2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bunu bildigim iyi oldu bende kalkan yok almam gerek
Hangisini kullaniyosun cnm
Gecen gun paylastimda gormedi kimse heralde yorum gelmedi
Sundanmi
Benimki bu canım. Senin attığında plastik göğüs ucu da var sanırım onsuz da kullanabiliyorsan iyi. Bu mycey uygundu ama sizin oralarda fiyatlar nasıl bilmiyorum☺

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-24-09-00-11-728_trendyol.com.webp
    21 KB · Görüntüleme: 49
Yeni uyandım balimmm hastaneye gitmedim ağrım olmayınca sanırım baya geçmiş iyiyim

Benimki bu canım. Senin attığında plastik göğüs ucu da var sanırım onsuz da kullanabiliyorsan iyi. Bu mycey uygundu ama sizin oralarda fiyatlar nasıl bilmiyorum☺
Tamam cnm bunu alayim ben
Benim gonderdigim 10 euro 300 tl yapiyo sanirim, 10 euro iyi fiyat gibime geldi daha ucuzunu bulacagimi sanmam
Tesekkur ederim canim

Bunu bildigim iyi oldu bende kalkan yok almam gerek
Hangisini kullaniyosun cnm
Gecen gun paylastimda gormedi kimse heralde yorum gelmedi
Sundanmi
Ay bu değil kızzz bu göğüs ucu koruyucu. Aynı işleve sahip değiller. Göğüs kalkanında hava bariyeri süt depolama haznesi falan var. Senin attığın dümdüz kapak gümüş kapağın plastik hali yani. Bak bundan olacak

Tamam canim buymus ben yanlis seyi saniyomusum
2 cocuk emzirdim hic kullanmadim bilmiyodum cok yaram olmuyodu ama 2.de yinede oldugu zamanlarda oluyodu bilsem bunu kullanirdim. Cahil kalmisim

Ben ayrıca o aparatı da var sandım onu ,Aynen bu olacak. Süt toplama için kullanmam ama sanırım o kadar da hijyenik gelmiyor içi nemleniyor anne sütü bakteri üretmeye çok müsait güvenemem

Ya ben çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim hep yattım hiç tadını alamadım ki daha da açabilirim arayı bende 26 yaşındayım
Bende 26 yaşımdayım ama oğlanı 27 yaşımda doğurcamBüyük konuşmayayım ama beklemek istemiyorum ben pcos var 8 ayda ancak gebe kaldım 4 kere regl gördüm bu sürede ancak oldu o yüzden çocuk 15 aylık felan olsun korunmayı bırakırız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…