- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Herhangı bır fıtık durumu yoksa etkılemezNormal doğum düşünüyorum etkiler mi sizce peki
Tedbiri al takdiri Allaha birakRahat olmak çok önemli ama tedbirli olmak da gerekmez mi. Yani bana çok fazla geldi bu örnek
Yani kilolu dogunca toplu olacak
Zayif dogunca zayif kalacak diye bise yok
Aynen aynen bende hep oyle dıyorum aman sağlıkla alsın kucağına sağ salım kavuşsun bebeğine dıyeValla o rahatlıktan lazım da yapamıyoruz işte, tabi birşey olmasın da böyle yapanlara hiçbişey olmuyor maşallah
Yanı bir oğlu daha var benimkiyle aynı yaşta kızıyorum da kız senın durumun bellı degıl mı sen napıyorsun ne dıyorsun fazla değil mi bak Allah korusun bişey olursa ya ama doktor bişey demedi diyor hanı dıkkat falan olmalı gıbısıne o kanamayı görmek yeterde artardı bana meselaRahat olmak çok önemli ama tedbirli olmak da gerekmez mi. Yani bana çok fazla geldi bu örnek
Evde 24 derece bizim icin cok bile
Biz burda alismisiz ya soguga
23 bile bizler icin sicak ama bebekli ev icin olabilir
insallah hayirlisi olsun canim
sadece bu ilacimi cikariyosun
belki kokusundan falandir
baska bi ilac verse doktorun
Benim 2.de once suyum geldi
6 saat evde oyalandim ev isi yaptim dus aldim namaz kildim ciktim hastaneye vardigimda 6bucuk saat gecmisti aradan
4 cm ile girdim 3 saat sonra dogum yaptim
Canım ben dut falan dedim ama geçmezse ilacını kullan mutlaka enfeksiyon bebek için tehlikeli olabilir.Aksef verdi canim
Yanı sımdı bende detaylı durumu bılmedıgım için riski ne bılmıyorum ama sonucta baya bı kanama gormus dıkkat etmesi için yeter de artar bence neyse dıllendırmeyeydim burda eyıydıHelal olsun gerçekten böylesine başka bir şey diyemem ya ben çok Narinim ya insanlar çok cevvalmaşAllah kanama alanı nerede olduğu da önemli ya belki ondandır benim arkasındaydı hafif ayrılma vardı plesantada dekolman riskinden korkmuştuk
Oy anam oy dertlendim
Ben su gelişi olduğu takdirde hastane gözetiminde devam etmesini doğru buluyorum riskli bi süreç çünkü sızıntı oldugunda cok sıkıntı olmayabilir belki ama komple geldıyse hemen bı dus alıp hazırlanıp falan hastaneye gecıs yapılmalı bence.a
Amniyon sıvısı geldikten sonra 6 saat beklemek başka biri için çok tehlikeli olabilir gibi geldi bana. İzlediğim çeşitli uzman görüşlerinde böyle fikir edindim.
