İşte aynı mantık ben günde tek sefer mg alsam yetiyor. Daha artırmadı en azından dr. 150 multi içinde var 200 bunda. Tam oluyor. Ben yaklaşık 45 gündür kullanıyorum bunu. Hala devam ediyoruz. İnşallah etkisi vardır doktor da onay verir de senin de hem için rahatlar hem bebek kilo alırBen normaldi 730 mg alıyorum günde magnezyumu 2 tane içtiğim için galiba bunda 200 küsürne kadar kullanmıştın bunu canım
Günaydınlar herkeseGünaydın kızlarçok şükür bu gece de sabah oldu geceler işkence gibi de
Günaydın,Gunaydinlaaaaarrrrrrr mutlu sağlıklı bir gün olsunkontrol günleri ne zaman kızlar
Ayy bu mesajı görünce aklıma geldi ümitle doğumu konuşmayı unuttum benGünaydın,
Normalde 10 Eylül , Perşembe yada cuma günü devlete gideceğim ara kontrol.Birde özel hastaneler ile görüşeceğim Perşembe-cuma Doğum için.
Denerim valla bu akşamBen 2 gecedir deliksiz uyku yapabildim
Cozumu yer yatagiymis
Yere tek kisilik dösek attim mis gibi uyuyorum 2gecedir. 6 saat yapabiliyirum yani
Perşembe gidiyorum inşallahGunaydinlaaaaarrrrrrr mutlu sağlıklı bir gün olsunkontrol günleri ne zaman kızlar
Ay amaaaan hakikaten yaaa hep unutuyorum bendeAyy bu mesajı görünce aklıma geldi ümitle doğumu konuşmayı unuttum ben1HANIM haber veririm demiştim. Doktordan çıkınca tam 12 oldu herkes yemeğe gidiyor diye çıktık biz de aklıma gelmedi.
Tebrık edıyorum senı gerçekten doğum anında cok buyuk duygu selı yaşayacaksınızYa aslında kız hissediyordum ama herkes karnımın sivriligine bakıp erkek diyor, o yüzden sanırım erkeğe dondu hislerim deEn basta @ Papatyamaviss ultrason görüntüsünden kız demisti gerci. Bakalım tutacak miydi? Heyecan gercekten dorukta!
Ben çarşamba gibi giderim diye düşündüm 10 gun olsun bari oyle gıdeyımGunaydinlaaaaarrrrrrr mutlu sağlıklı bir gün olsunkontrol günleri ne zaman kızlar
İki hafta sonra bizimkiGunaydinlaaaaarrrrrrr mutlu sağlıklı bir gün olsunkontrol günleri ne zaman kızlar
Uzun zaman sonra dun gece uyumusum ezana kadar kesıntısız en azındanGünaydın uykusuz annişleeeer
Ah be yavrum yaaaaUzun zaman sonra dun gece uyumusum ezana kadar kesıntısız en azından1HANIM
Bileklerim cok agrıyo buna bırde diz eklendi
Kaç gecedir yatıp dönüp dolaşıp dayanamayıp parol ıcıp uyuyordum bu sefer yatmadan yarım saat bı saat knce ıctım parolu dünde düştüğüm ıcın ağrımayan bıyerımın olmaması ımkansız dıyerekten
Sorma kız basımda ıkı cesıt at kestanesi kremı bı ondan sürüyorum bı bı bundan parol fln derken gece ıkı uc anca uyuyordum hastalıkta var tabıAh be yavrum yaaaao kadar ağrıya iyi uyumuşsun. Heralde vücut yeter yaaaa bıhtıııqqq yaaaa diye isyan etti uyudun
İyi yapmışsın kuzum ya normalde bile ağrılardan uyumak ne mümkün dediğin gibi bir de düşünceUzun zaman sonra dun gece uyumusum ezana kadar kesıntısız en azından1HANIM
Bileklerim cok agrıyo buna bırde diz eklendi
Kaç gecedir yatıp dönüp dolaşıp dayanamayıp parol ıcıp uyuyordum bu sefer yatmadan yarım saat bı saat knce ıctım parolu dünde düştüğüm ıcın ağrımayan bıyerımın olmaması ımkansız dıyerekten
Aman aman yaaa gelsin artık yaaaa. Tabi ben naptım dedim ki kesin geç gelir isimsiz aldım 1 haftaya geldiSorma kız basımda ıkı cesıt at kestanesi kremı bı ondan sürüyorum bı bı bundan parol fln derken gece ıkı uc anca uyuyordum hastalıkta var tabı
Neyse boyle boyle gececek artık az kaldı
Benim isimli tulum hala yok düşünsene bide isme karar vermemiş olsaydım nolurdu
Oyyy oyyy maşallahCanım kızlar bugün ilk defa tekrar entübe olmadan 2.günümüze geçtik, çok şükür. Hala sol akciğer tam istediğimiz gibi değil dedi dr ama toparlayacakBizim için dua eden teyzeleri imkanı zamanı olan olursa 100 kere Ya Şafi çekebilirse çok seviniriz Kilo alıp veriyoruz kusmalar yüzünden. Dün 2050 idi 1995 e düşmüş dr normal dedi iniş çıkışlar için. 9:30 - 10:00 arası telefonla bakışıyoruz hergün, doktorun arama saat aralığı
Günaydınn minnoş anneGunaydin minnos anneler
GünaydıııınnnGünaydın kızlarçok şükür bu gece de sabah oldu geceler işkence gibi de
Aminn canım günaydınnGunaydinlaaaaarrrrrrr mutlu sağlıklı bir gün olsunkontrol günleri ne zaman kızlar
Çekerim canım yeter ki Kuzey bey toparlasın bir an önce Rabbim Ya Şafii ismi ile şifa versin kuzumaCanım kızlar bugün ilk defa tekrar entübe olmadan 2.günümüze geçtik, çok şükür. Hala sol akciğer tam istediğimiz gibi değil dedi dr ama toparlayacakBizim için dua eden teyzeleri imkanı zamanı olan olursa 100 kere Ya Şafi çekebilirse çok seviniriz Kilo alıp veriyoruz kusmalar yüzünden. Dün 2050 idi 1995 e düşmüş dr normal dedi iniş çıkışlar için. 9:30 - 10:00 arası telefonla bakışıyoruz hergün, doktorun arama saat aralığı
Kız deme o haber nerden hanı ara geldı ben eylul basına odakladım kendımı bıyerlere odaklaya odaklaya Ağustosu bitirdik sayılır diyorum ama daha cok varİyi yapmışsın kuzum ya normalde bile ağrılardan uyumak ne mümkün dediğin gibi bir de düşünce
Sıcaklar da gitmek bilmedi bilmiyor Ağustos sonu normale dönecek Eylül başı serinleyecek artık diyorlardı şimdi yine sıcak hava dalgası gelebilir diyorlar
Gerçekten düşüp bayılmama ramak kaldıbitmeyen yazda hamile olmayı başarabilen kendimi kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?