2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim bi arkadasim dogum yapti haziran sonunda. Kac kere gelin dedilersede 40 cikmadan gitmedim.
2.de coronaydi ordan yirttim kimse gelemedi
Bundada asagi yukari 40 cikinca tasinmis olacaz. O telasta zaten kimseyi istemiyorum 40 cikinca bile kimsenin gelmesini istemiyorum ben mevlut yapip cagiririm
Bi annem kardeslerim esleriyle gelir bukadar baska kimseyi istemiyorum.
Hayir ne yapacaksiniz 40li bebegin yaninda 3 aylik 5 aylikken gorsen nolur demi.

Kızlar sola yatınca en rahatı diyorlar ve en iyisi ama ben çok sola yatamıyorum sağ tarafa doğru yatıyorum uyandığımda da hep sağda siz ne durumdasınız
Geçenlerde bir video izlemiştim son yapılan çalışmalar sağ ya da sol yan fark etmez ikisinde de bebeğe giden kan akımı iyidir diyordu.
Bende çok dikkat etmiyorum sağ sol ikisine de yatıyorum

Kizlar tabloda hala cok bosluklar var napim etiketmi yapim tek tek
Sanirim bazilari hic gelmiyo bile

Oy kıyamam.
Allah korusun bebeleri inşallah kuzum Ertuş da inşallah burnu bile akmadan mis gibi tamamlar bu yılı
En iyisi kuzum dikkat etmek en güzelini yapıyorsun
Yerim onu daha da güçlenecek annesi yorulmayacak hiç yakında merak etme
İnşallah görürüm çünkü her gün bir şekilde tüketmiş oluyorum yani habire aktardan dut alıyoruz etki etmesi lazım
Henüz benim memintolardan süt falan akmadı 28. Haftada olan bir arkadaş var ondan akıyormuş
Sütüm mü yok tribine girdim biraz haha
Veririm tabi kuzum ölçü olayı bende hiç yok senelerdir yapa yapa işin kimyasını çözdüm biraz oma göre göz kararı katıyorum her şeyi ama ölçmeye çalışırım
Bir de bu tarz tariflerde kullandığın ürünün markası çok fark ediyor
Benim her zaman kullandığım karabuğday unum bitmişti heryerde de yok internetten almak gerek
Bu seferlik marketten alayım dedim File marketten değişik marka aldım
Allahım o neyydi yaptığım kekin tadı da kokusu da yanmış lastiğe benzedi hahahaha
Ne fark edecek dememek gerekiyormuş glütensiz işler biraz ince detay
Yulaf ununu tek kullanmayı ben de sevmiyorum hiç kıvam yakalamak zor oluyor canım
Yulaf ununa Hindistan cevizi unuyla ya da karabuğdayla karışım yapmak daha iyi oluyor ama ben de öyle karıştırma işine üşeniyorum direk sadece karabuğday kullanıyorum normal una en yakın kıvamı ve tadı o veriyor bence

Benim dogum yapacagim hastanede sadece es ve cocuklar gelebilir ziyarete
Bende yeni dogum yapan kadinin yanina hemen gidilmesi taraftari degilim
En güzeli ne güzel hastane ya oh burası da öyle olsa keşke
Gerçi devlet öyleymiş sanırım özeller rahat o konuda burada

Kızlar sola yatınca en rahatı diyorlar ve en iyisi ama ben çok sola yatamıyorum sağ tarafa doğru yatıyorum uyandığımda da hep sağda siz ne durumdasınız
Hiç dikkat etmiyorum açıkçası canım nasıl isterse nasıl rahat edersem sola yatınca oğlan uyutmuyor beni çünkü
Instagramda ebe takip ediyorum kendisi de hamile şu an dün ona da sormuşlar istediğim gibi yatıyorum hiç dikkat etmiyorum annelerimiz zamanında sola yatın diye bir şey mi varmış hepimiz sağlıkla doğmuşuz işte demişti

