Geçmiş olsun canım rabbim korusun ben yememeye çakıştım köy peyniri birçok yer daha uygun diye omdan alır eşim de burda ondan aldı tadı güzel diye aldı ucuz diye değil ama tadına bile bakmadım normal süzme yada klasik alıyroum Rabbim esirgesin hepimiziÜniversite 2de iken açtık büfe kahvaltı yaptığım bir mekanın pastörize edilmemiş peynirinden brucella (hayvan hastalığı) olmuş bir insanım8 ay tedavi gördüm okulu uzattım o yüzden çiğ süt ev yoğurdu evde yapılan peynir vs aman aman aman uzak durunuz. Saygılar soyasosu
Ya aynen benimki her gittimde farkli pozisyonda bi gidiyom asagida bidahaki rdvuya kadar yukarda bakalim sali gunu nerede olacakSenin kuduruk bebişin yerinde durmuyordubir ihtimal olarak bilgi vermişlerdir yoksa seninki döner bence yeniden. Yine de onlara bırakmadan evde yapabileceğin egzersizleri yap bence kuzum.
Günlük sütü akıp ne kadar kaynatmalı canımKuzu, üniversitede mikrobiyoloji dersi aldım. En sağlıklı süt cam şişede dolapta satılan günlük sütler var ya onlardır. Diğer türlü pastörize. Açıkçası hiç bir hocamız çiğ süt tavsiye etmezdi, içindeki bakterileri cihazlarla ölçüp bakardık ve sonra ben de bir daha hiç tüketemedim.
45dk da bakteri kalmaz evet ama o kadar kaynamaya içinde yararlı bir şey de kalmaz.
Hadi bakalım kızlar içerdekiler ne alemde bakınBugunki rdvular
DusunceBulutu
Flowervillage
Kizlar bizleri habersiz birakmayin
Hayirli haberlerle gelin insallah
Şimdi kızıma bakmaya kayınvalidem gelecek.kahvaltı hazırlıyorum yiyip 10 gibi çıkarımBugunki rdvular
DusunceBulutu
Flowervillage
Kizlar bizleri habersiz birakmayin
Hayirli haberlerle gelin insallah
Amaan doğumdan sonra veririm heralde yaa sağlık olsunBen Denizlideyim ama doktorlar aynı kafadan sanırım, gündemi ve gelişmeleri takip ediyorlar demek ki. Bazı doktorlar eski kafalı malesef mezun oldukları senenin bilgisiyle emekli oluyorlar.. Ben 48le hamile kaldım şuan 57 kiloyum. Doktor kilon normal çok almamışsın dedi baştan birşey dememişti. Ama ben ilk 3 - 4 ay full bulantı kusmadan birşey yiyemedim, bir de ramazan orucu tuttum ondan çok almadım diye düşünüyorum 14 de çok değil bence grupta var mı bilmiyorum inşaallah yoktur rezil olmam 30 kilo alan biri vardı ama gebelik şekeri de falan değil iştahtan
Ay dur müzmahal çocuk sevmem zaten ben o ne öyle oturduğu yerde kalıp gibi duruyor çocuk dediğin az hareketli olur atlamayan zıplamayan çocuk mu olurmuş hiçBilmiyorum ama suan bu nesılde zaten bebeklerın cocukların sendrom donemlerı cok agır gecıyor arkadasımın kızı kıtap bebektı okadar uyumlu uysal bişey 2 yaşından sonra kendınden gectı cocuk boyle sokaklar da ağlayarak yuvarlanırdı yerlerde sürünürdü kız yanı 3 bucuga kadar da cektı 4bucuk yaşından sonra normale döndü , kı hıc sınırlı bı anne degıldır yetiştirme de tabiki önemli ama o yıllar küçük ergenlık donemı gıbı bısey .. Allah yukarda bende cok zorlandım hala daha kalan geçmeyen bızı cok zorlayan huyları var oğlumun belkı bazıları bızden kaynaklıdır bu olabılırde, hepsi kendine has yani birde herkesın bıseye dayanma sabretme derecesi farklı belki onun oğlu sende olmuş olsaydın zorlanmazdın ama ona zor geldı
