2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hiç böyle düşünmemiştim rahatsız oluyor diye elimi çekiyordum deli oğlan
En sevdiği sensin ki annesi senden rahatsız olmaaz Benim bebiş bazen sert vuruyor o zaman konuşup okşamaya başlıyorum hareketleri yumuşuyor doğum sonrası da bu şekilde sakinleşirler anne karnında alıştıkları için

Yaa beni çok mutlu ettin biliyor musun

İnşAllah benimde ikinci rahat olur canım
Insallah
Cinsiyettende fark ediyomus bunuda gormus oldum
Genelde insanlar kizda cok hastalandim erkek rahatti derler
Ben tam tersi kizlarda hic bir seyim olmadi sadece karnim sisti onun harici hamile diyecek bi semptom yoktu
Ama bu basindan beri sabah mide bulantisi kusma ne yesem dokaniyo vs vs vs herseyi yasadim

Merhaba hanımlar bende 33.haftadayım çol sık idrara çıkıyorum ve her defasında da çok idrar oluyor. Kafama takıldı acaba suyum mu gidiyor çünkü çok fazla su da içmiyorum.

Merhaba hanımlar bende 33.haftadayım çol sık idrara çıkıyorum ve her defasında da çok idrar oluyor. Kafama takıldı acaba suyum mu gidiyor çünkü çok fazla su da içmiyorum.
Canim idrarini kontrol edebilirsin ama su kontrol disi geliyo
Geliyo olsa her seferinde tesadufen tuvalette gelmez
Yinede emin olmak icin tuvaletteyken idrarini tutuyomus gibi yap birak tutuyomus gibi yap birak kontrol edebiliyosan idrardir o

Göğüs yarasına en iyisi kalkanmış. İlk günler krem sürüp göğüs pedi koyuyordum. Kremin faydası oldu ama havasızlıktan yine de kuruyordu ve yara oldu. Hatta sütüme pıhtı atıyordu. Göğüs kalkanını denedim. Hemen düzeldi. Şimdi sürekli kalkan var. Günde bir kere krem sürüp kapatıyorum o arada göğüs kalkanımı yıkıyorum kuruyunca tekrar kalkana. 3 saatte bir sağmama rağmen hiç yaram yok.
Kızlar göğüs yarası olmaması için bir ay önce krem yağ sürmek fayda verir mi

Bana hastane yoğun bakımı bunu önerdi,bariyer kreme bak istersen

Eklentiler

• IMG_20230822_173700.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 66
Günaydın kızlar
Çok mesaj birikmiş hepsini okuyamadım şöyle bir göz gezdirdim umarım herkes iyidir.
ebru_can_ebru kuzum senin mesajını gördüm. Nasılsın, umarım geçmiştir ve evine dönmüş mışıl mışıl uyuyorsundur.

Bogazim bildigin sismis gibi yutkunamiyorum. Sumakla gargara yapiyorum simdi sabahta balli limonlu ilik su yapicam umarm iyi gelir
Geçmiş olsun canımş. İşe gidip geliyorsun bi klima bi sıcak hava değişimi oluyorsa dengen bozuluyordur. Tuzlu su ile gargara da iyi geliyordu bana.

Bunu bildigim iyi oldu bende kalkan yok almam gerek
Hangisini kullaniyosun cnm
Gecen gun paylastimda gormedi kimse heralde yorum gelmedi
Sundanmi

Eklentiler

• Screenshot_20230820_213130_Chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…