2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Uyuyamiyorum ya
Saga donuyorum ora sert sola donuyorum ora sert rahat olamadim biturlu
Son zamanlarda sağa dönerek uyuyabiliyorum daha doğrusu koltukta otururken uykum gelene kadar oyalanıp sonra hemen yatağa geçiyorum. Sırt üstü dönmüş ve nefesim daralmış bir şekilde uyandım dün cidden kötüydü

bizim dalakta büyüme olmuştu.1 ay sürede dalakta küçülme oldu.içiniz rahat değilse başka doktora götürün isterseniz .bizim karnımız çok şişmedi.hep yattı oğlum ,dinlenerek yatarak geçiyor .

O da doğru kuzum hastane ben de hemen kullanmayı planlamıyorum aslında kaşık biberon da koyacağım zaten sanırım şırınga da koyacağım aldım ikisini de normal biberondan önce onları kullanırım zaten ama işte ne olur ne olmaz valizde yer var diye normal biberonu da temizleyip götüreyim dedim
Bi de ben tembelimdir ama annelikle bitti o tembellik artık ☺ Hastanede sıcak su sebili vardı hemşireler lavaboda yıkayıp sonra o kaynar su ile çalkalamamı söylediler bana canım.
Ben de tembelim ya hamilelik beni inanılmaz tembelleştirdi hayatımın ennnn verimsiz durağan dönemini yaşıyorum. İnşallah doğunca bana da gelir şu annelik enerjisi yoksa işimiz yaş son dönemde rüyalarım hep çocuğu doğurduğum ama ya beslemeyi ya altını değiştirmeyi falan unuttuğum böyle sürekli çocuğun başına bir iş getirdiğim şeylerle dolu bilinçaltımın güzelliğine gel

Yıkayıp çalkalamak yetiyorsa süpermiş Papatyamaviss de yıkamak yetiyor demişti içim rahatladı bir şey kullanmam gerekirse hastanede nasıl kaynatıcam gibi ilginç fikirlerden kurtuldum sayenizde sağ olun kızlarcım

Bi deneyim güzel olur öyle olsa valla

Rüya diyince ben oğlumun doğumundan 2-3 gün önce çok sevdiğim baba yarısı gibi olan rahmetli eniştemi görmüştüm rüyamda. Eniştem öbür dünyadan geri gelmişti ama biz çok normal karşılıyorduk bunu ve mutluyduk. Sanırım oğluşun gelişi malum olmuş , tabi nerden ona yorayım ben o zaman

Annelik enerjisi de gelir merak etme. Zaten onun için birşeyler yapmazsan asıl kendini kötü hissedersin ☺ Ha kesin sersemleşmelerimiz olacak benim şu an oluyor kafa gidiyor arada

Son düzenleme:
Gebelikte yapilan asi kizamik + tetanoz demi onu soyluyosun
Bende yaptirmadim
Kendi gebelik aşılarımı yaptırmadım evet, ayrıyeten bebek ve çocukluk aşılarının içeriklerini araştırdım kızamık aşısında var domuz jelatini. Diğerlerinde de saçma sapan şeyler var. Temiz içeriklisi üretilene kadar aşı yaptırmayacağım çocuğuma. Ama yaptıran yaptırır karar anne babanın

Evet bebeklik aşısından bahsettim, küçük kardeşim var aslında ondan bahsettim ama yaş yazmayınca yanlış anlaşılmaya müsait olmuş

.
yaa resmen geleceğini güzel bir rüyayla müjdelemiş Kuzeycik çok güzel bir rüya görmüşsün sevilen aile büyüklerini devlet büyüklerini görmek çok iyidir rüyalarda

şimdiden sersemim kuzum zaten saat üçe geliyor hala uyku yok bebiş de gelince artık sabahlar olmasın olur heralde iyice

Ben trendyolda tuna chocolate diye bir mağazaya sipariş verdim yorumları iyiydi, instaya güvenemedim çok. Siparişim gelsin paylaşırım

Bu arada kıyamam miniğe ya keşke kötü etkilenmeseymiş ☹
Maalesef çok sık olmasa da aşılardan sonra yan etki olabiliyor. Uzun vade etkileri hariç bir de aşı sonrası hemen ortaya çıkan etkiler de olabiliyor. Allahtan erken farkettik de hastaneye zamanında yetiştirebildik..

Bidoluetiket diye bir sayfadan sipariş verdim. Normalde belkiiii iyidir bilmiyorum benim şansıma mı denk geldi ürün hazırlama süreci 18 gün sürdü. Yanında kolonyada istemiştim kargoda kolonya akmış çikolatalar ıslanmış şimdi tekrar hazırlıyorlar ne zaman gelecek diyorum yetişir abla gibi saçma bi cevap alıyorum abis66

Ah canim ya ne kötü bir şanssızlık.. baskıları cok güzelmiş ama sayfanın.. Allahtan yenisini yolluyorlar instagram a o yüzden pek güvenmiyorum... inşallah en kısa zamanda eline ulaşır canım

Evet cok acittigi soyleniyi ogun gelsin bakicaz artik
Nöbetçiler nöbetçiler nerdesiniz yine 10 da koltukta uyuya kalıp uyandım, minnoşum kıpır kıpır nasıl uyuyacağız bir daha
Ben bugun nobete kalkmadim 12de uyudum 6 olmadan kalktim
sandriyon masallah sana canım benim hersey yolunda gitti mi bu surecte anlatsana
Aa masallah sana
Sendemi hamileydin
Cok sukur bi sorunum yok fiziki psikoloji olarak iyi gidiyo 33+6 oldum bende. Sadece bebek kilolu diye 38+5de suni sanciyla dogumu baslatmak istiyolar o durum var
Sen nasilsin
Ay sen sonuna gelmisin ya
Cinsiyeti ne
Hic sanci falan yokmu

Valla oluyormuş Yalnız bu konuyu ben sırf cam biberon için gidip 2000TL ye avent almadan konuşsak iyiydi

Senin kuduruk bebişin yerinde durmuyordu bir ihtimal olarak bilgi vermişlerdir yoksa seninki döner bence yeniden. Yine de onlara bırakmadan evde yapabileceğin egzersizleri yap bence kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…