Hayırlısı artık kuzum normal gelmek istiyorsa da sırf o ihtimal yüzünden sezaryen olmak istemem tabiiSekil bozulmasi olmadi ama genisleme 2. Cocukdan sonra olabiliyo cnm
Yaaaa ihtiyacım olan tam bu benim önümüzdeki bir sene böyle yaşasam müthiş olur. Sabah hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak çirkinim ben vücudum çirkin şişmanım artık şişman elbiseleri giymekten bıktım eskisi gibi giyinmek istiyorum diye baya ağladım eşim bence şok oldu ama çaktırmadıBen hayatımın her donemınde su ıcsem yarar bı kızdım yanı yıyıp alamayan bırı asla olmadım aslaoğlumun emzırme donemınde yıyıp yıyıp hem kılo almadım hem verdım resmen muazzam bı hısti
Ben orayala ilgili genişleme sarkma dertlerine henüz düşürmedim. Şimdilik bu göğüslerim eski haline döner mi? Nasıl döner? Onun merakındayım doğrusuValla benim hiç korkum yoktu ama nedense vajinalden ben de korkmaya başladımsonrasında şekil bozulması genişleme dertleri de bazılarında olabiliyormuş
Doktorumla doğumu henüz konuşmadığımız için soramadım ama o da geçen gittiğimde bana normal doğuramayacakmışım gibi baktıgözlerinde o ifadeyi çok net gördüm yani
Yine de hayırlısı nasıl isterse öyle gelsin diyorum
Canim bebisim yanimda yemesi iyi 2,210 gram dogmuş sabah tekrar tartildi alsamdan veri 50 gram almış
Valla benim hiç korkum yoktu ama nedense vajinalden ben de korkmaya başladımsonrasında şekil bozulması genişleme dertleri de bazılarında olabiliyormuş
Doktorumla doğumu henüz konuşmadığımız için soramadım ama o da geçen gittiğimde bana normal doğuramayacakmışım gibi baktıgözlerinde o ifadeyi çok net gördüm yani
Yine de hayırlısı nasıl isterse öyle gelsin diyorum
Benim göğsüm hiç yoktu o yüzden şimdiki halleri hoşuma gidiyor biraz daha büyüse ve eski haline dönmese öyle kalsa işime çok gelirBen orayala ilgili genişleme sarkma dertlerine henüz düşürmedim. Şimdilik bu göğüslerim eski haline döner mi? Nasıl döner? Onun merakındayım doğrusu
Travel alcam sanırım uzun soluklu gibi buYanı travel alacaksan guzel bı model traveller aynı hemen hemen zaten
Çok sevindim sizin adınızaCanim bebisim yanimda yemesi iyi 2,210 gram dogmuş sabah tekrar tartildi alsamdan veri 50 gram almış
Evet bence de psikolojik çok etkiliPsikoloji çok etkiliyor bence
Benim ağrım sızım vs çok olduğu için oğlum da biraz kuduruk olduğu için ister istemez durmaz 40 hafta diye düşündürüyor ama belli de olmaz tabii
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Evet bazen denk geliyorum o konulara o zaman bir basıyorlar bana zatenAslında esnek bir yapı ama maalesef olmuyor değil. Forumda estetik bölümünü okusan anlarsın zaten.
SuperCanim bebisim yanimda yemesi iyi 2,210 gram dogmuş sabah tekrar tartildi alsamdan veri 50 gram almış
Maşallah canım maşallahDemin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok
Suwende indirim var kuzum oradan alabilirsinkendineKuzum takıldığım şey açılmaları değildi ki. İçi başka dışı başka dışına bakıyosun düz içini açıyosun dantelli85 yazıyor içini açıyosun 95 çıkıyor
Ay alacaklar hiç bitmiyor doğru söylüyorsun bakayım ben artık pijama falan
Bundan bende korkuyorumBir de saatlerce normal doğurmaya çalışıp o sancıları çekip son anda sezaryene dönme riski de biraz gözümü korkuyor gibi
Çok şükür canım çok sevindim yanında olmasına. Sağlıkla mutlulukla büyüsün küçük adamCanim bebisim yanimda yemesi iyi 2,210 gram dogmuş sabah tekrar tartildi alsamdan veri 50 gram almış
Evet ben deBundan bende korkuyorum
Maşallah canım benim bende seni merak edip girmiştim arada yazCanim bebisim yanimda yemesi iyi 2,210 gram dogmuş sabah tekrar tartildi alsamdan veri 50 gram almış
Ne kaynanalar var beOnları kv halletmiş sağolsun
Çok düşünme aşkım senin kendini sorgulamanı gerektirecek bı durum yok bence neden oyle olsun ki zaten ben isteyerek sez olanlardan saygım sonsuz sonucta bızım rahat olmamız travmasız bır doğum gecırmemız onemlı olan benceAh canım benim bazen bizim için neyin hayırlı olduğunu biz bilmiyoruzönemli olan şu an sağlıklı olmanız, psikolojik olarak da kabullendim diyorsun tamam sen böyle yazdıkça ben kendimi sorguladım. Açıkçası bana da vajinal d. daha travmatik geliyor onda da kesi dikiş olabiliyor ki çocuğunda da oluyor. Ben vajinalden daha çok korkuyorum ve sez tercih ederim aslında. Benim kadın hastalıklarından ameliyatım var kesiğim var orda sez gibi bir ameliyattı. O yüzden korkmuyorum ondan evet ilk birkaç gün zorluyor ama sonrası ve bebeğe de odaklanınca daha çabuk geçer diye düşünüyorum. Öyle de gördüm ablamdan arkadaşlardan falan. Yok kordon dolandı galan daha ürkütücü bir de şey var o kadar sancı çek çek 40-41 e kadar bekleeeee eeee açılma olmasın sez ile alıyorlar ay gerildim bak yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?