2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çamaşır yıkamayla bıle ben yoruldum bugun
Modum dusuk ya canim aciyor ara ara agri giriyor. Cocugun esyalarini yikayacaktim yapamiyorum bisey hic yarin annem gelecek o yapacak artik
Bizim evde telaş erken başladı evdeki fazlalıklar atıldı çekmeceler dolaplar düzenlendi. Badana başlıyor bebeğin dolabını koyacağımız oda ve koridor yapılacak sadece dolap ölçüsü alındı kıyafetler haftaya dolap geldiğinde yıkansın park yatağı koyduk. Evin perdelerine kırlentlerine başladık. Her gün kalça ağrısı bacak ağrısıyla yatağa atıyorum kendimi. Sizi düşünemiyorum valla böyle işleri 7. Aydan sonraya bırakmamak lazım ağırlaştıkça sıcağında etkisiyle zorlaşıyordur ya

Bizimbebisin odasi bu hafta boyandi yarin halledecegiz annemle nasipse bakalim

Kızlar şimdi bişey sorcam kafam karıştı aile hekiminde bugün itibariyle 32+ 3 falan görünüyorum ultrasonda hem devlet hem özelde 34+0 ben hangisini baz alıcam

Bizimbebisin odasi bu hafta boyandi yarin halledecegiz annemle nasipse bakalim
Kolay gelsin canım aman çok yorma kendini hava da sıcak zaten azıcık ortalık dağılıyor karışıyor yavaş yavaş hallolur sen telaş yapma stres yapma Ben mesela her dk ah hamile olmasam ben yüz kere boyardım ben şimdi şunu kendim çeker kendim koyardım koşundayım tez canlılık kötü bide bebek odası yapmadık yani ama yinede dolap alıyoruz park yatağı vs var eşyaları kıyafetleri temiz yerde dursun istiyor insan.

Allah kolaylık versin canım erken başlaman iyi olmuş haftan ilerledikçe ev süpürmek bile işkence gibi geliyor

Resmen ıkı dk calısıp 20 dk yatıyorum gitmiyor yanı

Bu tansiyonla gebelik zehirlenmesi olmaz, merak etmeyin

Benim dogum yapacagim hastanede sadece es ve cocuklar gelebilir ziyarete
Bende yeni dogum yapan kadinin yanina hemen gidilmesi taraftari degilim
En nefret ettiğim şey, sülalecek yeni doğum yapan kadının yanına doluşanlar.. Annem 2017de doğum yaptı hiç kimseye haber vermedim, babama da izin vermedim. Küsen küssün dedim aman, kadın orada bebeği ile mi ilgilenecek, emzireyim derken kendini mi sakınacak, misafir mi ağırlayacak? Duyanlara da ilk 40 gün anne ve bebeğin sağlığı için misafir kabul edemiyoruz anlayışınız için teşekkür ederiz dedim akraba, eş - dost herkese.

Esim artik bikti boya boya diye diye jhastane cantasini hazirlarsam.bu hafta icim rahatlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…