Off sorma esim kizdi dun doktora bidaha dogurursan bu doktora gitmicez dedi. Biraz gevsek davrandi doktor oda rahatsiz oldu.Ya doktorun vermiş olduğu ilaçları kullanmakta neden bu kadar cekınıyorsunuz anlamıyorum hele esine ne çeken sensın bebeğe zararınızda enfeksiyonun daha mı ıyı doktor verdiyse kullanılır olmaz dedıyse bosverılır profesör dıyorsun doktorum bıde zararlı bısey olsa neden versin aşkım gözünü sevem biraz kızayım
Yani endise edecek bi durum olsaydi doktor mutlaka bise derdi canimBir şey demedi kan ve idrar verdim pazartesi sonuç için gideceğim tekrar ama yine bakmazlar
Pazartesi sorarım inşallah. Olumsuzbir şey duyunca konuşma yetimi kaybediyorumYani endise edecek bi durum olsaydi doktor mutlaka bise derdi canim
Sonuc icin doktorunami gideceksin
Bi sor istersen icin rahatlar
Aman aşkım o zaman hıc takılma devlette benım bır haftada 600 gram fark çıktı eksık ölçmüşler demekkı oncekını dedım bı hafta max 350 fln alır cunku doktorum daha az ölçüyor bence benımde cıhazdan aşağıya radyolojı uzmanına gonderdı en son doppler ultrason orası cok daha net olctugunu dusunuyorum meselaDevlet
bir sonrakine kadar inşallah ağlamadan, saçlarımı beyazlatmadan zaman geçirebilirim. Inşallah öyledir çünkü tek temennim bu su anFlowervillage ultrason ölçümleri kaba taslak ölçümler hata payı illaki olur. Hem zorlandılar diyorsunuz vardır bir hata. İnşallah bir sonraki kontrolde boşuna evham yaptım diyeceksiniz sıkmayın canınızı
Hem benım oğlum son haftalara dogru 2-3 haftaya kadar gerıledı 2980 gram doğdu yınede cok uzulme takma etkılenır bebişPazartesi sorarım inşallah. Olumsuzbir şey duyunca konuşma yetimi kaybediyorum
Elimizdeki olanak devletteki cihazlar ve doktorlar o yüzden hemen inanıyorum moralim bozuluyor. Randevu bulursam bir daha gideyim 2 hafta sonra inşallah her şey yolundadır. Bende bu hastanenin perinatoloji doktorundan çok memnundum çok iyi bilgi veriyorAman aşkım o zaman hıc takılma devlette benım bır haftada 600 gram fark çıktı eksık ölçmüşler demekkı oncekını dedım bı hafta max 350 fln alır cunku doktorum daha az ölçüyor bence benımde cıhazdan aşağıya radyolojı uzmanına gonderdı en son doppler ultrason orası cok daha net olctugunu dusunuyorum mesela
2 kilonun üstü olsaydı üzülmezdim 1700 çok az bi sayı 33+1 e göreHem benım oğlum son haftalara dogru 2-3 haftaya kadar gerıledı 2980 gram doğdu yınede cok uzulme takma etkılenır bebiş
Her zaman için hata payı vardır canım..Benimki 1 hafta geri çıktı. 2 gündür kabızlık var zorla ölçtüler, yanlış ölçülmüştür deyin bana. Kilosu 1700 gr çıktı.
Inşallah. Normalde hep 2 gün falan geri çıkıyordu, şimdi 1 hafta demesi kötü oldu. Ne yesem ben kilo alıyorum bebek değil sanırım.Her zaman için hata payı vardır canım..
Ölçen kişidende olabilir canım doktorun hep aynı kişi miydiBana doktor bir şey demedi ben acaba ondan mi diye düşündüm kendimi teselli ediyorum yani
Seninkini kullanan daha çok kişi var hamilelikte kullanılan antibiyotikler bunlar yoksa yazmazlar zaten canımBaktim kk de cok kullanan olmus ondan birsey olmaz diye dusundum
Yok ama cihaz hep aynı cihazÖlçen kişidende olabilir canım doktorun hep aynı kişi miydi
Baktim ust solunum yollarina da iyi geliyormus bogazim aciyordu ona da faydasi olur belkiSeninkini kullanan daha çok kişi var hamilelikte kullanılan antibiyotikler bunlar yoksa yazmazlar zaten canım
Bence kabızlığın da etkisi var ama hafta geri çıkması kötü adlandırılacak bişey değil benim doktor da 1 hafta 4 gün falan geri demişti sonraki kontrollerde ileri çıkmaya başladı 3 haftaya kadar normal kabul ediyor doktorlar.. Pazartesi tekrar muayene olmak istediğini dile getir sonuçları göstermek için gittiğinde.. kabızlık içinde lifli gıdalar tüket erik, kuru kayısı incir falan da yiyebilirsin..Inşallah. Normalde hep 2 gün falan geri çıkıyordu, şimdi 1 hafta demesi kötü oldu. Ne yesem ben kilo alıyorum bebek değil sanırım.
Teşekkür ederimBence kabızlığın da etkisi var ama hafta geri çıkması kötü adlandırılacak bişey değil benim doktor da 1 hafta 4 gün falan geri demişti sonraki kontrollerde ileri çıkmaya başladı 3 haftaya kadar normal kabul ediyor doktorlar.. Pazartesi tekrar muayene olmak istediğini dile getir sonuçları göstermek için gittiğinde.. kabızlık içinde lifli gıdalar tüket erik, kuru kayısı incir falan da yiyebilirsin..
Cnm olumsuz bise yokki sen kendin evham yapiyosunPazartesi sorarım inşallah. Olumsuzbir şey duyunca konuşma yetimi kaybediyorum
Şimdi çıktım nst için yemek yiyip gitmiştim sancı çıkmadı.ama yememe de gerek yokmuş.doğum için gün verelim aç mısın dediler. Tahlilleri yapıp anestezi bölümüyle görüşmem gerekiyormuş.artık pazartesi aç gidip bunları halledicem doğum için gün vereceklerBugunki rdvular
DusunceBulutu
Flowervillage
Kizlar bizleri habersiz birakmayin
Hayirli haberlerle gelin insallah
Hadi baslasin geri sayim cnmŞimdi çıktım nst için yemek yiyip gitmiştim sancı çıkmadı.ama yememe de gerek yokmuş.doğum için gün verelim aç mısın dediler. Tahlilleri yapıp anestezi bölümüyle görüşmem gerekiyormuş.artık pazartesi aç gidip bunları halledicem doğum için gün verecekler
Kilosu haftasıyla uyumlu çıktı 3 4 haftada 500gram aldırsam 3 kilo olsa yeterama boyu 2 hafta geride 45cm gözüküyor.inşallah yanlış ölçümdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?