Canım internette bi video gördüm yediğimiz şeylerin bizde gaz yapıyor olması bebekte de yapacağı anlamına gelmiyormuş. Yani şöyle söyledi videoyu çeken kişi eğer bebeğin genetiği anneye çektiyse ve anne diyelimki kuru fasulye yediği zaman gaz sıkıntısı çekiyorsa bebekte de gaz sıkıntısı olabilirmiş. Ama genetiği babaya çektiyse babada gaz yapmıyorsa yediği fasulye bebekte de olmayabiliyormuş. Tamamen genetiğinin kime çektiği ile alakalıymış..Kızlar dün gece çok fazla gaz sancısı çektim ben. Boğazım kötü diye sarımsak yemiştim normalde hiç sevmem yemem o yüzden bilmiyorum gaz yapıyor mu?. Bugün de yerken aklıma geldi, beni mahvetti oğluma da sütten geçer diye aklıma geldi ondansa diye üzüldüm şimdi oğluş da gaz sancısı çekecekÇiğ de yemedim pişmişti , yapar mı ki gaz?
Merhaba canım, oh ne güzel koklaşmışsınızdırMerhabalar kacgundur yazamadm bende bugün oğluşumu girdum kucagıma aldm beselemeye diye gittim ben gidene kadar beslemislerdi malesef ama hemsire agizdan hortum atmiş yoruluyormuş biberonu emerken bile yarin doktor aile bilgilendirmesi yapacak inşallah iyidir kuzum her yeri igne izi kan almislar her yerinden icim gitti hemsire gôğsünü aç üzerine yatir seni hissetsin dedi banada çok iyi geldi yarin güzel haberler aloriz inşallah
Rabbim Şafii ismi hürmetine şifa versin bebeklerinize canım kızlar.. İnşallah hep güzel haberler alırsınız Rabbime emanet minik meleklerMerhabalar kacgundur yazamadm bende bugün oğluşumu girdum kucagıma aldm beselemeye diye gittim ben gidene kadar beslemislerdi malesef ama hemsire agizdan hortum atmiş yoruluyormuş biberonu emerken bile yarin doktor aile bilgilendirmesi yapacak inşallah iyidir kuzum her yeri igne izi kan almislar her yerinden icim gitti hemsire gôğsünü aç üzerine yatir seni hissetsin dedi banada çok iyi geldi yarin güzel haberler aloriz inşallah
O zaman inşallah sarımsak konusunda babaya çekmiştirCanım internette bi video gördüm yediğimiz şeylerin bizde gaz yapıyor olması bebekte de yapacağı anlamına gelmiyormuş. Yani şöyle söyledi videoyu çeken kişi eğer bebeğin genetiği anneye çektiyse ve anne diyelimki kuru fasulye yediği zaman gaz sıkıntısı çekiyorsa bebekte de gaz sıkıntısı olabilirmiş. Ama genetiği babaya çektiyse babada gaz yapmıyorsa yediği fasulye bebekte de olmayabiliyormuş. Tamamen genetiğinin kime çektiği ile alakalıymış..
Ay oh misss hadi bakalım nasıl bu sefer de daha kolay olsun inşallah canımKuzum benımde sez cok kolay gectı hatta ben hastanede yatak kenarlarından tutunup kendım cok rahat kalkıp yatıyordum eve gelınce tutuncak yer bulamayınca bocaladımılk kalkışım da cok rahattı daha kalkmadan gazım çıktı falan arabada kullandım 5 günlüktüm yanı o kadar da zor bısey degıl aslında
Elinize sağlıkKafam bi rahatladı ki sorma haşatımız çıktı amaaaa
Canım tatlı birşeyler ye soluna yat uzan birazz bak bakalım. bi de telefondan müzik açıp sesi dinlet benimki yüksek seste hareketleniyorKızlar bir şey danışacağım, benim bebiş son birkaç gündür inanılmaz hareketliydi ama her zamankinden daha çok resmen eliyle ayağıyla ittirmelerini falan ayırt edebiliyordum. Habire dalgalanıyordu karnım. Ama bugün sabahtan beri o kadar az hareket etti ki. Dürtüyorum falan yok, arada bi küçücük bi titreşim hissediyorum.
