2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay maşallah nasıl mutlu oldum hep böyle güzel haberler alalım

Puhahajahjaha eşinin toparlayama çalışma şekline bayıldım

Canim sen naptin doktorun geldimi gittinmi
Nezaman bidahaki rdvun
Ay başı geliyormuş ayın 1 i olur olmaz hemen arayacağız bekliyoruz valla , çok şükür ağrım falan yok verdiği 600 mg magnezyumu içiyorum ama bugün ablamda magnezyum sancıyı gizleyebılıyor diye son zamanlarda benim doktorum bıraktırmıştı dedi aha dedim buyur burdan yak sabırla bekliyorum bol yatıyorum

Maşallah ikinizde çabucak toparlayın inşallah kuzum Geçmiş olsun iki doğum türünüde tatmış oldun Sağlıcakla büyüt miniğini

Canim sen naptin doktorun geldimi gittinmi
Nezaman bidahaki rdvun
Bu gittiğim doktor muayene yi çok sert yapmıştı iki ayrı aparatla vajinal baktı kendi doktorumda böyle yapıyordu ama sert değildi bu o kadar ileri götürdü ki canım çok yanmıştı muhasebeden sonra iki gün ağrım sancım oldu sonra geçti çok şükür

Baska bise olsaydi baska sinyallerde verirdi cnm
1ine 1 hafta kaldi biraz daha sabret olmadi acile git

Cok tuhaf ya alttan muayene oyle sonlarina dogru yapilmazki

Oğluşum şu an oksijen fanusunda bu 3.aşama inşallah bi sıkıntı olmadan giderse muhtemelen haftaya kucağıma alırım Su bittiği için olan enfeksiyon akciğerde balgam yapmış büyük adam gibi balgamı var diyor doktor. Balgam sıkıntısı bitse iyice toparlayacak Biz ordayken dr geziyor sabah daha iyi nefes alıyordu anne gelince zorlanmaya başlıyor dedi, sıpam heyecan yapıyor sanırım ❤

Maşallah canım benim sağlıkla büyüsün bebeğin, umarım senin de sancın falan tez zamanda geçer. :)
Suwende indirim var kuzum oradan alabilirsinkendine
Bakiyim kuzum hemencikk çok sağol
Ne kaynanalar var be
Maşallah diyelim skjfhd ilk torun ya hevesli epey

Canım iyi olmanıza çok sevindim hastaneden memnun olmana ayrıca sevindim sağlıkla evinize en kısa zamanda gidersiniz inşallah

Gaz sancısı beni de çok rahatsız etmişti canım bugün de devam eder sonra geçer. Süt için bestlak damlayı aldır sende çabuk gelsin. Bebişinin de küvez ihtiyacı duymamasına çok sevindim Bi nazar boncuğu tak hemen yanına

32+4 te doğdu canım Allah razı olsun güzel dileklerin için

Oy onun heyecanına kurban sabır annesi çok az kaldı

Cok tuhaf ya alttan muayene oyle sonlarina dogru yapilmazki
Kendi doktoruma bunu bi önceki kontrol olması lazım söylemiştim artık alttan muayene olmasam ? Diye o da haklısın Türkiye de bu yok ama buranın sağlık sistemi bunu zorunlu tutuyor sonuna kadar böyle bakmak zorundayız dedi ama gerçekten karşındakinin seni anlaması önemli o hemen hızlıca çok ileri götürmeden muayene ediyordu sonrasında sancım olmazdı bakalım nolcak dört gözle bekliyorum gelmesini

Almanya degisik bi saglik mantalitede desene
Buradada yok alttan muayane

Kizlar bu arada braxton hicks basladi bende sanirim hafiften sancilar var

Oh maşAllah aceleci geldi bebek ama sorum yaratmamış kilo bile almış Allah size bağışlasın ciğer geliştiri falan olmuş muydu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…