- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
Siz sanırım ebeydiniz. Halk arasında bir inanış var vajinal kontorl açıklığa sebep olur doğum erken başlar diye doğru mu ? Eğer öyleyse her suphede acile gidip baktırmak biraz kötüBırakabilir tatlım birakmayadabilir izden ayırt edilmez
Ben Kestel devlete gittim ilk aylarda orada olsun dedim doğum ama orada normal doğum bile yapılmıyormuş üstelik yenidoğan yok şu saatten sonra beni şehir üni hastanesi kabul etmez başkada seçenek yok Bursa’da oğlumda da çok sıkıntı çektim sürekli hastaneye yatmam gerekti vs baya strese soktu bu su azalması oğlumda 31 haftada olmuş. bu bebek daha da minik Şuan kilo olarakta küçük yavrum durabildiği kadar durur inşallahHastane yenı olduğu için o konularda bence eksık, bazen gece nobetcı bıle olmuyormus gelen gecelerı Osmangaziye yonlrndırıyolarmıs drda oraya gecıyormus fln hatta bı kac yorumda gordum
Yoğun bakım olayının ıyı oldugu bıyer sec yada alternatıfın olsun mutlaka kuzum o zaman
Doktor cok ıyı gerçekten
Bende böyle dusunuyorum kuzum alından mesela 39.5 gıbı yüksek mı çıktı hemen koltuk Altı ile doğruluğunu kontrol ederım devamında bebegı oğlumu rahatsız etmemek adına temassız ıle ara ara düşene kadar olcerım ben boyle yapıyorum yanı , bıde evden çıkıp doktora gıdene kadar hava durumuna bağlı olarak evde olctugunle hastanede ölçülen zaten hıc aynı cıkmıyor kısın özellıkleKulaktan olcerken tam zarı görmesi lazım yani ölçüm hatası olabilir en güzeli bir temassız bir koltuk altı yeter . Yeni alınan olcerlero sağlık ocağında ua da doktora gidince kıyaslamak için yanınıza mutlaka alin
Nasıl kabul etmez hayatım mecbur sancım var dıyıp gıtsen bıle senı doğurtmak zorunda suan gec degıl bence oyle bır durum varsa hemen randevu bak başla derım zaten bı kez alsan yeter sona yaklastıgı ıcın doğum randevuya cok bakmıyorlarBen Kestel devlete gittim ilk aylarda orada olsun dedim doğum ama orada normal doğum bile yapılmıyormuş üstelik yenidoğan yok şu saatten sonra beni şehir üni hastanesi kabul etmez başkada seçenek yok Bursa’da oğlumda da çok sıkıntı çektim sürekli hastaneye yatmam gerekti vs baya strese soktu bu su azalması oğlumda 31 haftada olmuş. bu bebek daha da minik Şuan kilo olarakta küçük yavrum durabildiği kadar durur inşallah
Kuzenim 35. Haftaya kadar özele gitti 35. Haftada bursa şehir hastanesine gitti kimse niye geldin demedi kabul ettiler. Hatta suyu azalmış hemen yatış yaptılarBen Kestel devlete gittim ilk aylarda orada olsun dedim doğum ama orada normal doğum bile yapılmıyormuş üstelik yenidoğan yok şu saatten sonra beni şehir üni hastanesi kabul etmez başkada seçenek yok Bursa’da oğlumda da çok sıkıntı çektim sürekli hastaneye yatmam gerekti vs baya strese soktu bu su azalması oğlumda 31 haftada olmuş. bu bebek daha da minik Şuan kilo olarakta küçük yavrum durabildiği kadar durur inşallah
Herhalde suysa devamı gelmesi gerekir ya anlayamadım tam wcye gittiğim içinBırakabilir tatlım birakmayadabilir izden ayırt edilmez
Anldım canım sağolKulak ölçümü daha doğru dıyolar ama ben kulakta ölçsem alından da ölçsem eger olası bır yukselıs varsa koltuk altı klasık ates ölçerle bakarım en doğrusu o geliyor bana o yuzden cok para vermeye gerek duymadım , oğlumda da aynı sekıl gıttım doktoculuk oynarken bozuldu o yuzden yıne aynı tıp daha bılındık bı marka aldım benım ıhtıyacımı karşılıyor