Sabah kasıklarımda çok baskı vardı, hatta vajinamda hissettiğim bir baskı vardı. Kahvaltı hazırlarken ayakta uzun kaldım ondandır dedim. Aşırı halsizim, açılayım diye duşa girdim. Çıktıktan sonra karnımda regl ağrısına benzer soğuk bir ağrı oluştu, biraz dozunu artırdı sonra durdu. Sağ bacağımda da hissettim hani böyle çekme gibi. Sonra bebeğim biraz kayma hareketi yaptı. Şimdi aradan 10 dk geçti yine hafif bir ağrı geldi.
Son kontrolde rahim ağzı kapalı duruyordu, doktor erken doğum riski görmüyorum dedi. Buna rağmen bir anda başlamaz doğum dimi? Yalancı sancı gibi bir şey mi acaba. Şimdi annemlere falan soramıyorum direkt hastaneye götürürler panikler çünkü çok
Sezeryan hiç zor geçmedi canım korkma. Tabi bende şokun verdiği bi rahatlık da vardıTek dezavantajı hareket kısıtlaması ilk 2 gün yanında biri lazım. Normalde de alttan dikiş olma ihtimali var o beni korkutuyordu açıkçası, ne kadar normal istesem de bi yanım ya dikiş gerekirse diyordu. Hiç sıkıntım olmadı sezeryan ile ilgili
Ben fazla yorum yaptığında bi kere sana sormayacaklar nasıl doğurmak istediğimi bana soracaklar demiştim, baya alınmıştı
Bende çiğ soğan sarımsak yesem midemi mahveder gaz gibi değilde yanma gibi. ilk başlarda kızım hatur hutur soğan sarımsak yerdi şimdi bıraktı. gerçi şimdi hiç bişey yemiyor o ayrı konuO zaman inşallah sarımsak konusunda babaya çekmiştirBende pek yemediğim için rahatsız etmiş olabilir beni, oğlum yesin isterim valla çok sağlıklı ama hiç sevmiyorum ☺
Ay hıc bılemedımkı kuzum ya pişmişten bişey olacağını sanmıyorum sankiKızlar dün gece çok fazla gaz sancısı çektim ben. Boğazım kötü diye sarımsak yemiştim normalde hiç sevmem yemem o yüzden bilmiyorum gaz yapıyor mu?. Bugün de yerken aklıma geldi, beni mahvetti oğluma da sütten geçer diye aklıma geldi ondansa diye üzüldüm şimdi oğluş da gaz sancısı çekecekÇiğ de yemedim pişmişti , yapar mı ki gaz?
Haraket edıyor olması guzel kuzum bazen artık boyle denk gelebılıyor takıp et bakalım yerlerıde darlasıyor artık duşa gırdıkten sonra sancılarında artma olmadıysa yalancı sancı olabılır kuzumKızlar bir şey danışacağım, benim bebiş son birkaç gündür inanılmaz hareketliydi ama her zamankinden daha çok resmen eliyle ayağıyla ittirmelerini falan ayırt edebiliyordum. Habire dalgalanıyordu karnım. Ama bugün sabahtan beri o kadar az hareket etti ki. Dürtüyorum falan yok, arada bi küçücük bi titreşim hissediyorum.
Sabah kasıklarımda çok baskı vardı, hatta vajinamda hissettiğim bir baskı vardı. Kahvaltı hazırlarken ayakta uzun kaldım ondandır dedim. Aşırı halsizim, açılayım diye duşa girdim. Çıktıktan sonra karnımda regl ağrısına benzer soğuk bir ağrı oluştu, biraz dozunu artırdı sonra durdu. Sağ bacağımda da hissettim hani böyle çekme gibi. Sonra bebeğim biraz kayma hareketi yaptı. Şimdi aradan 10 dk geçti yine hafif bir ağrı geldi.