Bizim bı arkana var oğlu var o kadar pasıfkı yanı atlamaz zıplamaz oturur sesı çıkmaz sus bebek gıbı bizimkiler ebeleme fln oynar derki ayyy ben benımkı boyle olsa napardımanlatabıldımmı o yuzden herkes kendı tarafından yorumluyor
Bende şimdi kendi tarafımdan yorumladım ama sana olumsuz bısey aksettırmeye çalışmadan daha yumuşak bahsettımgenelde böyle yapmaya çalışırım yanı evet zor olabılır ama bunu dan dıye de ah bacım dur sen goreceksın gününü demek ayrı hamıle bı ınsan var karşında dımı
Evet yapar malesef altta batmada çok yapıyor
Benim bahsettiğim cam şişede satılan son kullanma tarihi daha kısa olan taze pastörize sütler. Onların alıp kaynatmaya gerek yok.Günlük sütü akıp ne kadar kaynatmalı canım
İnstagramda yok kiz bebegi olacak olanin kadinin bereketindenmis erkek bebegi olacak olan gercek aski tatmis olmadigindanmis. Sacma sacma seyler bence.Evladın kızı erkeği mi olurmuş ya. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Yapı ve huy bu , cinsiyete bağlı değil ki. Boş konuşan insan çok hatta instagramda bile oluyor bu tip videolar ben gülüp geçiyorum. Şu an oğlum küvezde hemşireler uslu bebek diye seviyorlar ☺ Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin.
Mell_tasarimGünaydın kızlardaha önce konuşulmuştur belki ama kaçırmışım isimli hastane çıkışı yaptıran var mı ve nereden yaptırdınız
Ben Instagramdaki nakissepeti ne yaptırdımGünaydın kızlardaha önce konuşulmuştur belki ama kaçırmışım isimli hastane çıkışı yaptıran var mı ve nereden yaptırdınız
Ay eşim de aynısını diyor. Çocuk dediğin yaramazlık da yapacak öyle sus pus çocuk mu olur diyeAy dur müzmahal çocuk sevmem zaten ben o ne öyle oturduğu yerde kalıp gibi duruyor çocuk dediğin az hareketli olur atlamayan zıplamayan çocuk mu olurmuş hiçya işte çoğu insan bu şekilde yaklaşmıyor ben çektim sende çekeceksin kafası var belki senin çocuğundan daha huysuz olacak bunu kim bilebilir belkide daha uysal yaşayıp göreceğim sen neden sürprizi bozuyorsun
Saçmalıyorlar sürekli. Yalnız bugün buna denk geldim bizimkiler kesin kandırır bizi yaİnstagramda yok kiz bebegi olacak olanin kadinin bereketindenmis erkek bebegi olacak olan gercek aski tatmis olmadigindanmis. Sacma sacma seyler bence.
Ben yaptırıyorum ama 6 hafta oldu o yuzden onermıcemGünaydın kızlardaha önce konuşulmuştur belki ama kaçırmışım isimli hastane çıkışı yaptıran var mı ve nereden yaptırdınız
Yaaa bencede bak oyle olurlarAy eşim de aynısını diyor. Çocuk dediğin yaramazlık da yapacak öyle sus pus çocuk mu olur diye
Saçmalıyorlar sürekli. Yalnız bugün buna denk geldim bizimkiler kesin kandırır bizi ya
Oğlum sabah geldi ilk önce yanıma yattı bıraz sevdı boyle koca adam gibi saçlarımı gerıye ata ata sonra kulagına bısı dıcem senı cok sevıyorum dıyıp optu sonra kardesımi cok sevıyorum dıyıp optu bes dk sonra ya bence tom da uyanmıştır bı telefonunu getıreyım de bırlıkte bıraz oynayalım dedıAy eşim de aynısını diyor. Çocuk dediğin yaramazlık da yapacak öyle sus pus çocuk mu olur diye
Saçmalıyorlar sürekli. Yalnız bugün buna denk geldim bizimkiler kesin kandırır bizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?