bı duysanAman kuzum erkenden başlama Allah korusun eşref saatine denk gelir falanhurafelerin böyle bir özelliği var ya. İnanmasan da seni bir yerden yakalıyorlar. geleneksel bir ritüel gibi düşünüp yapacağım ama 37. Haftayı bir doldurayım
Benım hep her kontrolde baş aşağıYa biz bu kızı hiç baş aşağı göremedik
Ben kaç almalıyım l mi xl mi senceL al canım benı oglumda 76 ıle doğurdum sıktı benı M
Boyunda var bence L al bu arada küçük olsa bıke belde sorun yaşamıyorsun kalçadan indirirken bacak kısmında falan sıkıyor bel kısmı sez kısmı ger turlu rahat oluyor xl da bezı torba gıbı arkadan cok sarkar kılona göre L benceBen kaç almalıyım l mi xl mi sence170/81 kg doğuma kadar biraz daha alırım heralde
Teşekkür ederimBoyunda var bence L al bu arada küçük olsa bıke belde sorun yaşamıyorsun kalçadan indirirken bacak kısmında falan sıkıyor bel kısmı sez kısmı ger turlu rahat oluyor xl da bezı torba gıbı arkadan cok sarkar kılona göre L bence
Sen benım oğlanda 35 ten sonra yaptıklarımı bı duysan
Kuzum bizi aydınlat neler yaptınBenım hep her kontrolde baş aşağıabiside öyleydi
Adaçayı ahududu çayı o zaman bılmıyordum amaKuzum bizi aydınlat neler yaptınhurafe, bilimsel her koldan girişelim.
Makat gelişte bir de bazen arkasını dönüyor, elleri hep yüzünde. Doktor diyor ki "Böyle inatçı bebeklerde ne zaman yüzünü görsek kısa sürede doğdu." Allam büyük konuşma hurafesi gerçek olmasın
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldun?Kızlar gece cok rahatsizdim dün aksam esim dısardan yemek soylemis acra degildim ısrarla ucundan yedirdi gece bir karin agrisi mide bulantisi ishal basladi ki yemekte et yemegiydi sehirlendimmi ne oldu bilmiyorum aksamdan beridir agridan gözümu yummadm lavabodan çıkamadm maden suyu magnezyum agri kesici ne varsa ictim ki kasilmayim kisarken diye kahvaltı bile yapamadm biraz yiyim dedim bastan asagi yine çıkardm nedir bu cektigimiz ya grip gecti derken birde bu esimde birsey yok gecen ayda olmustu ozaman et yememistim doktor sormustu et yedin mi diye şimdi aklima da direk et geldi acaba yine salgindan mı herkeste varmış duyduğuma göre kusunca rahatladım biraz dinlenip gidip birsey yiyimde hiç iştahim yok iki aydir bir kilo almisim sadece sabah tartilayim dedim neyse bebiş hareketli onda sorun yok tek tesellim o
Zümra zaten söylerken güçlü bir isim. Yanına bence Aden daha çok yakışmış. Aylis Zümra sanki biraz zorlama gibi olmuş. Tek başına güzel ama iki isim olmamış gibi geldi bana. Siz nasıl severseniz tabiiGeçmişte kalan bir konuyu gündeme getireyim, benim için kapanmadı bu konu
Uzmanımız, Papatyamavis ve sevgili grup üyelerimiz.
Çocuğum hala isimsiz
1. İsim Zümra olacak eşimle hemfikiriz.
2. İsim A harfi ile başlasın istiyoruz.Esim ve benim ismim A harfi ile başlıyor.
Eşim tarih mezunu olduğu için eski türk komutan isimleri istiyor, Asena, Asenat, Aydilge, Aybuke gibi.Ama ben istemiyorum.
Ben Asel dedim o istemedi.
Son olarak ; Eşim Aden, ben Aylis dedim.
Hangisi daha uygun sizce?
Aden Zümra
Aylis Zümra
Sanırım planlı olmak doktorların daha çok işine geliyor :dBende boyle dusunuyorum ama verıyolar o Günü yanı
Bence de çok mantıklı. Zorunlu sezeryan durumu olmadığı sürece aklımın bir köşesinde olacak bu. Hoş normal olsun istiyorum ama canları nasıl isterse öyle geliyolarBana mantıklı geldi
Maşallah kuzuyaTeyzoşlar bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Suyumuz normal, kilosu 2100 olmuş birkaç günlük bir karın çevresi geriliği var doktorum normal diyor. Yüzünü yine göstermedi, elleri hep yüzünde.Hala makat gelişte, doktor dönmez diyemem ama bu haftadan sonra zor bir ihtimale dönmeye başlıyor dedi. Başka bir doktor da bebeklerin çoğu 35. Haftaya kadar nasıl geleceğini belli eder demişti. Bizimki hiç baş aşağı pozisyon almadı. Şimdilik bu yüzden doğum şeklimiz sezaryen görünüyor dedi. 10 gün sonra yeniden gideceğiz umarım miniklerimiz güzel güzel gelişir, zamanında ve sağlıkla doğar. Bizden haberler bu kadaar.
