2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben ilk dogumda ebeye diyorumki madam beni birakin tualete gidecem buyuk tualetim geldi oda diyoki o buyuk bise kafasidir tualetin degildir ıķın dedi

Ikincide tecrube varya dedim hocam getir bana bi lavman yap dogum sirasinda kaza olmasin

Hala aynı dr gıdıyormusun kuzum
Evet canım doktordan çok memnunum eşimde o doktorla olsun doğum diyor ama iş yeriyle alakalı sıkıntılar çıktı ne olacağı belli değil henüz acaba diyorum çok zora koşmasam mı sonuçta sez olacak sadece sonda işi biraz beni ürkütüyor o kadar bakalım o an ne olacak durumlar. Birde bebeğin suyunda azalma var oğlum gibi erken olursa yenidoğan varmı hiç konuşmadım

Normal doğumda takmıyorlar, eltım ıkıncısınde sey dedı doğuma az vakıt kalınca wcye göndermemişler hemen sondayı taktı mesaneyi boşalttı çıkardı dedı ebe
Doğuma yakın beni de göndermedi yatağa yap dedi yapamam dedim hasta bezi koydu sen yap ben temizlicem dedi ama zaten sürekli bir wcye gitme ihtiyacı hissediyosun sürekli gittiğin içinde çok bişey yapmiyosun

Benim de 28 . Haftadan beri baş aşağı şükür , tuvaletten kalkınca bile geri oturuyorum bir posta daha çiş
Ya benimde az önce wcde giderken baya bir ıslandı iç çamaşırım acaba idrarım mı ben mi anlamadım diyorum su gelse devamı gelir herhalde değil mi kızlar fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…