Ay maşallah nasıl mutlu oldumDemin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok
Canim sen naptin doktorun geldimi gittinmiAy maşallah nasıl mutlu oldumhep böyle güzel haberler alalım
Puhahajahjaha eşinin toparlayama çalışma şekline bayıldımYaaaa ihtiyacım olan tam bu benim önümüzdeki bir sene böyle yaşasam müthiş olur. Sabah hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak çirkinim ben vücudum çirkin şişmanım artık şişman elbiseleri giymekten bıktım eskisi gibi giyinmek istiyorum diye baya ağladım eşim bence şok oldu ama çaktırmadıen azından yanlışlıkla şişmanlamadın falan gibi garip şeyler söyledi hahah
Bir bucuk sene sonra daha kompakt bıseye ıhtıyac duyman olası kuzumTravel alcam sanırım uzun soluklu gibi bu
Ay başı geliyormuş ayın 1 i olur olmaz hemen arayacağız bekliyoruz valla , çok şükür ağrım falan yok verdiği 600 mg magnezyumu içiyorum ama bugün ablamda magnezyum sancıyı gizleyebılıyor diye son zamanlarda benim doktorum bıraktırmıştı dedi aha dedim buyur burdan yakCanim sen naptin doktorun geldimi gittinmi
Nezaman bidahaki rdvun
MaşallahDemin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok
Bu gittiğim doktor muayene yi çok sert yapmıştı iki ayrı aparatla vajinal baktı kendi doktorumda böyle yapıyordu ama sert değildi bu o kadar ileri götürdü ki canım çok yanmıştı muhasebeden sonra iki gün ağrım sancım oldu sonra geçti çok şükürCanim sen naptin doktorun geldimi gittinmi
Nezaman bidahaki rdvun
Baska bise olsaydi baska sinyallerde verirdi cnmAy başı geliyormuş ayın 1 i olur olmaz hemen arayacağız bekliyoruz valla , çok şükür ağrım falan yok verdiği 600 mg magnezyumu içiyorum ama bugün ablamda magnezyum sancıyı gizleyebılıyor diye son zamanlarda benim doktorum bıraktırmıştı dedi aha dedim buyur burdan yaksabırla bekliyorum bol yatıyorum
Cok tuhaf ya alttan muayene oyle sonlarina dogru yapilmazkiBu gittiğim doktor muayene yi çok sert yapmıştı iki ayrı aparatla vajinal baktı kendi doktorumda böyle yapıyordu ama sert değildi bu o kadar ileri götürdü ki canım çok yanmıştı muhasebeden sonra iki gün ağrım sancım oldu sonra geçti çok şükür
Maşallah canım benim sağlıkla büyüsün bebeğin, umarım senin de sancın falan tez zamanda geçer. :)Demin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok
Bakiyim kuzum hemencikk çok sağolSuwende indirim var kuzum oradan alabilirsinkendine
Maşallah diyelim skjfhd ilk torun ya hevesli epeyNe kaynanalar var be
Canım iyi olmanıza çok sevindim hastaneden memnun olmana ayrıca sevindim sağlıkla evinize en kısa zamanda gidersiniz inşallahDemin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok
Gaz sancısı beni de çok rahatsız etmişti canım bugün de devam eder sonra geçer. Süt için bestlak damlayı aldır sende çabuk gelsin. Bebişinin de küvez ihtiyacı duymamasına çok sevindimDemin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok
32+4 te doğdu canım Allah razı olsun güzel dileklerin içinMaşallah canım maşallahkaç artı kaçta doğdu?
Ciğerleri ne güzel gelişmiş
İşte sen en büyük örneksin. Eşimin kuzeni 39 da doğurdu ciğerleri gelişmemişti hala tam mesela 4 gün kaldı küvözde ama senin bebiş bu kadar erken gelmesine rağmen hemen kavuştun
Allah bir ömür ayırmasın sağlıkla büyüt yavrunu
Gaz sancıların da hemen biter inşallah
Oy onun heyecanına kurbanOğluşum şu an oksijen fanusunda bu 3.aşama inşallah bi sıkıntı olmadan giderse muhtemelen haftaya kucağıma alırımSu bittiği için olan enfeksiyon akciğerde balgam yapmış büyük adam gibi balgamı var diyor doktor. Balgam sıkıntısı bitse iyice toparlayacak Biz ordayken dr geziyor sabah daha iyi nefes alıyordu anne gelince zorlanmaya başlıyor dedi, sıpam heyecan yapıyor sanırım ❤
Kendi doktoruma bunu bi önceki kontrol olması lazım söylemiştim artık alttan muayene olmasam ? Diye o da haklısın Türkiye de bu yok ama buranın sağlık sistemi bunu zorunlu tutuyor sonuna kadar böyle bakmak zorundayız dedi ama gerçekten karşındakinin seni anlaması önemli o hemen hızlıca çok ileri götürmeden muayene ediyordu sonrasında sancım olmazdı bakalım nolcak dört gözle bekliyorum gelmesiniCok tuhaf ya alttan muayene oyle sonlarina dogru yapilmazki
Almanya degisik bi saglik mantalitede deseneKendi doktoruma bunu bi önceki kontrol olması lazım söylemiştim artık alttan muayene olmasam ? Diye o da haklısın Türkiye de bu yok ama buranın sağlık sistemi bunu zorunlu tutuyor sonuna kadar böyle bakmak zorundayız dedi ama gerçekten karşındakinin seni anlaması önemli o hemen hızlıca çok ileri götürmeden muayene ediyordu sonrasında sancım olmazdı bakalım nolcak dört gözle bekliyorum gelmesini
Oh maşAllah aceleci geldi bebek ama sorum yaratmamış kilo bile almışDemin net yazamadm kizlar ozet geceyim agrilarm yok gaz agrisi haric cikardigim halde çekiyorum oglum cok iyiaşallah emzirme calismalari yapiyoruz demin sezeryan doktorum geldi yanindaki kucum dogan bebismi dedi nasil kuvezde değil hocam cigerlerinde sorun yok herseyine baktar guzel dediler aksam getirdiler dedimaslinda dun cok harip birsey oldu valizi onceden hazlarmistim bir ikiseyi dezenfekte edip kiyma gericinde dun reflü yatagı geldi sabahtan baski hissettim esime sanki bu dedim dogacak gibi şakadan ne bileyim beni duyacak ufaklık aceleci sıla acilde 4 cm acilman var dediler servize ciktim 5 dk surmedi 5 cm olmus makat gelis diye doktor riske atamadi son dk ameliyat hanede bile ultrasona bakti bki sanciyla donmustur ama size diyim birmal dogumun gözünü seveyim bu ne dunden beri kendi hareketimi zor sagliyorum gaz dedigim seyde zorlaniyorum bebis yiyor 2,210 dogmuş aksam 18 civarinda sabah kontrol edildi 2,260 çikti gayet kilo almis maşallah dua edin birazcık daha toparlansin biraz oncede büyük tuvaletini de yapti sindirim basladi demekki stüm de gelmeye çalışıyor emzirirken memeye süt damaltiyorum emzirme egitmeni geldi basimi bekledi sehir hastanesini sevdim doktorumda hamdolsun iyi geldi bizden haberler bunlar ama isminin yarisi Var yarısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?