Tek isteğim sağlıklı olması ben beklemeye razıyım canım. Geçti bitti 17 gün oldu bile bi 2 hafta daha geçsin oğlum ele avuca da gelir o zaman evde rahat bakarım
Sizlerden güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum canım taze anneler atatalya
'nın bebeğine de düşük dozda oksijen veriyorlardı canım en son kendini topladı sanırım bazen verilip bazen verilmiyordu. Gülmeleri zaten beni benden alıyor küçük melekler
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız ve evlerimizde mutlu aileler olacağız
Aynen Aytanesii
1-2 güne çıkar muhtemelen oksijenden. Onu yorulmasın diye yapıyorlar, yorulmaları daha zararlı diye. Bu haftasonuna sen alırsın bence bebişini. Bende sanırım bi sonraki hafta anca alacağım
Vallahi uzakda aramiyorum
Ben hamileyken esimin kizi bizde kaldi 3 ay
Bide karantinadaydik
Benim buyuk kizla ayni yasitlar aman Allahim, kizin istahi, hiperaktivitesi, cok konusmasi beni benden aldi. Icten ice hep ne cok yiyor ne cok konusuyo ne ipte sapta durmaz diyodum. Ayni tipa tip aynisi ya uzaklara gitmeye gerek yok , bide kan bagi var yani ablasina cekmis benim kiz yapacak bise yok
Vallahi uzakda aramiyorum
Ben hamileyken esimin kizi bizde kaldi 3 ay
Bide karantinadaydik
Benim buyuk kizla ayni yasitlar aman Allahim, kizin istahi, hiperaktivitesi, cok konusmasi beni benden aldi. Icten ice hep ne cok yiyor ne cok konusuyo ne ipte sapta durmaz diyodum. Ayni tipa tip aynisi ya uzaklara gitmeye gerek yok , bide kan bagi var yani ablasina cekmis benim kiz yapacak bise yok
Cuma aksami anneme davetliyiz zaten yemek derdim yok haftasonu dinlenme
Temizlik dediysem oyle cam sil falan degil her odayi dip bucak toz al supur sil
Surada 2 veya 3 ay sonra tasinicaz
Yavastan esya toparlamaya gecicem
Pzrtesi okula birakincada vinn alisverise, eksikleri tamamlamaya
Ya evet cok cimcime cana yakin seni gorsun hemen sevdirir kendini cok konuskan
Bide telefon falan vermiyorum yani gercekten sinirli veriyorum oyuzdende hep ilgi istiyo
Rabbim saglik versinde yaptiklari yaramazlik goze batmiyo.
Günaydın ☺
Ben sütçü mecbur uyanıyorum 15-20 dk tek göğüs. 2 göğüs 30-40 dk da bitiyor. Biberonu sağma makinesini yıka kaynat derken uyku kaçıyor Gece rüyamda süt sağma makinem kırılıyordu bi de rüyalarımda da süt sağıyorum
Günaydın ☺
Ben sütçü mecbur uyanıyorum 15-20 dk tek göğüs. 2 göğüs 30-40 dk da bitiyor. Biberonu sağma makinesini yıka kaynat derken uyku kaçıyor Gece rüyamda süt sağma makinem kırılıyordu bi de rüyalarımda da süt sağıyorum
Perşembe randevum var ne dicek doktor. İçimi rahatlatsın bi olmuyo böyle eşimde yok doğuma yetişir mi diye ayrıyetten bide ona kafa yoruyorum anlıcağın kafamda deli sorular