2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
En az 2 saattir böyle yorulmadi mi hiç anlamadım. Korkmaya da başladım sadece alt bölgede olmasından dolayı
Allah korusun kardeşim benim oluyor ama tecrübeli anneler ve ebemiz ne cevap verecek bakalım Allah korusun ağrı akıntı kanama yoksa bir şey olmaz fazla oksijen almıştır biraz yürü uyur bana sana yazarken bile tekme yiyorum ben de

Kalktım çamaşır astım yine değişmedi. Ilk defa böyle oluyor saatlerdir durmuyor birde pozisyonu böyle değişmeden yapıyor. Uslu uslu içerde yatın işte ya

Kalktım çamaşır astım yine değişmedi. Ilk defa böyle oluyor saatlerdir durmuyor birde pozisyonu böyle değişmeden yapıyor. Uslu uslu içerde yatın işte ya
Çamaşır asmak katlamak ütülemek Allah'ım nefretim ya . Bak şuan sağda toplandı ve kasıklarda dalgalanıyor İnşallah normaldir canımın içi

Geç uyanıyorum ondan galiba annemdeyim pazar evime dönüyorum erken uyanma başlar gece nefes alamıyorum çise git geri gel döner gibi yatakta dön güneşin doğuşu ile yat
Ah anne evi Bende güneş doğmadan uyumuyordum aylardır , bugün 3 gibi uyudum nasıl olduysa bebekler gibi uyumuşum hemde hiç uyanmadan dönmeden falan. Nasıl özlemişim

Kızlar bebeğim bir yere toplanıyor sertleşiyor ama ağrı sızı yok sonra okşuyorum ordan gidiyor beni sevmiyor mu ben onu sevince hemenn kaçıyor çok üzülüyorum
Hayır annesi aksine rahatlıyor ve gevşiyor sen dokunduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…