2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım kendini iyi hissediyorsan neden yapmayason hamilelik hastalık hali değil ki ben rahatsızım yapamıyorum iyi yapmışsınız maşallah hepsi lazım olaxak kışın napacaksin
Tabiki canım Allah razı olsun annemde almış hepsini ayarlamış miss gibi oldu yaptık bitti

freejourney
@ebru_can_ebru
Kolostrofobi

Kizlar bugun sizlerden haber bekliyoruz
Hayirli haberlerle gelin insallah
Bakalim doktorlarimiz size neler soyleyecek :)
Şuan yoldayım canım doktora gidiyorum ama sabahtan beri çok çok az kıpırdadı sıpam dün çok yoruldum acaba ondan mı korkuyorum da dün eşim beni elimde bebekle gelir görmüş doğum yapmışım rüyasında

Hayır olsun rüyası hadi güzel haberlerle gel bakalım canım

Aynen hayırlısı olsun satı beklemese de 37ye kadar beklese iyi olur ciğerleri tam gelişir.zorlasalar da sabredicez artık.beni sıcaklar mahvediyordu biraz serinlemeye başlayınca rahatladım.sağlıcakla gelsinler
Evet öyle oluyormuş bakalım ne zaman gelecek bebeler.. daha var gerçi gün saymıyorum hiç

Küvezden çıkmamız için de bugün hemşire kilosu önemli değil, önemli olan 36.haftaya gelmemiz dedi. 36.haftada bebek dışarıya hazır oluyormuş o yüzden küvezde de o süreyi bekletiyorlarmış.
Çok az kaldı kavuşmanıza kuzeycik sağlıkla çıksın ay sonrası nasıl da güzel geçecek

Ben happy momsta okumuştum bi iki ay önce kendi tercihi ile sez gününden bir gün önce anlamadığı bi şekilde 6-7 cmle hastaneye gıdıyor ikna ediyorlar ve ıkı saatte doğuruyor

Oyy maşallah minik yakışıklıya

Günaydııınnn
Göbüşümü hazırladım doktora gidiyoruuz çıkar çıkmaz yazacağım
Göbüş güncelleme de şöyle bir gelsinnn

Masallah cnm cok oynamamasinin sebebi yeri kisitli ya ondandir hersey yolunda sukur

Selaam.. biz iyiz çok şükür,.hafiften sancılarımız başladı ama onun dışında bir sorunumuz yok her şey yolunda. Birde listede tek eksik olan ismimiz kalmış onu yazayım "EYLÜL" Allah nasip ederse. Randevumuz da haftaya 5 eylülde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…