- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Gebelikte kızamık yapılmıyor diye biliyorum canım sanırım zayıflatılmış organizma içerdiği için.Gebelikte yapilan asi kizamik + tetanoz demi onu soyluyosun
Bende yaptirmadim
Evet o siteyi gördüm canım hemen ilk sırada çıkıyor sanırım.. Eylül ortası gibi sipariş versek yetişir miOğlumda hacıserıften almıstım ama suan cok fazla pahalı geldı bana , cıkolatadeposuu instada elit marka çikolata ıle yapıyor ordan yaptıracağım
Aynen benimde öyle dişlerim yapısal olarak çok güzeldirBen de emzik kullanmışım kızlar üstelik kimsenin ağız ve diş yapısıyla ilgili en ufak bir fikri olmadan eczaneden aldığı emzikle, artık eczacı ne verdiyse ... Dişlerimde eğrilik, boşluk yok
Tabii ki yıllarca ve tüm gün boyunca kullanmak fiziksel zararlara sebep oluyordur ama çocuklar öğrenme ve keşfetme zamanlarında o kadar aktif ve sosyal oluyor ki buna bir rahatlatıcı olarak bağlanmayı bile unutabiliyorlar.
Ben kabul ederse emzik vermeyi düşünüyorum aventinkini aldım bakalım tutacak mıbu arada ilk bir ay emzik,biberon yasakmış
Teşekkür ederiz kuzumAynen benimde öyle dişlerim yapısal olarak çok güzeldir
Bu arada kızına maşAllah sen bizden öndesin sıkıntı olmamasına çok sevindim canım
Kesinlikle bazı şeyler genetik sanki degismiyorBazen naparsam yapalım sonuç değişmiyor değil mi
Kaçıncı hafta kaç kilo canım benimde öyle toplarız inşallahİyi geceler kızlarBizim bugün doktor kontrolümüz vardı.
Kızımız iyi çok şükür bir sıkıntı yok, 3 gün geri çıkıyor kilosu. Hala makat gelişte önümüzdeki hafta randevumuz var. Sanırım yine dönmezse sezaryen günü konuşacağız kesin bir şey demese de sezaryen gibi görünüyor dedi
Simdi baktim bogmacaymis turkcesiGebelikte kızamık yapılmıyor diye biliyorum canım sanırım zayıflatılmış organizma içerdiği için.
Tetanoz 2 doz yaptırdım ben.
Sanırım arkadaşımız çocukluk aşılarından bahsediyor.
Belkide ileride çok da güvenmiyorum ben usg olcumune şükür sağlıklı olmanıza sevindim canım valla yaklaşıyor zaman çok şükür sağlıcakla geçsin her surecİyi geceler kızlarBizim bugün doktor kontrolümüz vardı.
Kızımız iyi çok şükür bir sıkıntı yok, 3 gün geri çıkıyor kilosu. Hala makat gelişte önümüzdeki hafta randevumuz var. Sanırım yine dönmezse sezaryen günü konuşacağız kesin bir şey demese de sezaryen gibi görünüyor dedi
35+2, 2500 e yakın 2500 diyebiliriz dedi doktor canım inşallah boy ve kiloyu da toplayacağızKaçıncı hafta kaç kilo canım benimde öyle toplarız inşallah
36dan itibaren bas asagida olmasi isteniliyomus35+2, 2500 e yakın 2500 diyebiliriz dedi doktor canım inşallah boy ve kiloyu da toplayacağız
Evet bende hep içiyorum 10 gün oldu bak bu gece unutmuştum hatırlattın bana sağolTeşekkür ederiz kuzum3 gündür nesquickli süt içiyorum uyumadan önce sen de denemiştin değil mi kilo için?
Öyle oluyor canımKesinlikle bazı şeyler genetik sanki degismiyor
Insallah canim benm de 32 +6 190035+2, 2500 e yakın 2500 diyebiliriz dedi doktor canım inşallah boy ve kiloyu da toplayacağız
Alıştırma yapıyor vücut sanırımUyuyamiyorum ya
Saga donuyorum ora sert sola donuyorum ora sert rahat olamadim biturlu
Evet kuzum ben de diyorum belki de ileride neyseki sorun teşkil edecek bir gerilik yok, bin şükür başka bir sorun yok, suyu falan da iyiBelkide ileride çok da güvenmiyorum ben usg olcumune şükür sağlıklı olmanıza sevindim canım valla yaklaşıyor zaman çok şükür sağlıcakla geçsin her surec
Yok kuzum çevirmeden bahsetmedi. Ben doppler için bir radyoloğa gitmiştim bana yüz fotosu hediye etmek istedi. Bebek kıpırdasın bize dönsün diye ultrasonu bastırarak karnımda sürükledi öyle bir acıdı kiii. Çevirme falan istemem sanırım36dan itibaren bas asagida olmasi isteniliyomus
Sana doktor cevirmeden bahsettimi
Cunku benimki bana cevirmeye calisiriz dedi
Donmezse sezeryan olabilir dedi
Ne demek kuzumEvet bende hep içiyorum 10 gün oldu bak bu gece unutmuştum hatırlattın bana sağol
Böyle hafta ve kilo söyleyince çok anlayamıyorum kuzum ama bana öyle ciddi bir gerilik varmış gibi gelmedi. Ultrasonda hangi haftaya uyumlu çıkıyor?Insallah canim benm de 32 +6 1900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?