2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhabalar kacgundur yazamadm bende bugün oğluşumu girdum kucagıma aldm beselemeye diye gittim ben gidene kadar beslemislerdi malesef ama hemsire agizdan hortum atmiş yoruluyormuş biberonu emerken bile yarin doktor aile bilgilendirmesi yapacak inşallah iyidir kuzum her yeri igne izi kan almislar her yerinden icim gitti hemsire gôğsünü aç üzerine yatir seni hissetsin dedi banada çok iyi geldi yarin güzel haberler aloriz inşallah

Canım internette bi video gördüm yediğimiz şeylerin bizde gaz yapıyor olması bebekte de yapacağı anlamına gelmiyormuş. Yani şöyle söyledi videoyu çeken kişi eğer bebeğin genetiği anneye çektiyse ve anne diyelimki kuru fasulye yediği zaman gaz sıkıntısı çekiyorsa bebekte de gaz sıkıntısı olabilirmiş. Ama genetiği babaya çektiyse babada gaz yapmıyorsa yediği fasulye bebekte de olmayabiliyormuş. Tamamen genetiğinin kime çektiği ile alakalıymış..

Merhaba canım, oh ne güzel koklaşmışsınızdır İğne izleri, elinde morarmalar ah ne hissettiğini anlıyorum içim gidiyor benimde Ama iyi olması için hepsi, bir an önce kavuşalım inşallah sağlıkla bebeklerimize

Rabbim Şafii ismi hürmetine şifa versin bebeklerinize canım kızlar.. İnşallah hep güzel haberler alırsınız Rabbime emanet minik melekler

O zaman inşallah sarımsak konusunda babaya çekmiştir Bende pek yemediğim için rahatsız etmiş olabilir beni, oğlum yesin isterim valla çok sağlıklı ama hiç sevmiyorum ☺

Ay oh misss hadi bakalım nasıl bu sefer de daha kolay olsun inşallah canım
Kafam bi rahatladı ki sorma haşatımız çıktı amaaaa
Elinize sağlık Kız tabiii biz artık valizi puseti arabaya koysak mı bile diyoruz yani o bile çıksın kafamızdan.
Canım tatlı birşeyler ye soluna yat uzan birazz bak bakalım. bi de telefondan müzik açıp sesi dinlet benimki yüksek seste hareketleniyor bence bişey yoktur doğum ağrısı olsa anlarsınız diyorlar. Öyle karıştırılacak bir şey değilmiş pek

Bana da esim tutturuyor normal dogur diye sanki biz istemeyiz erkeklere.konusmak cok kolay

O zaman inşallah sarımsak konusunda babaya çekmiştir Bende pek yemediğim için rahatsız etmiş olabilir beni, oğlum yesin isterim valla çok sağlıklı ama hiç sevmiyorum ☺
Bende çiğ soğan sarımsak yesem midemi mahveder gaz gibi değilde yanma gibi. ilk başlarda kızım hatur hutur soğan sarımsak yerdi şimdi bıraktı. gerçi şimdi hiç bişey yemiyor o ayrı konu

Ay hıc bılemedımkı kuzum ya pişmişten bişey olacağını sanmıyorum sanki

Kızlar şu isimli kolyeler oluyor ya onlardan almak istiyorum model seçmeye çalışıyorum varmı önerdiğiniz modeller

Haraket edıyor olması guzel kuzum bazen artık boyle denk gelebılıyor takıp et bakalım yerlerıde darlasıyor artık duşa gırdıkten sonra sancılarında artma olmadıysa yalancı sancı olabılır kuzum

Rabbimin izniyle daha da iyi olsun kuzum sen nasılsın bu süreçte toparlanabildinmi

İnşAllah güzel haberler bekliyoruz sağlıkla yanına gelsin miniğimiz

Pişmiş yapmaz diye biliyorum kuzum ama hava sıcak diye corapsız bastıysan ondan olabilir inşallah geçmez ogluşa ☹

Günleri birbirini tutmuyor bence, haraketi var sonuçta, iyi olduğuna eminim doğum sancısı da değildir bence benim de dün daha az hareket etti, bugün daha iyi

Pişmiş yapmaz diye biliyorum kuzum ama hava sıcak diye corapsız bastıysan ondan olabilir inşallah geçmez ogluşa ☹
Ayaklarım şişince sıkıyor diye arada çıkarıyorum ondan oldu belki de. Video da atmışsın geçmez hemen bebeğe diyor,,aman geçmesin kuzuma ya bi de onla uğraşmasın miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…