2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Off sorma esim kizdi dun doktora bidaha dogurursan bu doktora gitmicez dedi. Biraz gevsek davrandi doktor oda rahatsiz oldu.

Flowervillage ultrason ölçümleri kaba taslak ölçümler hata payı illaki olur. Hem zorlandılar diyorsunuz vardır bir hata. İnşallah bir sonraki kontrolde boşuna evham yaptım diyeceksiniz sıkmayın canınızı

Aman aşkım o zaman hıc takılma devlette benım bır haftada 600 gram fark çıktı eksık ölçmüşler demekkı oncekını dedım bı hafta max 350 fln alır cunku doktorum daha az ölçüyor bence benımde cıhazdan aşağıya radyolojı uzmanına gonderdı en son doppler ultrason orası cok daha net olctugunu dusunuyorum mesela

bir sonrakine kadar inşallah ağlamadan, saçlarımı beyazlatmadan zaman geçirebilirim. Inşallah öyledir çünkü tek temennim bu su an

Elimizdeki olanak devletteki cihazlar ve doktorlar o yüzden hemen inanıyorum moralim bozuluyor. Randevu bulursam bir daha gideyim 2 hafta sonra inşallah her şey yolundadır. Bende bu hastanenin perinatoloji doktorundan çok memnundum çok iyi bilgi veriyor

Inşallah. Normalde hep 2 gün falan geri çıkıyordu, şimdi 1 hafta demesi kötü oldu. Ne yesem ben kilo alıyorum bebek değil sanırım.
Bence kabızlığın da etkisi var ama hafta geri çıkması kötü adlandırılacak bişey değil benim doktor da 1 hafta 4 gün falan geri demişti sonraki kontrollerde ileri çıkmaya başladı 3 haftaya kadar normal kabul ediyor doktorlar.. Pazartesi tekrar muayene olmak istediğini dile getir sonuçları göstermek için gittiğinde.. kabızlık içinde lifli gıdalar tüket erik, kuru kayısı incir falan da yiyebilirsin..

Teşekkür ederim pazartesi olsun bakalım ne oluyor inşallah her şey yoluna girer

Pazartesi sorarım inşallah. Olumsuzbir şey duyunca konuşma yetimi kaybediyorum
Cnm olumsuz bise yokki sen kendin evham yapiyosun

Belki minyon olacak senin bebisin

Benim kizin kilosu dogdugunda iyiydi 3630 ama simdi gor 3 yasinda ama minyon tipli zayif ince, baba tarafina cekmis diyorum

Belkide dogdukdan sonra kilolu olacak bence cok takma kafana bu kiloyu

Kardesim 5850gr dogmus, simdi gor manken gibi zayif boylu falan

Yani kilolu dogunca toplu olacak
Zayif dogunca zayif kalacak diye bise yok

Bugunki rdvular

DusunceBulutu
Flowervillage

Kizlar bizleri habersiz birakmayin
Hayirli haberlerle gelin insallah
Şimdi çıktım nst için yemek yiyip gitmiştim sancı çıkmadı.ama yememe de gerek yokmuş.doğum için gün verelim aç mısın dediler. Tahlilleri yapıp anestezi bölümüyle görüşmem gerekiyormuş.artık pazartesi aç gidip bunları halledicem doğum için gün verecekler
Kilosu haftasıyla uyumlu çıktı 3 4 haftada 500gram aldırsam 3 kilo olsa yeter ama boyu 2 hafta geride 45cm gözüküyor.inşallah yanlış ölçümdür.

Hadi baslasin geri sayim cnm
Doguma kadar biraz daha uzar cnm dert etme, yanilma payida olur
Senin sezeryandi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…