Fl değeri değer olarak yazmıyor mu canım ordan boyunu bulursun
Canım çok sevindim had bakalım küçük adam ev yolcusu umarım en yakın zamandaÖğlen gidicez canım alıcam inşallah
Güçlü küçük bey maşallah sanaCanım kızlarrr oğlumun ciğerindeki hırıltı şu an yokmuş, 2 ciğeri de normal dediDinlemeye devam ediyoruz dedi doktor.
Hahahhaha kesinlikle Eylül sonu diyorumAhhh bebeğim bak benden uyumak gibi güzel şeyler beklemen beni üzertabi ki de zombi modundayım yazışmaları okudum geldim, bizim senle günümüz aynı ya bende diyorum 34ü gördük çok şükür bundan sonra her an doğabilirler cidden. Son 1 aya girdiğimiz kesin. Normalde 7 Ekim ama o zamana kalmayız sanki he ne dersin ?
Sürekli kasılma olur geçmezse bir nst bakmak lazım canım. Eger tuglenmen gebeliğe bağlıysa sonra dökülür bence alma. Göğüsler de sütten dolayı oluyor canım normalGunaydin kızlar 32+6 dan selamlar karnı çok agriyon böyle sürekli kasilan var mi?Bide goguslerim çok agriyor bise saplanıyor gibi normal mi?ebru_can_ebru canım sen bilirsin normal mi Bide göbeğimi agda yaptırayım diyorum aşırı killandı bu beni çok rahatsız ediyor sence zararı olur mu
Yanlis kisiyi etiketledin cnmBende iyiyim canım ne olsun gece yarısı uyanmalar tekmeler kaymalar uyuyamamalar falan işte@elba ikizlerin dünyaya getirmiş çok şükür grubun 4.annesi de belli olmuş oldu
Yok kuzum devlette oyle bısey yokFl değeri değer olarak yazmıyor mu canım ordan boyunu bulursun
Yaaa masallah tombik mi olacak buu 33+4 benim 2185 cikmisti kuzum
Ben ultrasonda 33+4 gozukunce doktor direkt nst ye sokmustu canimBakalımm inşallah güzel haberler alacağız benimde salı günü kontrol.. Bu hafta nst ye girecek miyim onu merak ediyorum ultrasonda 34+4 sat a göre 33+5 görünüyorum
İyi olmana sevindim kuzumBende iyiyim canım ne olsun gece yarısı uyanmalar tekmeler kaymalar uyuyamamalar falan işte@elba ikizlerin dünyaya getirmiş çok şükür grubun 4.annesi de belli olmuş oldu
Benim ilk zamanlar çok oldu daha yedi sekiz haftalıkken acayip tüylendimPögfff kararmalar bende de varaynı iki bölgede. Ben de süt gibi beyaz değilimdir ama açık tenliyim daha çok belli oluyor sanki Doğumdan sonra geçermiş bir de tüylenme çok tüylendiiiiimmmm üst bacaklarımda çıkmazdı artık oralarımda tüylendi
Oooo maşallah tosbiğe ya
İnşallah canım geçer umarımAy çok güldüm Allah seni emi benim göğüslerimin ucu zaten kahveydi çok küçük değildi ucu ebatları hiç değişmedi bu sütler nerde diye merak ediyorum bendiğer bölgeler gerçekten dediğin gibi umarım açılır et beni de inşallah geçer canım geçmiş olsun
Maşallah kuzumaa
6 da çokmuş ya kıyamamDün gece 6 kere tuvalete kalktım bi ara artık klozette otururken mi uyusam diye düşünmedim değil
Ben de öyleyimMaşallah kuzumaa
Ortalama 2 hafta önde mi görünüyor? Çok anlamıyorum ama kjddfgs
6 da çokmuş ya kıyamam
Ben akşam yatmadan önce su falan içmiyorum gece uyanırım korkusunabazen 1 kere kalkıyorum o kadar mis
Bir de ben gece uyanınca hep kendimi sırt üstü buluyorum ya. Sağ ya da sola dönüyorum sonra gene sırt üstü uyanıyorum. Kollarımın vs uyuşmasına dayanamıyor galiba artık bünyem
Maşallah kuzumaa
Ortalama 2 hafta önde mi görünüyor? Çok anlamıyorum ama kjddfgs
6 da çokmuş ya kıyamam
Ben akşam yatmadan önce su falan içmiyorum gece uyanırım korkusunabazen 1 kere kalkıyorum o kadar mis
Bir de ben gece uyanınca hep kendimi sırt üstü buluyorum ya. Sağ ya da sola dönüyorum sonra gene sırt üstü uyanıyorum. Kollarımın vs uyuşmasına dayanamıyor galiba artık bünyem
Ben soluma yatıp arkaya doğru belimin altına yastık yerleştiriyorum. O zaman dönemiyorum.Ben de öyleyimsağa sola dönemiyorum pek sırt üstü de belim daha çok ağrıyor girdik bir kısırdöngüye Allah sonumu hayretsin
Ya benim meme uçlarım hiç ıslanmıyor millette şimdiden süt gelmeye başlamış bende tık yok. Korkuyodum gelmeyecek diye şu an bu mesajın nasıl içimi rahatlattıııı.Şu an var süt yani ama hormonlarımız baskılıyormuş gelmesini doğum sonrası hormonlar vücudu terk ettikçe beynimiz doğumun gerçekleştiğini anlayıp salıyor sütleri
Ne mucizevi bir programlama resmen
Canım benim yarın randevum 34+2 oluyor yarınKizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
Kuzum cuma ama eşimin izini iptal olmazsa gidebiliyorumKizlar bu hafta rdvusu olan varsa gununu yazip beni etiketlesin liste yapicam takipde kalmak icin
Benim haftaya sali gunu rdvum var
Amiiiinn. Son 1 ay kaldı diyebiliriz diren kuzumBen de öyleyimsağa sola dönemiyorum pek sırt üstü de belim daha çok ağrıyor girdik bir kısırdöngüye Allah sonumu hayretsin
Ben soluma yatıp arkaya doğru belimin altına yastık yerleştiriyorum. O zaman dönemiyorum.
Anladım canım terleyince bende kötü oluyorum ama hiç de uykumu bölüp kalkmıyorumOhhh süper canımbenim olayım sadece WC değil sola yatmaktan solum ağrıyor. Sıcak rahatsız ediyor terliyorum t-shirt değiştiriyorum geceleri o aralarda kaçıyor işte uykum ah uh diye diye sabah ediyorum açıkçası rahat değilim artık.
Burun aspiratörünü bebedor aldım (aslında bu markayı düşünmüyordum ama carrefourda gezerken carrefour karta indirim vardıKızlar günaydın. Simdi listemde bir kaç eksik kaldı, sizden kullandığınız memnun kaldığınız marka ürün yorumları rica ediyorum..
Burun aspiratör
Pişik kremi
Gogus pedi
Lansinoh marka sagma makinesi var sut toplama poşeti başka marka olsa olur mu?
Bide daha önce sormuştum ama kaynadı arada bu sut sagma makinelerinin parçaları nasıl yıkanıyor? Sadece kaynak şu 10 dk mı yoksa temiz içerikli deterjan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?