Kızlar bugün oğlumun hareketleri çok sert okadar canım acıyor ki ağlıcam nerdeyse karnım mı kasıldı bebeğin hareketlerimi anlayamıyorum

Benimde hiç süt akmamıştı canım, bebiş doğduktan sonra uyarıldıkça geliyor. Gelmese bile sağdırtıyor hemşireler zaten yavaş yavaş artıyor. Bi de kucağına alınca iyice gelir.
Güçlenecek tabi oğlum Emme refleksinin de gelişmesi gerekiyormuş eve çıkması için ama benim oğluş da var sanki o. Geçen mideye direkt mama veriyorlar safım benim emdiğini sanıyor ağzını oynatıyordu
Özel hastanede gerçekten ziyaretçi işi hiç hoş değil her saatte gelen giriyor.

En güzeli ne güzel hastane ya oh burası da öyle olsa keşke
Gerçi devlet öyleymiş sanırım özeller rahat o konuda burada
Suan butun hastanelerde ziyaret acik ama bu benim gittigim koronadan beri dogum yapilan kati ziyarete kapatmis, 3 gun bari rahat etsin hanimlar diye cok super bence
Kızlar bugün oğlumun hareketleri çok sert okadar canım acıyor ki ağlıcam nerdeyse karnım mı kasıldı bebeğin hareketlerimi anlayamıyorum
Canim donuyo olabilir aklima o geldi

Suan butun hastanelerde ziyaret acik ama bu benim gittigim koronadan beri dogum yapilan kati ziyarete kapatmis, 3 gun bari rahat etsin hanimlar diye cok super bence

Canim donuyo olabilir aklima o geldi
Benimde aklıma o geldi ama korktum malesef hareket ettiği yer o kadar sert ki anlamadım nefesimi kesti

Geçenlerde bir video izlemiştim son yapılan çalışmalar sağ ya da sol yan fark etmez ikisinde de bebeğe giden kan akımı iyidir diyordu.
Bende çok dikkat etmiyorum sağ sol ikisine de yatıyorum

Saga yatinca uzun sure kalamiyorum nefesim daraliyo benim

Aynen kan akışı var ama sol daha iyi diye izleyince teşekkür ederim kızlar Banu çiftçinin YouTube kanalında görmüştüm sormak istedim

En güzelini yaparsın, hem sonbahar insanların yeni yeni hapşırıp tıksırmaya başladığı zaman mümkünse aile dışı kimse muhatap olmasın

Millet çok meraklı, şahsen empati yapar çağırılmadan gelebilir miyiz diye bile sormaya utanırım. Çocuk ele avuca gelince de alıp sevmeye, öpmeye kalkıyorlar bu benim için ayrı bir kriz sebebi Ne yapıcam bilmiyorum, çocuğumu fanusta saklıycam galiba

Yok ben istemiyorum kimseyi zaten lohusalik var insan bi cesit oluyo bide kimsenin seyini cekemem
Ben etrafima duyuruyorum bile mevlute cagiririm diye

Bankada arkadaş doğum yaptı çocuk 5 aylıkken gittik hayırlı olsuna. Hiç bişey yapma dedik her gelen pasta börek bişeyler yaptı o da bi çay demledi miss gibi oldu. Hem de bebişi iki sıkıştırrdık ☺ En güzeli böylesi , küçücükken görmeye gitsen hem anneye yük hem bebek için risk çok gereksiz

şuan bile herşey gözümde büyüyor valla 8.-9. Ayı düşünemiyorum
Bu hafta ki kadar zorlanmamıştım hiç karnım aşırı kasılıyor ayaklarım şişiyor tuvalete gitmekten gece uyanmalarından bahsetmiyorum bile.. Kızımda Ekim doğumlu eşim diyor ki Açelya da karnın bu kadar yoktu ve bu kadar canın acımıyordu. Gece sağa sola dönerken canım acıyor ah uff diyorum sesime uyanıyormuş çok aşırı terliyorum yok olucam gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…