2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gebelikte yapilan asi kizamik + tetanoz demi onu soyluyosun
Bende yaptirmadim
Gebelikte kızamık yapılmıyor diye biliyorum canım sanırım zayıflatılmış organizma içerdiği için.
Tetanoz 2 doz yaptırdım ben.
Sanırım arkadaşımız çocukluk aşılarından bahsediyor.

Aynen benimde öyle dişlerim yapısal olarak çok güzeldir
Bu arada kızına maşAllah sen bizden öndesin sıkıntı olmamasına çok sevindim canım

Aynen benimde öyle dişlerim yapısal olarak çok güzeldir
Bu arada kızına maşAllah sen bizden öndesin sıkıntı olmamasına çok sevindim canım
Teşekkür ederiz kuzum 3 gündür nesquickli süt içiyorum uyumadan önce sen de denemiştin değil mi kilo için?

Emzik avent biberon mamajio kullanacağım. Kızım almadı deneyeceğim ama emzik alan bebekler daha rahat oluyor hijyen konusuna gelince zor olacak ama yine de ilk zamanlar kurtarıcı

Kaçıncı hafta kaç kilo canım benimde öyle toplarız inşallah

Bir de kızımda beceremedim ama bunda şu yarım kundak işini çözmem lazım reflekslerinfen dolayı çok zor oluyor ilk 3 ay kızım sürekli uyanırdı kundak işine de alistiramadim acemiligime geldi uyku tulumu aldım 0.3 ay sonrasında daha yapmam zaten umarım yapabilrim

Simdi baktim bogmacaymis turkcesi
Burada bogmaca + tetanoz yapiliyo gebelikte ondan bahsediyo sandim

Belkide ileride çok da güvenmiyorum ben usg olcumune şükür sağlıklı olmanıza sevindim canım valla yaklaşıyor zaman çok şükür sağlıcakla geçsin her surec

Belkide ileride çok da güvenmiyorum ben usg olcumune şükür sağlıklı olmanıza sevindim canım valla yaklaşıyor zaman çok şükür sağlıcakla geçsin her surec
Evet kuzum ben de diyorum belki de ileride neyseki sorun teşkil edecek bir gerilik yok, bin şükür başka bir sorun yok, suyu falan da iyi
Özellikle bizim daha da yaklaşıyooor

36dan itibaren bas asagida olmasi isteniliyomus
Sana doktor cevirmeden bahsettimi
Cunku benimki bana cevirmeye calisiriz dedi
Donmezse sezeryan olabilir dedi
Yok kuzum çevirmeden bahsetmedi. Ben doppler için bir radyoloğa gitmiştim bana yüz fotosu hediye etmek istedi. Bebek kıpırdasın bize dönsün diye ultrasonu bastırarak karnımda sürükledi öyle bir acıdı kiii. Çevirme falan istemem sanırım
Evet bende hep içiyorum 10 gün oldu bak bu gece unutmuştum hatırlattın bana sağol
Ne demek kuzum benim de keyifli bir rutinim oldu teşekkürler çok da severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…