2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay eşim de aynısını diyor. Çocuk dediğin yaramazlık da yapacak öyle sus pus çocuk mu olur diye

Saçmalıyorlar sürekli. Yalnız bugün buna denk geldim bizimkiler kesin kandırır bizi ya
Ama öyle hiç kıpırdamadan oturduğu zamanda bu nasıl çocuk diyecekler
Bunu bende görmüştüm

İnstagramda yok kiz bebegi olacak olanin kadinin bereketindenmis erkek bebegi olacak olan gercek aski tatmis olmadigindanmis. Sacma sacma seyler bence.
Ayy evet bu muhabbette vardı… yok erkek çocuğunu evlendikten sonra unutacakmışsın, kız evlat ailesine düşkün olurmuş vs. Bunların tamamı fıtratla ilgili olan şeyler kız olup ailesinin yüzüne bakmayan da var. Dua etmek lazım bol bol Rabbim herkese hayırlı evlat versin, evladıyla da sınamasın kimseyi

Afiyet olsun canım

Esimde antbiyotik icme diye tutturdu
Hangisini yazdı bir de kültür verdin mi her doktorda farklı ilerliyor bu konuda kimi kültür vermeden antibiyotik başlamıyor kimi direk başlıyor riske atmamak için erken doğumu tetikler falan diye şaseyi çekinme kullan ama

Benimki 1 hafta geri çıktı. 2 gündür kabızlık var zorla ölçtüler, yanlış ölçülmüştür deyin bana. Kilosu 1700 gr çıktı.
Canim hata payi vardir bide kilosuna cok takilma
Hic belli olmuyo
Arkadasima 4 kilo dediler cocuk 3200 gr cikti obur cocuga yanilmiyosam 3600 falan denildi cocuk 4 kusur cikti
Doktorun ne dedi bu konuda

Canim hata payi vardir bide kilosuna cok takilma
Hic belli olmuyo
Arkadasima 4 kilo dediler cocuk 3200 gr cikti obur cocuga yanilmiyosam 3600 falan denildi cocuk 4 kusur cikti
Doktorun ne dedi bu konuda
Bir şey demedi kan ve idrar verdim pazartesi sonuç için gideceğim tekrar ama yine bakmazlar

Aksef verdi canim
Ya doktorun vermiş olduğu ilaçları kullanmakta neden bu kadar cekınıyorsunuz anlamıyorum hele esine ne çeken sensın bebeğe zararınızda enfeksiyonun daha mı ıyı doktor verdiyse kullanılır olmaz dedıyse bosverılır profesör dıyorsun doktorum bıde zararlı bısey olsa neden versin aşkım gözünü sevem biraz kızayım

Canım ölçümde hata payı oluyor yazmış arkadaşlar katılıyorum birde başka bir hastanede muayene olsan belki hastanendeki cihazla alakalıdır
Başka hastaneye gidince sorun çıkartırlar diye korkuyorum sürekli nerenin takipli hastasısın diye soruyorlar. 1 hafta olması problem sona yaklaşıyoruz artık ben 2 kiloyu geçmiştir diye düşündüm hatta ama 1700 ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…