2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım rabbim korusun ben yememeye çakıştım köy peyniri birçok yer daha uygun diye omdan alır eşim de burda ondan aldı tadı güzel diye aldı ucuz diye değil ama tadına bile bakmadım normal süzme yada klasik alıyroum Rabbim esirgesin hepimizi

Senin kuduruk bebişin yerinde durmuyordu bir ihtimal olarak bilgi vermişlerdir yoksa seninki döner bence yeniden. Yine de onlara bırakmadan evde yapabileceğin egzersizleri yap bence kuzum.
Ya aynen benimki her gittimde farkli pozisyonda bi gidiyom asagida bidahaki rdvuya kadar yukarda bakalim sali gunu nerede olacak
Geziniyo benimki

Günlük sütü akıp ne kadar kaynatmalı canım

Bende bugün kan vercem 32. Haftada troid ilacı yetmeyebilir demişti Antalya daki doktorum bakalım burdaki labaratuvar da ne çıkacak referans aralıkları değişebilir ama duruma göre aç içtiğim troid ilacımın dozuna bakcaz kızlar

Amaan doğumdan sonra veririm heralde yaa sağlık olsun

Ay dur müzmahal çocuk sevmem zaten ben o ne öyle oturduğu yerde kalıp gibi duruyor çocuk dediğin az hareketli olur atlamayan zıplamayan çocuk mu olurmuş hiç ya işte çoğu insan bu şekilde yaklaşmıyor ben çektim sende çekeceksin kafası var belki senin çocuğundan daha huysuz olacak bunu kim bilebilir belkide daha uysal yaşayıp göreceğim sen neden sürprizi bozuyorsun

İnstagramda yok kiz bebegi olacak olanin kadinin bereketindenmis erkek bebegi olacak olan gercek aski tatmis olmadigindanmis. Sacma sacma seyler bence.

Günaydın kızlar daha önce konuşulmuştur belki ama kaçırmışım isimli hastane çıkışı yaptıran var mı ve nereden yaptırdınız
Ben Instagramdaki nakissepeti ne yaptırdım

Ay eşim de aynısını diyor. Çocuk dediğin yaramazlık da yapacak öyle sus pus çocuk mu olur diye
İnstagramda yok kiz bebegi olacak olanin kadinin bereketindenmis erkek bebegi olacak olan gercek aski tatmis olmadigindanmis. Sacma sacma seyler bence.
Saçmalıyorlar sürekli. Yalnız bugün buna denk geldim bizimkiler kesin kandırır bizi ya

Ay eşim de aynısını diyor. Çocuk dediğin yaramazlık da yapacak öyle sus pus çocuk mu olur diye

Saçmalıyorlar sürekli. Yalnız bugün buna denk geldim bizimkiler kesin kandırır bizi ya
Oğlum sabah geldi ilk önce yanıma yattı bıraz sevdı boyle koca adam gibi saçlarımı gerıye ata ata sonra kulagına bısı dıcem senı cok sevıyorum dıyıp optu sonra kardesımi cok sevıyorum dıyıp optu bes dk sonra ya bence tom da uyanmıştır bı telefonunu getıreyım de bırlıkte bıraz oynayalım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…