- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Son zamanlarda sağa dönerek uyuyabiliyorum daha doğrusu koltukta otururken uykum gelene kadar oyalanıp sonra hemen yatağa geçiyorum. Sırt üstü dönmüş ve nefesim daralmış bir şekilde uyandım dün cidden kötüydüUyuyamiyorum ya
Saga donuyorum ora sert sola donuyorum ora sert rahat olamadim biturlu
bizim dalakta büyüme olmuştu.1 ay sürede dalakta küçülme oldu.içiniz rahat değilse başka doktora götürün isterseniz .bizim karnımız çok şişmedi.hep yattı oğlum ,dinlenerek yatarak geçiyor .Tekrar merhaba, bugun 3. Haftamız doktora gıttık, gastro karaciğer ve dalak hala cok buyuk dedı, ele gelıyor dedi, ne zaman kuculecek bu karaciğer, karnı kocaman şiş, ben hıc ıyı degılım cok tedırgınım, sizde sadece karaciğer degerı harıc organ da buyumus muydu, ne zaman kuculdu, nasıl kuculdu lutfen kafayı yemek uzereyım
O da doğru kuzum hastane ben de hemen kullanmayı planlamıyorum aslındaAşkım şimdi biberonu her kullanımdan sonra kaynat su bla bla streılıze etmeye gerek yok bıberon yıkayıcısıyla sıcak suda yıkasan yeter 2-3 gunde bır strelıze edılebılır kuzum
Biberon kullanmayacağını varsayben çantama koymadım gerekırse şırıngayla verırım zaten ilk gun 10 ml içeceği
Ben de tembelim ya hamilelik beni inanılmaz tembelleştirdi hayatımın ennnn verimsiz durağan dönemini yaşıyorum. İnşallah doğunca bana da gelir şu annelik enerjisi yoksa işimiz yaşBi de ben tembelimdir ama annelikle bitti o tembellik artık ☺ Hastanede sıcak su sebili vardı hemşireler lavaboda yıkayıp sonra o kaynar su ile çalkalamamı söylediler bana canım.
Bi deneyim güzel olur öyle olsa vallaBi takmayı dene yukarı kadar sıkısana kadar Çek olur gibi yada aynı marka poset al sağma makinenle sağıp posetı kapatıp yatarsın dırek hemde dırek hazır olur götürmeye bıberona ordan bıdaha poşete falan uğraşmazsın daha sterıl olur sutte
Rüya diyince ben oğlumun doğumundan 2-3 gün önce çok sevdiğim baba yarısı gibi olan rahmetli eniştemi görmüştüm rüyamda. Eniştem öbür dünyadan geri gelmişti ama biz çok normal karşılıyorduk bunu ve mutluyduk. Sanırım oğluşun gelişi malum olmuş , tabi nerden ona yorayım ben o zamanO da doğru kuzum hastane ben de hemen kullanmayı planlamıyorum aslındakaşık biberon da koyacağım zaten sanırım şırınga da koyacağım aldım ikisini de normal biberondan önce onları kullanırım zaten ama işte ne olur ne olmaz valizde yer var diye normal biberonu da temizleyip götüreyim dedim
Ben de tembelim ya hamilelik beni inanılmaz tembelleştirdi hayatımın ennnn verimsiz durağan dönemini yaşıyorum. İnşallah doğunca bana da gelir şu annelik enerjisi yoksa işimiz yaşson dönemde rüyalarım hep çocuğu doğurduğum ama ya beslemeyi ya altını değiştirmeyi falan unuttuğum böyle sürekli çocuğun başına bir iş getirdiğim şeylerle dolu bilinçaltımın güzelliğine gel
Yıkayıp çalkalamak yetiyorsa süpermişPapatyamaviss de yıkamak yetiyor demişti içim rahatladı bir şey kullanmam gerekirse hastanede nasıl kaynatıcam gibi ilginç fikirlerden kurtuldum sayenizde sağ olun kızlarcım
Kendi gebelik aşılarımı yaptırmadım evet, ayrıyeten bebek ve çocukluk aşılarının içeriklerini araştırdım kızamık aşısında var domuz jelatini. Diğerlerinde de saçma sapan şeyler var. Temiz içeriklisi üretilene kadar aşı yaptırmayacağım çocuğuma. Ama yaptıran yaptırır karar anne babanınGebelikte yapilan asi kizamik + tetanoz demi onu soyluyosun
Bende yaptirmadim
Evet bebeklik aşısından bahsettim, küçük kardeşim var aslında ondan bahsettim ama yaş yazmayınca yanlış anlaşılmaya müsait olmuşGebelikte kızamık yapılmıyor diye biliyorum canım sanırım zayıflatılmış organizma içerdiği için.
