2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok sevindim uzaklaşmasına canım

Harika canım maşallah gözün aydın olsun

Hastane yenı olduğu için o konularda bence eksık, bazen gece nobetcı bıle olmuyormus gelen gecelerı Osmangaziye yonlrndırıyolarmıs drda oraya gecıyormus fln hatta bı kac yorumda gordum
Yoğun bakım olayının ıyı oldugu bıyer sec yada alternatıfın olsun mutlaka kuzum o zaman
Doktor cok ıyı gerçekten

Hımm bebeklerde kulaktan ölçmeye falan gerek var mı acaba herkes öyle alıyor da
Kulak ölçümü daha doğru dıyolar ama ben kulakta ölçsem alından da ölçsem eger olası bır yukselıs varsa koltuk altı klasık ates ölçerle bakarım en doğrusu o geliyor bana o yuzden cok para vermeye gerek duymadım , oğlumda da aynı sekıl gıttım doktoculuk oynarken bozuldu o yuzden yıne aynı tıp daha bılındık bı marka aldım benım ıhtıyacımı karşılıyor

Kendi hazır bir şişe oluyor şırınga gibi değil sadece ucu sivri can acıtan birşey değil canım kendini kasmasan yeter verildiğinde hissediyordum kasıklarımda
Anneme vermişler git lavaboda bunu yap demişler ben kendim mi yapacağım onlar mı bana yapacak ellerinin değmedigi yer kalmadi

Kulaktan olcerken tam zarı görmesi lazım yani ölçüm hatası olabilir en güzeli bir temassız bir koltuk altı yeter . Yeni alınan olcerlero sağlık ocağında ua da doktora gidince kıyaslamak için yanınıza mutlaka alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…