MaşAllah maşAllahCanım kızlarrr oğlumun ciğerindeki hırıltı şu an yokmuş, 2 ciğeri de normal dediDinlemeye devam ediyoruz dedi doktor.
Ben mochininkini almıştım lansinohdan yarı yarıya ucuzduE bebeğin kendi markasının yorumlarını çok görmediğim için almamıştım.. lansinoh çok pahalı geldi aslında artık biraz ekonomik şeylere yönelmeye çalışıyorum f/p iyi diyorsan e bebek yolları göründü bize..aman ordan da 2 parça ile çıkamıyoruz
Ben o üzümü bir akşam yedimde, sabaha kadar içimde parti bitmedi, ozaman dans dediUzum yedim soluma yattimKolostrofobi nin dedigi gibi suan hareketli cnm icim rahatladi benimde
Kontrol olmadi ozaman doktor izinliyse demi
Nezamana kadar calisacaksin
Aynen eşim tembih ediyor sadece bakmak için bişeylere gidelim ama bak alma kart dönmedi diyeE bebeğin kendi markasının yorumlarını çok görmediğim için almamıştım.. lansinoh çok pahalı geldi aslında artık biraz ekonomik şeylere yönelmeye çalışıyorum f/p iyi diyorsan e bebek yolları göründü bize..aman ordan da 2 parça ile çıkamıyoruz
Evet uzum bendede ise yaradi ama suan midemde patlama varBen o üzümü bir akşam yedimde, sabaha kadar içimde parti bitmedi, ozaman dans dediçok fazla hareketlendi
Kontrol geçen hafta özelde oldu,
1700 Gr, tatlis suratlı uyuyordu ,hatta ultrason sırasında uykusunda gülümsedi minik kızım.
Eylül sonuna kadar çalışacağım.
Benimde boynumda olmustu kendiliğinden düştü belki düşerKızlar ya benim sağ kolumun altında et beni vardı büyüdü ve kırmızı oldu dünden beri acıyor zannettim sütyenden ama değil onu unuttum şimdi bişey de yapılmaz ona neden bu tarz şeyler ilaç bile kullanılmayan bu hassas dönemi buluyor
İnşallah kuzum sanki kopuvercek gibi ama duruyor işteBenimde boynumda olmustu kendiliğinden düştü belki düşer
Yaa maşallahhCanım kızlarrr oğlumun ciğerindeki hırıltı şu an yokmuş, 2 ciğeri de normal dediDinlemeye devam ediyoruz dedi doktor.
artık aksiyonsuz geçmiyoruz günleri sanırım ya
Haftaya ne güzel haberle başladıkCanım kızlarrr oğlumun ciğerindeki hırıltı şu an yokmuş, 2 ciğeri de normal dediDinlemeye devam ediyoruz dedi doktor.
Teşekkür ederim canım , uygun bir markaya yöneliyorum o zmn bendeSüt saklama poşetinin markası farketmez canım ben burda medikalden alıyorum yoksa çok pahalı. 25 li 50 TL ye alıyorum medikalden
Benim hiç olmayan yerlerimde et beni çıktıKızlar ya benim sağ kolumun altında et beni vardı büyüdü ve kırmızı oldu dünden beri acıyor zannettim sütyenden ama değil onu unuttum şimdi bişey de yapılmaz ona neden bu tarz şeyler ilaç bile kullanılmayan bu hassas dönemi buluyor
Bende iyiyim canım ne olsun gece yarısı uyanmalar tekmeler kaymalar uyuyamamalar falan işteKuzucum dün kuzenimin nişanı vardı geçtiğimiz hafta içi şehir dışından yurt dışından akrabalar Hollanda’daki çoook özlediğim kuzenlerim falan geldiler orada da okullar açılıyormuş ya da açılmış mı ne sanırım çok vakitleri yoktu o yüzden pek bakamadım buralara
Şimdi de ağrı sızı içinde yatıyorum gece hiç uyuyamadım. Kendimi yormadım aslında sağolsunlar kimse bana iş yaptırmadı oturduğum yerden bile kaldırmadılar ama işte nişan mekanında birkaç saat o sandalyelerde oturmak bile perişan etti belimi
Sen nasılsın? Birkaç günde doğuran oldu mu?
Öğlen gidicez canım alıcam inşallahYaa maşallahhkucağına alabildin mi minik oğlunu
Pögfff kararmalar bende de varBenim hiç olmayan yerlerimde et beni çıktı
Sol baldırımın arkası ve koltuk altımminik minikler ama elim değince acayip rahatsız ediyor
Doktor geçer kendiliğinden doğum sonrası hormonlardan çıkıyor dedi inşallah geçer
Ayrıca koltuk altım ve alt bölgem hafif karardıbeyaz tenliyim bir de çok dikkatimi çekiyor umarım onlar da geçer
Eşim dalga geçiyor anaa pamuk gibiydi koltuk altların noldu sana kıyamam diye
Memintoların ucu da kapkara zaten
Arap Bacı ya dönmeden doğururum umarım parça parça kararıyorum sanki haha
Yaa ,ne güzel bir haber, maşallah ona, daha da iyi olun kavusun inşallah.Canım kızlarrr oğlumun ciğerindeki hırıltı şu an yokmuş, 2 ciğeri de normal dediDinlemeye devam ediyoruz dedi doktor.
Ay çok güldüm Allah seni emi benim göğüslerimin ucu zaten kahveydi çok küçük değildi ucu ebatları hiç değişmedi bu sütler nerde diye merak ediyorum benBenim hiç olmayan yerlerimde et beni çıktı
Sol baldırımın arkası ve koltuk altımminik minikler ama elim değince acayip rahatsız ediyor
Doktor geçer kendiliğinden doğum sonrası hormonlardan çıkıyor dedi inşallah geçer
Ayrıca koltuk altım ve alt bölgem hafif karardıbeyaz tenliyim bir de çok dikkatimi çekiyor umarım onlar da geçer
Eşim dalga geçiyor anaa pamuk gibiydi koltuk altların noldu sana kıyamam diye
Memintoların ucu da kapkara zaten
Arap Bacı ya dönmeden doğururum umarım parça parça kararıyorum sanki haha
Aman maşallah ne kadar kısa zaman kilo alıp büyüyorlar bende haftaya gideceğim inşallah bu cuma gidecektim haftaya kalsın dedim durabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?