Vajina kısmından müzik ve flasha kadar gayet iyi gidiyordun kuzumAdaçayı ahududu çayı o zaman bılmıyordum ama
Hurmalar
Perine masajı
Göğüs masajı
Hergün yarım saat mın yada dızı ızlerken bıle bacaklar acık daıresel bel kıvırma haraketlerı pılates topu varsa daha rahat yoksa yastık
Sıcak dus , squat
Bol ilişki korunmasız
Bebek donmesi içinde vajına kısmından karanlık ortamda muzık ve flash eslıgınde seanslar ışık ve müziğe dogru gelıyormus goya
Devir isi gerceklesmis sanirim
Teşekkür ederiz teyzoşuCanım çok geçmiş olsun nasıl oldun?
Zümra zaten söylerken güçlü bir isim. Yanına bence Aden daha çok yakışmış. Aylis Zümra sanki biraz zorlama gibi olmuş. Tek başına güzel ama iki isim olmamış gibi geldi bana. Siz nasıl severseniz tabii
Sanırım planlı olmak doktorların daha çok işine geliyor :d
Bence de çok mantıklı. Zorunlu sezeryan durumu olmadığı sürece aklımın bir köşesinde olacak bu. Hoş normal olsun istiyorum ama canları nasıl isterse öyle geliyolar
Maşallah kuzuyaBebişlerin ne yapacağı belli olmuyor son anda dönen bile oluyomuş normal istiyosak sabırla beklemek lazım
Bı an için kimse cevap yazmayacak sandımCanım çok geçmiş olsun nasıl oldun?
Zümra zaten söylerken güçlü bir isim. Yanına bence Aden daha çok yakışmış. Aylis Zümra sanki biraz zorlama gibi olmuş. Tek başına güzel ama iki isim olmamış gibi geldi bana. Siz nasıl severseniz tabii
Sanırım planlı olmak doktorların daha çok işine geliyor :d
Bence de çok mantıklı. Zorunlu sezeryan durumu olmadığı sürece aklımın bir köşesinde olacak bu. Hoş normal olsun istiyorum ama canları nasıl isterse öyle geliyolar
Maşallah kuzuyaBebişlerin ne yapacağı belli olmuyor son anda dönen bile oluyomuş normal istiyosak sabırla beklemek lazım
Ben de Aden Zümra'cıyım. Aden ismi daha hoşBen şuan 56 kiloyum m beden aldım ,
Bı an için kimse cevap yazmayacak sandım
Eşimin ismi Adem, kendisine uygun olsun diye Aden istedi.Birine seslenin e diğeri bakmaz umarımTeşekkür ederim.
Oda senın onune geçebilmek ıcın tek kozumduVajina kısmından müzik ve flasha kadar gayet iyi gidiyordun kuzum
Bak bende ne vaaaar ... hepsini kaydırırım artık 1 kilo sabunEkim anneleri literatürüne yeni bir hurafe eklediğim için mutluyum
Ne demek askım sonunda şenlenecek tablomuzDevir isi gerceklesmis sanirim
Ben birazdan pc yi acayim tabloya el atayim
Tesekkur ederim canim devir icin
Aden ismi anlam olarak da güzeldi hatta bi ara benim beğendiğim isimler listemde yer alıyordu. Ama eşininki minik bir çakallık olmuş sankiBen şuan 56 kiloyum m beden aldım ,
Bı an için kimse cevap yazmayacak sandım
Eşimin ismi Adem, kendisine uygun olsun diye Aden istedi.Birine seslenin e diğeri bakmaz umarımTeşekkür ederim.
İnşAllah daha güzel bir sonuç alırızNeden goremeyesın kuzum oyle dusunme daha şimdiden önemli olan içerde geçirdiği süre değil dışarda gerçekten cok daha guzel beslenıp kılo alıyorlar , kılo cok bı kriter olmamalı bu durumlarda
Birde kilo durumunu cok sık gıdıyorsak haftalık bakmamak lazım cok bıdahakı gıdısınde cıkan daha yol gosterıcı olur
Canım benimki artıyor sanki ama ondan korkuyorum zatenPapatyamaviss kuzum çok geçmiş olsun. bebişin ne güzel gelişmiş maşallah size Nazara katılıyorum her gün oku kendine
D dra21 kuzum benim bebeğimin karın çevresi de birkaç gün geriden geliyor. 5 gün falandı en son. Bebeğin güzel gelişiyor, hiç canını sıkma.
Yaaaa dolaba bayildimm cok guzelKızlar bu arada biz dolabı sonunda hallettik
Sol köşede gördüğünüz yerler çatır çutur kırılmıştı sağlamlaştırdık falan iyi oldu.
Hala kapakları yok ama o da olacak inşallah
Geçen hafta hiç fırsatım olmadı kıyafetleri falan yıkamaya. Bugün başlıyorum inşallah ufaktan
Eki Görüntüle 3289506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?