2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım kızlarrr oğlumun ciğerindeki hırıltı şu an yokmuş, 2 ciğeri de normal dedi Dinlemeye devam ediyoruz dedi doktor.
Güçlü küçük bey maşallah sana teyzelerin 7/24 dua ediyor siz minik bebişlere en kısa zamanda annelerinizin kollarına kavuşun inşallah

Hahahhaha kesinlikle Eylül sonu diyorum

Sürekli kasılma olur geçmezse bir nst bakmak lazım canım. Eger tuglenmen gebeliğe bağlıysa sonra dökülür bence alma. Göğüsler de sütten dolayı oluyor canım normal

Bende iyiyim canım ne olsun gece yarısı uyanmalar tekmeler kaymalar uyuyamamalar falan işte @elba ikizlerin dünyaya getirmiş çok şükür grubun 4.annesi de belli olmuş oldu
İyi olmana sevindim kuzum
Yaa evet öyleymiş
Artık doğumlar konuşuluyor girince doğuran var mı demeye başladık tuhafıma gidiyor hala bazen başka topikteymişim gibi geliyor
Benim ilk zamanlar çok oldu daha yedi sekiz haftalıkken acayip tüylendim
Sonra ne oldu bilmiyorum aniden çıkan tüylerim de çıkmamaya başladı keşke hep böyle kalsa diyorum ben de
Ama normale döneriz canım doğumdan sonra
33+1 im 2680 kg boyunu bilmiyorum yine
Ama haftalarını öğrendim bu sefer Devakus
Herşey yolunda
Oooo maşallah tosbiğe ya
İnşallah canım geçer umarım
Haha kız merak etme süt orada doğumdan sonra hormonlar çekilince inmeye başlıyor diye biliyorum
Şu an var süt yani ama hormonlarımız baskılıyormuş gelmesini doğum sonrası hormonlar vücudu terk ettikçe beynimiz doğumun gerçekleştiğini anlayıp salıyor sütleri
Ne mucizevi bir programlama resmen

33+1 im 2680 kg boyunu bilmiyorum yine
Ama haftalarını öğrendim bu sefer Devakus
Herşey yolunda
Maşallah kuzumaa
Ortalama 2 hafta önde mi görünüyor? Çok anlamıyorum ama kjddfgs

Dün gece 6 kere tuvalete kalktım bi ara artık klozette otururken mi uyusam diye düşünmedim değil
6 da çokmuş ya kıyamam
Ben akşam yatmadan önce su falan içmiyorum gece uyanırım korkusuna bazen 1 kere kalkıyorum o kadar mis

Bir de ben gece uyanınca hep kendimi sırt üstü buluyorum ya. Sağ ya da sola dönüyorum sonra gene sırt üstü uyanıyorum. Kollarımın vs uyuşmasına dayanamıyor galiba artık bünyem

Ben de öyleyim sağa sola dönemiyorum pek sırt üstü de belim daha çok ağrıyor girdik bir kısırdöngüye Allah sonumu hayretsin

Ben de öyleyim sağa sola dönemiyorum pek sırt üstü de belim daha çok ağrıyor girdik bir kısırdöngüye Allah sonumu hayretsin
Ben soluma yatıp arkaya doğru belimin altına yastık yerleştiriyorum. O zaman dönemiyorum.

Ya benim meme uçlarım hiç ıslanmıyor millette şimdiden süt gelmeye başlamış bende tık yok. Korkuyodum gelmeyecek diye şu an bu mesajın nasıl içimi rahatlattıııı.
Hakikaten mucizevi bir programlama..
Kizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
Canım benim yarın randevum 34+2 oluyor yarın

Amiiiinn. Son 1 ay kaldı diyebiliriz diren kuzum
Ben soluma yatıp arkaya doğru belimin altına yastık yerleştiriyorum. O zaman dönemiyorum.

Ben de hamile yastığu kullanıyorum hani şu U şeklinde olanlardan. Hem bacağımın arasına alıyorum yastığı hem sırtımı destekliyorum sırt üstü yatınca ya belimin arasına girmiş oluyor nasıl denk getiriyosam Ciddi bel ağrısı yaşamadım hala.

Anladım canım terleyince bende kötü oluyorum ama hiç de uykumu bölüp kalkmıyorumAma gün içinde hiç uyumuyorum gece 12 gibi yatağa giriyorum 6ya kadar 5-6 saat uyuyorum belki yorgunluktan kesintisiz uyuyor da olabilirim
Artık karınlar iyice büyüdü bebekler de büyüdü bu tarz uyku sorunları hep olacak doğurana kadar

Burun aspiratörünü bebedor aldım (aslında bu markayı düşünmüyordum ama carrefourda gezerken carrefour karta indirim vardı )
Pişik kremi olarak mustelanın küçük boyu var yeterli gelmeyeceği için Sudocrem ve Bepanthol de alacağım.
Göğüs pedi de we baby.
Başka süt sağma poşetleri de olur bence.
Biz kaynatmayla uğraşmamak için sterilazatör aldık geçen gün biberonları attım mükemmel bir şey herkes alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…