Son kontrolde rahim ağzı kapalı duruyordu, doktor erken doğum riski görmüyorum dedi. Buna rağmen bir anda başlamaz doğum dimi? Yalancı sancı gibi bir şey mi acaba. Şimdi annemlere falan soramıyorum direkt hastaneye götürürler panikler çünkü çok
Rabbimin izniyle daha da iyi olsun kuzum sen nasılsın bu süreçte toparlanabildinmiMerhabalar kacgundur yazamadm bende bugün oğluşumu girdum kucagıma aldm beselemeye diye gittim ben gidene kadar beslemislerdi malesef ama hemsire agizdan hortum atmiş yoruluyormuş biberonu emerken bile yarin doktor aile bilgilendirmesi yapacak inşallah iyidir kuzum her yeri igne izi kan almislar her yerinden icim gitti hemsire gôğsünü aç üzerine yatir seni hissetsin dedi banada çok iyi geldi yarin güzel haberler aloriz inşallah
İdare ediyoruz canım gün geçiriyoruz işte öyle böyle tabii düşünürüm aşk olsunSen nasılsın canimcim çok sevindim ama beni düşünmene
Ay oh misss hadi bakalım nasıl bu sefer de daha kolay olsun inşallah canım
Elinize sağlıkKız tabiii biz artık valizi puseti arabaya koysak mı bile diyoruz yani o bile çıksın kafamızdan.
Canım tatlı birşeyler ye soluna yat uzan birazz bak bakalım. bi de telefondan müzik açıp sesi dinlet benimki yüksek seste hareketleniyorbence bişey yoktur doğum ağrısı olsa anlarsınız diyorlar. Öyle karıştırılacak bir şey değilmiş pek
Benim doktorumun eki hafifti dedim ya bence sez da da farkettı nakış gıbı yapmıs kadın duzgun ınce et et üstüne hıc binmeden etkısı var benceBakalım ikiler zor oluyor dıyor bazısı görücez gözümü çok korkutmamaya bakıyorum
İnşAllah güzel haberler bekliyoruzMerhabalar kacgundur yazamadm bende bugün oğluşumu girdum kucagıma aldm beselemeye diye gittim ben gidene kadar beslemislerdi malesef ama hemsire agizdan hortum atmiş yoruluyormuş biberonu emerken bile yarin doktor aile bilgilendirmesi yapacak inşallah iyidir kuzum her yeri igne izi kan almislar her yerinden icim gitti hemsire gôğsünü aç üzerine yatir seni hissetsin dedi banada çok iyi geldi yarin güzel haberler aloriz inşallah
Pişmiş yapmaz diye biliyorum kuzum ama hava sıcak diye corapsız bastıysan ondan olabilir inşallah geçmez ogluşa ☹Kızlar dün gece çok fazla gaz sancısı çektim ben. Boğazım kötü diye sarımsak yemiştim normalde hiç sevmem yemem o yüzden bilmiyorum gaz yapıyor mu?. Bugün de yerken aklıma geldi, beni mahvetti oğluma da sütten geçer diye aklıma geldi ondansa diye üzüldüm şimdi oğluş da gaz sancısı çekecekÇiğ de yemedim pişmişti , yapar mı ki gaz?
Günleri birbirini tutmuyor bence, haraketi var sonuçta, iyi olduğuna eminim doğum sancısı da değildir benceKızlar bir şey danışacağım, benim bebiş son birkaç gündür inanılmaz hareketliydi ama her zamankinden daha çok resmen eliyle ayağıyla ittirmelerini falan ayırt edebiliyordum. Habire dalgalanıyordu karnım. Ama bugün sabahtan beri o kadar az hareket etti ki. Dürtüyorum falan yok, arada bi küçücük bi titreşim hissediyorum.
Ayaklarım şişince sıkıyor diye arada çıkarıyorum ondan oldu belki de. Video da atmışsın geçmez hemen bebeğe diyor,,aman geçmesin kuzuma ya bi de onla uğraşmasın miniğimPişmiş yapmaz diye biliyorum kuzum ama hava sıcak diye corapsız bastıysan ondan olabilir inşallah geçmez ogluşa ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?