2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İdrarda protein baktırmak en iyisi olur canım hatta düzenli takip et belki doktorun 24 saatlik idrar tetkiki ister sistolik iyi de diatolik basınç yüksek çıkmış çünkü
Sonra hemen düşük çıktı ama pazartesi kontrol günü zaten söylerimde hemen düştü sürekli ölçüyorum şuan

Benım asagıda cok bugun hatta aynada gordum resmen vajınamın ustu dolmuş şişmiş
Bana da bugün herkes karnın aşağıya inmiş sen erken doğum yaparsın dedi
Ama bugün işte çok yoruldum saat 15 gibi karnım kasılmaya başladı 2-3 dk kasılıyor 3-4 dakika sonra bir daha başlıyor korktum başta eve geldim 1 saattir uzanıyorum şimdi rahatladı biraz yorgunluğa bağlı sanırım yarın kontrolüm var soracağım bunu

Tavsiyeler için çok çok teşekkür ederim şuan senin dediğin gibi ben dikkat ediyorum ama 10gün kadar sonra doktora gideceğim bakalım ne olacak

Evet ayakta cok durmak tetıklıyor kuzum dınlen bol bol

Benım asagıda cok bugun hatta aynada gordum resmen vajınamın ustu dolmuş şişmiş
Banada dün kayınvalidem söyledi bunu bebek doğum kanalına doğru aşağıya inmeye başlayınca görürsün bile zaten göğsünün altında bir boşluk gibi olucak kasıklarına doğru kabarıcak hafif dedi valla bilmiyorum ne kadar doğru görücez zamanı gelince inşallah

Çok şükür negatif çıkmış canım Rabbim acil şifalar versin bebişine dualarımız sizinle

Evet olabılıyor kuzum ama bazı bebeler doğum esnasında kafasını yerleştiriyorlar oraya sancıyla bırlıkte benım oğlumda 33 haftalıkken bası yerleşmişti o bosluk vardı hep asagıdaydı yanı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…