Yengeme de biz alamayiz İzmir merkeze götürün dediler annem dedi ki çok sancısı var dayanamaz bir baktılar kafası gözüküyor bebeğin zorunda kalmasalar almıyorlardi gece üçte. Bazıları çok gaddarNasıl kabul etmez hayatım mecbur sancım var dıyıp gıtsen bıle senı doğurtmak zorunda suan gec degıl bence oyle bır durum varsa hemen randevu bak başla derım zaten bı kez alsan yeter sonra yaklastıgı ıcın doğum randevuya cok bakmıyorlar
İdrarı nasıl anlamaz bir insan ya iyice saf oldum benÇünkü gıdıyor baya yanı anlamamışta olabılırsın al bak az once yıne gıttı tutamıyorum zaten
Suysa bıkere geldıyse bırdaha gelırHerhalde suysa devamı gelmesi gerekir ya anlayamadım tam wcye gittiğim için
Öyle olsa herkes erken doğum yapardı cunku iliski hayati devam edenler mesela daha cok temasta bulunuyir . Sadece plasenta konumu serviks de olanlara yapılmaması lazım yani rahim uzunluğu ile ilgili sorun olacaklar da dahil. Riskli gebelerin bazilarinda yapmamak lazimSiz sanırım ebeydiniz. Halk arasında bir inanış var vajinal kontorl açıklığa sebep olur doğum erken başlar diye doğru mu ? Eğer öyleyse her suphede acile gidip baktırmak biraz kötü
Su devam.eder gelir kaslarınla tutamazsınHerhalde suysa devamı gelmesi gerekir ya anlayamadım tam wcye gittiğim için
Ama cok merkezı bı hastane orası zaten sehır hastanelerı pılot hastane olarak gecıyor konum olarak cıvar sehırlerden de gelebılsın dıye yapılmış acıl durumlar ıcın gecerlı olan bı statude, ilçe hastanesi yapabilir ama sehır hastanesi yapamaz bunu kuzum Rabbim iyi insanlara denk getirsinYengeme de biz alamayiz İzmir merkeze götürün dediler annem dedi ki çok sancısı var dayanamaz bir baktılar kafası gözüküyor bebeğin zorunda kalmasalar almıyorlardi gece üçte. Bazıları çok gaddar
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için Allah razı olsunÖyle olsa herkes erken doğum yapardı cunku iliski hayati devam edenler mesela daha cok temasta bulunuyir . Sadece plasenta konumu serviks de olanlara yapılmaması lazım yani rahim uzunluğu ile ilgili sorun olacaklar da dahil. Riskli gebelerin bazilarinda yapmamak lazim
Ben bir kez gittim canım adam bana bir sürü laf saydı çok moralim bozuldu gecikmişsin gelmekle. Bir sıkıntı olsada söylemem bişey yapamayız gibi bir şeyler saçmaladı ne bilgi verdi ne bişey söyledi detaylıyı orada yaptırabilmek içindi onada gğn vermedi zaten sonrada tövbe ettim çünkü çok uzak yani o surat için çekilmezdi belkide bana gelen dr öyleydi şu azalmam devam ederse Şuan elimdeki en iyi seçenek o yenidoğan yoğun bakımı yönündenKuzenim 35. Haftaya kadar özele gitti 35. Haftada bursa şehir hastanesine gitti kimse niye geldin demedi kabul ettiler. Hatta suyu azalmış hemen yatış yaptılar
Az daha takip edeyim oğlanda kıpır kıpırSu devam.eder gelir kaslarınla tutamazsın
1 kez gittim canım ama baya saçma sapan konuştu dr bey ki o zaman haftam küçük olması a rağmen bir sıkıntı olursa bakmam söylemem gibi saçma sapan şeyler söyledi sinirliydi bide valla gözlerim doldu çıkarken hatta çocuk gibiNasıl kabul etmez hayatım mecbur sancım var dıyıp gıtsen bıle senı doğurtmak zorunda suan gec degıl bence oyle bır durum varsa hemen randevu bak başla derım zaten bı kez alsan yeter sona yaklastıgı ıcın doğum randevuya cok bakmıyorlar
Bende ozellıkle beyaz camasır gıymeye calısıyorum idrar olunca bellı oluyor zaten yaaaİdrarı nasıl anlamaz bir insan ya iyice saf oldum ben
Aynen bende takip ederim yaSuysa bıkere geldıyse bırdaha gelır
İdrar olunca nasıl oluyorBende ozellıkle beyaz camasır gıymeye calısıyorum idrar olunca bellı oluyor zaten yaaakaçtıgınıda hissediyorum tabı ama tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?