Tetanoz 2 doz yaptırdım ben.
Sanırım arkadaşımız çocukluk aşılarından bahsediyor.
yaa resmen geleceğini güzel bir rüyayla müjdelemiş KuzeycikRüya diyince ben oğlumun doğumundan 2-3 gün önce çok sevdiğim baba yarısı gibi olan rahmetli eniştemi görmüştüm rüyamda. Eniştem öbür dünyadan geri gelmişti ama biz çok normal karşılıyorduk bunu ve mutluyduk. Sanırım oğluşun gelişi malum olmuş , tabi nerden ona yorayım ben o zaman
Annelik enerjisi de gelir merak etme. Zaten onun için birşeyler yapmazsan asıl kendini kötü hissedersin ☺ Ha kesin sersemleşmelerimiz olacak benim şu an oluyor kafa gidiyor arada
Ben trendyolda tuna chocolate diye bir mağazaya sipariş verdim yorumları iyiydi, instaya güvenemedim çok. Siparişim gelsin paylaşırımKızlar belki konuşuldu ama ben kaçırdım.. çikolatayı nereye yaptırdınız yada yaptiracaksiniz? Hacı Şerif, Melodi, liva gibi bilindik markalara baktım ben dökme çikolata şeklinde.. ama instagramda beğendiğiniz memnun kaldığınız yerler oldu mu?
Bu arada kıyamam miniğe ya keşke kötü etkilenmeseymiş ☹Evet bebeklik aşısından bahsettim, küçük kardeşim var aslında ondan bahsettim ama yaş yazmayınca yanlış anlaşılmaya müsait olmuş
Maalesef çok sık olmasa da aşılardan sonra yan etki olabiliyor. Uzun vade etkileri hariç bir de aşı sonrası hemen ortaya çıkan etkiler de olabiliyor. Allahtan erken farkettik de hastaneye zamanında yetiştirebildik..Bu arada kıyamam miniğe ya keşke kötü etkilenmeseymiş ☹
Çok sevinirim canım, kaç gün teslimat ?Ben trendyolda tuna chocolate diye bir mağazaya sipariş verdim yorumları iyiydi, instaya güvenemedim çok. Siparişim gelsin paylaşırım
Ah canim ya ne kötü bir şanssızlık.. baskıları cok güzelmiş ama sayfanın.. Allahtan yenisini yolluyorlar instagram a o yüzden pek güvenmiyorum... inşallah en kısa zamanda eline ulaşır canımBidoluetiket diye bir sayfadan sipariş verdim. Normalde belkiiii iyidir bilmiyorum benim şansıma mı denk geldiürün hazırlama süreci 18 gün sürdü. Yanında kolonyada istemiştim kargoda kolonya akmış çikolatalar ıslanmış şimdi tekrar hazırlıyorlar ne zaman gelecek diyorum yetişir abla gibi saçma bi cevap alıyorum abis66
Evet cok acittigi soyleniyi ogun gelsin bakicaz artikYok kuzum çevirmeden bahsetmedi. Ben doppler için bir radyoloğa gitmiştim bana yüz fotosu hediye etmek istedi. Bebek kıpırdasın bize dönsün diye ultrasonu bastırarak karnımda sürükledi öyle bir acıdı kiii. Çevirme falan istemem sanırım
Ben bugun nobete kalkmadim 12de uyudum 6 olmadan kalktimNöbetçiler nöbetçiler nerdesinizyine 10 da koltukta uyuya kalıp uyandım, minnoşum kıpır kıpır nasıl uyuyacağız bir daha
Aa masallah sana
Bi takmayı dene yukarı kadar sıkısana kadar Çek olur gibi yada aynı marka poset al sağma makinenle sağıp posetı kapatıp yatarsın dırek hemde dırek hazır olur götürmeye bıberona ordan bıdaha poşete falan uğraşmazsın daha sterıl olur sutte
Senin kuduruk bebişin yerinde durmuyorduEvet cok acittigi soyleniyi ogun gelsin bakicaz artik
Ben bugun nobete kalkmadim 12de uyudum 6 olmadan kalktim
Aa masallah sana
Sendemi hamileydin
Cok sukur bi sorunum yok fiziki psikoloji olarak iyi gidiyo 33+6 oldum bende. Sadece bebek kilolu diye 38+5de suni sanciyla dogumu baslatmak istiyolar o durum var
Sen nasilsin
Ay sen sonuna gelmisin ya
Cinsiyeti ne
Hic sanci falan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?