Sen yine de dikkatli ol
Benim bebeğim hiç önde olmadı buna tamam diyordum ama 1 hafta geri çıkması üzdü. Artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz haftasıyla uyumlu olsa sorun etmem kiCnm olumsuz bise yokki sen kendin evham yapiyosun
Belki minyon olacak senin bebisin
Benim kizin kilosu dogdugunda iyiydi 3630 ama simdi gor 3 yasinda ama minyon tipli zayif ince, baba tarafina cekmis diyorum
Belkide dogdukdan sonra kilolu olacak bence cok takma kafana bu kiloyu
Kardesim 5850gr dogmus, simdi gor manken gibi zayif boylu falan
Yani kilolu dogunca toplu olacak
Zayif dogunca zayif kalacak diye bise yok
Ay kıyamam suyunu yenilemeye mi çalışmış bi de ☺ Gelmeye niyeti yokmuş herhaldeBen su gelişi olduğu takdirde hastane gözetiminde devam etmesini doğru buluyorum riskli bi süreç çünkü sızıntı oldugunda cok sıkıntı olmayabilir belki ama komple geldıyse hemen bı dus alıp hazırlanıp falan hastaneye gecıs yapılmalı bence
Bende su gelişi ile takıplıydım en basından beri kalp atışları dusuk seyretti mesela sırf bu yüzden sunı veremediler , ve max 16-18 saat beklerız demişti doktorum enfeksıyon olası susuz o kadar kalması riskli demişti 13 saat bekledık oyle kuru kuruama şey cok tuhafıma gıtmıstı ıkı uc saatte bır yarım bardak kadar su gelıyordu yıne doktor tuvaletını yapıp ıcerde dustu tazelemeye calısıyor demişti
Lazım olurmu ihtiyaç duyarmısın bilmem ama sut arttırıcı damla ve çay alabilirsinKızlar bugün son kez (inşallah) doğum öncesi eksikleri tamamlamak için alışverişe çıkacağız.
Bez, alt açma, meme ucu kremi falan gibi bilindik değil ama kıyıda köşede kalmış kesinlikle al, çantana koy diyebileceğiniz altın şeyler var mı?
Üzülme kuzum benimki de hiç önde olmadı en fazla haftasıyla uyumluydu bir ara bir haftaydı geriliği dün gittiğimde 3 güne düşmüş seninki de düşer merak etme. Artık daha fazla yağ depolamaya başladıkları haftalara girdikBenim bebeğim hiç önde olmadı buna tamam diyordum ama 1 hafta geri çıkması üzdü. Artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz haftasıyla uyumlu olsa sorun etmem ki
Ben belirli bir doktora gidemiyorum eğitim ve araştırma olduğu için kim denk gelirse artıkÖlçen kişinin etkisi çok bence ben kendi doktorumun aldığı ölçümleri baz alıyorum
He ya 4-5 cm’de saatlerce kaldı yavrum gıdemedi ileriAy kıyamam suyunu yenilemeye mi çalışmış bi de ☺ Gelmeye niyeti yokmuş herhalde
Hemmenn listeye eklendi kuzum sagolLazım olurmu ihtiyaç duyarmısın bilmem ama sut arttırıcı damla ve çay alabilirsinaktardan mümkünse yada şu taze kadar guzel olur mu bilmiyorum ama bende alacağım hastanede pratık olur dıye oda
Pazartesi bakmazlarsa yine randevu bakarim.Beni pirinç pilavı kabız yapıyor ya erik yiyorum ama düzelmezse hoşaf yapayımCanım zaten pazartesi gidecekmişsin eğer o zaman da yine böyle olursa bence başka bi cihazda ölçüm yaptırabilirsin. Kabızlık için de erik suyu iç canım. Burdan Bir arkadaş önermişti bana da çok iyi geldi. Evde erik marmelatı vardı sulandırıp içiyorum onu çok iyiyim
Hadi inşallah öyle olur kız valla bu çalışma temposuyla bende pırt diye çıkacakmış bu çocuk hissi olmaya başladı herkes de çabucak doğurursun diye gaz verip duruyor bakalım sonumuz ne olacakEger bu sancımı doğuruyorum mu gercek mı dıye evde dolansana kadar 4-5 cm gelırsın zatenben oğlumda suyum gelmemiş olsaydı 5 cm e kadar yalancı sancı sanardım
Ben doğurmak istesem de doktor izin vermiycek herhalde, doğum için acele etme 24 - 48 saat içinde gerçekleşen bir eylem, suyun da gelse nişan da gelse bakarız açıklık durumuna göre eve de gönderebilirim doğuma da alabilirim dediÖnce suyum gelirse hastaneye giderim ama sancıyla başlarsa birkaç saat evde oyalanabilirim diye düşünüyorum ben de. Duş, hazırlanma, çanta toparlama, yemek vs zaman geçirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?