2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben mochininkini almıştım lansinohdan yarı yarıya ucuzdu

Uzum yedim soluma yattim Kolostrofobi nin dedigi gibi suan hareketli cnm icim rahatladi benimde

Kontrol olmadi ozaman doktor izinliyse demi
Nezamana kadar calisacaksin
Ben o üzümü bir akşam yedimde, sabaha kadar içimde parti bitmedi, ozaman dans dedi çok fazla hareketlendi
Kontrol geçen hafta özelde oldu,
1700 Gr, tatlis suratlı uyuyordu ,hatta ultrason sırasında uykusunda gülümsedi minik kızım.
Eylül sonuna kadar çalışacağım.

Aynen eşim tembih ediyor sadece bakmak için bişeylere gidelim ama bak alma kart dönmedi diye öyle bir yer ki içine çekiyor insanı

Evet uzum bendede ise yaradi ama suan midemde patlama var
Masallah senin ona baktigini hissetmistir ondan gulumsemistir
Allah kolaylik versin canim

Kızlar ya benim sağ kolumun altında et beni vardı büyüdü ve kırmızı oldu dünden beri acıyor zannettim sütyenden ama değil onu unuttum şimdi bişey de yapılmaz ona neden bu tarz şeyler ilaç bile kullanılmayan bu hassas dönemi buluyor

Benimde boynumda olmustu kendiliğinden düştü belki düşer

Canım kızlarrr oğlumun ciğerindeki hırıltı şu an yokmuş, 2 ciğeri de normal dedi Dinlemeye devam ediyoruz dedi doktor.
Haftaya ne güzel haberle başladık
Çok az kaldı kavuşmanıza demektir bu çok şükür canım

Benim hiç olmayan yerlerimde et beni çıktı
Sol baldırımın arkası ve koltuk altım minik minikler ama elim değince acayip rahatsız ediyor
Doktor geçer kendiliğinden doğum sonrası hormonlardan çıkıyor dedi inşallah geçer
Ayrıca koltuk altım ve alt bölgem hafif karardı beyaz tenliyim bir de çok dikkatimi çekiyor umarım onlar da geçer
Eşim dalga geçiyor anaa pamuk gibiydi koltuk altların noldu sana kıyamam diye
Memintoların ucu da kapkara zaten
Arap Bacı ya dönmeden doğururum umarım parça parça kararıyorum sanki haha

Bende iyiyim canım ne olsun gece yarısı uyanmalar tekmeler kaymalar uyuyamamalar falan işte elba ikizlerin dünyaya getirmiş çok şükür grubun 4.annesi de belli olmuş oldu

Pögfff kararmalar bende de var aynı iki bölgede. Ben de süt gibi beyaz değilimdir ama açık tenliyim daha çok belli oluyor sanki Doğumdan sonra geçermiş bir de tüylenme çok tüylendiiiiimmmm üst bacaklarımda çıkmazdı artık oralarımda tüylendi

Ay çok güldüm Allah seni emi benim göğüslerimin ucu zaten kahveydi çok küçük değildi ucu ebatları hiç değişmedi bu sütler nerde diye merak ediyorum ben diğer bölgeler gerçekten dediğin gibi umarım açılır et beni de inşallah geçer canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…