2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sekil bozulmasi olmadi ama genisleme 2. Cocukdan sonra olabiliyo cnm
Hayırlısı artık kuzum normal gelmek istiyorsa da sırf o ihtimal yüzünden sezaryen olmak istemem tabii
O biraz ikincil bir endişe asıl normal doğumun acısı ihtimalinden korkmaya başladım galiba
Bir de saatlerce normal doğurmaya çalışıp o sancıları çekip son anda sezaryene dönme riski de biraz gözümü korkuyor gibi
Bir şekilde çıkacak bu çocuk tabii ki ama bakalım nasıl olacak

Yaaaa ihtiyacım olan tam bu benim önümüzdeki bir sene böyle yaşasam müthiş olur. Sabah hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak çirkinim ben vücudum çirkin şişmanım artık şişman elbiseleri giymekten bıktım eskisi gibi giyinmek istiyorum diye baya ağladım eşim bence şok oldu ama çaktırmadı en azından yanlışlıkla şişmanlamadın falan gibi garip şeyler söyledi hahah

Ben orayala ilgili genişleme sarkma dertlerine henüz düşürmedim. Şimdilik bu göğüslerim eski haline döner mi? Nasıl döner? Onun merakındayım doğrusu

Aslında esnek bir yapı ama maalesef olmuyor değil. Forumda estetik bölümünü okusan anlarsın zaten.

Ben orayala ilgili genişleme sarkma dertlerine henüz düşürmedim. Şimdilik bu göğüslerim eski haline döner mi? Nasıl döner? Onun merakındayım doğrusu
Benim göğsüm hiç yoktu o yüzden şimdiki halleri hoşuma gidiyor biraz daha büyüse ve eski haline dönmese öyle kalsa işime çok gelir
Göbeğim eski haline döner mi o var sarkmadan çatlamadan göbeği toparlarsam iyi
Ben de şu döneme kadar vajinal doğumdan hiç korkmuyordum da bir alttan muayene maceram oldu ondan beri biraz gerginim
İlk attan muayenem değil daha önce smear falan da aldırdım hiç korkmam acı da hissetmem normalde ama Niyeyse bu sefer öyle olmadı
Hamile olmam o anki gerginliğim etkiledi diye düşünüyorum
Bu zamana kadar bunu hiç düşünmüyordum ama 30 haftalar itibariyle başladı e bu çocuk nasıl çıkacak şimdi düşüncesi

Evet bence de psikolojik çok etkili
Bende vajinal doğumda o bölgenin deformasyonundan çok korkuyorum hatta doğumdan ziyade ondan korkuyorum çünkü kimisine garip gelebilir ama bence evlilikte cinsellik çok önemli bir kere insan daha mutlu oluyor bu bir gerçek
Haz alamadığın bir birliktelik de sorun olabilir haliyle bilmiyorum ya açıkçası bende ne olur nasıl olur düşünmek istemiyorum
Yani tabiki oğlum sağlıkla dünyaya gelsin benim için güzel bir doğum olsun çok isterim ama ne yaşayacağız bende bilmiyorum her şey belirsiz olunca insan daha da geriliyor
Ama bir de sancıyı çekip çekip sezeryana dönme durumu var hele bunu hiç istemem
Belirsizlik denizi içinde hakkımızda hayırlısını diliyorum

Demin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok

Aslında esnek bir yapı ama maalesef olmuyor değil. Forumda estetik bölümünü okusan anlarsın zaten.
Evet bazen denk geliyorum o konulara o zaman bir basıyorlar bana zaten
Çok okudum bu konuda aslında biraz senin biraz doktorun elinde çoğunluk doktorun gibi
Keşkesiz Doğum platformunu kuran adamın kitabını okuyordum orada o demişti anne ve ebeyle doktor ne kadar iyi yönetirse süreci kesisiz müdahalesiz doğum o kadar mümkün diye
Sonradan doktorun oraya attığı dikiş de önemli
Benim birkaç arkadaşım da o kadar sıkı dikilmiş ki doğum sonrası bakire gibi oldum resmen öncesinde bile böyle değildi diyen de var
Şansımıza ne çıkarsa
Ama benim kehanetleriyle ünlü Baba Vanga annem başladı bile sen normal doğuramazsın sezaryen olacaksın kesin bak gör demeye
Hamileliğin başından beri her söylediğini yaşadım bu da gelir başıma muhtemelen

Maşallah canım maşallah kaç artı kaçta doğdu?
Ciğerleri ne güzel gelişmiş
İşte sen en büyük örneksin. Eşimin kuzeni 39 da doğurdu ciğerleri gelişmemişti hala tam mesela 4 gün kaldı küvözde ama senin bebiş bu kadar erken gelmesine rağmen hemen kavuştun
Allah bir ömür ayırmasın sağlıkla büyüt yavrunu
Gaz sancıların da hemen biter inşallah

Suwende indirim var kuzum oradan alabilirsinkendine

Çok düşünme aşkım senin kendini sorgulamanı gerektirecek bı durum yok bence neden oyle olsun ki zaten ben isteyerek sez olanlardan saygım sonsuz sonucta bızım rahat olmamız travmasız bır doğum gecırmemız onemlı olan bence
Ben sadece seye bıraz irite oluyorum o da sez karsı gelen tepkilerden olabılır bılmıyorum , işte gereksız sebepler sunularak sez oldum dıyenler soyle gönül rahatlığıyla ben sez ıstedım sez oldu yahu dıyemıyolar ya
X XbirKadin bak en basından beri paşalar gibi diyor ben sezeryan istiyorum arkadaş sebebe bahaneye gerek yok ne güzel , isteyen insanlarda bu şekilde özgürce diyebilse keşke
Ama çevremiz o kadar kotu zihniyetli insanlarla dolu ki hemen yadırgama hımm korktun tabı hımmm neden kestırıyorsun kendını bız tarlalarda doğurduk tayfa hayır korkadabilirim sanane dimi ama bi saygı duy Ayrıca tam tersi olup sez korkup normal de isteyebilirim bende bu konuda cekıyorum mesela vebalı gıbı baktılar senelerce bana sez sonra normal doğum fıkrım var dıye
Ana odaklan Gerisini boşver çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…